Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yemeğimi zi yedik sonra 1 saat yürüdük yemekte 1 tabak 8 kaşık patlıcan yemeği 1 dlm ekmek yoğurt domates kurusoğan yedim
şimdi geldik parkta oyalandık yarına kurabiyelerimi yapıcam işte öle inşallah az yerimm kaçırmam yoksa bu haftayı heç ederim valla
tartı şimdilik sırıtıyo yarına ne dicek bakalım yeşil çay içmedim hiç içeyim az sonra
şimdilik hoşcakalın

Nursena yeme yarın sakın olur mu kendine uygun salata türü bişey yap onunlaoyalakendini en fazla bir ısırık kurabiye yersin haftayı heba etme canım

nursenaa ay misafir zor..insan o sohbet muhabbetle onlarla oturup mamaları götürmek istiyor.
ben de bazen kendime tabak hazırlamıyorum.
ona çay,diğerine seker derken arada kaynıyorum:)))

bende yarın enginar dolması yapıcam yine yine yeniden

Kizlar migrenim tuttu yine dun geceden beri cok kotuyum sonra gorusuruz

Çok çok geçmiş olsun canım
İnşallah bir an önce rahatlarsın canım ....Aminnn

Bende sıcaklardan bunaldım daha şimdiden
Valla eşime bile diyorum şimdiden böyle bunalıyorum artık Ramazanda vantilatör karşısında otururum herhalde sonrada çarpık çarpık otururum

slm kizlarrr
bir misafir faciasindan sonra bi bakayim dedimmm
hersey üst üste bu aralarrr
dün en sonunda kizimin kulagini deldirdikkk
amma velakin havaya aldanip kisa kollu giydigi icin bugün ara ara ateslendi hep
benimde terleyip soyunmaktan sirtim tutulmusss
insallah sizlerden iyi haberler vardir lakin benim bu haftam cooook kötüüüüüüüü tartiyada cikmaya korkuyorum :26::26::26:

gittin mi canım doktora :26:

ne dedi?

Yarın aç karnına gidip kan vereceğim hormon tahlili için...
Sonrasını bilemiyorum artık..
Esracığım telefonla da arayıp sordun sağolsun canım..

çok güzel beslenmen benim diyetisyen listeme benziyor sadece daha az

Listen kaç kalorilik.? Geçen yaz verilen listem 2000 kaloriydi.Ben uygulamıyorum pek kendi kafama göre takılıyorum..
Ama uymak gerekiyor aslında netice için...

Hiç birşey için geç değil..birlikte güzel günler göreceğiz,yeterki isteyelim...

Çocuklarını Allah bağışlasın..

Yenacım bende merak ettim doktor ne dedi iyisin inşallah?

Nevinciğim,geciken ve düzensiz muayyen dönemlerimden dolayı gittim..

sizin diyetler baya sıkı bende sıkılaştırsam iyi olur ama çocuklara yapınca ucundan kıyısından gidiyo benim yenide başladım diyete açım açç

canım aç olmaman gerek...Sürekli açlık hissetmek bıktırır bir süre sonra..

arada kaçırdımmı Yenamın nesi var?:44:

doktora gidicekmiş sanırım...

anlayamadım cepten okuyunca

kadınsal durum yaseminciğim...
Sen nasıl oldun alıştınmı ana baba hasretine.?

haftasonu bebüşle foto çekinmiştim ya , onu ekledim ,gördünmü ,Asuuuu bebekk istiom ben yaaaa

Bence sen ,esra ve meryem çalışmalara başlayın artık...
Zamanı geldi geçiyo bile :)
Ha deyince olmuyor zaten :)

Kizlar migrenim tuttu yine dun geceden beri cok kotuyum sonra gorusuruz

Geçmiş olsun...

Çok leziz bişi diimi enginar dolması..

geçmiş olsun canım kızına...

Burası da bugün nasıl esiyor heryer toz duman için de...

tesekkür ederim asummmmmm
bana noldugunu cözmüs degilim asla engel olamiyorummm :26::26::26: :18::18::18:

Canım en tehlikeli durum bu işte bir kere koptunmu sonra toparlaması zor ama başka seçeneğin yok bütün emeklerin heba olmadan kendine gel lütfen hatta derhal

Komşumuzun çay davetine icabet ettik bu akşam..Çayın yanına verilen irmik tatlısından bir kibrit kutusu kadar yedim..
O yüzden akşam ara öğün de meyve ve kefiri yemekten vazgeçtim...
Aslın da şekeri azdı tatlının ben çok tatlı severim :) Öyle olduğu için azcıcık yeyip gerisini eşimin tabağına aktardım..

İyi olmuş tadının az olması :)
İyi gidiyorsun yenam maşallah

Canım en tehlikeli durum bu işte bir kere koptunmu sonra toparlaması zor ama başka seçeneğin yok bütün emeklerin heba olmadan kendine gel lütfen hatta derhal

Son zamanlar da beni mahfeden bu olay işte...Her yeme atağımın haftalarca sürmesi...
bir kez bozdummu yeniden başlamam çok uzun oluyor...Umarım bir daha yaşamam ayu gibi yemeyi..
Kıştan bu yana 5-6 kilo fazlayım ve 4 cm.kalınlaştım

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım kızına...

Burası da bugün nasıl esiyor heryer toz duman için de...
cok tesekkürler cnmcim
burasida bigün öyle bigün böyle bitürlü havalar düzelmiyo

cok haklisin asum sirf sapiticam diye burdan kopmuyorum inan sanki buraya yazmazsam daha kötü seyler olacak gibi geliyor
üstelik regl haftam kendimi cok kötü hissediyorum üstüne üstlük dudagimda ucukta cikti insallah düzelticem cnm zorluyorum kendimi

Yenacım ilknurcum artık kopmak yok inşallah birbirimize destek olup halledeceğiz bu işi de
Benim de regl zamanım yarın olurum artık herhalde hurmayla kayısıyla idare etmeye çalışıyorum

Evet aslında sevindim bu duruma

:)) ben de yarın arkadaşa kahvaltıya davetliyim hem de köyden gelen ürünler var mis gibi ama büyük ihtimal gitmeyeceğim
Cuma da bana gelmek isteyen arkadaşları yarın evde olmayacağım işlerimi yetiştiremem diye kabul etmedim
Mümkün olduğunca böyle toplanmalardan uzak olmalıyım en azından bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…