Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla Annenin de işi zormuş gerçekten maşallah 8 torun
Benim kızkardeşimde istanbula evlendi benden 5 sene sonra falan tabi bu durumda annem almanyada tek kaldı sayılır ( erkek kardeşim varda biz annemle arkadaş gibiydik arada didişsekte )
Benim kızlarımda olsun kızkardeşimin ikizlerde olsun kadıncağız ancak doğumdan sonra bir 10 gün bir arada kalabildi bizlerle sonra mecbur Almanyaya dönüyordu ve dilediği gibi torunlarını doya doya bakamadı
O yüzden bana hep der bir tane daha doğur diye
Kızkardeşime hiç demiyor çünkü ikizleri olduğu için bir daha ikiz olursa korkusundan doğurmayacağını bilir Zaten kız kardeşimde çok fazla canı tatlıdır hep diyor eğer sırf oğlum doğmuş olsaydı ( ki kendisi hem huysuz hem çok yaramaz ) yeminle çocuğa tövbe ederdim diyor kızı çok bilmiş ama sakin eğer o önce tek doğmuş olsaydı bir tane daha cesaret ederdim ama ikiz olunca asla diyor
Bir sene sonra emekli olucaklar Allahın izniyle ondan sonra doğurda ben şöyle güzelce torunumu büyüteyim diyor Babamda şakasına takılıyor anneme yahu hatun biz ikinci baharımızı yapacakken ne diye torun icadı çıkartıyorsun bunlar biz istanbula yerleşince her gün her gün toplu halde gelirlerse evi yıkar bu canavarlar diyor

Artık eğer Rabbim nasip ederse pişman olurmu zaman gösterir tabi doğduktan sonra aldırma şansı sıfır

yeşil çay da iç canım bol bol, ben neredeyse 600 ml içmişimdir dün :)

hatun kişilerim tontişlerim gün aydın olsun

geçmişe falan bakamadım. malum kız da hasta geceleri de onunla uğraşıyorum buraya falan hiç bakamıyorum.
geldimö baktım kaçıyorum selamsız olmasın dedim
gün içerisinde tekrar gelmeye çalışırım

iyi aklıma getirsin gidip alıyım sıcak suyumu.

günaydın canım sana da kızına çok geçmiş olsun...

afiyet olsun ablacım
Oldu bile:) sağol esram
Canım benim Allah kolaylık versin çalışmak zor
Bugün ve dün eksi göremedim ben malesef
Ben de bugün bol Yeşilçay içeyim

ocak ayında aldığım pantolonlardan daha geniş olanı deneyeyim dedim, oldu sanki :)

fotoğraf ekledim ben de, regl yüzünden karnım biraz şiş. antepe gidene kadar 10 gün var, biraz daha veririm de daha güzel olur inşallah. spor bi pantolon, yolda falan giyerim.

Merhaba gençlik.

KEyifli ve hafif bir gün dileğiyle öptüm bile sizi haberiniz ola..

Medyanın gücü bir kez daha gösterdi yüzünü.:) akşam tost muhabbetinden sonra çoğu ev de bu sabah tost koktu sanırım :)
Tıpkı bizim evde olduğu gibi ..
afiyet olsun hepimize..

demiştim ama ben sana diimi..Çok sevindim..

Telefonun şimdiden hayırlı olsun..Hediye konusunda eşin haklı gücenme bence :)

ben yeni uyeyım arkadaşlar yeni konu nerden açılıyo biturlı bulamadım dünden beri bakınıyorum biraz karışık geldi buralar bana bu arada bende 95 kiloyum inşallah birgün kurtulurum

Hoşgeldin aramıza..KEyifli zayıflamalar...

Ben de yetişemedim o döneme..
fakat büyüklerimden hep duymuşumdur tostumu yedim bekliyorum'u..

Tontiş deme lütfen güceniyoruz..:))

İyileşmedimi daha kuzu kızın.? Öpüyorum onu.

müge anlıda en son 1938de görüşmüş arkadaşlar buldu birbirini, Beyzuş için çıkacaktın ya

afiyet olsun yaşı genç arkadaşım benim

doktora gideceğim ben..:18:

canım şimdiden geçmiş olsun, çekinme tamam mı. hepimiz gidiyoruz, mecburen artık sağlık için.

inşallah her şey yolundadır. cesaret öpücüğümü de vereyim

habersiz bırakma bizi.

Günaydin kizlarrrrr
Sabah kizi krese götürmeden kahvaltimi yaptim. Sonra okula gittim (hala ordayim gerçi :) )
Bu yastada ögrenci olmak tuhaf yaw siniftakilerin yasi ortalama 17 :)
10dakika sonra ögle paydosuna cikicaz. coook aciktim :) yemegimi yigcem ohhhh :)
Neyse hadi herkese iyi günler! insallah hepimiz cuma günü bomba gibi olacagiz

ben yeni uyeyım arkadaşlar yeni konu nerden açılıyo biturlı bulamadım dünden beri bakınıyorum biraz karışık geldi buralar bana bu arada bende 95 kiloyum inşallah birgün kurtulurum

Hoş geldiniz ne iyi ettinizde geldiniz birlikten kuvvet kuvvetten sonuç çıkar ortaya diyeyim

ödem tutmuşsundur bol su kiraz sapı maydonoz suyu iyi geliyor..birde mısır püskülü ben yazdan kurutmuştum kendim onları içiyorum
allah razı olsun canım...

günaydınnn..çok geçmiş olsun allahım şifa versin

aa bende sabahları seyrediyorum müge anlıyı eşimle beraber oturuyoruz seyrediyoruz ben bisikletimi alıyorum geçiyorum karşısına...

1 saat bisiklete bindim şimdi pazara çıkcam bol bol yeşillik kepek ekmegi alacagımmm

Sabah iki dilim ekmek iki kibrit kutusu peynir(tost yapacaktım unutmuşum okulda aklıma geldi dünde o kadar canım çekmişti neyse yarına artık)
ara 4 adetcik kiraz
öğlen alinazik bir dilim ekmek yarım puaça Cahidenin tarifi yapmıştım
arada incir
akşama etli taze fasulye planlıyorum bakalım
Daha hiç su içmedim
Tekmili verdim Tünaydın Güzeller ,umarım herkes iyi ve mutludur cumaya yaklaşıyoruz bakalım sonuçları merak ediyorum kalkıp işimi yapayım her yer berbat sonra görüşürüz
Esracığım yeni tlf sağlıkla kullan ne mutlu sana aldığın pantolonlardan birinin içine girerek hedefine dahada yaklaştın darısı bizlerin başına

Son düzenleme:

sağol canım, daha güzeli senin olsun inşallah :)

menün gayet güzel görünüyor canım, afiyet olsun. ama inciri 2den fazla yeme olur mu

ben de akşama zeytinyağlı patlıcan yapıcam. eşim yemiyor ben gider gelir yerim üç gün. o da geç gelecek herhalde, dondurucudan bir şeyler çıkarırım eğer aç gelirse.

------

bankada işler var, gidip onu halledeyim. öğrenciyken kredi almıştım yurtkurdan. iş bulamadım ama hala ödüyorum onu. dönerken de markete uğrar eksiklerimi alırım artık.

hepinizi öperim

slm kızlarr sabah tostumu yedikten sona yarın için mozaik yaptım attım buzluğa

5 adet fınduk yedim arada
1 nescafe bardağı taze portakal sıktım içitim

öğlen 1 dlm ekmek tam buğday ekmeği
3 kaşık köz patlıcan 2 kaşık yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası

askılılar falan vardı onları çıkartıyorum gardrobımı düzenliyorumm
küçüğü uyutayım şimdi
3 te yufka almaya gidicem çarşıya az yürüryüş olur

kuzum en unuttum ya senin telefonun hayırlı olsun hatta telefon hakkında yorum yapıcaktım eşim samsung galaxy neksus muydu neydi ondan almıştı çokk beğendim ben hatta sulanıyorum.android işletim sistemi ile telde pc gibi aynı.güle güle güzel günlerde kullan...

bu arada ben kredi almamıştım bana başbakanlık bursu çıkmıştıçatur çutur yemiştim valla ama derstende kalmadım yani yoksa kesilirdi.yazıkya abimde hala ödüyor..Allah kolaylık versin....

en sinir olduğum işlerden biride dolap içi düzenlemesi .uğraşır düzeltirim 2. gün yine kendim dağıtırım...kolay gelsin sana da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…