Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Karışık dolma yaptım. ben 2 kabak,2 patlıcan dolması yedim biber dolması da yiyecektim dikkat ediyorum ya,fazla olmasın dedim....

Öğlen de kek yediğim için kötü oldu..Dün yaptım keki ucundan bile tatmadım bugüne sakladım...
Tartı günleri acaip fren olayı görüyor valla

Son düzenleme:

Canım inan bende bir ara hep tek başıma biryerlere gitmeyi istiyordum hatta eşime ciddi ciddi evden kaçıp gidesim geliyor demiştim oda şaka sandı bari evi sat öyle git parasız kalma yabancı yerlerde diyordu
Ama cidden o dönem hiç iyi değildim
Şükür artık hiç okadar daralmıyorum ama yinede bazen şöyle iki günde olsa yanlız kalsam diye düşünüyorum
Bir tek annem gelince çok daha rahatım çünkü o zaman zaten yatıya annemde kalıyorlar bende akşamdan akşama bile olsa biraz kafa dinliyorum

Neyse Kızlar sizlere doyum olmaz ama ben ufaktan kaçayım

Baya geç oldu felaket uyku bastırdı
Herkesi kocaman öpüyorum

Hayırlı gecelerrrrrrrrrrrr
İlk fırsatta damlarım yarın

iyi etmişsin dikkat etmekleee...bende iki gündür ne yesem modunda geziyorum ortalarda Allahtan aysonuda dolap falan boşaldı artıkın yicek

bişe bulamıyorum...yicek bişey bulsam kıtlıktan çıkmış misali dalarmışım gibi geliyo...gözümün önünde hamurişleri falan uçuşuyo ama

yapmıyorum bişey....

inan çok iyi anlıyorum...ah kocayı bi ikna edebilsem...iki günde olsa razıyım ama bırakmıyoo....geçen ay hırsızlık sebebi ile bir hafta kalmıştım ya

annemlerde her fırsatta daha yeni gidip kaldın ya deyip duruyoo...benimki bişeye bir kere izin verdiyse bidaha en az bir sene bişey

istememeliyim ondan...öyle bi adam...daha tepem yeterince atmadı demekki hala susup oturuyorum gittiği yere kadar gider sonra bi posta

koyarım kendi elleriyle götürüp bırakır çocukları ama istiyorumki güzellikle olsun gerginlik girmesin aramıza...ama anlamıyo herifim...

Neyse Kızlar sizlere doyum olmaz ama ben ufaktan kaçayım

Baya geç oldu felaket uyku bastırdı
Herkesi kocaman öpüyorum

Hayırlı gecelerrrrrrrrrrrr
İlk fırsatta damlarım yarın

iyi geceler canım Allah rahatlık versin...

yenacım bende kaçıyorum görünmüyon ama biliyom buralardasın...öptüm seni canım...hayırlı geceler...

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
y.o.l.c.u

sen anladın onuuu...

Son düzenleme:
kızlar ben gelinceye kadar kşmseler kalmamış
kuzenimin yanına eltisi geldi bugece ben kalıcam dedi.bende eve geldim. sabah gidicem.

şeytanın bacağı baston yapıp eline bilem verdik inşallah
oh oh bir daha yürüyemez inşallah
Dafi ablacım çok hareket halindesin, bence yağlar gidiyor ama kasa dönüştüğü için kilon düşmüyor.
ay inşallah söylediğin gibi yağlar gidiyordur

çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
amiinn sağol esracım

Son düzenleme:
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamklı bi hafta sonu diliyorum tatil olup evde olanlar bugünün tadını çıkarsın valla inanılmaz uykum var ama mecburen ayaktayım ve işteyim öpüyotum hepinizi
kızlar ben çıkıyorum
kuzenim düşmüş ayağını kırmış. hastahaneye getirmişler şimdi alçıya alınıyormuş. gece girmezsem bilinki refakatcı kaldım
Dafi ablacım kuzenine çok geçmiş olsun
Zeynep kuzum sıkma canını hepimize oluyo böle arada sırada sonuçta bizde insanız yani bizimde dinlenip kafa dinlemeye hakkımız var ama tabi erkekler bunu anlayamazlar malesef

Yenam bence menün gayet güzel sonuçta yediğin kek öğle yemeği niyetine olmuş

Günaydın canlar,

erkenden uyandım bugün, dün çok yorulunca erken uyuya kalmışım. Allahtan dün bitirdim yapılacakları. bugün dışarda başka bi sürü iş varmış. gün boyu uğrayamazsam merak etmeyin

Ayrıca kafama koydum bugün kesinlikle fazla kaçırmaya niyetim yok, 79ü görmüşken ibre yukarılara dönsün istemiyorum. siz de telafi edemeyeceğiniz şeyler yemeyin e mi

Zeynepcim anne baba olmak kendi benliğinden geçmek anlamına gelmiyor. tabi ki çok yoruluduğun, bunaldığın zamanlar olacak. bana olmuyor diyen yoktur herhalde. çok yoruluyorsun gerçekten. bu durum çok normal, lütfen suçluluk hissetme.
bi de büyük kız çok ağlıyor diye bahsediyorsun. sanırım yardım alsan iyi olur kuzum ya. hayır küçüğe de öyle örnek olacak, sonrası daha beter bir psikoloji onlar için de, senin için de.

Meryemim bu arada ben rüyamda seni gördüm. bi bebeğin olmuş, nasıl da tatlı bi görsen. seviyoruz falan, ben de aklımdan sana benzediğini düşünüyorum hep. İnşallah hayırlara çıkar, belki müjde alırız senden inşallah :)

Zehracım bi sen aşağıdasın, Nevinim de damlar herhalde birazdan. ikinizi de kolay gelsin kuzular

Sağol kuzum teşekkür ederim sanada kolay gelsin işlerinde öpüyorum seni

HAFTANIN 1.si ____________ - 1.5 kg. _____________ ayşe_c52

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Gökçe_İremim :81::119:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,9 kg. _______________ asumanzeynep

Yenacim ellerine saglik!!! Vay be ilk 3e girdim :))
asu cugum seninde ellerine saglik!!!

Herkesin azmi bol olsun. Iradeli bir hafta sonu diliyorum herkese!!!

Canim vallahi bence en az 2haftada bir eger annene cocuklari birakmaya imkanin varsa mesela cuma aksami ver cumartesi öglen git al. Ben SIK SIk yapiyorum öyle. Yoksa insan kafayi yer canim
Sonuçta annen sen kadar iyi bakar bence merak etme o konuda :) Birde içini rahat tut. Cocuk dogurduk diye illa onlara yapisik yasiycaz diye bir kayde yok. önemli olan cocuklarimizla gecirdigimiz vaktin degeri.
Cocuklarla hep yan yana olup hep bagirip cagirip cocuklarida tedirgin edecegimize. Arada cocuklardan uzaklasmak
Sen bence en kisa zamanda dedigimi dene bak nasil rahatliycaksin

Bende ilk 6ay hic ayrilmadim cocugun yanindan dusa bile sadece uyudugu zaman girerdim. SOnra benim tepe atmaya basladi.
Ondan hemen basladim anneme bir iki saatligine satmaya :)
biraz daha buyuyuncede yatili olarak birakmaya basladim :)
Bakalim yil basindada esimle 4günlük bir Istanbul kacamagi yapicaz insallah :) Kizi anneme birakicam.

Kiizzzzllllaaaaaaaarrrrrr sbh tartita 102.6 ciktim dun normalden fazla cikmisdim 2 haneli rakamlara 2.6 kilo kaldi yuppiii

enem kocam uyudu, ben de fırın sütlaç ile su böreğini hallettim bu arada
ben yorgunluktan kjaçırmışım ne için yaptın su böreğini senmi açtın
ayy çokta severim de işte dayanamam yerim eskiden arkadaşlarımla kızılaya buluşmaya giderdik o zaman bu kadar fas food yoktu tabi sene 90 lı yıllar bizde su börekçisine gider birerde içli köfte yerdik haftasonu
kışın bide salep içmeye giderdik onun için çok sağlıklı iri ve dririyim sanırım:))))))))))))

afiyet olsun

çantamızı koyarız kız boşluklara kıskandım aynur cücüşünü:))
katmer haşhaşlımıydı bari:)))))))))))))ü

Ben de aynısını düşünmüştüm beyler pek hoşlanmaz belki ama sabah ola hayrola şimdi bişey yapamam
Pazar günü aynen devam tabiiki
bacım şerbetli tatlı yapacan sen yemicen ravani mesela:)

yolcuu çocuğun yapısındada oluyo kıskançlıkta büyük etki tabii

benim kız 8 bitti koca dana her şeye ağlıyo merak etme deişmiyo hala ağlıyarak yaptırıyo istediğini çünki biz aman sussun diye yapıyoruz ağlayınca ne dese

dün parkta birirleri kule yapmış bizimkilerde üzerine basmış kızda aanesine şikayaet etmiş büyük gelmiş ağlıyo anne yanlışlıkla bozdum kızda annesine şikayet etti annesi bana bakıyo diye ağlıyo kızım özür dile bilemeden yaptım de dediysemde onlar parktan gidene kadar ağlak moddaydı yani
saçma sapan şyler böyle işte anlatamam kitap okudunmu derim ağlayarak gider ders ççalış derim mızırdanarak odanı topla derim küçük dağıtıyo diye mecburmuyum ben diye ağlar öle işte her işimiz ağlamayla kızızyom olmuyo seviyom olmuyo bende bunaldım artık öle devam ediyoz işte

sen nekadar taktın bu kafa dinleme işine arkadaş çocuk senin çocuğun koca senin kocan 2 gün dinlesen ne olur gene dönecekler başına bide millete yük olacan kız kafasını dinlicek diye annen bile söylenir valla

pozitif yönlerinden bak allah korusun senişn sağlığına bişey olsa çocukların hepten kalır ortada
eksik dilek dileme allahım bana sağlık ver güç ver de

eşinde aynı benim eşim gibi fayda yok ama napalım mecburuz bak sen bunalınca gidebilecek bi anne güvencen vvar benim o da yok tek başına ağlasamda zırlasamda mecbur işte bakacaz

geçen kaynanama bunaldım dedim kadın sen neysede bizim tatile ihtiyacımız var dedi buraya geleceklermiş tatile işte üniversteyi bitirdi 1 kız var evde bunalmış yemek yapmaktan evde durmaktan öl nursena sen dedim içimden kadın rahat anam

kendi anneme gelince o aruyo kardeşimin kızına bakıyo ayy çok zor kıza bakmak bu yaşta yoruldum tatle ihtiyacım var az gelsemde orda dinlebsem diyoo beni düşünen varmı acepp
velhasıl tırnağın varsa başını kaşı
umarım yanlış analamamısındır beni

Son düzenleme:
alıntılarımı yaptım kahvaltımı yaptımm çamaşırımı astım 1 posta daha atacam makineye benimde çamaşırım hiç bitmiyoo

burda parklar hep kum parka gidincede her yanları deniz kumu gibi ince oluğundan batıyo doğru banyoya gelince öle olunca çamaşır bitmiyo

sanırım pazartesi kaynanamlar gelecek pöff sıcakta 20 gün kadar kalacaklar sanırım hayırlısı olsun

bide adaet olmuşum kii her yanım ağrıyoo

Dün evden 16'da çıktım 00.15'te döndüm. Her yerim hala ağrıyor. Festival çok güzeldi, ayrıntılar az sonra

Şu an yatmaya gideceğim tekrardan, ölüyorum hiç halim yok. :2:

Günaydın.

günaydın canlarımmm

ortalık savaş alanına dönmüş sabah uyanınca gördüm , toplumca bi iç savaşamı gidiyoruz bilemiyorum , ama her ne sebeple olursa olsun , Rabbim dirlik düzenimizi bozmasın .....

Son düzenleme:
Merhabalar güzeller
Hafta sonumuz hareketli ve güzel geçer inşallah
Daficim geçmiş olsun akrabana gece görmemiştim yazdığını
Nursena kaynanan 20 gün kalacak demek çokmuşyaa kolaygelsin şimdiden
Söylediklerine aynen katılıyorum ben de canım kimseden fayda yok
Ben de sabah kalktım kıymalı biber dolması yaptım pişirdim yeğenim seviyor
Çocuklar için yaş kek yapacağım bir de tavuk göğsü yeter şerbetli isteyen alsın yesin
Akşamdan beri güllerle uğraşıyorum bir de bir kısmını kaynatıyorum şimdi denemek için en kolay yöntemle bakalım güzel olursa gerisini de yaparım

Selamün aleykümm....hava gene çok sıcak bugün....oturduğum yerde ter atıyorum resmen..bugün başlıyorum temizliğe kısmen başladım hatta....tartımla gene bozuştuk bi günde ne değişiyo anlamıyorum...dün 88,3 göstern tartı bugün 89 gösteriyo...kafamı kızdırıyo....

aynen canım hergün makine açıyorum ve çamaşır yıkadıkça ütüde hiç bitmiyoo...

evet canım haklısında nerden nasıl yardım alcaz onuda bilmiyomki...kapı dışarı çıkmadan nasıl hallolurki...:44:

sağol canım evet anlamıyolar malesef....

imkan varda eşim bırakmıyo canım...iki haftada birmi ben senede bi kereye razıyım...

est.canım yanlış anlamadım tabiki...haklısın aslında....ama hiç birimiz bütün hayatımızı yaşantımızı paylaşmıyoruz burda...işler hiç

bitmez alıştık artık ama insan zaman zaman değişiklik istiyo ben evden dışarı çıktımmı gittiğim tek yer annem...ama k.validelerde

orda ben annemle yarım saat bile vakit geçiremiyorum....büyüklerin beklentileri istekleri hiç bitmiyo...eşimle ilişkimizi bile etkiliyolar

eşim ailesin hiç bizaman hiç bir konuda hayır demez hoşuna gitmese bile hep beni sıkıştırır...hadi evime gelince o konuda kafam

rahat dicem telefonlada yetiyolar sağolsunlar...çocukların bu hali eşimin vurdumduymazlığı...15 te bir de olsa biraz evden çıkıp bir

yerlere gidelim nefes alalım istiyorum ama yapmıyo...ben 7/24 evde çocuklarla temizlikle yemekle vakit geçiriyorum bide her fırsatta

sizleyim...onun haricinde ayda bir kere markete çıkıyorum....anlatamadığım ve anlatamayacağım daha çok şey var...kısacası eşşeğe

semeri tabikide ağır gelmez benim derdim çocukları üzerimden atmak değil...hatta onlarsız yapamam aslaa...anlatığım şeyler

hepimiz yaşadığı şeyler belki ama bak sen eşinle pazara gidiyon alışverişe gidiyon geziyon vs vs...yorucuda olsa bi evden çıkıp hava

almış oluyon...ben geçen hafta dayımlara gittim yaa bir senedir çağırıyolar anca ikna ettim beyimizi....aramızda sıkıntı olmasın diye

o ne derse herşeyi kabul ediyorum susuyorum yoksa herzaman o haklı bağırır çağırır küser surat yapar sırf bunları yaşamamak için

nelere sustuğumu tahmin bile edemessin....evde bile herşeyime karışır onu niye böyle yaptın bu niye böyle..pcde oyun oynarım fırsat

buldukça iki kere görsün onada kızar...dün kimdi hatırlamıyorum susarsam sıkıntılarımı dile getirmessem bizden iyisi yok

demişti yada bunun gibi bişeydi yanlış aktarmış olmayayım...aynen öyle....kısacası beni yoran sadece çocuklar değil ama ben böyle

doldukça ister istemez onların yaramazlıkları huysuzlukları daha çok gözüme batıyo ve hep bağıran sinirli biri olup

çıkıyorum..oyüzden hem çocukların biraz kafa dinlemesi hemde belki ben onların yokluğunda hep susmak zorunda kaldığım şeyleri

eşimle konuşup gerekirse tartışıp halletmek istiyorum....halledemessem bile bi içimdekileri bilsin istiyorum...belki bişeyler dank eder....diğer türlü çocuklar etkileniyo diye konuşamıyoruz bile...büyük kız çok

hassas en ufak bir ses yükselmesinde kii bu gülerek bile konuşuyosak hemen ağlayıp kavga etmenizi istemiyorum diyoo...bilmem

biraz da olsa anlatabildimmi nursenacım...nerden nereye gelmişim...biraz daha konuşursam çocukluğuma inicemm...

Son düzenleme:

Nursenam ben açmadım, şu hazır yufkaları satılıyor ya markette, haşlıyorsun yine. ondan alıp yaptım. ben de çok severim ama çok yiyemiyorum tabi. iki dilim yedim kahvaltıda. akşam belki 1 dilim daha yerim. önceden olsa günde 10 dilimden fazla yerdim gider gelir, boşuna 100 kg olmamışım.

benim kayınvalidenin il çapında derecesi var su böreğinde. annem desen o kadar güzel yapıyor yine ama ben açmayı bilmiyorum. bu hazır yufkayla da güzel oldu gerçi, eşim koyduğum dilimlerin hepsini yedi. Sanırım Ankarada da Aslı Börek çok iyi yaparmış su böreğini, İstanbulda da öyle :) gerçi annem beğenmiyor kalın yapıyorlar diye. biz de her toplu misafir geleceği zaman ya yapılır ya sipariş edilir.

Bu arada kayınvalideler hep öyle kuzum ya, gelinler yorulsun sıkılsın bunalsın tabi, onlar da zamanında bunalmıştı ya. kendi kızlarına gelince kıyamıyorlar, kızları da kendileri gibi kayınvalidelere düşsün inşallah diyorum ben de :)

günaydın canlarımmm

ortalık savaş alanına dönmüş sabah uyanınca gördüm , toplumca bi iç savaşamı gidiyoruz bilemiyorum , ama her ne sebeple olursa olsun , Rabbim dirlik düzenimizi bozmasın .....

dün kardeşim de taksimdeymiş, otele sığınmışlar. olay siyasi olarak yorumlanıp görmezden geliniyor ama bu sefer ki gerçekten çok saçma bi icraat. yazık güzelim parka ya, asırlık ağaçları kesiyorlar alışveriş merkezi için. geri adım da atılmaz artık, ben de çok üzülüyorum insanların bu kadar umursanmamasına.

evet canım haklısında nerden nasıl yardım alcaz onuda bilmiyomki...kapı dışarı çıkmadan nasıl hallolurki...:44:

canım internetten araştır biraz, eminim online destek veren birimler vardır. hatta herhangi bir pedagoga durumunu izah edip başka bir şekilde ulaşamayacağını anlatan bir mail yazarsan verecekleri ufak tavsiyeler bile işe yarayacaktır. burada asıl önemli olan ağlamaması için değiştireceğiniz davranış ve tutumun büyüklüğü değil sürekliliği. ama ne yönde değiştirmeniz gerektiğini ben de bilmiyorum ne yazık ki. ben de araştırırım, bulursam bi şey yazarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…