hoşgeldin egedeniz kayıplara karıştığını düşünmeye başlamıştım
sağol canım
hehekedir o kedi
Adam beni kaldırdı yatacaz diye bilgisayardan, dişlerimi fırçalarken kendi geçmiş başına.
Egedeniz hoşgeldin bu arada. Inşallah keyfin yerindedir.
üzüldüm başınız sağolsun egedeniz Allah kalanlara sabırlar versin.buradayım... ama uzun zaman sonra ev temizleyip ütü yapayım.. dostları gezeyim derken burayı boşladım. bir de tam benim elim boşaldığında oğlanlar laptopun başına geçiyor.. uğrayamadım buralara... umarım artık devamlılık sağlarım.
bu gün keyfim yok aslında.. önce kanser tedavisi olan teyzemin düşüp femurunu kırdığını ve ameliyat ile protez takıldığını öğrendim.. ardından görümcemin eşi, uzun zamandır hasta , neolduğu belirsizdi. dün son patoloji raporunu okudu bana.. gözün aydın dedim.. kanser değil, sadece enfeksiyon.. adam çocuk gibi sevindi. bu gün koltukta otururken vefat etmiş. aniden.. ben nöbetlerimi değişemedm. eşim yeğenleri ile izmire gitti.. ondan haber bekliyorum. ulaştımı diye..
işte böyle..canım sıkkın. başımda bir ağrı ...
harika görünüyorlar bayıldımmmmm.
çok incesin teşekkürler
ay sağol ben almıyayım bu saatte
ayyyy canım benim çok teşekkür ederim:)
ellerine sağlık.....
bende meyvesini bitiren arkadaşlara peçete tutayım........
buyrun kızçeler....
Eki Görüntüle 706423
rehber öğretmenim ben meyracımpsikolojik danışamn
iderden beğendik bi tane bakayım bulursam onuda atayım çok hoş gerçekten onlarda kaliteli ayrıca
anam inşallah düşersinn
kı< senin ismini gördükçe ekmek alıp bana bana tahin pekmez yiyesim geliyooo:)))))
hee işte o adam benim kocam yiyo almıyo bende onun yediklerine bakarak kilo alıyom sanırım
eee akşam yemek pek içaçıcı deildi yeşil mercimek çorbası erişteli
bide yolcunun pazılı kayganası vardı fırında süper oldu hoşuma gitti
merhaba kızlarrr;
günlerden sonra gelebildim.. nasılsınız??
buradayım... ama uzun zaman sonra ev temizleyip ütü yapayım.. dostları gezeyim derken burayı boşladım. bir de tam benim elim boşaldığında oğlanlar laptopun başına geçiyor.. uğrayamadım buralara... umarım artık devamlılık sağlarım.
bu gün keyfim yok aslında.. önce kanser tedavisi olan teyzemin düşüp femurunu kırdığını ve ameliyat ile protez takıldığını öğrendim.. ardından görümcemin eşi, uzun zamandır hasta , neolduğu belirsizdi. dün son patoloji raporunu okudu bana.. gözün aydın dedim.. kanser değil, sadece enfeksiyon.. adam çocuk gibi sevindi. bu gün koltukta otururken vefat etmiş. aniden.. ben nöbetlerimi değişemedm. eşim yeğenleri ile izmire gitti.. ondan haber bekliyorum. ulaştımı diye..
sağol canım iyiyim çok şükürNaasılsın daficiğim.
sağol canım iyiyim çok şükür
seni gördüm daha iyi oldum.
egedenizle ikiniz bir gittiniz pir gittiniz
sen nasılsın. kızın,şerbetli paşa nasıl
Allah daha iyi etsin inşallahKızım iyi çok şükür..Yoğunluğu var onun da anası gibi..Oyunu başladı iki haftadır epey yoğun..
ŞErbetlide, alerjiye bağlı gece öksürüğü var azıcık..Onun dışında iyiyiz çok şükür...
Senin yeni evliler nasıl..:)
Allah daha iyi etsin inşallah
bizim yeni evlilerde iyiler çok şükür
pazar günü amcasıyla yengesi geldiler.nişanlı olduğumuz sürece hiç tanışmamıştık. nişanada gelmemişlerdi.yeni duymuşlar olayları. biz hoşgeldiniz deyip düğüne gittik. birdaha görmedim. annemi aramıştım ona sordum. çok memnun kalmışlar, sizi tanıyınca içimiz rahat gidiyoruz demişler. sabah gelmişlerdi akşam üzeri gitmişler.
iyi uykular canımGelin de sevinmiştir akrabalarını görünce...
Allah huzurlarını bozmasın..
daficiğim ben çıkıyorum.. iyi uykular sana,öpüyorum...
buradayım... ama uzun zaman sonra ev temizleyip ütü yapayım.. dostları gezeyim derken burayı boşladım. bir de tam benim elim boşaldığında oğlanlar laptopun başına geçiyor.. uğrayamadım buralara... umarım artık devamlılık sağlarım.
beğenmeyene yeni tarif yok...hıııhhhhhhh....
Bir koltuk muhabbeti almış başını gitmiş topikte..Kimin yüzünden oluyor bunlar :))
ya yemek tarifi,yahut koltuk modelleri biz ne zaman zayıflayacağız..
Spagetti yiyerekmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?