- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
annem bizlere destek oldu 3 kız kardeş ablamla 2 ay ara ile kızklardeşimle 1 yıl ara ile dogurduk kadın çocuktan bıktı en son kardeşim 8. torun oluyo hamile kalınca söyleyemedi...korkusuna ama yazık kadıncağız dayanamıyor görünce ..
küçüğün 2,5 tu galiba tam anneye düşkün olduğu zamanlargerçi ben nöbetli çalışıyordum canım büyük oğlum 50 günlüktü nöbet tututuğumda .küçük oglum daha şanslıydı 60 günlüktü.küçük oğlum bakıcıda kalıyordu bi ara babam felç olmuştu annem bakamıyor diye bakıcı başlamıştık..sonrada babam vefat etti ama ben bakıcıyı bırakmadım zaten anneme yakındı ikisi idare etti 2 çocuğu....hem çalışmak hem iki çocuk nöbetler ve kocadan yardım yok ağır geldi bana....
gerçi biz çok demokratik aileyizdir.ben yaparım eşim yer.eşim kirletir ben yıkarım.ben toplarım o dağıtır böyle bi aileyiz işte
yorgunluk..hiç gitmiyor ki...inşallah canım o günleri de görürürüz birlikte ben de dolunay etkisine inandım gerçekten hafta başı 1 kg eksiydim ama dün yaptığım kaçamaklar çok fazlaydı bugün telafi günü...suya devam...
hoş geldin canım aramıza öğrenirsin zamanla...
o demokrasi bütün evlerde geçerli malesefbaban için Allah rahmet eylesin..
ohh afiyet şeker olsun ablacım siz böyle yazınca evde olasım geldi bugün hiç gücüm yok uykusuzluk senin gibi yapıyor beni dengem şaşıyor...
iyi aklıma getirsin gidip alıyım sıcak suyumu.yeşil çay da iç canım bol bol, ben neredeyse 600 ml içmişimdir dün :)
hatun kişilerim tontişlerim gün aydın olsun
geçmişe falan bakamadım. malum kız da hasta geceleri de onunla uğraşıyorum buraya falan hiç bakamıyorum.
geldimö baktım kaçıyorum selamsız olmasın dedim
gün içerisinde tekrar gelmeye çalışırım
Oldu bile:) sağol esramafiyet olsun ablacım
Canım benim Allah kolaylık versin çalışmak zoryorgunluk..hiç gitmiyor ki...inşallah canım o günleri de görürürüz birlikte ben de dolunay etkisine inandım gerçekten hafta başı 1 kg eksiydim ama dün yaptığım kaçamaklar çok fazlaydı bugün telafi günü...suya devam...
ohh afiyet şeker olsun ablacım siz böyle yazınca evde olasım geldi bugün hiç gücüm yok uykusuzluk senin gibi yapıyor beni dengem şaşıyor...
Bugün ve dün eksi göremedim ben malesefyeşil çay da iç canım bol bol, ben neredeyse 600 ml içmişimdir dün :)
Günaydın canlar :)
çok mutluyum bugün. hem dünkü 800 gram artımdan kurtulmuşum, hem de üstüne 100 gram daha vermişim
ayrıca dün ben yatınca eşim istediğim telefonun siparişini vermiş, ona da çok sevindim. bi de sabah pazarlık yapıyor, doğum gününe hediye bekleme artık :)
benden haberler böyle, hepinizi öperim kocaman kocaman.
ben yeni uyeyım arkadaşlar yeni konu nerden açılıyo biturlı bulamadım dünden beri bakınıyorum biraz karışık geldi buralar bana bu arada bende 95 kiloyum inşallah birgün kurtulurum
sağol canım :) aslında yememek kadar bence kesinlikle dolunayla da ilgili. geçen hafta bu kadar dikkat etmeme rağmen düzgün sonuçlar alamamıştım. şu iki haftayı çok iyi değerlendirebiliriz o yüzden.
sağol Asuman ablacım gitti valla, çok sevindim :)
tostumuzu yedik bekliyoruz seni
yaşı küçük olanlar bilmez tabi bu espriyi :)
geçmişe falan bakamadım. malum kız da hasta geceleri de onunla uğraşıyorum buraya falan hiç bakamıyorum.
Merhaba gençlik.
KEyifli ve hafif bir gün dileğiyle öptüm bile sizi haberiniz ola..
Medyanın gücü bir kez daha gösterdi yüzünü.:) akşam tost muhabbetinden sonra çoğu ev de bu sabah tost koktu sanırım :)
Tıpkı bizim evde olduğu gibi ..
afiyet olsun hepimize..
demiştim ama ben sana diimi..Çok sevindim..
Telefonun şimdiden hayırlı olsun..Hediye konusunda eşin haklı gücenme bence :)
Ben de yetişemedim o döneme..
fakat büyüklerimden hep duymuşumdur tostumu yedim bekliyorum'u..
doktora gideceğim ben..:18:
ben yeni uyeyım arkadaşlar yeni konu nerden açılıyo biturlı bulamadım dünden beri bakınıyorum biraz karışık geldi buralar bana bu arada bende 95 kiloyum inşallah birgün kurtulurum
yorgunluk..hiç gitmiyor ki...inşallah canım o günleri de görürürüz birlikte ben de dolunay etkisine inandım gerçekten hafta başı 1 kg eksiydim ama dün yaptığım kaçamaklar çok fazlaydı bugün telafi günü...suya devam...
aa bende sabahları seyrediyorum müge anlıyı eşimle beraber oturuyoruz seyrediyoruz ben bisikletimi alıyorum geçiyorum karşısına...müge anlıda en son 1938de görüşmüş arkadaşlar buldu birbirini, Beyzuş için çıkacaktın ya
afiyet olsun yaşı genç arkadaşım benim
canım şimdiden geçmiş olsun, çekinme tamam mı. hepimiz gidiyoruz, mecburen artık sağlık için.
inşallah her şey yolundadır. cesaret öpücüğümü de vereyim
habersiz bırakma bizi.
aa bende sabahları seyrediyorum müge anlıyı eşimle beraber oturuyoruz seyrediyoruz ben bisikletimi alıyorum geçiyorum karşısına...
Sabah iki dilim ekmek iki kibrit kutusu peynir(tost yapacaktım unutmuşum okulda aklıma geldi dünde o kadar canım çekmişti neyse yarına artık)
ara 4 adetcik kiraz
öğlen alinazik bir dilim ekmek yarım puaça Cahidenin tarifi yapmıştım
arada incir
akşama etli taze fasulye planlıyorum bakalım
Daha hiç su içmedim
Tekmili verdim Tünaydın Güzeller ,umarım herkes iyi ve mutludur cumaya yaklaşıyoruz bakalım sonuçları merak ediyorum kalkıp işimi yapayım her yer berbat sonra görüşürüz
Esracığım yeni tlf sağlıkla kullan ne mutlu sana aldığın pantolonlardan birinin içine girerek hedefine dahada yaklaştın darısı bizlerin başına
kuzum en unuttum ya senin telefonun hayırlı olsun hatta telefon hakkında yorum yapıcaktım eşim samsung galaxy neksus muydu neydi ondan almıştı çokk beğendim ben hatta sulanıyorum.android işletim sistemi ile telde pc gibi aynı.güle güle güzel günlerde kullan...sağol canım, daha güzeli senin olsun inşallah :)
menün gayet güzel görünüyor canım, afiyet olsun. ama inciri 2den fazla yeme olur mu
ben de akşama zeytinyağlı patlıcan yapıcam. eşim yemiyor ben gider gelir yerim üç gün. o da geç gelecek herhalde, dondurucudan bir şeyler çıkarırım eğer aç gelirse.
------
bankada işler var, gidip onu halledeyim. öğrenciyken kredi almıştım yurtkurdan. iş bulamadım ama hala ödüyorum onu. dönerken de markete uğrar eksiklerimi alırım artık.
hepinizi öperim
slm kızlarr sabah tostumu yedikten sona yarın için mozaik yaptım attım buzluğa
5 adet fınduk yedim arada
1 nescafe bardağı taze portakal sıktım içitim
öğlen 1 dlm ekmek tam buğday ekmeği
3 kaşık köz patlıcan 2 kaşık yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
askılılar falan vardı onları çıkartıyorum gardrobımı düzenliyorumm
küçüğü uyutayım şimdi
3 te yufka almaya gidicem çarşıya az yürüryüş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?