- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
buradayım... ama uzun zaman sonra ev temizleyip ütü yapayım.. dostları gezeyim derken burayı boşladım. bir de tam benim elim boşaldığında oğlanlar laptopun başına geçiyor.. uğrayamadım buralara... umarım artık devamlılık sağlarım.
bu gün keyfim yok aslında.. önce kanser tedavisi olan teyzemin düşüp femurunu kırdığını ve ameliyat ile protez takıldığını öğrendim.. ardından görümcemin eşi, uzun zamandır hasta , neolduğu belirsizdi. dün son patoloji raporunu okudu bana.. gözün aydın dedim.. kanser değil, sadece enfeksiyon.. adam çocuk gibi sevindi. bu gün koltukta otururken vefat etmiş. aniden.. ben nöbetlerimi değişemedm. eşim yeğenleri ile izmire gitti.. ondan haber bekliyorum. ulaştımı diye..
işte böyle..canım sıkkın. başımda bir ağrı ...
Hayırlı sabahlar
Egedeniz başınız sağolsun teyzen de Allah şifa versin inşallah
Yenacım ana kız yoğunmuşsunuz kolay gelsin size barış da daha iyidir inşallah gece öksürüğü sinir bozucu
Ayrıca spagetti yiyerek zayıflama fikrini sevdim içime doğmuş dün canım istemişti aldım marketten :)
Meyracım sana da günaydınuykuyu dağıtmadım henüz ama yürümem de lazım
Nursena koltuk için karar verebildin mi çeşit çok olunca zor valla karar vermek
meyra kahvemiz yemendenmi geliyoo nere gittinn
İyi günlerde kullanın inşallah canımgünayydıınnnnn karar verdim asuuu dün gösterdiğim kanepe koltukları alcam koltuklarını gri tonlarda yaptırım başka desen seçiçem masada grili falan alıcam uysun diye işte böle yarın eşim evde gderim onlan nöbetçi bugün
İyi fikir hele sen yaparsan taze elden taze kahve hesabı:)))bi kahve yardımcı olabilir buna eğer arzu edersen ablacım:)
asu eğer deişiklik olmazsa sabah tartıldım 84.500 üm
:)
kk parfüm bölümüne bakıyodum:)
hadi gözünaydın karar vermişsin nursenacım takım için, böyle durumlarda kararsız olmak insanı çok geriyo.
Ellerine sağlık canım
İçtin kaçtın demezseniz ben çıkıyorum yürüyüşe
Gunaydinlar herkese,
Yuzugumu bulamadim malesef. Diyeti de dengeleme sansim sifir hic uymuyorum cunku. Birazdan anneme kahvaltiya gidicem tartilicam bakalim cok uzun zamandir taryilmadim . Sabah aksam 15 er dakika yuruyorum cok degil ama onuda yurumesem dahs beter olur halim ;(
ohhhh ellerine sağlık aman asuda içti kaçtı gell çekiştirelim azz asuyu:)))
Rengin - Aldatıldık - YouTube
kızlarr benden size gelsinnn mutlu günler ben kaçayım ortalık toplayayım kız resim malzemesi istedi unutmuş söylemeyi gidip alayım okula götüreyim yemeğimde yok fatura var yatacak iiş çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?