Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sabahlar
Egedeniz başınız sağolsun teyzen de Allah şifa versin inşallah
Yenacım ana kız yoğunmuşsunuz kolay gelsin size barış da daha iyidir inşallah gece öksürüğü sinir bozucu
Ayrıca spagetti yiyerek zayıflama fikrini sevdim içime doğmuş dün canım istemişti aldım marketten :)
Meyracım sana da günaydın uykuyu dağıtmadım henüz ama yürümem de lazım
Nursena koltuk için karar verebildin mi çeşit çok olunca zor valla karar vermek

Son düzenleme:

başınız sağolsunn allah sabır versinn

günayydıınnnnn karar verdim asuuu dün gösterdiğim kanepe koltukları alcam koltuklarını gri tonlarda yaptırım başka desen seçiçem masada grili falan alıcam uysun diye işte böle yarın eşim evde gderim onlan nöbetçi bugün

bi kahve yardımcı olabilir buna eğer arzu edersen ablacım:)

İyi günlerde kullanın inşallah canım
bi kahve yardımcı olabilir buna eğer arzu edersen ablacım:)
İyi fikir hele sen yaparsan taze elden taze kahve hesabı:)))
asu eğer deişiklik olmazsa sabah tartıldım 84.500 üm

Maşallah iyiymiş ben de dün 84.4 düm
Eşim 10 da kalkacağım demişti o zamana kadar yürüyüp geleyimben biraz yatmanın faydası yok

:)

kk parfüm bölümüne bakıyodum:)

hadi gözünaydın karar vermişsin nursenacım takım için, böyle durumlarda kararsız olmak insanı çok geriyo.

aynen valla kendi evimin olmaması kötü işte 9 ev oldu deiştirdiğim uyarmı uymazmı güzel modeller var ama yatak olmuyo büük kapıdan sığarmı kolu sökülürmü herşeyine bakıyoruz işte

Gunaydinlar herkese,
Yuzugumu bulamadim malesef. Diyeti de dengeleme sansim sifir hic uymuyorum cunku. Birazdan anneme kahvaltiya gidicem tartilicam bakalim cok uzun zamandir taryilmadim . Sabah aksam 15 er dakika yuruyorum cok degil ama onuda yurumesem dahs beter olur halim ;(

hayırlısı olsun canım ya, sonra bulursun belki yüzüğünü, bi yerden çıkar belki sonra.
benimkide yakınlarda kayboldu, ben çalındığını düşünüyorum aslında.....
eğer çalındı isede yapacak bişeyim yok, hayırlısı, yenisini alcaz ama şimdilik sıkışığız şuan.

birde tabi ne yapabilirsek o kar kilo vermeye dair, sabah akşam 15er dakika yürümen iyi olmuş canım.....
bu haftada 210dk yürüyüş yapar.....

anaaaaam kilo almışım ben
halbuki vermiş bekliyordum ben kendimi
neden veremedim diye düşündüm sonra, aklıma bu haftaki piknik geldi, piknikte acayip yemiştim nasıl olsa veririm diye,
1gün önce dondurma yedim, bu hafta piknikten hariç 2günde günlük 1er dilim mozaik götürmüştüm, e nolacak onların acısı bu aldığım +400gr(((
neyse bana ders olsun, artık yersemde az yiyim orta yiyim, piknikte çok yedim gerçekten, börekten bi sürü yedim mesela....
aman kilo kontrolüde zor iş
neyse ben bildirimlerimi yapayım bari artık.....
gerçi benim sıklıkla olan şişliğimde var şuan, genelde olan öğleye doğru geçen sabah şişliği diyelim şuankine
hadi +400gr şişlikse kilo değişmedi demekki,
ama yinede vermek için yememem lazımmmm...... az kaçamak yapmam lazımmmm.......

bu haftaki bildirimlerim:
asuman ablacım:
kilo:
geçen hafta:96.7
bu hafta:97.1
fark:+400gr

spor:
80dk ispor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…