Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım....

sağol canım..he ya misafirim var...mozaik pastamı yapıp attım dolaba artık gerisini yarın yaparım...

hehehehe 3 aymııı esracım iyi güldürdün benii...geçen üç aydır iki ileri bi geri yerimde sayıyorum sayılırrr....aslında şu uykularımbi düzene girse yemek düzenini daha rahat oturtucam gibi ama olmuyo şimdilik...

kahvaltı yapmadım canım saat çok geç oldu diye direk öğle yemeği yedim....

hadi güle güle canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin merakla beklyoruz...

canlarım hepinizden Allah razı olsun...hakkımızda hayırlısı..kilo bir kez daha karşıma engel olarak çıkmasın diye hemen başladım bugün...

Ayşecim canım benim çok zor zamanlar yaşadın verilecek bu kilolarda merak etmeyesin sen...

Kuzum hakkında hayırlısı olur inşallah rabbim en kısa zamanda bebek haberini almayı nasip etsin hem kendine hem bize

Canım bu erkekler varya hepsinin köküne derler ya ondan işte boşver takma demekten başka yapacak diyecek bişey yok benim eşimde kendince bişeyi haklı görüyosa orda bitmiştir asla döndüremezsin o düşünceden senin eşinde kendince haklı işte malesef geçen bende diyorum acaba benim oğlum anneler gününde ne alcak annesine diye oda diyo boklu bi bez hediye edecek daha ne diyo bana işte düşünmeden konuşuyolar ne diyim

Nevincim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım
Esranın da dediği gibi 3 ayda rahatlıkla 10 kiloyu atarsın üzerinden zaten başlamışsın
Hersey gönlünüzce olsun

Son düzenleme:
kızlarrr ben dün pazrdan soyulmus 3 adet enginar aldım..

işin ilginç yanı şu ki..hayatımda hiç enginar yemedim..

sevmiyormusun demeyin ben tadını bilmiyorum hiç..

Adana da engirnar olmaz annem hiç yapmadı..bende ne ögrenciyken ne evlendigimden beri denemedim.
bana yaptıgınız begendiginiz zeytinyaglı bir enginar tarifi verirmisiniz..

çılgın şeyler ypcam bugünhayatımda bir ilk ondan dedim

Saçlarıma fön çektirdim, marketten 2 parça bi şey alıp dönene kadar terden aynısı oldu

Yemeğimi koydum, yarım saate hazırlanıp çıkmam lazım. Bana dua edin kızlar, hepinizi çok seviyorum

Canım ben de yemem pek ama annem çok sever. onun karaciğerine de çok faydalı. o limonlu ve zeytinyağlı olarak garnitürlerle pişirir. sen de içine patates ya da havuç koyarak az şeker tadı katabilirsin. hadi gazaan mübarek olsun

Üstten bir temizlik + 3 makina dolusu ütü yaptım geldim. 100 gram veririm artık :))
Bahar depresyonumudur nedir, herkesde aynı halsizlik durumu var galiba. Benim de canım istemiyorum, zorla itip kakıyorum kendimi :)

Daha akşam yemeği yapmadım, saat 4 oldu.. Ne yapacağımı da bilmiyorum, barbunya yapmaya niyetlenmiştim ama patates ve havuç yok evde. Yarın pazar var, oradan alırım diye ertelemiştim. Kızım zeytinyağlısını çok seviyor, zeytinyağlısı da patatessiz havuçsuz olmaz dimi ama ?

Akşama eşim geç gelecekmiş. Hıh, bende ne yapsam diye düşünüp stres yapıyorum burda !
Kıza, buzluktan köfte çıkarayım, yanına da makarna. Kendime de salata yaparım, olur biter oh ya :)

tamam canım inşallah iyi bi diyetisyendir :26: beni zorlamadan diyet listesi hazırlarız inşallah

bn de yürüyüşten geldim bu arada.. 1 buçuk saat yürüdüm ama canım ra dondurma istedi amaaa tuttum kendimi

dıyetısyenın iisi kötüsuolmaz dıyet lıstesını vercek uygulamak sana kalmıs artıkın ...çok merak edıorum gıttınmı ne oldu hbr verrr

çizelgeyi yapamayan bırı olarak rakamlarımı sızınlee paylasım dıdım:)

ıyı kılo vermıssın ne kdr surede 104den bu rakama düştün

Burcu8181,

Karşıyakanın neresinde oturuyorsun.?? Bir de diyetisyene nereye gidiyorsun.?

bostanlıdayım ege ünv. dıyetısyenıne gıdıorum sen nerdeydın ...sen gıdıyormusun dıyetısyene??

şu lesli videosunun linkini atarmısın bebegım bızede şevk gelsin

yoruldum kızlar ya 10sayfa yazmışsınız azcık menü yazın dıyet tavsıyesı yazın yawww...

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar nasılsınızzzz.. okuldan anca çıktım geldim. gerçi öğleden sonra okula pek uğramadım. nikah için iç çamaşırı alışverişi yaptım.. nişanlıma geçmiş olsun iki gündür dikkatli yediğim ve yürüyüş yaptığım için bu sabah kalktığımda göbüşüm dümdüzdü hiç çıkıntı yoktu çok sevindirik oldummm

dıyetısyenın iisi kötüsuolmaz dıyet lıstesını vercek uygulamak sana kalmıs artıkın ...çok merak edıorum gıttınmı ne oldu hbr verrr

bu gün gidemedim :26: ama yarın öğleden sonra milli eğitimde toplantım olduğu için sabah gidebilirim okula uğramadan.. haber veririm canım

Saçlarıma fön çektirdim, marketten 2 parça bi şey alıp dönene kadar terden aynısı oldu

Yemeğimi koydum, yarım saate hazırlanıp çıkmam lazım. Bana dua edin kızlar, hepinizi çok seviyorum
hadi hayırlısı olsunn dualarımız seninle
Yenacım yarın sabah erken yolaçıkacaklar
Sağlıcakla gidip dönsünler inşallah
inşallah sağlıcakla gidip gelsinler asuu sen şimdi asabisindir:)))))))))))annem öle olurduda hep dizinin dibinde durcan amma ben tutum gurbetlere geldimm çok iyi ettim sankim

ben geçen garnitürl pişir dim netten buldumdu aman salça yok sulu deil ölesine yedim işte yaa alışkanlık işte adanalı olaraktan salçasız oldumu yiyemiyoruz eşim demin burda bahçesi var 20 tane toplamış getirmiş bi poşet biz napıyoruz biliyonmuu akşam meyve yerine soyuyorum orta tüyünü çıkarıyom limonsıkıp tuz döküp yiyoruz :))))))))))çiğden

geçende limonlu suda haşlayıp salataya doğramıştı tw de

ewı temızledım halsız ve yorgunum sbh yurumusdum ustune temızlık bıde bagırsaklarım bozulmus neyse dedım su 10sayfayı okuyayımda cıkıyım yuruyeyım hava kapalı gunes yok basıma gunes gecmez dedım ve yagmur basladı delı gıbı gok fln gurluo...ii oldu toz toprak kalksın ortadan...sımdı gıdıp aksam yemegımı pısırecem ...gorusuruzzzz...

Bugün ben de köfte ve spagetti yaptım eşim balık almış kızlar yemez zaten ikimiz yeriz fırına attım pişiyor 1 saate kadar yemiş oluruz bir de salata yaparım tamam
Nursena hiç sorma dünden beri içime bir sıkıntı çöktü anlatamam demek sebep belliymiş ilk oluyor bana:)
Böreği de sardım balıklardansonra onu da pişiririm bir de poğaça yapayım diyorum
Balık ekmek yenecekmiş benimki yemez aç kalmasın bari yanında bulunsun 2 gün dayanır nasılsa
Küçük kızım da arkadaşında yürüyüp alırım diyordum ama yoruldum hem de yetişemeyebilirim biner dolmuşa gelir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…