canlarım,
hala spor yapamamış ve çoluğu çocuğu yatırmış şuan nefes alan herkesi leslie evde yuruyora davet ediyorum. bu kardeşiniz leslie katılıp 5 mil tepinecek. yarın inşallah güzel bir rakam için son çabalar...
slm çok fena grip boğazlarımm hala geçmedi bide üstüne idrar yollatı enfeksiyonu geçiriyorum idrardan sonra yanma oluyo bide az pembensi kan gibi geldi idrar yolu daha öncede olmuştum dra gitmem şart yarın sabah gidicem hastaneden nefret ediyorum devlete gitsem uzar iş özele gideyim barii inşallah düzelirim hasta olmayı sevmiyorum hoş kim severkii
aman bunca işin arasında nası bi okulsa sınıf temizliğini hademe yetmediği için veliler yapıyo yarın sıra bende imiş 2 buçuktada ora gidicem bi ara eşimle koltuk almaya aman ne çok iş var arkadaş pazarda var yarın şimdide ıhlamur kaynattım içeyorum istemiye istemiye bu sıcakta
3 veli temizlencek bişey yok öle sınıf yıkanacak cam silinecek 2 tane bide sıraların tozu alınacak o kadar 3 kiş yapıveririz söz verdim ayarlandıcok gecmis olsun nursena aman dikkat et ihmal etme :)temizligi baskasina devredemezmisin hasta halinle yapmasan yeterince yogunsun belli
kolay gelsin canim
sorma ya kışın hastalanmadım yazın hasta olduk klima çarptı beniesracım canabıhak hakkında hayırlı olanı karşına çıkarsın inşallah
nursena işi koyultmaya başladın sen bir dr. a git en iyisi
beninde bugün boğazım ağrıyor biraz ballı zencefilli kürümü yapıp içeyim dedim bal bitmişkalkıp bir ada çayı yapayım bari
maşallah diyeyim
eğer çok - kg çıkarsa ne yedin ne içtin lütfen paylaş derim
bu ıhlamuruda bi sevemedim gittii heee
duşa girsem iyi olur belki rahatlarım eşim gene nöbetç küçük cadı uyusaydı bi
bostanlıdayım ege ünv. dıyetısyenıne gıdıorum sen nerdeydın ...sen gıdıyormusun dıyetısyene??
Akşam yemeğini yedim balık salata ekmek yemedim
Sonrasında adet yerini bulsun dedim 3 küp yaz helvası yedim çok lazım gibi
Neyse işlerimizi hallettik kızım poğaçaya gerek yok dedi birazdan çıkıp kraker vs alacağız
İçim bir buruk dünden beri ilginçtirkızım da öyle sarılıp duruyor bana koşturduğumu görünce hiç çıkarmasamıydım dedi
İkimizede tecrübe olacak bu gezi
Daficim aynı şeyleri ben de düşünüyorum içim burkuluyor mutlu sağlıklı olsunlar gerisi boş hayat böyle işte
Selam kızlar,
Görüşmeye gittim geldim. Aslında olumlu geçti. Mesai saatleri biraz geç başlayıp geç bitiyor, eşim ben seni beklerim diyor onun için. Bir de cumartesi yarım gün çalışılıyor, ona da eşim geç kalktığı için olumlu bakıyorum evde de olsam bir şey yapmıyorum diye. Ama en can alıcı noktası müvekkil çok ünlü ve pek sevilmeyen birisi. bu nedenle çekincelerim var, eşim ve babam bunun sorun olmayacağını söylüyor ama kariyerin başında sevilmeyen birisinin avukatı olarak mimlenmek gözümü korkutuyor. Aslında adamın bir dolu avukatı var, sadece ben değilim, böyle düşününce de içim rahatlıyor. Kafam karışık anlayacağınız ama olumlu cevap vereceğim. Belki onlar başka bir adayı seçer, belli de olmaz. Hayırlısı olsun hakkımızda...
Bu akşam eşimin saz hocasının konseri var, sanırım birazdan ona gideceğiz. Hepinizi çok öper ve kaçarım. Allah'a emanet olun.
slm çok fena grip boğazlarımm hala geçmedi bide üstüne idrar yollatı enfeksiyonu geçiriyorum idrardan sonra yanma oluyo bide az pembensi kan gibi geldi idrar yolu daha öncede olmuştum dra gitmem şart yarın sabah gidicem hastaneden nefret ediyorum devlete gitsem uzar iş özele gideyim barii inşallah düzelirim hasta olmayı sevmiyorum hoş kim severkii
aman bunca işin arasında nası bi okulsa sınıf temizliğini hademe yetmediği için veliler yapıyo yarın sıra bende imiş 2 buçuktada ora gidicem bi ara eşimle koltuk almaya aman ne çok iş var arkadaş pazarda var yarın şimdide ıhlamur kaynattım içeyorum istemiye istemiye bu sıcakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?