Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam güzeller hayırlı akşamlarrr

herkesler iyimi??

yarı yolda inip yürüdüm kan ter içinde kaldım bir nem bir rutubett yağmur havası var inşallah bu çabamıza yarın tartıda bize güler

asucum kızın güle güle gidip gelsin

esram işin inşallah olur müvekkilin kimliği v.s önemli değil değilmi işini yapıcaksın sen kuzum gerisi teferruat

canlarım,
hala spor yapamamış ve çoluğu çocuğu yatırmış şuan nefes alan herkesi leslie evde yuruyora davet ediyorum. bu kardeşiniz leslie katılıp 5 mil tepinecek. yarın inşallah güzel bir rakam için son çabalar...

menüm

sabah 1 katı yumurta 1 dilim kepek ekmek domates salatalık 2 kk peynir yeşil çay

ara 1 armuttt

öğle 5-6 kaşık taze fasulye 1 k ase salata

ara 4 diyet bisküvi 1 elma

akşam annemgildeydim ama eşe yemek hazırlnacak yarım kase çorba 2 kaşık patates yemeği ve 2 kaşık bulgur pilavı az yoğurt

suyu bugün çok içmedim ama şişim farkındayım akşam çok içmeme lazımmm

maşallah diyeyim

eğer çok - kg çıkarsa ne yedin ne içtin lütfen paylaş derim

selam hatunlaaaar neyseki dugunleri gezmeleri bitirdim veya bikac gunluk ara verdimmi desem ama artilar cikar yarin uuuuu gezdigim kadarda yedim birascik gitti diyeti kacirdim

slm çok fena grip boğazlarımm hala geçmedi bide üstüne idrar yollatı enfeksiyonu geçiriyorum idrardan sonra yanma oluyo bide az pembensi kan gibi geldi idrar yolu daha öncede olmuştum dra gitmem şart yarın sabah gidicem hastaneden nefret ediyorum devlete gitsem uzar iş özele gideyim barii inşallah düzelirim hasta olmayı sevmiyorum hoş kim severkii
aman bunca işin arasında nası bi okulsa sınıf temizliğini hademe yetmediği için veliler yapıyo yarın sıra bende imiş 2 buçuktada ora gidicem bi ara eşimle koltuk almaya aman ne çok iş var arkadaş pazarda var yarın şimdide ıhlamur kaynattım içeyorum istemiye istemiye bu sıcakta

herkese merhaba
umarim beni unutmamissinizdir gecen hafta modem cöktü bizim yenisi tamir falan derken bugun nete kavusabildim
diyetime devam ettim gerci bi kac kacamak yaptim dayanamayip
bugunku menum
sabah evde kendim hazirladgim meyveli müsli
öglen firinda köfte yaptim patatesli 4 dilim patates le birlikte 4 kofte yedim yanindada 2 kase cacik
arada1 tane ek yedim dayanamayip
aksam 1 kase mercimek corbasi 1 dilim ekmek 6 kasik kabak yemegi ve salata
bugun cok mutluyum sonunda adet oldugum icin 3 haftadir beni delirtti agridan

cok gecmis olsun nursena aman dikkat et ihmal etme :)temizligi baskasina devredemezmisin hasta halinle yapmasan yeterince yogunsun belli
kolay gelsin canim

esracım canabıhak hakkında hayırlı olanı karşına çıkarsın inşallah
nursena işi koyultmaya başladın sen bir dr. a git en iyisi
beninde bugün boğazım ağrıyor biraz ballı zencefilli kürümü yapıp içeyim dedim bal bitmiş kalkıp bir ada çayı yapayım bari

Nursenacım geçmiş olsun canımgit mutlaka doktora
Temizliği de başkası yapsa olmaz mı sen de iyileşince yaparsın

cok gecmis olsun nursena aman dikkat et ihmal etme :)temizligi baskasina devredemezmisin hasta halinle yapmasan yeterince yogunsun belli
kolay gelsin canim
3 veli temizlencek bişey yok öle sınıf yıkanacak cam silinecek 2 tane bide sıraların tozu alınacak o kadar 3 kiş yapıveririz söz verdim ayarlandı
millet yan çiziyo zaten temizlememek için yarın eşim evde kıza bakar diye denk getirdim
sorma ya kışın hastalanmadım yazın hasta olduk klima çarptı beni

bu günkü menüm

sabah ; yarım krep, 6 zeytin, 2 çeri domates, 1 bardak bitki çayı

ara ; 6 malta eriği

öğle ; minik bir parça tavuk, 1 kâse cacık, 2 fincan yeşil çay

ara ; 7 hurma , 2 ceviz

akşam ; 1,5 dilim ekmek, 3 kaşık karnıyarık, 3 kaşık ızgara kabak ( sarımsaklı yoğurtlu ) , 2 kaşık ciğer, arkadan 1 fincan kahve

şimdide gidip bir ada çayı içeyim.

bu ıhlamuruda bi sevemedim gittii heee
duşa girsem iyi olur belki rahatlarım eşim gene nöbetç küçük cadı uyusaydı bi

maşallah diyeyim

eğer çok - kg çıkarsa ne yedin ne içtin lütfen paylaş derim

eskiler, beni önceden tanıyanlar durmadan yazdığımı bilirler ama bu 3. kez aynı kiloları verme cabam olduğu için azıcık moralsiz ve kızgınım, az motive olsam bildiğim deneyimlediğim herşeyi zevkle paylaşırım. inşallah kayda değer bir başarı sağlayıp her dakikamı sizinle paylaşırım.

bu ıhlamuruda bi sevemedim gittii heee
duşa girsem iyi olur belki rahatlarım eşim gene nöbetç küçük cadı uyusaydı bi

arkadaşım doğru doktora, yazdığın belirtiler öyle dinlenmeyle gececek gibi değil. antibiyotik iğnesi bile yapabilir dr... ama anında toparlanırsın. ben butun kış senin gibi gezdim eziyet ettim kendime dr sevmediğim için. 3 antibiotike bakıyormuş tum ağrım sızım onu gördüm sonra...

bostanlıdayım ege ünv. dıyetısyenıne gıdıorum sen nerdeydın ...sen gıdıyormusun dıyetısyene??

Hıdırellez de bostanlıdaydık..

4 yıl önce ben de ege ye gitmiştim..Şansıma çok kıl bir dr. vardı..Ölümcül obez olduğumu iştah kontrolü sağlamam için reductil kullanmamı söyledi ben emziriyorum dememe rağmen..
Sonra 1200 kcal bir listeyle eve geldim..100 kiloyum ve 1200 kcalle besleneceğim düşün...

Buruk olmakta çok haklısın..İlk ayrılıkmı.?

Çok eğlenir,çok güzel geçer onun açısından bunları düşün rahatla asucum..

Bence de sorun teşkil edecek bir yanı yok Esracığım...
Hayırlsı olsun..Netleşmedi değilmi durum.?
Bir de ben ünlüyü çok merak ettim..

Geçmiş olsun nursena...Terli terli suları içtin ondanmı acaba..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…