Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sende benim cücüşümsün:)

yok canım niye alınıyım:))))

hem bi kere benim için burda toplandılar
ama he he neyse senin mobilya için toplandılar diyim, taam taam inandım sana......
bu video sana
İsmail abi - Taam Taam - YouTube

rehber öğretmenim ben meyracım psikolojik danışamn

ayyyy ne güzel canım:)
maşaallah

kızlar ben uyuyorm artık kendinize iyi bakın ve uyurken her nefes alıp verişimizde gitsin nefesinizle yağlarımızzzzzzzzzzzzz mutlu rüyalarr

SElamün Aleyküm kızlarrrr

Gece gece bir mesajlıkda olsa bakayım dedim
Bugün öğlende kızkardeşime bir gittim daha yeni eve geldik
Akşam 6 buçuğa kadar kardeşimdeydim hatta birlikte pazara çıktık eksiklerimizi almaya sonrada onda oturup bol bol sohbet ettik tabi çocukların gürültüsünden duyabildiğimiz kadar
Sonra KVye geçtim çocuklarla eşimde oraya geldi hatuna geleceğimizi haber verdiğimiz halde hiç umuru olmamış sadece marketten hazır döner almış bir paket eşimin halasıda yemek saatinde gelince 7 kişiye 2 porsiyonluk döneri paylaştırdı diğer halayla yengede gelince çayın yanına sigara böreği kızarttı ve ben mecbur yedim çünkü felaket acıkmıştım :26:
Offffffff offffff bugün hiçte iyi geçmedi beslenme açısından YOk yaa ben bu gidişle ya hiç bir yere gitmeyeceğim yada yanımda yiyeceğim şeyleri götüreceğim :26:
Hayır hatun biliyor hem kalabalık olucağız hemde sağlıklı beslenmeye özen gösteriyoruz artık. İnsan en azından bir çorba yada salata yapar sonuçta yemeğe geleceğimizi söylemiştik

Neyse gece gece beni daha fazla günaha sokmasın hatun artık
İnşallah yarından itibaren telafi ederim
Bir kaç gün öğlen ve akşam yemeğini sırf yoğurt ve salatayla yapmayı düşünüyorum yoksa bir zor eksi görürüm ben

Ablacığım koomşuna çok geçmiş olsun
Umarım önemli birşey değildir

İnşallah cuma günü az da olsa eksi görürsün belki ödemde olmuş olabilir

tutmayın asuman ablayı....
:)))))

şekersiz türk kahvesi metabolizmayı hızlandırıyormuş, öyle okudum dün nette doğru ise.

iderden beğendik bi tane bakayım bulursam onuda atayım çok hoş gerçekten onlarda kaliteli ayrıca
esımden ayrıyım tatıle aneylere geldım ıkı ay sonra benı görcek süpriz yapmak ıstıyorum o geldıgınde 90 olsam ıste bu benı hırslandırıyor
anam inşallah düşersinn
kı< senin ismini gördükçe ekmek alıp bana bana tahin pekmez yiyesim geliyooo:)))))
hee işte o adam benim kocam yiyo almıyo bende onun yediklerine bakarak kilo alıyom sanırım
eee akşam yemek pek içaçıcı deildi yeşil mercimek çorbası erişteli
bide yolcunun pazılı kayganası vardı fırında süper oldu hoşuma gitti

tutmayın asuman ablayı....
:)))))

şekersiz türk kahvesi metabolizmayı hızlandırıyormuş, öyle okudum dün nette doğru ise.

Evet sakın tutmayın beni
Meyracım gündüz içtim şekersiz kahvemi hatta nescafe de içtik ama bi nescafeye de hayır demem tekrar:)
Neyse iştahımı sonraya saklayım
İnşallah sabah uykuya yenik düşmem:)))

ayyy cidden cok az yiyormussun sen:26:
suan senle aynı kiloyuz ama ben baya baya yiyorum senin yanında..
bakalım ben 1 mayısta basladım 15günde ne kadar vercem:)
bence de huhuuuu çok çekici:)))ama arkadaş bunu görünce ayaklarım dısarda kalır dedi
bunu diyen bekar :)))

o tanıdıkların yüzünü koyma fikri çok hoşuma gitti
rehber öğretmenim ben meyracım psikolojik danışamn

canım sana ara ara psikolojikman danışabilirmiyim?

ve aleykümselam banuşum
senin kurtlar vadisi yine yapmış kendine yakışanı
çok sağol canım komşum gencecik daha rahimde ur varmış uru alıcaz demişler ama komplo herşeyini almışlar içim boşaldı resmen diyordu. geçen hafta dikişleri aldırmış birgün sonra dikiş patlamış kanlar fışkırmaya başlamış havluları basarak acilen getirmişler. iyi görünüyordu ama bir haftadır hastahanedeymiş duymamıştım. dahada çıkrtmayı düşünmüyorum demiş dr.

inşallah ödemdirde cumaya kadar gider. kendimi biraz hafiflemiş hissediyorum ama tartı artı gösteriyor. hayırlısı bakalım cumaya görücez

nursenaa cidden topiccek senin koltukların için seferberiz

cecoşummmm nerelerdesin..altta ismin var ama üstte cismin yok

esra benim adam iderde bunlara bayıldı buna kanepe al 2 dene diyo aklı bu berjerlerde ben takım alalım dedim diye adam susuyoo

merhaba kızlarrr;
günlerden sonra gelebildim.. nasılsınız??
hoşgeldin nasılsın merak ettim bayadır görünmüyosun diyet nasıl
geçmiş olsun arkadaşına dafii
ödemdir o ödem

hoşbulduk..
diyet sizlere ömür..
toparlamanadım... dinlenemedim.. bundan sonra umarım..
bir de adet oldum dün.. iştahım iyice açık 3-4 gündür

Nursena ben de bayıldım bu berjerlere. Kendin iki tane zarif kanepe ile konbinleyebilirsin hakikaten. Hem cok yer de tutmaz. koltuk takımları cok demode oluyor çoğunlukla ya.

Adam beni kaldırdı yatacaz diye bilgisayardan, dişlerimi fırçalarken kendi geçmiş başına.

Egedeniz hoşgeldin bu arada. Inşallah keyfin yerindedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…