Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kal kız başımıza benimde koca görevde bende burdayım yaneee

ne işe yarıcaksa yarım litre sıcak suya form çayı attım:))))))))))))))))

Son düzenleme:
hoşgeldin asuu menemene ekmeği bandınmu:))))))))))))))

Hoşbuldum canım
Ekmeği banmadım ama yanında 1 tanehaşhaşlı yedim ev poğaçası büyüklüğünde sonra meclis etrafında tür attımgeldim:)
Gelirken kızlara dondurma aldım kendime de ama onlara magnum kendime twister :) adaletliyim ama değil mi

iyi mağnum sol eline al sağ elinede tivistir mağnumu kokla tivistiri ye kokla ye
aynu olur:)))))))))))kalorisi daha az hem

kal kız başımıza benimde koca görevde bende burdayım yaneee

ne işe yarıcaksa yarım litre sıcak suya form çayı attım:))))))))))))))))

yaramaz olur mu, bence kilo vermenin büyük çoğunluğu o yeşil çay ve bitki çaylarını bırakmamakl ilgili. yediklerimiz 300 gramsa kaçamak olarak ertesi gün tartıya 500 gram geliyor fazladan. çünkü genelde ödem yapacak şeyler yiyoruz. battı balık diye yeşil çayı, form çayını bırakmasak o 500 gram 300 gram olacak sadece. ben yeşil çay içmediğim gün ne kadar dikkat edersem edeyim artı çıkıyorum 100 gram da olsa.

Daficim geçmiş olsun canım

daficimmmm geçmiş olsun kayınpederine Allah şifa versin..yokluklarını göstermesin.

Zeynep kuzusu nerde ya bir gitti pir gitti piknikte kayboldumu ne ses yok :44::44:

kızlar çok sağolun çoookkk teşekkür ederim

yarın 79lu bi şeyler görürsem ben de dondurma yerim belki. gerçi annemi doktora götürcem dönüşte gözleme yapacakmış, tamam benim yarınki ödülüm o olsun :)

asu magnumu koklucam diye bayıldı ses yok:))))))))))))

bence de bayıldı :))))

Yok be koklamadım bile o da kilo felan aldırır da neme lazım
Eşim aradı da yarın gül gelecek reçel yapabilirmisin diye ben de hiç yapmadım ama denerim dedim:)netten ona baktım azcık da değişik değişik tarifler var
Var mı bilen acaba dafi senden umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…