- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Vardım eve sağ salim yenam
Dondurma bile aldım eve gelirken:)
Hatta üstüne kocaman yeşilçay içtim bir de
Ben de son umut 3.yeşilçayımı içtim burnumu tutarak..
Yarın artı görmek istemiyorum yaaa..
Çok takmaktan da şişmem inşallah...
Yarın ben de Esra gibi sinema keyfi yapacağım ama çekirdek ve zero eşliğin de..
Cola zararlı biliyorum ama haftada bir içeceğim hiç elleşmeyin bana
amiiinn çok sağol yenacım.şimdi iyi çok şükür. sanırım aldığı ilaç ağır geldi. birkaçgün önce eşim dr.a götürmüştü kalçası ağrıyordiye.yeşil reçeteli ilaç vermiş. oda sabah aç karnına içmiş herhalde. evde iki tane gelin var adama bir bardak çay ,bir dilim ekmek veren yok. kal burda diyorum canım sıkılıyor hiç tanıdığım yok diyor. iki gün zor durdu bugün biraz gideyim dedi akşam gelmedi. birazda ben üstüne düştükce utanıyor yaptıklarından. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesindaficiğim çok geçmiş olsun...Allah elden ayaktan düşürmesin...
Şimdi nasıl durumu.??
Oleeeeeeeeeeeeeeey! Einstein'ın meşhur sorusunu çözdüm
Çok mutluyum şu an kendimi bir dahi hissediyorum.
esra bir dersane fiyatındaki telefonunu güle güle kullann:))))))))))))))....
......banuu allah kolaylık versin hakten dertleride büyüyoo bide 3. düşünüyoruz heee:)))
kız biz arkayı 4leyemeyiz amma:)))))))
ön koltuk aynur cücüşünün o çantayla sığıyo çünki koltuğa:)))))))
pis zayıf Aynur
hahahhaha neyin kafasını yasıyorsam ben...
aslında sessiz değilmiş burası ama ben sayfa yenilemeyip 20dkdır aynı yere bakıyormusum
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ay bugün çok yoruldum kızlar yaa
Eşim sağ olsun akşam üzere nereden aklına geldiyse yatak odasındaki aynalımın çekmecelerini dökmüş yatağın üzerine birşey arıyordu adam bir sürü iş çıkardı bana ama sonra iyikide bulamamış aradığını o bahaneyle çekmecelerimi düzenledim ve atılacak bir sürü şey buldum
Dibinde çok az kalmış rujlarmı istersiniz, bitmek üzere parfümlermi hatta nasıl olduysa maskaralarımdanda kuruyanlar olmuş
Artık ne kadar çok varsa bazılarına uzun zamandır hiç bakmamışım bile Çoğunu attım hatta eşim yahu ne yapıyorsun diye tepki verince banane nasılsa Almanyaya gitmişken yenilerini alırım dedim adam oldu
Bazılarını burada bulamıyorum maalesef yada çok çok pahalı oluyor
Yarın tartı günü bakalım ne göreceğiz
İnşallah hepimiz eksileri görürüz
Sorma canım yaaa ne dershane fiyatlarıymış o öyle
Eşim yine hallederiz kadir modundayarın hangi dershaneyse bir git görüş dedi
Valla bugün kız kardeşimle hesapladık da Üniversite sınavına kadar her sene dershaneye gitse 15 000 Lira gidecek diyetabi ilk sınavda kazanırsa
Tam bir kaç sene rahatız derken bu seferde iki numarayla aynı sorun olucak
Battı balık yan gider diyesim var yinede
Ben akıllanmam herhaldeama önce kilolar gitsin ondan sonra tabi şimdiden ikisinede alıştırma yapıyorum açıkcası ufaklık ille kardeş istiyorum diyor da ablamız hala lafı geçtikce asla diyip duruyor
Aslında ancak evlenince anlayacak kardeşin gerçekten ne olduğunuben hep derdim ulen evlendikten sonra asla bir daha aramam diye ( çok çok sinirlendiğim anlarda tabi yoksa çok güzel geçinirdik ) şimdi her gün dua ediyorum Rabbim iyiki bana bir kız kardeş nasip etmiş diye
Diyorum ya şu kilo sorunsalı olmasa tabi birde maddi olarak gelecek sağlama sorunsalı olmasa inan herhalde paso doğururdum
Ben de çok eksi görmek istiyorum banane hatta esranın gördüğünden istiyom
diyete ilk başladığım sıralar kola bağımlısıydım her cuma içerdim light ya da zero artık hiç içmiyorum şükür sen de bırakırsın inşallah canım
Ben yeme hakkımı cumartesiye saklıyacağım neden derseniz etsiz çiğ köfte partisi yapacağız inşallah :)
Yenam ben normal çay sevmiyorum, ama bergamot ve yaseminli yeşil çaya bayılıyorum. Bi de öyle dene istersen
Bir zamanlar Anadolu'da yı çok sevmiştim ama diğer filmlerini seviyorum ben de ya. sıkıcı adamlar
topicimizzz amma kalabalık...
ama sessiz bir topluluk
Yenam aynı geçerim bu ay seni. Öperim
vijdan yaptım valla yapmasam ölürdüm heraldeneden yedim okadar diye sinirdenVay süpersin valla o kadar yorgunluğun üstüne bir de leslie yapmışsın
bakcaz bakalım bugün sabaha kadar gülen tartı suratıma tükirecek:)))Canım hiiç üzülme,,yemedeğimiz şeylermibizim bünye alışknıdır hemen kilo yapmaz..Bir şekil de halledersin sen,yaman kadınsın..
Tek kötü yanı yarın tartı günü olması...
ın
hoşgeldin doğru yerdesin emziriyosun çok çabuk verirsin inşallahh bol bol katıl bizeyaz burayaarkadaşlar merhaba,
1.5 ay önce şükürler olsun bebeğimi kucagıma aldım ... hamileyken 30 kilo almıştım. ve şuan 91 kiloyum. ve psikolojim çok bozuk. 1 ay sonra işe başlamak zorundayım ama iş kıyafetlerime bile nasıl gireceğim fikrim yok. emziriyorum ve nasıl bir yol izlicem fikrim yok.. kimseyle paylaşamıyorum. bana da destek olursanız çok sevinirim..nerden başlamalıyım?
bende istiyom esranın gördüğü kilodan maşşallah diyelimmBen de çok eksi görmek istiyorum banane hatta esranın gördüğünden istiyom
diyete ilk başladığım sıralar kola bağımlısıydım her cuma içerdim light ya da zero artık hiç içmiyorum şükür sen de bırakırsın inşallah canım
Ben yeme hakkımı cumartesiye saklıyacağım neden derseniz etsiz çiğ köfte partisi yapacağız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?