Bayıldım alarm olayına Aslında bende kendime yapsam süper olur
İyi akşamlar kızlar
Kaynanam uşaktan geldi bugün saat 5 gibi gidip onu aldık eve götürdük hemen yemek hazırla ye topla eve gel sonrasında yarın için alışveriş yaptım suyumuz bitmiş geç olunca sucuyu çağıramadım gittim bir de 10 litre su aldım geldim yoruldum
Birazdan bi duş alayım kaynanamda köfte kızarttım köftesi gibi koktum valla epeydir kızartma yapmamıştım hep fırına atıyorum ben
Mecburen yedim tabii onu yemesem katmer vardı onun da tadına baktım azcık ama
yarın eski düzene dönersin ablacım, bu haftanın ödülü olsun bunlar
ben de o kadar yoruldum ki kalbim ağrıyor sanırım. önce sütlaç peşine iki tepsi su böreği. hazır yufkadan ama haşlaması bile çok yoruyor insanı. yarın sabah kahvaltıda yicem ben de ödül olarak 2 dilim
Haftanın ödülü olmasın ya az yedim
Yarın asıl ödül günü onu da öğleden sonra yerim dengelerim
Kardeşimgil gelecek tatlı ne yapsam ben de bilemedim sütlaç düşündüm ben de ama geçen hafta kardeşim yapmıştı bize
Ellerine sağlık esram kahvaltıda yemek en akıllıca seçim canım
ablacım tatli olarak sütlü irmik tatlısı yapabilirsin. hem hafif, hem de serin olur. ben de irmiğim olsa onu yapacaktım aslında.
pazardan itibaren eski düzenimize dönüyoruz ama söz mü
Ben de aynısını düşünmüştüm beyler pek hoşlanmaz belki ama sabah ola hayrola şimdi bişey yapamam
Pazar günü aynen devam tabiiki
beyler çiğ köfteyle doysun
yakaladım seniiii
Kız kaçak nerdesinözledim seni kayıp ilanı bile verdim
Bir de arayım acaba buralardamı dadim tam isabet gökte ararken yerde buldum seni.kız burayada gel bizim topiğede gel valla yokluğun belli ,hem bizimkide hareketlendi şu günlerde gelen giden çoğaldı sen varken baya bi sessizdi.
Hadi bekliyorum seni akşam çayına
çok tebrik ederim kızlarrr
asuu gözlerim yaşardı uzun zamandan sonra listede görmek gurur duydumm magnumu koklamak yaradı bak işee:)))))))))
yena ellerine sağlık
tebrik ederm hepicinizi bu sıcaklarda azimle yaptınız sporlarınızı
ellerine sağlık asu
çok ilginç bi insanım 1 top yağ 1 ay basene 1 ay miğdeye kaykılıp duruyo incelsem ya az nerde spor yok incelme yok tabe
yolcu cum tebrik ediyorum seni nası sığdık kız 3. lük koltuna haret valla
yarın eski düzene dönersin ablacım, bu haftanın ödülü olsun bunlar
ben de o kadar yoruldum ki kalbim ağrıyor sanırım. önce sütlaç peşine iki tepsi su böreği. hazır yufkadan ama haşlaması bile çok yoruyor insanı. yarın sabah kahvaltıda yicem ben de ödül olarak 2 dilim
Haftanın ödülü olmasın ya az yedim
Yarın asıl ödül günü onu da öğleden sonra yerim dengelerim
Kardeşimgil gelecek tatlı ne yapsam ben de bilemedim sütlaç düşündüm ben de ama geçen hafta kardeşim yapmıştı bize
Ellerine sağlık esram kahvaltıda yemek en akıllıca seçim canım
ofofoff kız akşam akşam aklıma düşürdün...allahtan tembel adamımda hiç uğraşamıcam hazır bulursam yerim bir araa...kaynanamamı sipariş versem acaba ikisinide çok güzel yapıyooo....
haşhaşlı tatlı yap dicem ama şerbetli..gerçi çokta güzel oluyo..haftaya misafirlerime yapcam benn...:26:
aman Zeynepcim emin ol bayramda falan çıkar karşına. öyle yana yakıla can isteyecek bi şey değil. ben köşesini tırtıkladım da hemen pişman oldum
kızları parka çıkardık ama bizim büyük cadı bin pişman etti gene...hem oynamak istiyo hemde hep ağladı durdu..gelene ağladı gidene ağladı
kaydıraktan kaydı ağladı o ağladıkça kardeşide ağladı...çıktığıma bin pişman geri döndüm...evdede hep böyle ama dışarda olunca daha kötü
olyorum insan içinde ne yapıcamı nasıl davrancamı şaşırıyorum...af Allahım afff....küçük kızı bırak bütün merdivenleri kendi çıkıyo kaydıraktan
kayıyo falan büyük anne o çıkamaz düşer diye ağlıyo ayakkabısına toz girdi diye ağlıyo...ay hangi birini anlatayım...sürekli ağlamaya bahane arıyo
gibi...bazen bikaç gün uzak kalmak istiyorum çok yoruldum kafam çok yoruldu...anneme bıraksam diyorum bi yandanda kötü hissediyorum bi anne
olarak nasıl böyle düşünebiliyorum diye gerçi bırakmayada kıyamıyorum ama böyle devam ederse bikaç gün kafa dinlemek için bırakıcam gibi
görünüyo..kendimi kötü hissediyorum...sinirlerim çok gergin...eve gelince üstüne bide ben oturup ağladım bi güzel...evde herşeye kızan bağıran biri
olup çıktım...ben böyle biri değilim normalde ama nasıl bu hale geldim bilmiyorum...
kızları parka çıkardık ama bizim büyük cadı bin pişman etti gene...hem oynamak istiyo hemde hep ağladı durdu..gelene ağladı gidene ağladı
kaydıraktan kaydı ağladı o ağladıkça kardeşide ağladı...çıktığıma bin pişman geri döndüm...evdede hep böyle ama dışarda olunca daha kötü
olyorum insan içinde ne yapıcamı nasıl davrancamı şaşırıyorum...af Allahım afff....küçük kızı bırak bütün merdivenleri kendi çıkıyo kaydıraktan
kayıyo falan büyük anne o çıkamaz düşer diye ağlıyo ayakkabısına toz girdi diye ağlıyo...ay hangi birini anlatayım...sürekli ağlamaya bahane arıyo
gibi...bazen bikaç gün uzak kalmak istiyorum çok yoruldum kafam çok yoruldu...anneme bıraksam diyorum bi yandanda kötü hissediyorum bi anne
olarak nasıl böyle düşünebiliyorum diye gerçi bırakmayada kıyamıyorum ama böyle devam ederse bikaç gün kafa dinlemek için bırakıcam gibi
görünüyo..kendimi kötü hissediyorum...sinirlerim çok gergin...eve gelince üstüne bide ben oturup ağladım bi güzel...evde herşeye kızan bağıran biri
olup çıktım...ben böyle biri değilim normalde ama nasıl bu hale geldim bilmiyorum...
Canım seni okadar iyi anlıyorum ki
Bazen bizde de durumlar aynı hatta diyorum mahalle kadınlarına döndürdünüz yine beni diye
Alışkın olmadıkları için benimkiler ben kükreyince anında çil yavrusu gibi dağılıp normalde kedi köpek gibiyken sarılışıp yatıyorlar
Aslında insan aradada olsa kocasıyla baş başa relax olabileceği bir kaç saat geçirebilse emin ol bukadar gergin olmazdık ama bu seferde aklımız çocuklarda kalıyor
Bazen eşim annemler buradayken hadi çocuklar annendeyken yemeğe çıkalım diyor inan boğazımdan geçmez diyip kabul etmiyorumsonradan da kendime kızıyorum o sinirli anlarda fırsat varken ne diye gitmedin diye
Allah yardımcımız olsunAminnnnnnnn
Kendini kötü hissetme,çok haklısın..Sonuçta insanız. sürekli kitaplardaki anneler gibi olamayız,keşke olabilsek...
Annen bakarsa bence de bırak bir iki gün..Sen de daha güçlenirsin moral ve sabır olarak...
Çok fazla ağlıyor,neden acaba..Kardeşinden sonramı böyle oldu.? acaba dikkattlerimi toplamaya çalışıyor..
Bugün mönüm kötü ama paylaşayım yine..İYi gün de kötü gün de olayı
Sabah,
tost
yumurta
zeytin
domates,salatalık,biber
1 çilek,çilek reçelinin çileği
Ara,
9 çilek,1 kayısı
Ara,
1 dilim cevizli tarçınlı kek
duble boy sütlü kahve
Akşam,
4 kıymalı dolma
1 bardak kefir
2 kupa yeşilçay
45 dakika yürüyüş
cuma akşamı için planlanmış çekirdek ve zero yu iptal ettim..
Kızım, anne lüütfen mısır patlatalım dedi..ben de aynı tonla annecim lüütfenn bu akşam kalsın dedim
oz büyücüsünü izliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?