biz kadınlar da az muzur değiliz hani
hee merak etsin tabi madem haksız azcık çekecek
evlilik bu tartışmasız kavgasız olmaz tabi derken benim afacan vıyakladı uyandı cnm ben çıkıyorum şimcik öptüm seni
sabahta eşim işe giderken eşimle atışmıştık biraz, ben haklıyım ama, o değil.....
daha bi aramamıştı beni bu vakte kadar atışmamızdan dolayı,
hem telefonum şimdi kapalıyken ararsa iyi olur işte ona oh olsun:)))))
birazda o sinir olsun, sinirlensin demiii bunun teli niye kapalı diye, merak etsin:)))))
niye kapalıdı derse, telefonuma çay döküldü diyiveririm o da bozuluverir
ayyy bazen eşleri kardeş ilişkilerine benzetiyorum ben yaaa....
kedi köpek misali yani.....
tabi her zaman değil, arada bir.....
Eki Görüntüle 792465 öğle yemeğimm ekmek yok tu makarna yedim çokmu olmuş acep
çaydanlık bahaneee evlilik şahane:))))))))))))))))
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum bi güne daha başladık sabah nerdeyse geç kalıyodum ama yetiştim çok şükür öle yorucu bi hafta varki önümde anlatamam işleri kafamda sıraya koyuyorum yapmak için inşallah tatile gitmeden toparlarım neyse kızlar ben kaçtım öpüldünüz
gunaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
herkes ıyıdır ınsallah ben buaralar gec uyudum yıne azıcık uykuluyum halıyle ama sukur ıyıyım dun obur topıgın tartı gunuydu harıka bır rakam gordum bır aydır duraklama yasıyordum super oldu bu bana cok ıyı geldı. bakalım cumaya nasıl olacak ınsaallah kalıcı olur hatta azalır bıle.
dun oructum. karın agrısı ıle gectı gun ama regl olamadım gorumcemler burdayken yasadıgım seyı yasıyorum sanırım, ara kanama gelıyor anlamadım nıye boyle oluyor yarın doktora gıdecegım bakalım.
menumu de yazıp cıkarım bırazdannnnn
Hayırlı günler
Umduğumdan daha geç kalktım malesef misafirim gelecek işler sıkıştı biraz
Nursena bizim kekin şekeri biraz az olmuş sadece 1 lokma tattım 1 tane de kurabiye yedim
Sen iyi başladın maşallah ben de akşam yürüsem iyi olur ama akşam da belki başka bir arkadaşım uğrayabilir
Selam güzeller;
dün eve gidip bir yattım sabah kalktım klimasız odada terleye terleye sanırım hastalığı birazda olsa atlattım
tabi beslenme sıfır pek birşey yiyemedim yememekte çare değil benim bünyeye bakalım cumaya sonuç ne olucak cuma gününden bu yana sporda yapamadım hareket yoksa ekside yok benim vücuttakaldığımız yerden devam bakalım...
kızlar hepinizi öptüm
sevgiyle kalın
ESRAM (pambuk prenses) iyi tatiller kuzum iyi eğlenceler dönüşte bomba gibi olucaksın eminim..
Erkek arkadaşımla ilgili sorun çıkardım yine kendi kendime. Biraz da o yüzden sıkıntıdayım.
Ayrılmayı düşünüyorum ama o da zor geliyor bakalım..
Canlarım, çok teşekkür ederim düşünceleriniz ve dualarınız için.
Açıkçası sorun evlilik değil artık. Çünkü düşündükçe anlıyorum sanırım ben o kişiyle evlilik yapamam.
Ama bunu ona zaten söyleyemiyorum şimdi, kendim de tam emin değilim.
Bilemiyorum...
Bir an önce toparlanıp sınava çalışmam lazım. Kilo olayını oturtmam lazım falan.
Rabbim her birimiz hakkında hayırlısını versin.
Evet Filizcim haklısın, demotive eden çok fazla olay yaşadım üst üste. Umarım bir an önce toparlanacağım
bence şahane bi menü olmuş öğlen için nursenacım.
bence ekmek olarakta çok değil bu miktardaki makarna.
o nasıl makarna kız, kalın telefon kordonu gibi öyle
hiç görmemiştim bu şeklinide, makarna şekilleri ilgi alanıma girerde:)
afiyet olsun....
menü fotoların için kocaman alkış sanaaaa.......
gerçekten bizi bile motive ediyo böyle fotolar.......
Sağolasın ablacım öle tabi ablacım bakma ben yakınıyorum ama çalışmak candır cangeçmişi okudum kızımın yumurtasını yedireyim
1 tane erik yedim suyumu alayım mil lasly yapayım sonrada kahvaltımı yapıcam büyük kız uyanana kadar hallederim
efemmm günaydıınn çalışmak güzel yaa bak evde mayışıp duruyozzz allah kolaylık versin
Sağol kuzum Allah razı olsunoyyyy yazdıklarından bıle bellı oluyor canım tatıl oncesı ıslerın cok yogun. kolay gelsın canımmmmmmmm
Geçmiş olsun canım dikkat et hemen bi doktorada görün ihmal etme yanigunaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
herkes ıyıdır ınsallah ben buaralar gec uyudum yıne azıcık uykuluyum halıyle ama sukur ıyıyım dun obur topıgın tartı gunuydu harıka bır rakam gordum bır aydır duraklama yasıyordum super oldu bu bana cok ıyı geldı. bakalım cumaya nasıl olacak ınsaallah kalıcı olur hatta azalır bıle.
dun oructum. karın agrısı ıle gectı gun ama regl olamadım gorumcemler burdayken yasadıgım seyı yasıyorum sanırım, ara kanama gelıyor anlamadım nıye boyle oluyor yarın doktora gıdecegım bakalım.
menumu de yazıp cıkarım bırazdannnnn
Kuzum her ne düşünüyosan hayırlısı olsun hakkında inşallah ama fazla düşünüpte kendini yıpratma tamamErkek arkadaşımla ilgili sorun çıkardım yine kendi kendime. Biraz da o yüzden sıkıntıdayım.
Ayrılmayı düşünüyorum ama o da zor geliyor bakalım..
Canlarım, çok teşekkür ederim düşünceleriniz ve dualarınız için.
Açıkçası sorun evlilik değil artık. Çünkü düşündükçe anlıyorum sanırım ben o kişiyle evlilik yapamam.
Ama bunu ona zaten söyleyemiyorum şimdi, kendim de tam emin değilim.
Bilemiyorum...
Bir an önce toparlanıp sınava çalışmam lazım. Kilo olayını oturtmam lazım falan.
Rabbim her birimiz hakkında hayırlısını versin.
Evet Filizcim haklısın, demotive eden çok fazla olay yaşadım üst üste. Umarım bir an önce toparlanacağım
selam.....
bu çaydanlığın üstü beni 2aydır sinir ediyo.....
çaydanlığımın üstüne içten süzgeç taktığımdan beri deli ediyo beni, e en azından hergün çay içen biriyim ben yaaa....
biraz suyunu fazla koyayım üstüne benim görmediğim yerde taşıyo ibiğinden bayaca
havasız kalıyo galiba.....
ıslatmadık, batırmadık şey bırakmadı 2aydır.....
içine top süzgeç almıştım taşırmasın diye bu iyi olmuştu hiç taşmamıştı 2haftadır.
ne işse az önce yine taşmış ben mutfaktayken((((
hadi taştığı şurda dursunda telefonumu ıslatmış, bataryasına kadar su girmiş((
hemen açtım devreleri yanar falan diye, kuruladım, şimdi koydum kuruyo telefonum
çalışıyordu ama ben gördüğümde telefonum.
yenisini alıyım çaydanlığın diyorum olmazsa diyorum, ama çok kaliteli sağlam bişey olunca değiştirmek istemedim, memnunumda.....
offfff
bi daha taşırırsa top süzgeçte işe yaramadı demektir.....
öffff, zaten bugün sabahın köründen beri aksilikler peşimi bırakmıyo ne hikmetse......
inşaallah telefonumada bişey olmaz
ben bi yandan kızıyom bi yandanda siliyorum dökülen çayı,
o esnadada kuşumda durmuş diyoki "ney o ney diyo" durmadan:)
gülermisin ağlarmısın.....
çok kızdığımı anladı galiba kuşta......
Eki Görüntüle 792465 öğle yemeğimm ekmek yok tu makarna yedim çokmu olmuş acep
Canım geçmiş olsun telefon için inşallah bişey olmamıştır öpüyorum
Selamlar,
biz eşimle geldik otele. yol şükür sıkıntısızdı. gelip biraz havuz faslı yaptık. güzel bi akşam yemeği yedik, tatlıyı çok yedim ben ya
Neyse bugün beraber geçirdiğimiz 730. gün yani 2. evlilik yıldönümümüz olduğu için sıkıntı olmaz bence :))
şimdi hafif müzik eşliğinde dinleniyoruz, ben de size bakayım dedim... Zehracım, Aytencim, Meyracım, Asuman ablam, Filizcim, Yasemin ablam, Nilaycım, Yenam hepiniz sağolun iyi dilekleriniz için. sizi çok seviyorum
İyi akşamlar
Misafirlerimi ağırladım sonra da doğru yürüyüşe gittimçok iyi geldi
Yarın da annemlerdeyim Allah bolca irade versin inşallah :)
sporu bırakmasaydım bu kadar almazdım sanırım asuuYürümek iyi de boğazı da tutmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?