- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Hayırlı günler
Umduğumdan daha geç kalktım malesef misafirim gelecek işler sıkıştı biraz
Nursena bizim kekin şekeri biraz az olmuş sadece 1 lokma tattım 1 tane de kurabiye yedim
Sen iyi başladın maşallah ben de akşam yürüsem iyi olur ama akşam da belki başka bir arkadaşım uğrayabilir
Ben de zayıflamak istiyorum artık birdüzen oturtamadım gitti Eylül de geldi ama umut okulların açılmasına kaldı gibi
Yarın misafirim var Çarşamba annemlere gideceğiz kızlar kalacak
Hafta sonu da kayınvalideme gideceğiz ben nasıl zayıflayacağım
YASEMİİİİNN ,DOKTORA GİTTİNMİİİ:????
bağırarak konuşşuyorum ki duyasın..
Eki Görüntüle 792122 kahvaltım kızlarr
zeytinde kekiğe bayılıyorum
peynir cundadan gelirken aldık az tuzlu ama kızarınca güzel oluyo
3 mil laslyde yaptım eve girişeyim bi temizlik yapayım sıcktan kapı pencere açık olunca heryer toz
Erkek arkadaşımla ilgili sorun çıkardım yine kendi kendime. Biraz da o yüzden sıkıntıdayım.Elizcim diyet modunda değilsen kendini zrolama, çünkü hazır olmadan başladığın her gün akşam yeme krizleriyle noktalanır. bu sefer koruyacağın kilonun üstüne eklersin. kafanı dağıtacak bi şeyler yapsan, az gezsen, erkek arkadaşın nerelerde? şimdi garip hissetmen normal yeğeninden ayrılınca. umarım toparlanırsın canım
Merhabalar
Elizcim en doğru en güzel senin için hayırlı şekilde kararlar verirsin inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım...
Zor bir dönem haklısın...
]
Canın neye sıkılmışsa tez zamanda kurtulursun inşallah bundan.Ayrıca san sıkmakda ne ?
Sen ne zaman istersen anlat derdini belki yardımcı olabiliriz.Hem tercih demişsin bellki karar vermen gerekiyor.Rabbim yardımcın olsun
sen dıyınce hatırladım ben de gozumden kacmıs. sen evlılık konusunda karar mı vermeye calısıyorsun elızcıgım sankı oyle anladım. bence kendını bıraz daha toparla bu yılı aılenle gecır okulun yenı bıttı kendını toparla bedenın konusunda hedeflerıne ulas belkı karıyer ve egıtım konusunda da hedeflerın vardır onları da dusun derım hersey tamamlanınca yapılan evlılık daha saglıklı oluyor bence.
dıyete gelınce sen amelıyat hastalık derken duzenını koruyamadın haklı olarak. ardından da bır ay kadar sanırım ablanlar da kaldın orda ıyıce bozuldu tabıkı. su an stres yapıyorsun bu sebeple bu cok dogal canım ama maalesef basımızdan boyle donemler gecebılıyor kalıcı degıl merak etme ben kısın ıs yogunlugum cok felakettı sıddetlı bır grıp ve tırnak amelıyatı oldum ve bır ıkı ay ıcınde duzenımı bozdum bozdum dıye strese gırdım daha da bozdum daha uzaklastım stres, bır ıse yaramıyor yanı. sabır dısıplın umut ve sakınlık lazım canım. eve dondun nasılsa, artık herseyı guzelce planlar eskı moduna donersın hatta daha ıyısı olursun bak ben berbat bır kıs gecırdım ama baharda kendımı super toparladım hatta en ıyı donemımı yasamaya basladım beslenme ve spor olarak bence sende de boyle olacak.
stresındekı ek sebeplerden bırı de ablan ve bebıse alıstın sımdı evde olmak garıp gelıyordur zaten yenı mezun oldun hayatın ıster ıstemez degıstı alısmaya calısıyorsun oyuzden.
geçmişi halledip damladım :126:
Clutch esram iyi tatiller eşinle bol bol eğlenip güldüğünüz bol anılı bi tatil geçirirsiniz inşallah
meyramm cansın sen
nothing geçmiş olsun bol bol dinlenip atlatırsın inş
elizz cnm umarım doğru kararı verirsin ya da biraz daha zaman tanıyıp duygularından emin olup ona göre netleştirirsin
acele karar verme bence
asuman abla bence hiiç moralini bozma kaldıgın yerden bomba gibi dvm edersin yine
sadece biraz ara vermiş olcaksın okadr
eneee meyracık gelmiş hele şükür denkleştik canımm
selam.....
bu çaydanlığın üstü beni 2aydır sinir ediyo.....
çaydanlığımın üstüne içten süzgeç taktığımdan beri deli ediyo beni, e en azından hergün çay içen biriyim ben yaaa....
biraz suyunu fazla koyayım üstüne benim görmediğim yerde taşıyo ibiğinden bayaca
havasız kalıyo galiba.....
ıslatmadık, batırmadık şey bırakmadı 2aydır.....
içine top süzgeç almıştım taşırmasın diye bu iyi olmuştu hiç taşmamıştı 2haftadır.
ne işse az önce yine taşmış ben mutfaktayken((((
hadi taştığı şurda dursunda telefonumu ıslatmış, bataryasına kadar su girmiş((
hemen açtım devreleri yanar falan diye, kuruladım, şimdi koydum kuruyo telefonum
çalışıyordu ama ben gördüğümde telefonum.
yenisini alıyım çaydanlığın diyorum olmazsa diyorum, ama çok kaliteli sağlam bişey olunca değiştirmek istemedim, memnunumda.....
offfff
bi daha taşırırsa top süzgeçte işe yaramadı demektir.....
öffff, zaten bugün sabahın köründen beri aksilikler peşimi bırakmıyo ne hikmetse......
inşaallah telefonumada bişey olmaz
ben bi yandan kızıyom bi yandanda siliyorum dökülen çayı,
o esnadada kuşumda durmuş diyoki "ney o ney diyo" durmadan:)
gülermisin ağlarmısın.....
çok kızdığımı anladı galiba kuşta......
a.s cnm hoşgeldinbazı gunler böyle peşpeşe aksilikler oluyo niyeyse inş daha fazla aksilik çıkmadan atlatırsın bugünü
çok canını sıkarsa mecbur yeni çaydanlıga geçiş yapcan kuzum değmez kafayı takmaya baya sinirini bozmuş besbelli hey muzur çaydanlık daha fazla yaramazlık yapma bakem
hoşbuldum canım.
inşaallah......
olmazsa yenisini alcam artık, telefonum ıslanınca sigortam attı:)
neyse sağlık olsun.
sen nasılsın canım?? tatlı afacan nasıl???
daha iyimi sünnetlik hali??? daha iyidir inşaallah.....
ben iyiyim cnm çok şükür afacan da iyi sünnetlik hali iyi kuzum atlattık artık
şimcik uyuyo anasına pc de takılma iznini verdi uyanana kadr burdayım kuzum
kuruyunca bi sıkıntısı kalmaz inş telefonunun cnm aksilik işte olcak oldumu oluyo bide üstüste gelir niyeyse
dediğin gibi can sağlığı olsun cnmcım
sabahta eşim işe giderken eşimle atışmıştık biraz, ben haklıyım ama, o değil.....
daha bi aramamıştı beni bu vakte kadar atışmamızdan dolayı,
hem telefonum şimdi kapalıyken ararsa iyi olur işte ona oh olsun:)))))
birazda o sinir olsun, sinirlensin demiii bunun teli niye kapalı diye, merak etsin:)))))
niye kapalıdı derse, telefonuma çay döküldü diyiveririm o da bozuluverir
ayyy bazen eşleri kardeş ilişkilerine benzetiyorum ben yaaa....
kedi köpek misali yani.....
tabi her zaman değil, arada bir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?