nursenacım bizde garnitürlü zeytinyağlı severiz ama salçasız sevmiyorsan salçalıda yapabilirsin. helede sizin orda tazesi vardır. minik minik ceviz gibiyken yaprakları sertleşmeden kopartıp, yıkayıp ikiye böl hemen limonlu suya koy kararmasın . sonrada kuşbaşıyla, kıymalı veya tavuklu patates yemeği gibi soğanlı salçalı pişir oda çok güzel oluyor.hadi hayırlısı olsunn dualarımız seninle
inşallah sağlıcakla gidip gelsinler asuu sen şimdi asabisindir:)))))))))))annem öle olurduda hep dizinin dibinde durcan amma ben tutum gurbetlere geldimm çok iyi ettim sankim
ben geçen garnitürl pişir dim netten buldumdu aman salça yok sulu deil ölesine yedim işte yaa alışkanlık işte adanalı olaraktan salçasız oldumu yiyemiyoruz eşim demin burda bahçesi var 20 tane toplamış getirmiş bi poşet biz napıyoruz biliyonmuu akşam meyve yerine soyuyorum orta tüyünü çıkarıyom limonsıkıp tuz döküp yiyoruz :))))))))))çiğden
geçende limonlu suda haşlayıp salataya doğramıştı tw de
asuu kızın hayırlısıyla gider döner inşallahhadi hayırlısı olsunn dualarımız seninle
inşallah sağlıcakla gidip gelsinler asuu sen şimdi asabisindir:)))))))))))annem öle olurduda hep dizinin dibinde durcan amma ben tutum gurbetlere geldimm çok iyi ettim sankim
ben geçen garnitürl pişir dim netten buldumdu aman salça yok sulu deil ölesine yedim işte yaa alışkanlık işte adanalı olaraktan salçasız oldumu yiyemiyoruz eşim demin burda bahçesi var 20 tane toplamış getirmiş bi poşet biz napıyoruz biliyonmuu akşam meyve yerine soyuyorum orta tüyünü çıkarıyom limonsıkıp tuz döküp yiyoruz :))))))))))çiğden
geçende limonlu suda haşlayıp salataya doğramıştı tw de
selam canlar ama yaaaaa benim morelmanlarım çok bozuk sınav çalışayım bilmem ne derken yine ++ olmuşum yaaaaaaa zaten ram gram veriyorum artık daha veremem kesşin puffffffffffne yapıcam ben yaaa intahar mı etsem ne .......
selamm kızlarrr napeysınızzz...ne var ne yokk...özledimm buradakii muhabbetlerii..akşamları güsell muhabbetler oluyorduu ama eşimm çok karışıyorr kızıyorr akşamları giremiyorumm..gündüzde girsem takipte zati :) :) .. neyseee...ben ilk sınavları atlatıım 3 hafta sonra yine var 7 derstenn..kilo vermeyiyorum artıkk...ee doğal olarak bişi yapmıyorumm o yüzden veremiyorummdaaa..kendi kendime atak yapmam gerek diyip duruyorum bi sene oldu aynı kilodayım nerdese..2 ..3.. kilo verebildim koca senedee...bebek için tedeviye başlamam lazımm..bu ay tam 4 yıllık evli oluyoruzzz..ve benim bu tedavi sürecini yaşamaya hala gücüm yok...ooo muayene şekline alışamadımm gittii..bişilerr yapmamm lazımm bişiler yapmam lazımmm...hayattan çektim ice elimi ayagımıı...varyaa koca hafta geçiyorr ben hiç bu evden çıkmıyorum biliyormusunuzz..
belki inanmayacaksınızz...pazarı kaynanam yaparr...ekmeği kayınpeder alır market eşim hallederr..çöp kayınpeder çıkarır..haftasonu eşimle çıkarım dışarı bi alışverişmerkezi..sahilde acık yürüyüş okadarr...vee benim böle yaşamam eşime okadarr zevkk veriyorkii...biz böle yaşarsak evde hiç kavga yok...olurda ben hafta ortası biyere itmek stersemmm vayyyyyyy halimeee...40 dereden su getirir ve bir hafta küs gezerizz..bilen biliyor acık zaten eşimi..ne denediysem faydasızz...acıkk beni rahat bıraksa bi spor salonuna gitsemm bu yakınlarda 2 arkadaş edinsemm..olurmu onun için hepsi gereksiz..sporu evde yap...arkadaş be varım işde..2 haftada bir kardeşlerinlede görüşüyonn bittii...o benimm iyiliğimii düşünüyormuşş güyaaa.... amannnnn işdee bende böle garipp bi hayatt devam ediyorrr.....
sen nerede yasıosun nerelısınız sen ve kocan cok mu kıskanç??bırde bebek ıcın yapılan muayne şeklı nasıl???
bu arada kızlar temızlıkle beraber 500gr daha gıtmıs sanırım bagırsaklarımdakı sorundan kaynaklanıo dun yatmadan once süt içtim acaba sütmü bozukdu??actım kutu dolapta 2gun snra yıne aldım (dun aksam)kutu hafıf şişmişdi daha oncede ole olmusdu ama bısey olmamısdı gercı oncekı süt yurtdışındayken kullandıgım süttü...anlamadım gıttı oglenden yemegınden sonrada karnımda agrı var ama wcye gıtmedım ben zaten kabızımdır hep ...hanı bagırsaklarım bozuldugundada gunde 2-3kere gıderım o kdr...
Saçlarıma fön çektirdim, marketten 2 parça bi şey alıp dönene kadar terden aynısı oldu
Yemeğimi koydum, yarım saate hazırlanıp çıkmam lazım. Bana dua edin kızlar, hepinizi çok seviyorum
tabiki yardım ederim hele bi özel mesaj yazma hakkım açılsın mesaj sayım 100 olsun özelden her türlü danışma hizmeti verilir
Eki Görüntüle 707123
Wcden bildiriorum karnima kramplar girio nie bole oldum ben yaa kavun mu süt mü??
dağ gibin ütü yaptım bitti çok şükür ama saatte bayaa geçmiş farketmemştim yemek yok anam ne yapsam silör vardı hemen onu attım fırına hazırda köftede vardı onlarıda tavada ızgara gibi yaptım..acele olunca anca bukadar oldu...eşimde gelmek üzredir...gelsede yesek artıkkk acıktımmm...
sağol canım yaa...hakkaten ara ara götürmeyi düşünüyorum benim kızı doktora ama sonra diyorumki benimki konuşmaz etmez sürekli ağlar ne yapıcakki bu durumda deyip vazgeçiyorum...ama böyle arada başım sıkıştıkça danışabileceğim biri olmasınıda istedim çok ama bu konuda tecrübeli kimsede yok yakınlarımda...sende öyle deyince gerçekten sevindim ne yalan söyliyeyim...
resimlede çok alakadar olmuş bu yorum....
kavunda yapmış olabilir canım...tecrübeyle sabittir ama herkesede olcak diye bişey yok neticede...
sağol canım yaa...hakkaten ara ara götürmeyi düşünüyorum benim kızı doktora ama sonra diyorumki benimki konuşmaz etmez sürekli ağlar ne yapıcakki bu durumda deyip vazgeçiyorum...ama böyle arada başım sıkıştıkça danışabileceğim biri olmasınıda istedim çok ama bu konuda tecrübeli kimsede yok yakınlarımda...sende öyle deyince gerçekten sevindim ne yalan söyliyeyim...
Selam kızlar,
Görüşmeye gittim geldim. Aslında olumlu geçti. Mesai saatleri biraz geç başlayıp geç bitiyor, eşim ben seni beklerim diyor onun için. Bir de cumartesi yarım gün çalışılıyor, ona da eşim geç kalktığı için olumlu bakıyorum evde de olsam bir şey yapmıyorum diye. Ama en can alıcı noktası müvekkil çok ünlü ve pek sevilmeyen birisi. bu nedenle çekincelerim var, eşim ve babam bunun sorun olmayacağını söylüyor ama kariyerin başında sevilmeyen birisinin avukatı olarak mimlenmek gözümü korkutuyor. Aslında adamın bir dolu avukatı var, sadece ben değilim, böyle düşününce de içim rahatlıyor. Kafam karışık anlayacağınız ama olumlu cevap vereceğim. Belki onlar başka bir adayı seçer, belli de olmaz. Hayırlısı olsun hakkımızda...
Bu akşam eşimin saz hocasının konseri var, sanırım birazdan ona gideceğiz. Hepinizi çok öper ve kaçarım. Allah'a emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?