Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nursenacım bizde garnitürlü zeytinyağlı severiz ama salçasız sevmiyorsan salçalıda yapabilirsin. helede sizin orda tazesi vardır. minik minik ceviz gibiyken yaprakları sertleşmeden kopartıp, yıkayıp ikiye böl hemen limonlu suya koy kararmasın . sonrada kuşbaşıyla, kıymalı veya tavuklu patates yemeği gibi soğanlı salçalı pişir oda çok güzel oluyor.
ben kabuğu kılçıklanmadan içi tüysüzken körpecik olanların tadını çok seviyorum.ne kabuk soymak, ne tüy temizlemek istiyor.

selam canlar ama yaaaaa benim morelmanlarım çok bozuk sınav çalışayım bilmem ne derken yine ++ olmuşum yaaaaaaa zaten ram gram veriyorum artık daha veremem kesşin puffffffffff ne yapıcam ben yaaa intahar mı etsem ne .......

asuu kızın hayırlısıyla gider döner inşallah
bende olsam stres yapardım aklım onda kalırdı. ama bunlar sana alıştırma olacak. sonra okuldu geziydi üniydi derken bir bakmışsın yuvadan uçup gitmiş.Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın
ay banada baksenin yerine düşünüp arabekse bağlamışım

bende yürüyüşümü yaptım geldim. yemeğimi yapmadım. kalkıp başlasam iyi olucak.akşamdan biraz karnıyarık var. eşime arnavut ciğeri yapıcam birazcık bende yerim. ama kendime kabak ızgara yapmak istiyorum.

selamm kızlarrr napeysınızzz...ne var ne yokk...özledimm buradakii muhabbetlerii..akşamları güsell muhabbetler oluyorduu ama eşimm çok karışıyorr kızıyorr akşamları giremiyorumm..gündüzde girsem takipte zati :) :) .. neyseee...ben ilk sınavları atlatıım 3 hafta sonra yine var 7 derstenn..kilo vermeyiyorum artıkk...ee doğal olarak bişi yapmıyorumm o yüzden veremiyorummdaaa..kendi kendime atak yapmam gerek diyip duruyorum bi sene oldu aynı kilodayım nerdese..2 ..3.. kilo verebildim koca senedee...bebek için tedeviye başlamam lazımm..bu ay tam 4 yıllık evli oluyoruzzz..ve benim bu tedavi sürecini yaşamaya hala gücüm yok...ooo muayene şekline alışamadımm gittii..bişilerr yapmamm lazımm bişiler yapmam lazımmm...hayattan çektim ice elimi ayagımıı...varyaa koca hafta geçiyorr ben hiç bu evden çıkmıyorum biliyormusunuzz..

belki inanmayacaksınızz...pazarı kaynanam yaparr...ekmeği kayınpeder alır market eşim hallederr..çöp kayınpeder çıkarır..haftasonu eşimle çıkarım dışarı bi alışverişmerkezi..sahilde acık yürüyüş okadarr...vee benim böle yaşamam eşime okadarr zevkk veriyorkii...biz böle yaşarsak evde hiç kavga yok...olurda ben hafta ortası biyere itmek stersemmm vayyyyyyy halimeee...40 dereden su getirir ve bir hafta küs gezerizz..bilen biliyor acık zaten eşimi..ne denediysem faydasızz...acıkk beni rahat bıraksa bi spor salonuna gitsemm bu yakınlarda 2 arkadaş edinsemm..olurmu onun için hepsi gereksiz..sporu evde yap...arkadaş be varım işde..2 haftada bir kardeşlerinlede görüşüyonn bittii...o benimm iyiliğimii düşünüyormuşş güyaaa.... amannnnn işdee bende böle garipp bi hayatt devam ediyorrr.....

Son düzenleme:

canım şakası bile kötü.. beynine ne söylersen o olur. Nasıl ki yatağa yatınca uyuyoruz, tuvalete gidince daha bi sıkışarak otomatikman işimizi hallediyoruz. Bunlar beynin koşullanmalarıdır. Desek ki ben bu kadarla doyuyorum ve bu yediklerim beni daha da zayıflatacak. İnan sonuçlar daha güzel olacak. Daha veremem peşin hükmü beyne gönderilen yanlış mesajdır. Pozitif mesajlar ver kendine inan ki daha güzel olacak her şey.. Gülümsemeyi unutma kilolarına da hayata da

sen nerede yasıosun nerelısınız sen ve kocan cok mu kıskanç??bırde bebek ıcın yapılan muayne şeklı nasıl???

bu arada kızlar temızlıkle beraber 500gr daha gıtmıs sanırım bagırsaklarımdakı sorundan kaynaklanıo dun yatmadan once süt içtim acaba sütmü bozukdu??actım kutu dolapta 2gun snra yıne aldım (dun aksam)kutu hafıf şişmişdi daha oncede ole olmusdu ama bısey olmamısdı gercı oncekı süt yurtdışındayken kullandıgım süttü...anlamadım gıttı oglenden yemegınden sonrada karnımda agrı var ama wcye gıtmedım ben zaten kabızımdır hep ...hanı bagırsaklarım bozuldugundada gunde 2-3kere gıderım o kdr...

ben istanbulda yaşıyorum arkadaşımm....kocam çok değil aşırı kıskanççç..4 yıl oldu herkez geçecek diyor ama geçmedii..ve ben bunaldım icee..bebek için yapılan muayene şeklidee vajinal muayene alttannve ben buna alışamadığım için başlayamıyorum tedaviyee..işte böle..

süt içinde..bazı bünyelerde isale sebep olabiliyormuşş süt..ondandır bencee..bozuk olsa içtiğinde anlardın sanırımmm...geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Saçlarıma fön çektirdim, marketten 2 parça bi şey alıp dönene kadar terden aynısı oldu

Yemeğimi koydum, yarım saate hazırlanıp çıkmam lazım. Bana dua edin kızlar, hepinizi çok seviyorum

Esram hakkında hayırlısı olsun inşallah dualarımız seninle

Asuman ablacım kızın sağlıcakla gitsin gelsin inşallah

dağ gibin ütü yaptım bitti çok şükür ama saatte bayaa geçmiş farketmemştim yemek yok anam ne yapsam silör vardı hemen onu attım fırına hazırda köftede vardı onlarıda tavada ızgara gibi yaptım..acele olunca anca bukadar oldu...eşimde gelmek üzredir...gelsede yesek artıkkk acıktımmm...

tabiki yardım ederim hele bi özel mesaj yazma hakkım açılsın mesaj sayım 100 olsun özelden her türlü danışma hizmeti verilir

sağol canım yaa...hakkaten ara ara götürmeyi düşünüyorum benim kızı doktora ama sonra diyorumki benimki konuşmaz etmez sürekli ağlar ne yapıcakki bu durumda deyip vazgeçiyorum...ama böyle arada başım sıkıştıkça danışabileceğim biri olmasınıda istedim çok ama bu konuda tecrübeli kimsede yok yakınlarımda...sende öyle deyince gerçekten sevindim ne yalan söyliyeyim...

Eki Görüntüle 707123

Wcden bildiriorum karnima kramplar girio nie bole oldum ben yaa kavun mu süt mü??

resimlede çok alakadar olmuş bu yorum....

kavunda yapmış olabilir canım...tecrübeyle sabittir ama herkesede olcak diye bişey yok neticede...

yemegı bıraaktım koştum bnm bunye alısık deılkı calısan bagırsaga keske callıssada kılolar gıtse

[sıze=3]menüm[/sıze]

10:00 tost
domates
meyve suyu
500ml su

12:00 kahve

14:00 2dılım ekmek
peynır
3zeytın
domates
salatalık

15:00 kavun

17:30 tavuklu salata
2dılım ekmek
yogurt
500ml su

Son düzenleme:
Akşam yemeğini yedim balık salata ekmek yemedim
Sonrasında adet yerini bulsun dedim 3 küp yaz helvası yedim çok lazım gibi
Neyse işlerimizi hallettik kızım poğaçaya gerek yok dedi birazdan çıkıp kraker vs alacağız
İçim bir buruk dünden beri ilginçtirkızım da öyle sarılıp duruyor bana koşturduğumu görünce hiç çıkarmasamıydım dedi
İkimizede tecrübe olacak bu gezi
Daficim aynı şeyleri ben de düşünüyorum içim burkuluyor mutlu sağlıklı olsunlar gerisi boş hayat böyle işte

selam millet....

ben geldim ama gidicem hemen yine....
geçmişi okudum, alıntılarıma sonra yazarım cevaplarımı.

hafif üşütme var bende şuan, midem bulanıyo, tadımda halimde yok hiç oyüzden, bu aralar buzdolabından çok soğuk şey tükettim oyüzden oldu galiba.
neyse akşam bi adaçayı içerim, faydası olur inşaallah.

terzilik çok şeyimiz vardı eşimle benim, dünde terziden gün almıştım bugüne diye telefonla, beni yollayıp bi daha geri getirtmesin iki iki diye, neyse oraya gittim öğlen işte, baya uzun sürdü bizim işler, 1saat terzideydim.
sonra halama uğradım, 1saat durcaktım güya, bir arkadaşı varmış oturmaya gelmiş, tatlı bi bayanmış çok sevdim oyüzden bende oturdum kaldım.
halamların evleri bahçeli, süper güller çiçekler vardır, bahçede tam oturmalıktır:))))
bahçede oturduk hep.
sonra ordan 2gül kopardım, eve getirdim bardağa koydum su ile....
nursena sana göstercem ama akşam artıkın, fotosunu çektim senin için özellikle
çok güzek kokuyolar.....

haydi ben kaçtım artık......

ben burdan elimden geldiğince fikir verebilirm fakat çocuk psikiyatristinin görüşmesi daha faydalı olur. onlar zaten onun dilini çözmeyi bilirler hem okullarında rehber öğretmen yok mu ? onunla görüşseniz... ben kızınla konuşamayacağım için tam sağlıklı yardımcı olamam ama sana nasıl davranman gerektiği konusunda fikir verebilirim

bi saat önce annem çağırdı ve patates kızartması yaptım ikimize hadi gellllll dedi ve ben de dayanamadım

Selam kızlar,

Görüşmeye gittim geldim. Aslında olumlu geçti. Mesai saatleri biraz geç başlayıp geç bitiyor, eşim ben seni beklerim diyor onun için. Bir de cumartesi yarım gün çalışılıyor, ona da eşim geç kalktığı için olumlu bakıyorum evde de olsam bir şey yapmıyorum diye. Ama en can alıcı noktası müvekkil çok ünlü ve pek sevilmeyen birisi. bu nedenle çekincelerim var, eşim ve babam bunun sorun olmayacağını söylüyor ama kariyerin başında sevilmeyen birisinin avukatı olarak mimlenmek gözümü korkutuyor. Aslında adamın bir dolu avukatı var, sadece ben değilim, böyle düşününce de içim rahatlıyor. Kafam karışık anlayacağınız ama olumlu cevap vereceğim. Belki onlar başka bir adayı seçer, belli de olmaz. Hayırlısı olsun hakkımızda...

Bu akşam eşimin saz hocasının konseri var, sanırım birazdan ona gideceğiz. Hepinizi çok öper ve kaçarım. Allah'a emanet olun.

hakkında hayırlısı olsun canım.. bizim yerimize de eğlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…