Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltı:3dilim tahıllı ekmek
3 yeşil zeytin
1 kk peynir
3y.k.kuru sebze haşlaması acılı

ara 1 türk kahvesi

öğle:çeyrekten az tavuk döner
1 ayran

ara:2 çilek

akşam:2 dilim tahıllı ekmek
6 kaşık patlıcan
1 kase yogurt
marul,domates

akşam arası:1 çay bardağı süt ve 2 çilek yemeği düşünüyorum

spor ögleyin 1 saat bisiklet
akşama 1 saat bisiklet olacak

Son düzenleme:
ben kendimi tamıtmamışım ben 31 yaşında 3çocuk annesiyim uzuuuuuuuuuun yıllardır kıloluyum erken yaşta evlilik çocukderken bedenimin kıymetını bilememişim şimdi kafamı duvarlara vuruyorum eşimin gıcıııııııııııııık espirilri de var tabi bu gun tartıldım 97kiloyum of of offf

sizin diyetler baya sıkı bende sıkılaştırsam iyi olur ama çocuklara yapınca ucundan kıyısından gidiyo benim yenide başladım diyete açım açç

Son düzenleme:
arada kaçırdımmı Yenamın nesi var?:44:

doktora gidicekmiş sanırım...

anlayamadım cepten okuyunca

aman cücüüümm bişi yoktur inşAllah , niye yanık kokusu geldi acep ?? dikkat et kendine kuzum , öperiimm

Yenoş menün çok güzel canım,tebrik ederiimm ) birde ne doktoru kuzum ? umarım ciddi bişey yoktur

ekmek yememişsin tatlım , no problemmm

iyi akşamlar...kızımı uyutmadan bi bakıp çıkayım dedim ...sanırım dün akşam 11 suları platesle sahalara geri döndüm:) ramazana kadar aksatmadan yapabilsem keşke çünkü cidden sonuçlarını görebiliyorsun...çünkü kimse gerçek kilomu tahmin edemiyo:) ama gerçekler acı:)çünkü ben biliyorum dimi:) geçmişi tam okuyamadım ama herkese tekrardan slmlar...

Selamün Aleykümmmm

Anam bugün gündüz pek uğrayamadım ama baya iş yaptım
Şu iki gündür beni bekleyen ütülerimide aradan çıkartıp yatak odamıda düzenledim
Eşim eve gelincede ben bumalına girdim diye tutturdum bunalım demem hiç bir zaman için canım sıkıldıysa hep bumalın derim oda anlar kaşıntımı sık dişini cumartesi bumalından çıkartacağım seni dedi
Offff havada sıcak olunca insan daha çok sıkılıyor ama en azından ev içindeki işlerim bitti
Ufaklık yine bugün yapışık siyam ikizim gibiydi devamlı kuçağıma isteyip durdu şükür şimdi gelip geçip öptükten sonra gidiyor başımdan da az rahat ediyorum

ellerine ve emeğine sağlık arkadaşım
Bizlere tekrar motivasyon yüklemesi oldu
İnşallah bizlerde bu kilolara düşeriz en kısa zamanda Aminnnnnnnnnn

çayı koydum ,geldim , buyur gell cücüüüümm

haftasonu bebüşle foto çekinmiştim ya , onu ekledim ,gördünmü ,Asuuuu bebekk istiom ben yaaaa

Ellerine sağlık kuzum ben hallettim bile o işi
Resim de çok güzel hem sen hem bebiş pek tatlısınız
Demek bebiş istiyo bizim cücüş durduğun kabahat canım:)

Ellerine sağlık kuzum ben hallettim bile o işi
Resim de çok güzel hem sen hem bebiş pek tatlısınız
Demek bebiş istiyo bizim cücüş durduğun kabahat canım:)

benim herif 9a kadar uyuyup , uyanıncada telefona sarılınca çay bu saate kaldı yine

yaaa Asuuuuu evet evet evet bebüş istiyom bebüüüşşşş

ama daha vaarrrrr , accık daha bekliceezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…