hee canım heee senin için toplandık fener alayıı yapıcaz az sonra bikerre herkez el birliğiyle bana koltuk takımı beğeniyolarrr canıımmm kıskanma hemen:)))
senin yarın tartı günün ya parti vericaz az sona
seviyom kıs seni takılayım az dedim alınma hee alınırsan çok pis atarlanırım dermişimmm atarlı nursena gribim zatennn
rehber öğretmenim ben meyracımpsikolojik danışamn
kızlar alıntılarım gitti tekrar alıntı yapamıycam hemen çıkmam lazım.köyden bir komşumuz hastahanedeymiş gidip onu ziyaret edeyim.yürüyerek gitmek istiyorum. hemen çıkayım ziyaret saati bitmeden yetişeyim.
bu sabah tartıya çıktım benim için pek iç açıcı değil.benim tartı yukarıya doğru tırmanıyor . hiç kaçamak yapmamaya çalışıyorum. neden böyle oldu anlamadım.
Esracım iş konusu hayırlısıyla gönlüne göre olur inşallah canım
Nursena senin adam yiyip kilo almayanlardan herhalde 5 dilim kek ne be yaa
Ben korkumdan kahve bile yapamadım zaten kendimi patlayacak gibi hissediyorum sabah kendimi atacam sokaklara
iderden beğendik bi tane bakayım bulursam onuda atayım çok hoş gerçekten onlarda kaliteli ayrıcaNursenacım bu koltuklar şık aslında. Meryemciğimin de dediği gibi bu ara popart desenler çok moda. aynı desenlerden perde de yaptırabiliyorsun mesela. yüzler sıkıcı geldiyse yazılı, şekilli ya da başka desenli bir sürü örnekleri de var. pop art desen diye aratırsan çıkar aslında.
biz bütün mobilyalarımızı evlenirken ider mobilyadan aldık. genelde daha sakin ve hoş italyan çizgilere sahip. şimdi baktım da muğlada fabrikaları varmış. fiyatları da oldukça ekonomik, biz kiracıyız diye buna çok dikkat ettik. tavsiye ederim bakmak istersen.
sağol Yasemin ablacım güzel dileklerin için. Sıcakla kolaylıklar diliyorum sana da, dikkat et kendine
Yazarım Meryemcim, süresini falan her şeyini :) İnşallah damak tadımıza uyar ve bol bol yeriz bu sevdiğimiz yemekten Zeynep sayesinde :)
İyi dileklerin için de sağol canım benim. Çok istiyoruz eşimle bakalım, hayal kurup duruyoruz akşamdan beri. İş olursa eşimle gidip gelicem her gün. öbür türlü başka yer olsa metrobüse talim, o da tam bir kabus... işe girsem bile sizsiz olmaz. ben sanırım Allah izin verir de bebeğim olursa uykuya bile vakit ayıramayacağım zamanlara kadar ayrılmam sizden :)
Bu arada ben de neredeyse 15 yıldır bisikler sürmüyorum. Eşim de bu ara ikimize bisiklet bakıyor. Motor bir beceri olduğu için unutulmaz ama sanırım ilk bindiğimde ben de senin gibi garip hissederim.
Bugünkü menüne ve sporuna kocaman bir maşallah ayrıca
anam inşallah düşersinnesımden ayrıyım tatıle aneylere geldım ıkı ay sonra benı görcek süpriz yapmak ıstıyorum o geldıgınde 90 olsam ıste bu benı hırslandırıyor
hee işte o adam benim kocam yiyo almıyo bende onun yediklerine bakarak kilo alıyom sanırımEsracım iş konusu hayırlısıyla gönlüne göre olur inşallah canım
Nursena senin adam yiyip kilo almayanlardan herhalde 5 dilim kek ne be yaa
Ben korkumdan kahve bile yapamadım zaten kendimi patlayacak gibi hissediyorum sabah kendimi atacam sokaklara
İyi geceler hepinize, ben yatayım yavaştan. Görüşmek üzere
kızlar ben uyuyorm artık kendinize iyi bakın ve uyurken her nefes alıp verişimizde gitsin nefesinizle yağlarımızzzzzzzzzzzzz mutlu rüyalarr
tutmayın asuman ablayı....
:)))))
şekersiz türk kahvesi metabolizmayı hızlandırıyormuş, öyle okudum dün nette doğru ise.
Evet sakın tutmayın beni
Meyracım gündüz içtim şekersiz kahvemi hatta nescafe de içtik ama bi nescafeye de hayır demem tekrar:)
Neyse iştahımı sonraya saklayım
İnşallah sabah uykuya yenik düşmem:)))
ayyy cidden cok az yiyormussun sen:26:sabah;
1 dilim kepek ekmegi ıkı kıbrıt kutusu peynır 5 tane zeytın 1 buyuk boy domates salata 1 kasık bal dere otu ıkı marul
öğlen
bir tabak dolusu yagsız tuzlu sırkleı salata 4 yemek kasıgı yemek 1 kase yogurt
aksam sütlü gevrek bir kase cayla beraberde kuru kaysı kuru sıyah uzum 3 4 tane aralardada meyve bol su
ve tabı gunluk en az 30dk yürüyüs bazen 1 5-2 saatte oluyor
ama genede bı dıyetısyen yapmam gırek
bence de huhuuuu çok çekici:)))ama arkadaş bunu görünce ayaklarım dısarda kalır dedigogleye ventola koltuk takımı yazıp görselden bak çıkıyo modelleriii
yaw bu yüz ifadeleri çok güzel moda ama hani modası çabuk geçiyo böle şeylerin
muziplik geliyo aklıma yaw biz şimdik o surtların üzerine yayılıp oturcan yaa sevmedimiz insanları falan yaptırsak:))))))))))))
aman şöle yayıla yayıla suratlarına otururduk gıkı çıkmazdı
aneemmm ben yuvarlak yatak yuvarlak napcaz şimdi ahha yatcaz şimdi aaa aahh nazan öncelin şarkısı geldi aklıma
kırmızıda huuhuuuu çekiçii
rehber öğretmenim ben meyracımpsikolojik danışamn
SElamün Aleyküm kızlarrrr
Gece gece bir mesajlıkda olsa bakayım dedim
Bugün öğlende kızkardeşime bir gittim daha yeni eve geldik
Akşam 6 buçuğa kadar kardeşimdeydim hatta birlikte pazara çıktık eksiklerimizi almaya sonrada onda oturup bol bol sohbet ettik tabi çocukların gürültüsünden duyabildiğimiz kadar
Sonra KVye geçtim çocuklarla eşimde oraya geldihatuna geleceğimizi haber verdiğimiz halde hiç umuru olmamış sadece marketten hazır döner almış bir paket eşimin halasıda yemek saatinde gelince 7 kişiye 2 porsiyonluk döneri paylaştırdı diğer halayla yengede gelince çayın yanına sigara böreği kızarttı ve ben mecbur yedim çünkü felaket acıkmıştım :26:
Offffffff offffff bugün hiçte iyi geçmedi beslenme açısındanYOk yaa ben bu gidişle ya hiç bir yere gitmeyeceğim yada yanımda yiyeceğim şeyleri götüreceğim :26:
Hayır hatun biliyor hem kalabalık olucağız hemde sağlıklı beslenmeye özen gösteriyoruz artık. İnsan en azından bir çorba yada salata yapar sonuçta yemeğe geleceğimizi söylemiştik
Neyse gece gece beni daha fazla günaha sokmasın hatun artık
İnşallah yarından itibaren telafi ederim
Bir kaç gün öğlen ve akşam yemeğini sırf yoğurt ve salatayla yapmayı düşünüyorum yoksa bir zor eksi görürüm ben
Ablacığım koomşuna çok geçmiş olsun
Umarım önemli birşey değildir
İnşallah cuma günü az da olsa eksi görürsün belki ödemde olmuş olabilir
hoşgeldin nasılsın merak ettim bayadır görünmüyosun diyet nasılmerhaba kızlarrr;
günlerden sonra gelebildim.. nasılsınız??
geçmiş olsun arkadaşına dafii
ve aleykümselam banuşum
senin kurtlar vadisi yine yapmış kendine yakışanı
çok sağol canım komşum gencecik daha rahimde ur varmış uru alıcaz demişler ama komplo herşeyini almışlar içim boşaldı resmen diyordu. geçen hafta dikişleri aldırmış birgün sonra dikiş patlamış kanlar fışkırmaya başlamış havluları basarak acilen getirmişler. iyi görünüyordu ama bir haftadır hastahanedeymiş duymamıştım. dahada çıkrtmayı düşünmüyorum demiş dr.
inşallah ödemdirde cumaya kadar gider. kendimi biraz hafiflemiş hissediyorum ama tartı artı gösteriyor. hayırlısı bakalım cumaya görücez
hoşgeldin egedeniz kayıplara karıştığını düşünmeye başlamıştımmerhaba kızlarrr;
günlerden sonra gelebildim.. nasılsınız??
sağol canımhoşgeldin nasılsın merak ettim bayadır görünmüyosun diyet nasıl
geçmiş olsun arkadaşına dafii
heheödemdir o ödem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?