Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu arada bugün menü bildirimimi yaptıktan sonra bir uyumuşum 22:00 da uyanabildim:D 1 haftanın yorgunluğunu çıkardım heralde.bu arada öğle sadece yoğurt yemiştim 2 kuru incirle baktım saatte hayli geçmiş bir şey yememem gerekiyor o yüzden doldurdum 3 tane pet şişeye suyumu.acıktıkça içicem .bu şişemi hepimizin zayıflamasına kaldırıyorum kızlar şerefe..:60::60:

neyse tontoncuklarım ben gidiyarım yarın nöbetim var kilo bildiremicem p.tesi bildiririm artık bugun bildirmek istemiyorum :9: hepicinizi öptüm kendicezinize iyi bakın ... çavay :) :) :) :6:

bende iyi geeceler diliyorum çamaşırlarımı asıp yatıcam başımın ağrısı 3 gündür devam ediyoo cuma günü söyleme derdi ananem 1 hafta başın ağrır derdii aklıma geldi

arkadaşlar ben çıkıyorum biraz işlerim var onları toparlayayım sonrada ver elini güzel eviiimmm yatağım ve kooocaaammmm:1:
hepinize cok teskkür ederim önerileriniz için cok saolun ii geceler hepinize

Nafi'ye nursena iyi geceler kızlar
Ben de yattım bile bugün uyumadım başım ağrımdan uyumaya çalışayım ben de
Nursena regl yakın da ondanmı ağrıyor başın acaba yoksa sende mi üşüttün geçmiş olsun canım:54:

Nafi'ye nursena iyi geceler kızlar
Ben de yattım bile bugün uyumadım başım ağrımdan uyumaya çalışayım ben de
Nursena regl yakın da ondanmı ağrıyor başın acaba yoksa sende mi üşüttün geçmiş olsun canım:54:

yok asu bugün bittii regl anamadım ben yaa üşütmüşte olabilirim rüzgarda yürümüştüm ondanmı oldukii 3 günde geçmezmi yaa aceba çok su içiyom ondanmıkii bünye alışık deil ya:))))))))))))))))))

inşallah ericez sende bu azim varken ben,i geçersin 42 beden olsam razıyım ben en azından spor bulabiliyorumm
inşallah canım:16:
ben öğlende cızlarr yedimmm:14:

merhaba ben harika aranıza yeni katıldım kilom 97 ve maalesef 6 ay önce 79 dum sigarayı bırakınca böyle oldum(((belki kadınlar kulübü beni motive eder de tekrar kilo verme isteğim oluşur çünkü diyet yapmaktan çok bıktım yaşım 42 ve 13 yaşımdan beri diyet yapıyorum defalarca zayıfladım tekrar kilo aldımmm bıktımmmmmm (((
hoşgeldin canımcım:16:

merhaba arkadaşlar ,

bende 99 kiloydum geçen hafta en son tartıldığımda ve artık bu gidişe bir dur deyip bende size katılmak istiyorum.birlikten kuvvet doğar .. birbirimize destek olalım kilolardan kurtulalım.benide aranıza alırmısınız :17:
hoşgeldin canımcım:16:

selamün aleyküm şekerler:3:

menüm:56:

sabah:56:

kahvaltı:56:
1 bardak şekersiz çay
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara:56:
2 hurma

öğlen:56:
saat 15:30 gibi
cızzzz lar:17::14:

tatlandırıcılı light sütlü kahve

1 elma

akşam:56:
yok

1 bardak zencefilli kür

yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

60 dk açık havada yürüyüş

:52:kızlar bir selam vermek istedim...herkesler uyudu mu?
ben gündüz uyudum dinlendim..iğnemide oldum..ateşim düştübiraz gözümü açtım..baya bir ziyaretçi yoğunluğu yaşadım anam ne çok sevenim varmış..

telefonlara kv cevapladı halimi çok acıklı anlatmış olacakki eve kadar geldiler göremeye eşimin taraf.....

Umut canım bebeğin kalp atşlarını da duymuşsun sağlıkla geçsin günleriniz inşallah...

ohooo bir bakıyorum gün menüleri filan olmaz ama kızlar aaaaaaaaaaaaaaaaaa:30::30::30:hepinizi seviyorum:16::16::16:

şu iştahsız halimle bile canım mercimek köfte çekti ya..çok gribim eşimide kovdum salona adamcağız tam iyileşemedi...onada iyice bulaştırmayayım..çok hapşırıyorum...şimdik bende uzanayım..herkese hayırlı geceler...

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar,
ne güzel muhabbetler edilmiş, gün menüleri dökülmüş :)
biz de yeni geldik. yarın akşama da misafirim var. misafir de sayılmaz, kuzenler gelecek. kuru faulye istediler. o temelde bir menü oluşturacağım ben de. zaten çok da yormam kendimi. maksat birlikte zaman geçirmek.

kızlar bir selam vermek istedim...herkesler uyudu mu?
ben gündüz uyudum dinlendim..iğnemide oldum..ateşim düştübiraz gözümü açtım..baya bir ziyaretçi yoğunluğu yaşadım anam ne çok sevenim varmış

çok sevindim canım daha iyi olmana. inşallah iyice toparlanırsın yarın. seni sevmeyen ölsün ayol, şeker gibi kızsın. biz de çok seviyoruz seni :16:

uf ya uffff.....
niye benim gece uykum kaçıyo:(((:47::47:
uykumu getiren çayı bugün içmedim diye, yine uykum gelmek bilmedi, 1,5saattir yataktayım yaaaa:(
bu gece ıhlamur içmiştim, o da olur dedim ama ıhlamur bile olmadı, mecburen yeniden demledim şimdi o uyku çayını:(((
:47::47::47::47::47:

gulma bi sen birde ben varız şuan...... eğer gürüyorsan beni canım.....

demlensinde şu çayımı içiyim.....

bende yolcu-zeynep gibi oldum:27:
gündüzleride uyumuyorum mahsus gece uyuyabilmek için ama yine yok yine yok uyku:(:47:
bugün gündüzde uyumadım, çokta uyumadım, ama işte yine yok:(
doktora mı gitsem naapsam?:44:
başım ağrımaya başladı şuan, sinirden galiba.....

nedensiz yere uyuyamamak çok kötü bişey yaaa:((( çok sinir bi durum:((((
ufff uf....
neyseki şu çay var bari elimde.

iyi geceler kızlar hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuz muhtemelen kendimi kara batak gibi hissediyorum bir gelip bir gidiyorum bazen okuyup biliyorum yena cim yarın kilo mu geç bildir bilirim eşimin halasinin cuma si var ona börek ve kek yapacağım biraz popüler r i m kek pasta konusunda...:) dermiş im iyi geceler haydi inşalla h sabah görüşmek üzere bay

iyi geceler kızlar hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuz muhtemelen kendimi kara batak gibi hissediyorum bir gelip bir gidiyorum bazen okuyup biliyorum yena cim yarın kilo mu geç bildir bilirim eşimin halasinin cuma si var ona börek ve kek yapacağım biraz popüler r i m kek pasta konusunda...:) dermiş im iyi geceler haydi inşalla h sabah görüşmek üzere bay

bende pc başında uyudun zannetmiştim.....

gecen hafta :93.200
bu hafta : 94.00
+ 800 gr
spor yok ama düğün koşuşturmacası var..
kaçamak yok
adet olmadım ve wc problemi çekiyorum inşalah bu yüzden artıdayımdır yoksa düğüne kadar 8 li rakamları görmicem:50::14:

kolay gelsin tatlım koşuşturmalarınız......

salatanın yanınada saklamışım tavukları:)))))

evet, salatanın altında da var gördüm ben onlarıda:)))))

Nursenacığım valla giremiyorum. Malesef ilk günden yoğunluk başladı, zaten yoğun bir ortama geldim, daha bilgisayarım bile gelmedi ama yedek bir pc'den giriyorum, çok fazla öğrenmem gereken şey var, sabahları da çok erken kalktığım için akşam mayışıyorum. 4 gündür diyet felan yapamadım malesef, kilo alacak kadar yemedim ama sonuçta verecek de birşey yapmadım. Zaten doğru düzgün masam da yok dip dibe oturuyoruz masalarda, ara öğün vs yapamadım.

Umarım sizler iyisinizdir

kolay gelsin bitanem......

Değişik bişey istersen taşı olarak kurufasülye tatlısı da güzel oluyor herkes kestane zannediyor:)
İnternetten ara bak bi istersen

hımmm, ilginç.......

:52:kızlar bir selam vermek istedim...herkesler uyudu mu?
ben gündüz uyudum dinlendim..iğnemide oldum..ateşim düştübiraz gözümü açtım..baya bir ziyaretçi yoğunluğu yaşadım anam ne çok sevenim varmış..

telefonlara kv cevapladı halimi çok acıklı anlatmış olacakki eve kadar geldiler göremeye eşimin taraf.....

Umut canım bebeğin kalp atşlarını da duymuşsun sağlıkla geçsin günleriniz inşallah...

ohooo bir bakıyorum gün menüleri filan olmaz ama kızlar aaaaaaaaaaaaaaaaaa:30::30::30:hepinizi seviyorum:16::16::16:

şu iştahsız halimle bile canım mercimek köfte çekti ya..çok gribim eşimide kovdum salona adamcağız tam iyileşemedi...onada iyice bulaştırmayayım..çok hapşırıyorum...şimdik bende uzanayım..herkese hayırlı geceler...

canım daha iyi olduğuna çok sevindim:)
koccaman öptüüüüm:16::16::16:
bol bol dinlen emi......:16:

Son düzenleme:
son günlrde öyle şeyyler oldu ki hangisini anlatayım fırsat bulupta giremedim kusura bakmayın beni tekrar aranıza alın lütfen.

kilo bildirimi 89.100

günaydınn kızlarrrr...hayırlı cumalarr ...dilerim herkezler güzel kilocuklar vermiştirr....bende beklenen olduu artılarııı gördümm...olacağı buydu yaniii..morel bozuk ama napamm yaaa amannnnnnnnn.....

kilo bildirimi....

83.2

spor:...........yokk...

Back
X