Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçen TRT de kadın programın birin de Ayça Kaya sütlü kahve içmenin tokluk verdiğini söylemişti...
yemekten önce içilen sütlü kahve daha az yemek yemeyi sağlıyormuş...

Hanımlar ben çıkayım artık...Yarın bakalım ne olacak.?
Umarım çabucak damar yolumu bulurlar..her seferin de mosmor oluyor kollarım..Bazen elimin üstü.;(

İyi geceler,tatlı rüyalar...

bende aci biberi duymustum kizlar ama ben asla aci yiyemiyorum

Ben severim acı biberi..gerçi ben herşeyi seviyorum
Yazın yeşil biber çok tüketiriz eşimle.. yemeklerin yanın da kahvaltıda..

ben de sütlü mü içtin diyecektim ki Yenam yazmış. o yüzden tok hissedebilirsin ablacım :)

------------

albüme sanırım en kilolu olduğum zamanların fotosunu ekledim, 99 varımdır kesin orda tam bilmesem de :) alem göbek görsün

İyi geceler yenacım inşallah kolayca bulurlar damarı sonucun da iyi çıkar umarım
Ben de severim acıyı tatlıyı da severim :)
Kahve dünyasının 2 si bir aradası var onu içiyoruz eşim gelince 11 den sonra felan

bugün arkadasimla mutfakta bisiler hazirlarken kiz ilknur sen baya zayifladin heee cok farkediliyo sirtlarinda falan bise kamamis incecik olmussun dedi ama tabisi utangac ben pek bisi diyemedim :26::26::26:

Kizlar migrenim tuttu yine dun geceden beri cok kotuyum sonra gorusuruz

Gecmis olsun canim... Migren coook kötü birsey annemdede var mahv oluyor insan... insallah bir an önce gecer.

Sanada kizinada gecmis olsun!!! Kizinin kupeler super olmus!
Aldigin elbisede cook guzel :)

Yenacim sanada gecmis olsun. Insallah kolayca bulurlar damarini... Ayni sorun bendede var sinir oluyorum...
Insallah birsey yoktur canim.

Banada müsade canlarrrr
Sirtim otururken iyice tutuldu karnimda agriyo yatayimda isininca belki hafifler
öptüm hepiniziiiii Allah rahatlik versinnn

Geçmiş olsun canım yat dinlen

Gecmis olsun canim... Migren coook kötü birsey annemdede var mahv oluyor insan... insallah bir an önce gecer.

Sanada kizinada gecmis olsun!!! Kizinin kupeler super olmus!
Aldigin elbisede cook guzel :)

iyi dileklerinize tskler kizlar hala kotuyum cikartmakdan öldüm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…