Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Vardım eve sağ salim yenam
Dondurma bile aldım eve gelirken:)
Hatta üstüne kocaman yeşilçay içtim bir de

Vardım eve sağ salim yenam
Dondurma bile aldım eve gelirken:)
Hatta üstüne kocaman yeşilçay içtim bir de

Ben de son umut 3.yeşilçayımı içtim burnumu tutarak..
Yarın artı görmek istemiyorum yaaa..
Çok takmaktan da şişmem inşallah...

Yarın ben de Esra gibi sinema keyfi yapacağım ama çekirdek ve zero eşliğin de..
Cola zararlı biliyorum ama haftada bir içeceğim hiç elleşmeyin bana

arkadaşlar merhaba,
1.5 ay önce şükürler olsun bebeğimi kucagıma aldım ... hamileyken 30 kilo almıştım. ve şuan 91 kiloyum. ve psikolojim çok bozuk. 1 ay sonra işe başlamak zorundayım ama iş kıyafetlerime bile nasıl gireceğim fikrim yok. emziriyorum ve nasıl bir yol izlicem fikrim yok.. kimseyle paylaşamıyorum. bana da destek olursanız çok sevinirim..nerden başlamalıyım?

Ben de çok eksi görmek istiyorum banane hatta esranın gördüğünden istiyom
diyete ilk başladığım sıralar kola bağımlısıydım her cuma içerdim light ya da zero artık hiç içmiyorum şükür sen de bırakırsın inşallah canım
Ben yeme hakkımı cumartesiye saklıyacağım neden derseniz etsiz çiğ köfte partisi yapacağız inşallah :)

Son düzenleme:
daficiğim çok geçmiş olsun...Allah elden ayaktan düşürmesin...
Şimdi nasıl durumu.??
amiiinn çok sağol yenacım.şimdi iyi çok şükür. sanırım aldığı ilaç ağır geldi. birkaçgün önce eşim dr.a götürmüştü kalçası ağrıyordiye.yeşil reçeteli ilaç vermiş. oda sabah aç karnına içmiş herhalde. evde iki tane gelin var adama bir bardak çay ,bir dilim ekmek veren yok. kal burda diyorum canım sıkılıyor hiç tanıdığım yok diyor. iki gün zor durdu bugün biraz gideyim dedi akşam gelmedi. birazda ben üstüne düştükce utanıyor yaptıklarından. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Yenam ben normal çay sevmiyorum, ama bergamot ve yaseminli yeşil çaya bayılıyorum. Bi de öyle dene istersen

Bir zamanlar Anadolu'da yı çok sevmiştim ama diğer filmlerini seviyorum ben de ya. sıkıcı adamlar

Oleeeeeeeeeeeeeeey! Einstein'ın meşhur sorusunu çözdüm

Çok mutluyum şu an kendimi bir dahi hissediyorum.

Son düzenleme:
hahahhaha neyin kafasını yasıyorsam ben...
aslında sessiz değilmiş burası ama ben sayfa yenilemeyip 20dkdır aynı yere bakıyormusum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Ay bugün çok yoruldum kızlar yaa
Eşim sağ olsun akşam üzere nereden aklına geldiyse yatak odasındaki aynalımın çekmecelerini dökmüş yatağın üzerine birşey arıyordu adam bir sürü iş çıkardı bana ama sonra iyikide bulamamış aradığını o bahaneyle çekmecelerimi düzenledim ve atılacak bir sürü şey buldum
Dibinde çok az kalmış rujlarmı istersiniz, bitmek üzere parfümlermi hatta nasıl olduysa maskaralarımdanda kuruyanlar olmuş
Artık ne kadar çok varsa bazılarına uzun zamandır hiç bakmamışım bile Çoğunu attım hatta eşim yahu ne yapıyorsun diye tepki verince banane nasılsa Almanyaya gitmişken yenilerini alırım dedim adam oldu
Bazılarını burada bulamıyorum maalesef yada çok çok pahalı oluyor

Yarın tartı günü bakalım ne göreceğiz
İnşallah hepimiz eksileri görürüz

esra bir dersane fiyatındaki telefonunu güle güle kullann:))))))))))))))....

......banuu allah kolaylık versin hakten dertleride büyüyoo bide 3. düşünüyoruz heee:)))

Sorma canım yaaa ne dershane fiyatlarıymış o öyle
Eşim yine hallederiz kadir modunda yarın hangi dershaneyse bir git görüş dedi
Valla bugün kız kardeşimle hesapladık da Üniversite sınavına kadar her sene dershaneye gitse 15 000 Lira gidecek diye tabi ilk sınavda kazanırsa
Tam bir kaç sene rahatız derken bu seferde iki numarayla aynı sorun olucak
Battı balık yan gider diyesim var yinede

Ben akıllanmam herhalde ama önce kilolar gitsin ondan sonra tabi şimdiden ikisinede alıştırma yapıyorum açıkcası ufaklık ille kardeş istiyorum diyor da ablamız hala lafı geçtikce asla diyip duruyor
Aslında ancak evlenince anlayacak kardeşin gerçekten ne olduğunu ben hep derdim ulen evlendikten sonra asla bir daha aramam diye ( çok çok sinirlendiğim anlarda tabi yoksa çok güzel geçinirdik ) şimdi her gün dua ediyorum Rabbim iyiki bana bir kız kardeş nasip etmiş diye

Diyorum ya şu kilo sorunsalı olmasa tabi birde maddi olarak gelecek sağlama sorunsalı olmasa inan herhalde paso doğururdum

en son saat 7.30 gibi koltukta sızan Aynur 11.30 gibi ancak ayıldı :)))))))
insan 4 saat kestirirmi yaaaa, ben yaptım , olduuu

eşim diyorki , "uykuyu yarıladın dicem ama yok sen bildiğin bütün gecelik uykuyu uyudun diyo"

şimdide o uyumaya gitti , çok dolanmayım buralarda bi gideyim bariii :))))

öperim herkesii, Allaha emanet olunn

kız biz arkayı 4leyemeyiz amma:)))))))
ön koltuk aynur cücüşünün o çantayla sığıyo çünki koltuğa:)))))))

pis zayıf Aynur

ülen uyurken bilem luağım çınlıyordu haaaa

hahahhaha neyin kafasını yasıyorsam ben...
aslında sessiz değilmiş burası ama ben sayfa yenilemeyip 20dkdır aynı yere bakıyormusum

Meryemimm , yavrrımmm

Son düzenleme:

hoşgeldin kokoşşş cecoşşş:))))
eniştemiz desene sana iş çıkararak iyilik yapmıs:)))

anammm sen bu hevesle 3.yü de doğurursun kız demedi deme..
önce Umut,sonra Yena şimdide cecoşşşş:))) yokmu arttıran

Asuman ablamdan pek değil de Nursena dan bir atak beklıyorum

Oovv evet evet saklı dursun hakkın cumartesiye..
Eşinmi yoğurucak.?

Yenam ben normal çay sevmiyorum, ama bergamot ve yaseminli yeşil çaya bayılıyorum. Bi de öyle dene istersen

Bir zamanlar Anadolu'da yı çok sevmiştim ama diğer filmlerini seviyorum ben de ya. sıkıcı adamlar

Ben işte ondan çok sıklımıştım bir de saatlerce bitmemişti...

O tür sanat filmlerde müzik ve görüntü çok önemliymiş...Örneğin'' bir zamanlar anadoluda'' dakikalarca derenin şırıltısı,böceğin vızırtısı vb. vardı
Kendimi çok cahal gördüm

Önerdiğin yeşilçayları denemiştim ama onları da sevemedim...

topicimizzz amma kalabalık...

ama sessiz bir topluluk

Gerçeği yansıtıyoruz

Yenam aynı geçerim bu ay seni. Öperim

Gerçektenmi..
ben yine cesaretimi toplarsam yeni rakamı da yazabilirim belki

Son düzenleme:
Vay süpersin valla o kadar yorgunluğun üstüne bir de leslie yapmışsın
vijdan yaptım valla yapmasam ölürdüm heraldeneden yedim okadar diye sinirden
Canım hiiç üzülme,,yemedeğimiz şeylermi bizim bünye alışknıdır hemen kilo yapmaz..Bir şekil de halledersin sen,yaman kadınsın..
Tek kötü yanı yarın tartı günü olması...
ın
bakcaz bakalım bugün sabaha kadar gülen tartı suratıma tükirecek:)))

hoşgeldin doğru yerdesin emziriyosun çok çabuk verirsin inşallahh bol bol katıl bizeyaz buraya
bende istiyom esranın gördüğü kilodan maşşallah diyelimm

bayılırım çiğ küftye yaaww bu gün benim kısır dan vaz geçip fellah köftesi yaptımm bu haftaki kaçamak bitti benim

Hafta sonu açıköğretim sınavları varmış kardeşimgil gelecek yeğenleri bırakacaklar sınava girip dönecekler eşimle enişte konuşmuşlar çiğ köfte için daha önce bir denememiz olmuştu başarılı sayılır bakalım bu sefer nasıl olacak eşim yoğuracakmış desteklerim ben de tabii

Fellah köftesimi dedin nursena ne güzel de olmuştur tam erbabının elinden
Bizim çiğ köfte işi maceradan ibaret belki yapa yapa iddia sahibi de oluruz zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…