Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tavana da atın olmuşmu diye...Kontrol amaçlı..

Anaaaaaaa yoksa Yenadada mı bebiş varda ben kaçırdım

Hakikaten yaa çok çok geçmiş olsun Yenacığımmmm ikidir yazacağım unutuyorum inşallah Rabbim herşeyi gönlüne göre verir
( Umarım görür bu mesajımı )

Sorma iddadaşım yaa gerçekten çocuklara inanılmaz düşkünüm ama 3.cüyü bazen çok istesemde bazende cesaret edemiyorum
Rabbim önce sizlere bir versin kuzucuklarını ondan sonra bakarız

Neyse canlar KKya doyum olmaz ama benim ufak cimcime nasıl olduysa kendi isteğiyle anneciğim uykum geldi yatalım dedi

Yarın inşallah herkes eksilerde bildirimler verir
Olan olmayan herkese iyi geceler

Fellah köftesimi dedin nursena ne güzel de olmuştur tam erbabının elinden
Bizim çiğ köfte işi maceradan ibaret belki yapa yapa iddia sahibi de oluruz zamanla

valla 2 şer kase yedilerr ben öle sulu selli yapmam yoğurtluda yapmam
haşlar süzerim üzerine bol domates rendelerim başka tavaya sarımsak kavururum domatesi baharatı yarım bardakta haşladığım sudan koyarım bol baharat kimyon narekşisi küftelerin üzerine sosu dökerim üzerien ince kıyılmış yeşil soğan maydonoz ve nane

bizim oraları yansitiyor diye çok sevdim ben sanırım. bi de "kola var mı" ve "et kuzu etidir" hala arada kullanıp güldüğümüz oluyor :)

bu arada telefonla beraber elif şafak ın aşk romanını yollamışlar. ben kendisini pek sevmesem de okuyacağım bakalım, sen okumuştun sanırım, sevmiş miydin Yenam?

Valla acıktım ben zaten ben de istiyorum aynısından
Tek başına iyi yuvrlamışsın o kadar kişiye ellerine sağlık belki bir gün bana da yaparsın

40 kere söyleyince oluyomuş bide

Çok zorlanırım heralde bu yaştan sonra..Allah korusun diyorum..Allah tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin...

Ya ben yurt disinda olan biri olarak. Türkiye'nin egitim sistemine anlam veremiyorum... ögretmenler okulda cocuklara yeterince egitim veremiyormuda illa dershane olmasi lazim? Bence verirde, o zaman dershaneler nasil para kazancak demi ama?
Mesela sinava girmeden bir ay önce falan cocuklar okula gideceklerine dershaneye gidiyorlar...

Hosgeldin aramiza. Insallah hep beraber verecegiz bu kilolari!!!

Daficigim kp ne coook gecmis olsun...

Yolcu cugum gecmis olsun canim. Alerji olayi cok kotu ya bilirim... Ilaclardan dolayi kilonda eksi yoktur.

Esracigim telefonun hayirli olsun :) iyi günlerde kullan insallah

Birde yeni bilgisayari olan vardi. sanada hayirli olsun canim :) (kusura bakma kimin oldugunu unuttum)

nursenaaa ben seni yalnız bırakmam
yarın artı çıkmazsam büyük başarı
bu hafta çok saçmasapan yedim. dolunayı değerlendiremedim
tartı öncesi hem öğle hem akşam bulgur pilavı yedim
yarın tartı tükürecek

nursena, ben bir kez denedim ama becermedim fellah köfteyi..daha doğrusu içli köfte yaptığımda artmıştı onu değerlendireyim dedim ama olmadı...
tarifini yazabilirmsin şeker bana en anlaşılırından..

Okumaya çalıştım ama sevemedim ben de...Ama eşim sevmişti..O tür konulu kitapları çok sever...

farklı bana uymayan bir kalemi var bizim Elif'in

sağol canım teşekkürler
aynur cücüğü aldı bilgisayar değilmii bende unuttum onu
güle güğle kullan cücüğüm.

Valla acıktım ben zaten ben de istiyorum aynısından
Tek başına iyi yuvrlamışsın o kadar kişiye ellerine sağlık belki bir gün bana da yaparsın

ben de acıktım ama dün ve önceki gün kadar değil, sanırım yarın tartı düşmeyecek :)

Esracigim telefonun hayirli olsun :) iyi günlerde kullan insallah

Birde yeni bilgisayari olan vardi. sanada hayirli olsun canim :) (kusura bakma kimin oldugunu unuttum)

çok teşekkür ederim canım, daha güzeli sizin olsun inşallah :)

Aynurdu bilgisayar alan da

Okumaya çalıştım ama sevemedim ben de...Ama eşim sevmişti..O tür konulu kitapları çok sever...

farklı bana uymayan bir kalemi var bizim Elif'in

bence ingilizce yazıp sonradan çevrildiği için biz sevemedik onu. dur bi bunu da deneyeyim, belki severim :)

--------------

ben kaçayım kuzular, hepinize iyi geceler dilerim

İYi geceler....

sorma hala miğdem taş gibi 3 mil lasly bile banamısın demedii

1 kase bulgur
1 kase irmik
1 kaşık yemek kaşığı biber 1 yemek kaşığı domates salça
1 yumurta
3 kaşık un
1 tatlı kaşığı kimyon
toz biber
tuz
acı biber koydum
ara aara suyla ıslatarak yuğur şekildeki gibim sicim yap bıçaklan kes parmak bas tepsiye koy az dolapta dinlensin
sosuda tavaya 1 baş sarımsak rendele yağa üzerine 5 tane domates rendele 1 tatlı kaşık kimyon
az karabiber toz biber
tuz
1 yem kaşığı nar ekşisi 1 su bardağı haşladığın sudan koy domatesler ölsün yeterli

haşlama suyuna 3 -4 tane limontuzu 1 çay kaşığı tuz koy bol suda haşla çok haşlama dağılır
sonra süz tabaklara koy üzerine sos onunda üzerine ince doğranmış maydonoz istersen yeşil soğan nane doğra servis et sonra eritmeye uğraş benüm gibi

Ben de çok acıktım.. canım tost istedi artı kahvaltılık türleri yanın da davşan kanı çay ile...

Çok sağol canım zahmet verdim...nursenanın köftesi diye ekledim tariflerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…