Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet çekecek çekecek.....

uyandımı afacan, dünta gözüyle birgün o afacanı görürsem tüm vıyaklayıp uyanmalarına karşı kolundan accuk ısırcam:)

hadi öptüm canım, görüşürüz

çaydanlık bahaneee evlilik şahane:))))))))))))))))

Eki Görüntüle 792465 öğle yemeğimm ekmek yok tu makarna yedim çokmu olmuş acep

bence şahane bi menü olmuş öğlen için nursenacım.
bence ekmek olarakta çok değil bu miktardaki makarna.
o nasıl makarna kız, kalın telefon kordonu gibi öyle
hiç görmemiştim bu şeklinide, makarna şekilleri ilgi alanıma girerde:)
afiyet olsun....

menü fotoların için kocaman alkış sanaaaa.......
gerçekten bizi bile motive ediyo böyle fotolar.......

[video=youtube;6sXRQttLj-s]http://www.youtube.com/watch?v=6sXRQttLj-s[/video]

Sallıyorum bol keseden
Sağa sola, zor değil
Atıyorum, tutuyorum
Kâh tutamıyorum, zor değil

Dönüyorum köşeleri
Dört köşeli, zor değil
Vuruyorum dizlerime
Ah pata-küte zor değil

Katıyorum tozu dumana da
Toz değil, toz değil

Biliyorum hepsi havagazı
Söz değil, ah söz değil

Deniyordum seni
Sen seversin bunuuuuuuuuuu.....................

eşime gelsin bu dermişim:)))))

kolay gelsin canımmmmm.......

geçmiş olsun canım.....

inşaallah canım toparlanacaksın.....
zaman zaman herkes böyle oluyo zannımca.....

ve evlilik bu çok iyi düşünmek lazım, evlilik geri dönüşü olmayan bişey, hayatın dönüm noktalarından biri.....
hayırlısı olur inşaallah hakkınızda canımcım........
şöyle bi yorum yapayım kendimce doğru yada yanlış bilemem tabiki; bir erkekten önce hoşlanmak lazım, kalbin kıpırdamalı önce o kişiye karşı, sonra 2.sırada dindarlığı gelir bence, 3.sırada da ahlaklı olması......
iş güç, tahsil, ailelerde mühim tabi..... denklik mühim, ve vs vs........
ne bileyim öyle içimden geldi bunlar ve yazdım şimdi sana bunları, doğru yanlış hiç bilemiyorum canım şaun bu yazdıklarımın.......

valla nerden aldımı hatılamıyorum benim kızlar sever öle deişik makarnaları A101 den almıştım sanırım

Sağolasın ablacım öle tabi ablacım bakma ben yakınıyorum ama çalışmak candır can
oyyyy yazdıklarından bıle bellı oluyor canım tatıl oncesı ıslerın cok yogun. kolay gelsın canımmmmmmmm
Sağol kuzum Allah razı olsun
Geçmiş olsun canım dikkat et hemen bi doktorada görün ihmal etme yani

Kuzum her ne düşünüyosan hayırlısı olsun hakkında inşallah ama fazla düşünüpte kendini yıpratma tamam

Eki Görüntüle 792465 öğle yemeğimm ekmek yok tu makarna yedim çokmu olmuş acep

Canım geçmiş olsun telefon için inşallah bişey olmamıştır öpüyorum

Selam canlarıımm.. ayy eşim pcyi evde bırakmış ne kadar özlemişim pcden kk bakmayı
bugun diyetimin ikinci günü ve ben iyim çok şükür spora daha başlamadım malumunuz ev işi arasında birde spora vakit ayıramıyorum. bizim fındığı yıkadım şimdi uyuyor
bu arada kışlık konserve domates yaptık annemle çok güzel oluyor ben lezzetine bayılıyorum ve yemek yaparken pratik

İyi akşamlar
Misafirlerimi ağırladım sonra da doğru yürüyüşe gittim çok iyi geldi
Yarın da annemlerdeyim Allah bolca irade versin inşallah :)

Selamlar,

biz eşimle geldik otele. yol şükür sıkıntısızdı. gelip biraz havuz faslı yaptık. güzel bi akşam yemeği yedik, tatlıyı çok yedim ben ya

Neyse bugün beraber geçirdiğimiz 730. gün yani 2. evlilik yıldönümümüz olduğu için sıkıntı olmaz bence :))

şimdi hafif müzik eşliğinde dinleniyoruz, ben de size bakayım dedim... Zehracım, Aytencim, Meyracım, Asuman ablam, Filizcim, Yasemin ablam, Nilaycım, Yenam hepiniz sağolun iyi dilekleriniz için. sizi çok seviyorum

canııımmmm bende seni çok seviyoruummm ayyy ne güzel baş başa olmanın tadını çıkarın be yaaaa

Esracım sorunsuz ulaşmışsınız şükür
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice uzun yıllar görün inşallah bebelerinizle beraber:)
Yenaaaaa
Aytencim sağol inşallah az da olsa azmim geldi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…