ay kızlar cok sağolun ya valla bugünlerde bi hassasım eşimde zıtlık yapınca iyice geriliyorum nedense uyku deseniz el memede uyuyo benim kız doğru düzgün yatamam belki onunda stresi var.
esra kesin benim azımdan bi yerde karı lafı çıkmıştır cnm emin ol:) senin kafanda kalmıştır. ama ben kötü laf olaaraktan değil anneme de karı derim ne bileyim ağız alışkanlığı. Dur dur hatırladım elalemin karıları demiştim:) ordan kalmıştır. naziklik kalmamış bende e 30 tane erkeğin içinde çalışıyorum onlara mı çektim ne...
meyracım çok güzel söylemişsin bende eşimi dürte dürte iş yaptırırdım ilk zamanlar en son dedim kardeşim ben senin sorumluluklarını paylaşıyorsam sende benimkini paylaş çok mu zor ama allahtan iş konusunda sıkıntı yok ta para mevzuu canımı sıkıyo allaha şükür maaş alıyorum tamam borçumuz var kreşti şuydu buydu derken gidiyıo ama bende diyom ki accık ta benim kendi param olsunbi şey alacaksam düşünmeden alayım kırk kere düşünüyorum sonra vazgeçiyorum. Para harcamaya harcamaya harcamayı unutmuşum sanki. millete dağıtırım kendime gelince bi küçük bişi almam bunlar da tetikliyo işte beni ama senin dediğini de uygulicam bakalım:)
zeynep çok geçmiş olsun cnm. birde kolay gelsin iki çocukla çok zor ya
badell bende sırf o yüzden tekirdağa yerleşip bahçeli bir ev almayı düşünüyorum hayırlısı bakalım sende gel beraber çapa yapalım:)
ayşecim üzülme bak bende sen gibiyim kaç haftadır 93 te takıldım ama sen dikkat edince şappadanak veriyon kilolarını vericeksin hemde bende önce verirsin sen. bu arada emir nasıl iyi mi
banu yataktan değil anacım kilodan kilodan o kahrolasıca eriyipte birdaha gelemeyesice kilo var ya o yapıyo bel ağrısını..
asuu kızına hayırlı yolculuklar. sağlıcakla gidip dönsün.
Canım geçmiş olsun. Misafirin de varmış, keşke dinlenebilseydin...
Bu arada 1 sene sürmez ya, 3 aya görürsün sen o rakamı :)
bi an önce yap kahvaltını da, olmaz öyle, vücut açlık ve susuzluktan başağrısı yapıyor olabilir.
-----------
Hoşçakalın kızlar, bu sefer kesin kaçtım :)
Kuzum hakkında hayırlısı olur inşallah rabbim en kısa zamanda bebek haberini almayı nasip etsin hem kendine hem bizeselam herkese...
kızlar geçmişe göz attım ama sonuna kadar gelemedim malesef..
arkadaşaım için geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için Allah razı olsun....
ben 2 gündür taa karşılara doktora gittim ayaklarım hala ağrıyor..tabikide bebek içindi...en azından umudum var ama büyük ihtimalle tedavi görücem bir sürü ilaç iğne ve kilo demek sanırım...3 ay sürem var ramazani filan atlatalım havalarda aşırı sıcak olmaz başlayacağız...Dualarınızı eksik etmeyin...
elime ne geçerse yedim ama 2 gündür öyle bir koşturmuşumki kilom aynı gibi...sabah 6 da çıkıp gece 10da eve girdim kaç vesait değiştim bilmiyorum hala davul gibiyim.trfaik olur diye araba ile gitmedik iyide oldu...
bende böyle kızlar bünyeyi çok sarsmadan hızlıca kilo vermem gerekiyor...
Esracım son sayfada gördüm iş görüşmesine gidicekmişsin hadi hayırlısı inşallah..
heh geri geldim:) müd. odaya gitmiştim de :) bir de bu aralar morlaim bozuk sabahta eşime moralim bozuldu adm bu aralar çok para hesabı yapıyo arabayı servise verdik anasını satayım masraf üstüne masraf çıkıyo 2000 altında çıkmayacak tamam da ben ne yapayım çalışıyorum kendime kuruş ayırmıyorum ellerin karıları gibi. kuaför derdim yok kıyafet derdim yok allaha şkür resmi ünifrma giyiyorum ama adam neyden kısmaya çalışıyo anlamıyorum annem bu hafta gdecek diyo bi hafta daha kalsın kreşe göndermeyelim ayın 15 inde gönderelim ekstra ücret vermemek için bu ay günhesabı anlaşmıştık tamam da benim de erkek kardeşim yalnız çocuk bunaldım diyo annemde bi yandan gitmek istiyo bi yandan kızımı bırakamıyo bizimki hemen surat yapıyo iyi gitsin fln ne nankör ya kendi anasını bi hafta durutamaz çocuğa bakmak için üstüne birde haklı olur bizimki haksız off sinir hya. bir de sabah dedim anneme hediye alacaz ne zaman alalım dedim keşke doğam kreşe gitseydi buara o da kreşte anneler günü hediyesi yapar verirdi bana dediğim tek buydu yani demesinmi kapitalist sistemi ne kadar da benimsiyorsun birde sosyalistim diye geçiniyorsun ki kendime dediğim el işi bi kağıt parçası kızımın yapacağı ben çok severim hele kızımın emeği varsa öyle söylemesi çok zoruma gitti. ama ben kv. düşünüp görümcelerimi arayayım ihtiyacı ne diye onlarda sağolsun üçümüz birleşip bulaşık makinesi alacağız ama ben ve anneme gelince kapitalist oluyoruz hayret valla ya moralim bozuldu valla aman istemiyorum hediye falan bundan sonra bu laf bana yetti de arttı bile eğer alırs da çöpe atarım gözünün önünde sonuçta gururuma dokundu benim hele ki kapitalist dedi ya bana faşist insan ne olacak.. ay kızlar burayı da bir derdim var topiğine çevirdim kusura bakmayın öye yazdım sinirle işte böle sinir olunca diyet miyet hakgetire
mutlucum tekrar anniş olmaya karar vermişsin cnm hayırlısı olsun inşallah kısa süede cvp alırsın.
egedeniz başınız sağolsun cnm. birde çok geçmiş olsun
nursena kltuklar çok güzel cnm güle güle kullann inş. içine siner
benden bu kadr şimdilik öpüyorum hepinizi
canlarım hepinizden Allah razı olsun...hakkımızda hayırlısı..kilo bir kez daha karşıma engel olarak çıkmasın diye hemen başladım bugün...
Ayşecim canım benim çok zor zamanlar yaşadın verilecek bu kilolarda merak etmeyesin sen...
kızlarrr ben dün pazrdan soyulmus 3 adet enginar aldım..
işin ilginç yanı şu ki..hayatımda hiç enginar yemedim..
sevmiyormusun demeyin ben tadını bilmiyorum hiç..
Adana da engirnar olmaz annem hiç yapmadı..bende ne ögrenciyken ne evlendigimden beri denemedim.
bana yaptıgınız begendiginiz zeytinyaglı bir enginar tarifi verirmisiniz..
çılgın şeyler ypcam bugünhayatımda bir ilk ondan dedim
canım sana ara ara psikolojikman danışabilirmiyim?
aaa rehber öğretmenim psikolojik danışmanım ozaman seni yakalayınca kızımla ilgili soru yağmuruna tutayım seniiii....
Saçlarıma fön çektirdim, marketten 2 parça bi şey alıp dönene kadar terden aynısı oldu
Yemeğimi koydum, yarım saate hazırlanıp çıkmam lazım. Bana dua edin kızlar, hepinizi çok seviyorum
tamam canım inşallah iyi bi diyetisyendir :26: beni zorlamadan diyet listesi hazırlarız inşallah
bn de yürüyüşten geldim bu arada.. 1 buçuk saat yürüdüm ama canım ra dondurma istedi amaaatuttum kendimi
çizelgeyi yapamayan bırı olarak rakamlarımı sızınlee paylasım dıdım:)
Burcu8181,
Karşıyakanın neresinde oturuyorsun.?? Bir de diyetisyene nereye gidiyorsun.?
bu hafta kilo vermeyi beklerken kilo alınca gözüm leslie ablaya doğru kayıvermiş hemen
az önce videolarına bi göz attım....
1mil bana yeterde artar bile, süper bi vdieo bu 1millik olan bence.
düğün öncesi baya yapmıştım bu 1milliği, insana spor yapmayı sevdiriyo bu leslie abla yaaa:)
şuan yapmaya niyetim yok ama, belki sonra, zaten bugün dışarı çıkcam yürüycem.......
daha kahvaltı yapmadım, karnım acıktı beniiiim
dıyetısyenın iisi kötüsuolmaz dıyet lıstesını vercek uygulamak sana kalmıs artıkın ...çok merak edıorum gıttınmı ne oldu hbr verrr
hadi hayırlısı olsunn dualarımız seninleSaçlarıma fön çektirdim, marketten 2 parça bi şey alıp dönene kadar terden aynısı oldu
Yemeğimi koydum, yarım saate hazırlanıp çıkmam lazım. Bana dua edin kızlar, hepinizi çok seviyorum
inşallah sağlıcakla gidip gelsinler asuu sen şimdi asabisindir:)))))))))))annem öle olurduda hep dizinin dibinde durcan amma ben tutum gurbetlere geldimm çok iyi ettim sankimYenacım yarın sabah erken yolaçıkacaklar
Sağlıcakla gidip dönsünler inşallah
kızlarrr ben dün pazrdan soyulmus 3 adet enginar aldım..
işin ilginç yanı şu ki..hayatımda hiç enginar yemedim..
sevmiyormusun demeyin ben tadını bilmiyorum hiç..
Adana da engirnar olmaz annem hiç yapmadı..bende ne ögrenciyken ne evlendigimden beri denemedim.
bana yaptıgınız begendiginiz zeytinyaglı bir enginar tarifi verirmisiniz..
çılgın şeyler ypcam bugünhayatımda bir ilk ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?