kıymalı dolma derkenn biber dolmasımıı..:44:
bence cuma günü için gayet güzel bir menüü...
inşallah bende pazartesi tekrar başlıcam menü paylaşmaya...çok iyi oluyo...insan kendini daha güzel dinginliyo...en azından kendi adıma..
Aminn canım aminn...ay yok ben koca falanda istemiyom hatta geçen kaynanam dedi oğlum kızlarıda alıp gitsek falan diye bende belki annesi
deyince kabul eder dedim ama yok olmaz falan dedi bende ozaman sende git kal kızlarınla beraber orda bikaçgün ben kafa dinlimm..kadın
böyleoldu...çünkü normalde çok düşkünümdür kocama benden yana alışık değil böyle şeylere..şaka yapıyon demi dedi yok anne ya dedim ne
şakası hadi çocuklar çocuk bu onlardan daha çocuk dedim kadın hepten şokkk....
ben ciddi ciddi yalnız kalıp kafa dinlemek istiyom hatta imkanım olsa alıp başımı uzaklara gitmek istiyomm...hayal gücümede hayran oldum iyimi...
Karışık dolma yaptım. ben 2 kabak,2 patlıcan dolması yedim biber dolması da yiyecektim dikkat ediyorum ya,fazla olmasın dedim....
Öğlen de kek yediğim için kötü oldu..Dün yaptım keki ucundan bile tatmadım bugüne sakladım...
Tartı günleri acaip fren olayı görüyor valla
Canım inan bende bir ara hep tek başıma biryerlere gitmeyi istiyordum hatta eşime ciddi ciddi evden kaçıp gidesim geliyor demiştimoda şaka sandı bari evi sat öyle git parasız kalma yabancı yerlerde diyordu
Ama cidden o dönem hiç iyi değildim
Şükür artık hiç okadar daralmıyorum ama yinede bazen şöyle iki günde olsa yanlız kalsam diye düşünüyorum
Bir tek annem gelince çok daha rahatım çünkü o zaman zaten yatıya annemde kalıyorlar bende akşamdan akşama bile olsa biraz kafa dinliyorum
Neyse Kızlar sizlere doyum olmaz ama ben ufaktan kaçayım
Baya geç oldu felaket uyku bastırdı
Herkesi kocaman öpüyorum
Hayırlı gecelerrrrrrrrrrrr
İlk fırsatta damlarım yarın
oh oh bir daha yürüyemez inşallahşeytanın bacağı baston yapıp eline bilem verdik inşallah
ay inşallah söylediğin gibi yağlar gidiyordurDafi ablacım çok hareket halindesin, bence yağlar gidiyor ama kasa dönüştüğü için kilon düşmüyor.
amiinn sağol esracımçok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
Dafi ablacım kuzenine çok geçmiş olsunkızlar ben çıkıyorum
kuzenim düşmüş ayağını kırmış. hastahaneye getirmişler şimdi alçıya alınıyormuş. gece girmezsem bilinki refakatcı kaldım
Zeynep kuzum sıkma canını hepimize oluyo böle arada sırada sonuçta bizde insanız yani bizimde dinlenip kafa dinlemeye hakkımız var ama tabi erkekler bunu anlayamazlar malesefkızları parka çıkardık ama bizim büyük cadı bin pişman etti gene...hem oynamak istiyo hemde hep ağladı durdu..gelene ağladı gidene ağladı
kaydıraktan kaydı ağladı o ağladıkça kardeşide ağladı...çıktığıma bin pişman geri döndüm...evdede hep böyle ama dışarda olunca daha kötü
olyorum insan içinde ne yapıcamı nasıl davrancamı şaşırıyorum...af Allahım afff....küçük kızı bırak bütün merdivenleri kendi çıkıyo kaydıraktan
kayıyo falan büyük anne o çıkamaz düşer diye ağlıyo ayakkabısına toz girdi diye ağlıyo...ay hangi birini anlatayım...sürekli ağlamaya bahane arıyo
gibi...bazen bikaç gün uzak kalmak istiyorum çok yoruldum kafam çok yoruldu...anneme bıraksam diyorum bi yandanda kötü hissediyorum bi anne
olarak nasıl böyle düşünebiliyorum diye gerçi bırakmayada kıyamıyorum ama böyle devam ederse bikaç gün kafa dinlemek için bırakıcam gibi
görünüyo..kendimi kötü hissediyorum...sinirlerim çok gergin...eve gelince üstüne bide ben oturup ağladım bi güzel...evde herşeye kızan bağıran biri
olup çıktım...ben böyle biri değilim normalde ama nasıl bu hale geldim bilmiyorum...
Bugün mönüm kötü ama paylaşayım yine..İYi gün de kötü gün de olayı
Sabah,
tost
yumurta
zeytin
domates,salatalık,biber
1 çilek,çilek reçelinin çileği
Ara,
9 çilek,1 kayısı
Ara,
1 dilim cevizli tarçınlı kek
duble boy sütlü kahve
Akşam,
4 kıymalı dolma
1 bardak kefir
2 kupa yeşilçay
45 dakika yürüyüş
cuma akşamı için planlanmış çekirdek ve zero yu iptal ettim..
Kızım, anne lüütfen mısır patlatalım dedi..ben de aynı tonla annecim lüütfenn bu akşam kalsın dedim
oz büyücüsünü izliyoruz..
Günaydın canlar,
erkenden uyandım bugün, dün çok yorulunca erken uyuya kalmışım. Allahtan dün bitirdim yapılacakları. bugün dışarda başka bi sürü iş varmış. gün boyu uğrayamazsam merak etmeyin
Ayrıca kafama koydum bugün kesinlikle fazla kaçırmaya niyetim yok, 79ü görmüşken ibre yukarılara dönsün istemiyorum. siz de telafi edemeyeceğiniz şeyler yemeyin e mi
Zeynepcim anne baba olmak kendi benliğinden geçmek anlamına gelmiyor. tabi ki çok yoruluduğun, bunaldığın zamanlar olacak. bana olmuyor diyen yoktur herhalde. çok yoruluyorsun gerçekten. bu durum çok normal, lütfen suçluluk hissetme.
bi de büyük kız çok ağlıyor diye bahsediyorsun. sanırım yardım alsan iyi olur kuzum ya. hayır küçüğe de öyle örnek olacak, sonrası daha beter bir psikoloji onlar için de, senin için de.
Meryemim bu arada ben rüyamda seni gördüm. bi bebeğin olmuş, nasıl da tatlı bi görsen. seviyoruz falan, ben de aklımdan sana benzediğini düşünüyorum hep. İnşallah hayırlara çıkar, belki müjde alırız senden inşallah :)
Zehracım bi sen aşağıdasın, Nevinim de damlar herhalde birazdan. ikinizi de kolay gelsin kuzular
HAFTANIN 1.si ____________ - 1.5 kg. _____________ ayşe_c52
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Gökçe_İremim:81::119:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,9 kg. _______________ asumanzeynep
kızları parka çıkardık ama bizim büyük cadı bin pişman etti gene...hem oynamak istiyo hemde hep ağladı durdu..gelene ağladı gidene ağladı
kaydıraktan kaydı ağladı o ağladıkça kardeşide ağladı...çıktığıma bin pişman geri döndüm...evdede hep böyle ama dışarda olunca daha kötü
olyorum insan içinde ne yapıcamı nasıl davrancamı şaşırıyorum...af Allahım afff....küçük kızı bırak bütün merdivenleri kendi çıkıyo kaydıraktan
kayıyo falan büyük anne o çıkamaz düşer diye ağlıyo ayakkabısına toz girdi diye ağlıyo...ay hangi birini anlatayım...sürekli ağlamaya bahane arıyo
gibi...bazen bikaç gün uzak kalmak istiyorum çok yoruldum kafam çok yoruldu...anneme bıraksam diyorum bi yandanda kötü hissediyorum bi anne
olarak nasıl böyle düşünebiliyorum diye gerçi bırakmayada kıyamıyorum ama böyle devam ederse bikaç gün kafa dinlemek için bırakıcam gibi
görünüyo..kendimi kötü hissediyorum...sinirlerim çok gergin...eve gelince üstüne bide ben oturup ağladım bi güzel...evde herşeye kızan bağıran biri
olup çıktım...ben böyle biri değilim normalde ama nasıl bu hale geldim bilmiyorum...
ben yorgunluktan kjaçırmışım ne için yaptın su böreğini senmi açtınenem kocam uyudu, ben de fırın sütlaç ile su böreğini hallettim bu arada
çantamızı koyarız kız boşluklara kıskandım aynur cücüşünü:))şeytanın bacağı baston yapıp eline bilem verdik inşallah
Dafi ablacım çok hareket halindesin, bence yağlar gidiyor ama kasa dönüştüğü için kilon düşmüyor.
çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
ayrıca çok komik bi insansın, öldüm gülmekten :)
3.lük koltuğu 3 kişilikmiş diyola
katmer haşhaşlımıydı bari:)))))))))))))üİyi akşamlar kızlar
Kaynanam uşaktan geldi bugün saat 5 gibi gidip onu aldık eve götürdük hemen yemek hazırla ye topla eve gel sonrasında yarın için alışveriş yaptım suyumuz bitmiş geç olunca sucuyu çağıramadım gittim bir de 10 litre su aldım geldim yoruldum
Birazdan bi duş alayım kaynanamda köfte kızarttım köftesi gibi koktum valla epeydir kızartma yapmamıştım hep fırına atıyorum ben
Mecburen yedim tabii onu yemesem katmer vardı onun da tadına baktım azcık ama
bacım şerbetli tatlı yapacan sen yemicen ravani mesela:)Ben de aynısını düşünmüştüm beyler pek hoşlanmaz belki ama sabah ola hayrola şimdi bişey yapamam
Pazar günü aynen devam tabiiki
kızları parka çıkardık ama bizim büyük cadı bin pişman etti gene...hem oynamak istiyo hemde hep ağladı durdu..gelene ağladı gidene ağladı
alıntılarımı yaptım kahvaltımı yaptımm çamaşırımı astım 1 posta daha atacam makineye benimde çamaşırım hiç bitmiyoo
burda parklar hep kum parka gidincede her yanları deniz kumu gibi ince oluğundan batıyo doğru banyoya gelince öle olunca çamaşır bitmiyo
sanırım pazartesi kaynanamlar gelecek pöff sıcakta 20 gün kadar kalacaklar sanırım hayırlısı olsun
bide adaet olmuşum kii her yanım ağrıyoo
Günaydın canlar,
erkenden uyandım bugün, dün çok yorulunca erken uyuya kalmışım. Allahtan dün bitirdim yapılacakları. bugün dışarda başka bi sürü iş varmış. gün boyu uğrayamazsam merak etmeyin
Ayrıca kafama koydum bugün kesinlikle fazla kaçırmaya niyetim yok, 79ü görmüşken ibre yukarılara dönsün istemiyorum. siz de telafi edemeyeceğiniz şeyler yemeyin e mi
Zeynepcim anne baba olmak kendi benliğinden geçmek anlamına gelmiyor. tabi ki çok yoruluduğun, bunaldığın zamanlar olacak. bana olmuyor diyen yoktur herhalde. çok yoruluyorsun gerçekten. bu durum çok normal, lütfen suçluluk hissetme.
bi de büyük kız çok ağlıyor diye bahsediyorsun. sanırım yardım alsan iyi olur kuzum ya. hayır küçüğe de öyle örnek olacak, sonrası daha beter bir psikoloji onlar için de, senin için de.
Meryemim bu arada ben rüyamda seni gördüm. bi bebeğin olmuş, nasıl da tatlı bi görsen. seviyoruz falan, ben de aklımdan sana benzediğini düşünüyorum hep. İnşallah hayırlara çıkar, belki müjde alırız senden inşallah :)
Zehracım bi sen aşağıdasın, Nevinim de damlar herhalde birazdan. ikinizi de kolay gelsin kuzular
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamklı bi hafta sonu diliyorum tatil olup evde olanlar bugünün tadını çıkarsın valla inanılmaz uykum var ama mecburen ayaktayım ve işteyim öpüyotum hepinizi
Dafi ablacım kuzenine çok geçmiş olsun
Zeynep kuzum sıkma canını hepimize oluyo böle arada sırada sonuçta bizde insanız yani bizimde dinlenip kafa dinlemeye hakkımız var ama tabi erkekler bunu anlayamazlar malesef
Yenam bence menün gayet güzel sonuçta yediğin kek öğle yemeği niyetine olmuş
Yenacim ellerine saglik!!! Vay be ilk 3e girdim :))
asu cugum seninde ellerine saglik!!!
Herkesin azmi bol olsun. Iradeli bir hafta sonu diliyorum herkese!!!
Canim vallahi bence en az 2haftada bir eger annene cocuklari birakmaya imkanin varsa mesela cuma aksami ver cumartesi öglen git al. Ben SIK SIk yapiyorum öyle. Yoksa insan kafayi yer canim
Sonuçta annen sen kadar iyi bakar bence merak etme o konuda :) Birde içini rahat tut. Cocuk dogurduk diye illa onlara yapisik yasiycaz diye bir kayde yok. önemli olan cocuklarimizla gecirdigimiz vaktin degeri.
Cocuklarla hep yan yana olup hep bagirip cagirip cocuklarida tedirgin edecegimize. Arada cocuklardan uzaklasmak
Sen bence en kisa zamanda dedigimi dene bak nasil rahatliycaksin
Bende ilk 6ay hic ayrilmadim cocugun yanindan dusa bile sadece uyudugu zaman girerdim. SOnra benim tepe atmaya basladi.
Ondan hemen basladim anneme bir iki saatligine satmaya :)
biraz daha buyuyuncede yatili olarak birakmaya basladim :)
Bakalim yil basindada esimle 4günlük bir Istanbul kacamagi yapicaz insallah :) Kizi anneme birakicam.
ben yorgunluktan kjaçırmışım ne için yaptın su böreğini senmi açtın
ayy çokta severim de işte dayanamam yerim eskiden arkadaşlarımla kızılaya buluşmaya giderdik o zaman bu kadar fas food yoktu tabi sene 90 lı yıllar bizde su börekçisine gider birerde içli köfte yerdik haftasonu
kışın bide salep içmeye giderdik onun için çok sağlıklı iri ve dririyim sanırım:))))))))))))
afiyet olsun
çantamızı koyarız kız boşluklara kıskandım aynur cücüşünü:))
katmer haşhaşlımıydı bari:)))))))))))))ü
bacım şerbetli tatlı yapacan sen yemicen ravani mesela:)
yolcuu çocuğun yapısındada oluyo kıskançlıkta büyük etki tabii
benim kız 8 bitti koca dana her şeye ağlıyo merak etme deişmiyo hala ağlıyarak yaptırıyo istediğini çünki biz aman sussun diye yapıyoruz ağlayınca ne dese
dün parkta birirleri kule yapmış bizimkilerde üzerine basmış kızda aanesine şikayaet etmiş büyük gelmiş ağlıyo anne yanlışlıkla bozdum kızda annesine şikayet etti annesi bana bakıyo diye ağlıyo kızım özür dile bilemeden yaptım de dediysemde onlar parktan gidene kadar ağlak moddaydı yani
saçma sapan şyler böyle işte anlatamam kitap okudunmu derim ağlayarak gider ders ççalış derim mızırdanarak odanı topla derim küçük dağıtıyo diye mecburmuyum ben diye ağlar öle işte her işimiz ağlamayla kızızyom olmuyo seviyom olmuyo bende bunaldım artık öle devam ediyoz işte
sen nekadar taktın bu kafa dinleme işine arkadaş çocuk senin çocuğun koca senin kocan 2 gün dinlesen ne olur gene dönecekler başına bide millete yük olacan kız kafasını dinlicek diye annen bile söylenir valla
pozitif yönlerinden bak allah korusun senişn sağlığına bişey olsa çocukların hepten kalır ortada
eksik dilek dileme allahım bana sağlık ver güç ver de
eşinde aynı benim eşim gibi fayda yok ama napalım mecburuz bak sen bunalınca gidebilecek bi anne güvencen vvar benim o da yok tek başına ağlasamda zırlasamda mecbur işte bakacaz
geçen kaynanama bunaldım dedim kadın sen neysede bizim tatile ihtiyacımız var dedi buraya geleceklermiş tatile işte üniversteyi bitirdi 1 kız var evde bunalmış yemek yapmaktan evde durmaktan öl nursena sen dedim içimden kadın rahat anam
kendi anneme gelince o aruyo kardeşimin kızına bakıyo ayy çok zor kıza bakmak bu yaşta yoruldum tatle ihtiyacım var az gelsemde orda dinlebsem diyoo beni düşünen varmı acepp
velhasıl tırnağın varsa başını kaşı
umarım yanlış analamamısındır beni
ben yorgunluktan kjaçırmışım ne için yaptın su böreğini senmi açtın
ayy çokta severim de işte dayanamam yerim eskiden arkadaşlarımla kızılaya buluşmaya giderdik o zaman bu kadar fas food yoktu tabi sene 90 lı yıllar bizde su börekçisine gider birerde içli köfte yerdik haftasonu
kışın bide salep içmeye giderdik onun için çok sağlıklı iri ve dririyim sanırım:))))))))))))
günaydın canlarımmm
ortalık savaş alanına dönmüş sabah uyanınca gördüm , toplumca bi iç savaşamı gidiyoruz bilemiyorum , ama her ne sebeple olursa olsun , Rabbim dirlik düzenimizi bozmasın .....
evet canım haklısında nerden nasıl yardım alcaz onuda bilmiyomki...kapı dışarı çıkmadan nasıl hallolurki...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?