Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr

herkes ıyıdır ınsallah ben buaralar gec uyudum yıne azıcık uykuluyum halıyle ama sukur ıyıyım dun obur topıgın tartı gunuydu harıka bır rakam gordum bır aydır duraklama yasıyordum super oldu bu bana cok ıyı geldı. bakalım cumaya nasıl olacak ınsaallah kalıcı olur hatta azalır bıle.

dun oructum. karın agrısı ıle gectı gun ama regl olamadım gorumcemler burdayken yasadıgım seyı yasıyorum sanırım, ara kanama gelıyor anlamadım nıye boyle oluyor yarın doktora gıdecegım bakalım.

menumu de yazıp cıkarım bırazdannnnn

menum:

sahurum yoktu sahura kalkamadım

ıftar:

ıkı cevız
ıkı bardak su ( alkali )
uc kasık mantar
ıkı dılım tam bugday ekmegı
yarım kase yarma, nohutlu ev yapımı yogurt corbası
uc catal kavun
bır bardak ayran
uc kasık taze fasulye

ara: 10 adet yer fıstıgı, 10 adet antep fıstıgı, acık sekersız cay, 500 ml su

yatıncaya kadar suyu 2 lt ye tamamladım. spor yapamadım foruma takıldım dun, ınternetım de sorunlu oldugu ıcın cok ugrastım ıkı kelıme yazıp yanıtlayacagım dıye. bugun spr salonuna gıdecegım persembe gununden berı gıtmedım hem ozledım hem yogun spor yapayım dıyorum

kahvaltım kızlarr

zeytinde kekiğe bayılıyorum

peynir cundadan gelirken aldık az tuzlu ama kızarınca güzel oluyo
3 mil laslyde yaptım eve girişeyim bi temizlik yapayım sıcktan kapı pencere açık olunca heryer toz

Son düzenleme:
Hayırlı günler
Umduğumdan daha geç kalktım malesef misafirim gelecek işler sıkıştı biraz
Nursena bizim kekin şekeri biraz az olmuş sadece 1 lokma tattım 1 tane de kurabiye yedim
Sen iyi başladın maşallah ben de akşam yürüsem iyi olur ama akşam da belki başka bir arkadaşım uğrayabilir

üzerine pudra şekeri serp asu az tatlanır

eşimle aynı kilodayız yarışa girdik bakalım

Asum söyleme öyle senki demirbaşsın bize örneksin eminin kısa sürede toparlanıcaksın hem okullar açılıcak hem havalar serinliycek

YASEMİİİİNN ,DOKTORA GİTTİNMİİİ:????

bağırarak konuşşuyorum ki duyasın..

Hayır Yenam jinekoloğa gitmedim ağrı geçti bu bahane değil ama en kısa sürede gidicem canım:18: .

Şimdide salya sümük gribim ama bugün iyiyim 2 gün çok kötüydüm.Spor çıkışı sanırım teri muhafaza ve klimadan böyle oldum.Saol kuzum

Nursena geri döndüüüü

senin bu kahvaltı resimleri bile bize iyi geliyor biliyormusun canım

Selam güzeller;

dün eve gidip bir yattım sabah kalktım klimasız odada terleye terleye sanırım hastalığı birazda olsa atlattım

tabi beslenme sıfır pek birşey yiyemedim yememekte çare değil benim bünyeye bakalım cumaya sonuç ne olucak cuma gününden bu yana sporda yapamadım hareket yoksa ekside yok benim vücutta kaldığımız yerden devam bakalım...

kızlar hepinizi öptüm

sevgiyle kalın

ESRAM (pambuk prenses) iyi tatiller kuzum iyi eğlenceler dönüşte bomba gibi olucaksın eminim..

selamun aleyküm kızlar
netbukun tuşları basmıyor. sadece maus kullanabiliyorum. şimdi pc den yazıyorum.
yazamıyorum ama okuyorum. öptüm hepinizi

Erkek arkadaşımla ilgili sorun çıkardım yine kendi kendime. Biraz da o yüzden sıkıntıdayım.
Ayrılmayı düşünüyorum ama o da zor geliyor bakalım..
Merhabalar
Elizcim en doğru en güzel senin için hayırlı şekilde kararlar verirsin inşallah

Hakkında hayırlısı olsun canım...
Zor bir dönem haklısın...

]

Canlarım, çok teşekkür ederim düşünceleriniz ve dualarınız için.
Açıkçası sorun evlilik değil artık. Çünkü düşündükçe anlıyorum sanırım ben o kişiyle evlilik yapamam.
Ama bunu ona zaten söyleyemiyorum şimdi, kendim de tam emin değilim.
Bilemiyorum...
Bir an önce toparlanıp sınava çalışmam lazım. Kilo olayını oturtmam lazım falan.
Rabbim her birimiz hakkında hayırlısını versin.
Evet Filizcim haklısın, demotive eden çok fazla olay yaşadım üst üste. Umarım bir an önce toparlanacağım

geçmişi halledip damladım :126:

Clutch esram iyi tatiller eşinle bol bol eğlenip güldüğünüz bol anılı bi tatil geçirirsiniz inşallah

meyramm cansın sen

nothing geçmiş olsun bol bol dinlenip atlatırsın inş

elizz cnm umarım doğru kararı verirsin ya da biraz daha zaman tanıyıp duygularından emin olup ona göre netleştirirsin
acele karar verme bence

asuman abla bence hiiç moralini bozma kaldıgın yerden bomba gibi dvm edersin yine
sadece biraz ara vermiş olcaksın okadr

selam.....
bu çaydanlığın üstü beni 2aydır sinir ediyo.....
çaydanlığımın üstüne içten süzgeç taktığımdan beri deli ediyo beni, e en azından hergün çay içen biriyim ben yaaa....
biraz suyunu fazla koyayım üstüne benim görmediğim yerde taşıyo ibiğinden bayaca
havasız kalıyo galiba.....
ıslatmadık, batırmadık şey bırakmadı 2aydır.....
içine top süzgeç almıştım taşırmasın diye bu iyi olmuştu hiç taşmamıştı 2haftadır.
ne işse az önce yine taşmış ben mutfaktayken((((
hadi taştığı şurda dursunda telefonumu ıslatmış, bataryasına kadar su girmiş((
hemen açtım devreleri yanar falan diye, kuruladım, şimdi koydum kuruyo telefonum
çalışıyordu ama ben gördüğümde telefonum.
yenisini alıyım çaydanlığın diyorum olmazsa diyorum, ama çok kaliteli sağlam bişey olunca değiştirmek istemedim, memnunumda.....
offfff
bi daha taşırırsa top süzgeçte işe yaramadı demektir.....
öffff, zaten bugün sabahın köründen beri aksilikler peşimi bırakmıyo ne hikmetse......
inşaallah telefonumada bişey olmaz

ben bi yandan kızıyom bi yandanda siliyorum dökülen çayı,
o esnadada kuşumda durmuş diyoki "ney o ney diyo" durmadan:)
gülermisin ağlarmısın.....
çok kızdığımı anladı galiba kuşta......

eneee meyracık gelmiş hele şükür denkleştik canımm

sende cansın bebeğimmmmm

nasılsın görüşmeyeli canım?

ben şuan sinirliyim az kusura bakma, çaydanlık delirtti beni, telefonum ıslandı(((

a.s cnm hoşgeldin bazı gunler böyle peşpeşe aksilikler oluyo niyeyse inş daha fazla aksilik çıkmadan atlatırsın bugünü
çok canını sıkarsa mecbur yeni çaydanlıga geçiş yapcan kuzum değmez kafayı takmaya baya sinirini bozmuş besbelli hey muzur çaydanlık daha fazla yaramazlık yapma bakem

hoşbuldum canım.

inşaallah......

olmazsa yenisini alcam artık, telefonum ıslanınca sigortam attı:)
neyse sağlık olsun.

sen nasılsın canım?? tatlı afacan nasıl???
daha iyimi sünnetlik hali??? daha iyidir inşaallah.....

ben iyiyim cnm çok şükür afacan da iyi sünnetlik hali iyi kuzum atlattık artık
şimcik uyuyo anasına pc de takılma iznini verdi uyanana kadr burdayım kuzum

kuruyunca bi sıkıntısı kalmaz inş telefonunun cnm aksilik işte olcak oldumu oluyo bide üstüste gelir niyeyse
dediğin gibi can sağlığı olsun cnmcım

sabahta eşim işe giderken eşimle atışmıştık biraz, ben haklıyım ama, o değil.....
daha bi aramamıştı beni bu vakte kadar atışmamızdan dolayı,
hem telefonum şimdi kapalıyken ararsa iyi olur işte ona oh olsun:)))))
birazda o sinir olsun, sinirlensin demiii bunun teli niye kapalı diye, merak etsin:)))))
niye kapalıdı derse, telefonuma çay döküldü diyiveririm o da bozuluverir
ayyy bazen eşleri kardeş ilişkilerine benzetiyorum ben yaaa....
kedi köpek misali yani.....
tabi her zaman değil, arada bir.....

çok şükür artık sünnetlik işi bittiyse canım...... çok sevindim, maşaallah

biz kadınlar da az muzur değiliz hani
hee merak etsin tabi madem haksız azcık çekecek

evlilik bu tartışmasız kavgasız olmaz tabi derken benim afacan vıyakladı uyandı cnm ben çıkıyorum şimcik öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…