çok sevindim ya, tahmin ediyordum 60 a indiğini zaten. Inşallah darısı başımıza, biz de Görürüz o rakamları umarım. Çok Selam Söyle, tebrikler.
iyi geceler
Ben de zayıflamak istiyorum artık birdüzen oturtamadım gitti Eylül de geldi ama umut okulların açılmasına kaldı gibi
Yarın misafirim var Çarşamba annemlere gideceğiz kızlar kalacak
Hafta sonu da kayınvalideme gideceğiz ben nasıl zayıflayacağım
Sen kendini oyle guzel toparlayacaksin ki canim bu sene beraberce bu kilolari atacagiz insallah... hem o kadar guzel verdin ki onu basaran da sendin yine basaracak olan da sensin. okullar acilsin bir duzenin otursun da gor bak ne guzel vereceksin. O zamana kadar. kendini bunlatma cokda salma tam orta halli ilerle bnce
Can sıkmak istemiyorum hiç ama aklım çok karışık bu aralar. Odaklanamıyorum hiçbir şeye.
Diyet ve spor da buna dahil tabi ki.
Umarım en kısa zamanda benim ve herkes için hayırlı tercihi yapabilirim.
Çok bunaldım çok
Selamlar,
hoşgeldin canım
benim de aklımda zeytinyağı
bamyalara da diyorum ki haftada bir kez pişirirsem 18 poşeti bitirene kadar inşallah 15 kg vermiş olurum
Melih miydi okuldaki, ona ne oldu :)) sen hiç beğenmiyorsun kızının zevkini kuzum ya
Ya benim eşimin hiç arkadaşı yok, yani var da benimki pek görüşmüyor iş dışında. okuldan bikaç arkadaşıyla ayda yılda bir. hayır hepsi de bekar, evlenseler de beraber görüşsek en azından. evde kukumav kuşları gibi, yapışık ikizler gibi ben de çok bunalıyorum yaa
ay ne guzel bır sarkıdır fıkrımın ınce gulu. Cok cok severım dızı vardı o da cok guzeldı. ızlemısmıydın bılmıyorum aydan sener ve kenan ısık basroldeydın show tv de cıkardı.
Dızı demısken gunesı gordum sevdım ben. Ben de ızlıyorum artık aklına gelır kızlarınla ızlerken. Kerem, cırkın hakıkaten. O yasta kas torbası goruntusu var havalı kıbırlı bır tıp. Kızlar bır donem boyle genclerı begenırler kızlarında da aynı durum vardır.ben kerem ıcın ızlemıyorum kavusamayan asıklar ılgımı cekıyor.
Ne kalır bızden gerıye, şu eksık yarım satırlarım dıyordu bır bolumde bayıldım o an.
Organık sebze olarak zaman zaman ben de faydalanabılıyorum ah daha sık gıdebılsek herseyımızı getırırız kaynanamdan ama 6 ayda falan ancak gıdıyoruz bulgurum, ekmegım, peynırım bıle oluyor bır sure yetıyor sonra kabak yesıl bıber taze fasulye domates bırsuru sey de getırebılıyorum keske sık gıdebılsek tamamen organık beslenırız ne guzel.
Tatılde kacamaklar oluyor genelde maalesef. Benım en cıddı tatılım kurban bayramında olacak karadenız turu yapacagım esımle. Acık bufelerde kendımı tutmam lazım
ayse kulınden bahsetmıssınız ben de cok severım adı aylın ıle tanıdım. Genıs zamanlar cok begenmıstım fılmını de ızlemıstım
Can sıkmak istemiyorum hiç ama aklım çok karışık bu aralar. Odaklanamıyorum hiçbir şeye.
Diyet ve spor da buna dahil tabi ki.
Umarım en kısa zamanda benim ve herkes için hayırlı tercihi yapabilirim.
Çok bunaldım çok
benım gorumcelerım temızlemıs herseyı ama yıne de onlardan sonra camasır yıka ora bura duzelt derken ben bıle ıkı gun ugrastım valla kolay gelsın sana canım
Kuzum sanırım gidiyosun bugün yazımı görürmüsün bilmiyorum ama iyi tatiller şimdiden iyice gez eğlen dinlen inşallah çok öpüyorumSelamlar,
of yorgun argın size bakayım dedim eşimi beklerken. babamı yolcu ettik, evi biraz toparladım, kişisel bakım, duş derken saat kaç oldu. şimdi ara öğün yapıyorum, bugün öğle yemeği yiyemedim. akşama da anneme gideceğiz yemeğe. market alışverişi, ardından valiz hazırlama derken size bakamayabilirim bi daha. hepinizi öperim kocaman
Yasemin ablacım rahatsızmışsın, geçmiş olsun... bi toparlanamadın ya önce ağrı, sonra regl şimdi de bu. dikkat et kendine ablam.
Nursena sen şimdi böyle yazınca çok heveslendim, eşime kitap ne alacaz yanımıza falan dedim ama sanırım vakit kalmayacağı için alamam bunu. ama yol üzerinde d&r falan görürsem bakayım. aşk var evde elif şafağın, promosyon gelmişti. kendisini pek sevmesem de bakayım olmadı kitabına...
hoşgeldin canım
benim de aklımda zeytinyağı
bamyalara da diyorum ki haftada bir kez pişirirsem 18 poşeti bitirene kadar inşallah 15 kg vermiş olurum
Melih miydi okuldaki, ona ne oldu :)) sen hiç beğenmiyorsun kızının zevkini kuzum ya
Ya benim eşimin hiç arkadaşı yok, yani var da benimki pek görüşmüyor iş dışında. okuldan bikaç arkadaşıyla ayda yılda bir. hayır hepsi de bekar, evlenseler de beraber görüşsek en azından. evde kukumav kuşları gibi, yapışık ikizler gibi ben de çok bunalıyorum yaa
Elizcim diyet modunda değilsen kendini zrolama, çünkü hazır olmadan başladığın her gün akşam yeme krizleriyle noktalanır. bu sefer koruyacağın kilonun üstüne eklersin. kafanı dağıtacak bi şeyler yapsan, az gezsen, erkek arkadaşın nerelerde? şimdi garip hissetmen normal yeğeninden ayrılınca. umarım toparlanırsın canım
Asuman ablacım sıkma canını sen çok güzel kilolar verdin ve vereceksinde hatta uzun süredir koruyosun bile kilonu bence bu bile bi başarı inşallah yakın zamanda herkes güzel bi moda girip güzel kilolar verecek inanıyorum benBen de zayıflamak istiyorum artık birdüzen oturtamadım gitti Eylül de geldi ama umut okulların açılmasına kaldı gibi
Yarın misafirim var Çarşamba annemlere gideceğiz kızlar kalacak
Hafta sonu da kayınvalideme gideceğiz ben nasıl zayıflayacağım
Canım öncelikle hoşgeldin evet şeker olma ihtimali var ama inşallah değildir sen biran önce bi doktora görünYa interneti fiber internete geçirdim bugün kapandı yarın açılır inşallah telefondan girdim şimdi de anlamak güç böyle.
Ben birsey soracağım( son 2-3 gündür sürekli ağzım kötü böyle su içiyorum içiyorum sanki hiç içmemis gibiyim onura söyledim şeker yaparmış bunu zaten insulin direnci vardı şekere mi döndü acaba. Yarin endokrine gidiyorum tahlil yaptırmaya son 1 senedir uğramadim hiç doktora inşallah şeker değildir. Bilgisi olan var mı şekerden mi olur bu ?
Kızlar herkese iyi geceler benim yoğunlaşan işlerim ve ablamların gelmesiylede pcyle olan iletişimim baya koptu.Küçük cadıdan alamıyorum ki zaten gündüz işyerinde işlerim yetişmiyor bile.Bu hafta böyle geçecek ben yine fırsat buldukça girip yazarım kızlar.
Menüm(oruçtum bugün=)
sahur
yarım haşlama yumurta
bir kepekli ekmeğe light peynirle domates ve maydonozla sandviç
bir bardak yarım yağlı süt
bir bardak bitki çayı
İftar
bir baget
5-6 kaşık bulgur pilavı
bir kase yayla çorbası
salata
ara
iki top kadar dondurma
bir porsiyon meyve( olmamış kavun )
Suyum 1,5 lt spor bölgesel yaptım.
Herkese hayırlı geceler
bi madalyada bana lazımmm yemek gördümmü dayanamıyomm anam iştahımın hiç kesildiğini bilmemAhh nursena bir bilsem iradesizlik madalyası veren varsa direk beni bulsun en hak edenim..
Ayşe Kulin'in kalemi çok akıcı hakketen..Yalın anlatımı herkese hitap ediyor...
Adı Aylin'le tanıdım ben de onu. sonra bir çok kitabını okudum beğenerek..yalnız hemen hemen her konuda veya kitabın da osmanlı soyundan saraylardan,yalılarından, paşa dedelerinden aristokrat yanını öne çıkarması kızdırıyor beni
belki kıskançlığımdan yapıyorumdur...Ne de olsa bizim soyumuz sadece mısır'a dayalı..
Bu arada Bornova da imza günü varmış giderim belkiKİtabınıda almış olurum...
..
benim eşimde almaz alkol hiç ama bulunduğumuz ortamdan dolayı çok bulunuyo içkili arkadaş ortamında oda soda içer devamlı takılırım bazen kaç şişe devirdin diye yani kötü alışkanlıklada aynı diyet gibi iradene sahip oldunmu iş bitiyo da işteAkıllı kadının hali başka tabiiiEn doğrusunu yapıyosun...
Ben de eşimin arkadaşlarıyla görüştüğün de hiç sorun etmem...Kimi tanıdıklarım var evli barklı adamın ne işi var tek başına dışarıda der...
Aslında evlilikte daha gerekli bence. arada bile olsa bir nefes alsın adam..Hele çocuklar olduktan sonra biz nasıl iki laf ettikmi komşuyla,arkadaşla vb.rahatlıyoruz onların da öyle...
Eşim önceleri ayda bir iş arkadaşlarıyla ( 3-4 kişi ) içmeye giderlerdi..Son 3 yıldır alkol kullanmıyor doğru yola geçiş yapınca
Şimdi sadece halı saha maçlarından sonra çay vb. için buluşup muhabbet edip eve dönüyor...
ayyy benim dilim her gittiğim memleketten bişey kapıyo hemen dönüyoo 5 il deiştirdik ee buna 2 benim 2 de eşimin memleketleri eklenince anonim oldum ben:)))selam ahali....
üfff bu saat oldu daha bi işe elimi değmedim.....
ev iş kaynıyo resmen, heryer heryerde misafir sonrasııııı......
biran önce işlerimi bitirmeye başlamalıyım........
bu arada türkçem iyice bozuldu benim yaaa(((
bazen diyorum bi ara 1-2aylık bi kurs falan olsada türkçe dil bilgimi yenilesem diyorum.....
çoğunluk neden olarak; özellikle telefon, sonrada internetten dolayı türkçem bozulduda bozuldu giderek.......
böyle olmamalıyım aslında.....
geçmiş yaptım bi az önce birde.....
neyse 1-2alıntımada yazıp kaçayım ben.....
sevgiler.....
kıskanççç yapmayaydın iyiydii anam yedim 2 dilim ben güya yamem diyodum pöff yaneMerhabalar
Elizcim en doğru en güzel senin için hayırlı şekilde kararlar verirsin inşallah
Benim de pek keyfim yok nedense hayırlısı artık
Yarın misafirim olacak iki kızı olan bir arkadaştan kıskandımkızıma kek yaptırıyorum hem de havuçlu bir de fıstıklı pudingle kurabiye yaptı
Tatlılar oldu sayılır gerisini de hallederiz nasılsa
Yenacım benimkiler izlemiyorlar pek dizileri bu yazyarışmaları izlediler genelde
zordur beraber çalışmak ama en azından seyahate gidiyomuşşş arada özlemek güzel oluyo canlanıyo evlilikbız aynı ısyerınde yanyana calısıyoruz esım benım mudurum konumunda ve esımın yurtdısı seyahatlerı olmasa 12 ay 24 saat yanyana oluruz allahtan kıstan yaza kadar sık sık seyahatlerı oluyor 10 gun ayrı koluyoruz nerdeyse her ay. Bazı aylar 20 gun oldu bıle. Oyuzden ıyı gelıyor bıze. Ben de ozgurlugume duskunum ozellıkle evde cok sevıyorum esım yokken kendı basıma ya da bır arkadasımla sınemaya gıderım kendı basıma rahat rahat keyıf yaparım alısverıs yaparım evde uc fılm ızlerım oturma odasın yatarak. Dıyet yapmazken pızza, hamburger de soylerdım tam evde bekar hayatı ohhhhhhh
bızım burda akraba ve sosyal cevre yok ben ıte kaka esımı cıkarmaya calısıyorum zaten sosyal bırı de degıldır ama olsaydı da ses etmezdım cunku her ıkı taraf da ozgur olmalı bıraz sınırında tabıkı.
geçme asu benim piskolojim bozuldu valla kendimi yaşlanmış mutsuz hissediyorumm bide dizlerim çok fena ağrıyooo yürüyünceDesteğin için teşekkür ederim canım şimdilik zaten çok salmadan idare etmeye çalışıyorum kendimce 85 e dayandım zaten geçmemem lazım ena azından
Canın neye sıkılmışsa tez zamanda kurtulursun inşallah bundan.Ayrıca san sıkmakda ne ?
Sen ne zaman istersen anlat derdini belki yardımcı olabiliriz.Hem tercih demişsin bellki karar vermen gerekiyor.Rabbim yardımcın olsun
çok sevindim ya, tahmin ediyordum 60 a indiğini zaten. Inşallah darısı başımıza, biz de Görürüz o rakamları umarım. Çok Selam Söyle, tebrikler.
iyi geceler
Hakkında hayırlısı olsun canım...
Zor bir dönem haklısın...
Esracım, eşim de yengeç özelliğini taşıyor aslında evcimen...ama arkadaş ortamlarını da sever sıcakkanlı ben ondan çok daha soğuğum..Hatta tanımayanlar kibirli,suratsız derler...
Eşimin ailesi de öyle demiş çok soğuk hiç gülmüyor demişler ilk tanıştığımızda...
biraz derine inseler çekingenliğimden kaynaklanıyor o görüntüm...
Melih yalan oldu araya tatil girince))
Sorma benim uşaklar iler de gönül meselelerinden dolayı benden çekecekler galiba...
Herşeye bişey buluyom anacım...Tipik kv modeli olacağım ben..
İzlemiştim ben de canım...Sonra yayından kaldırıldı diye hatırlıyorum...aslın da ben pek dizi izlemem..genel de belgesel izlerim ama denk geldi işte haha...
Sana gelsin...Sema- Fikrimin İnce Gülü - YouTube
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum bi güne daha başladık sabah nerdeyse geç kalıyodum ama yetiştim çok şükür öle yorucu bi hafta varki önümde anlatamam işleri kafamda sıraya koyuyorum yapmak için inşallah tatile gitmeden toparlarım neyse kızlar ben kaçtım öpüldünüz
Kuzum sanırım gidiyosun bugün yazımı görürmüsün bilmiyorum ama iyi tatiller şimdiden iyice gez eğlen dinlen inşallah çok öpüyorum
Asuman ablacım sıkma canını sen çok güzel kilolar verdin ve vereceksinde hatta uzun süredir koruyosun bile kilonu bence bu bile bi başarı inşallah yakın zamanda herkes güzel bi moda girip güzel kilolar verecek inanıyorum ben
Canım öncelikle hoşgeldin evet şeker olma ihtimali var ama inşallah değildir sen biran önce bi doktora görün
Esram kuzum yokluğun farkediliyo orucunuda Allah kabul etsin kuzum
geçmişi okudum kızımın yumurtasını yedireyim
1 tane erik yedim suyumu alayım mil lasly yapayım sonrada kahvaltımı yapıcam büyük kız uyanana kadar hallederim
efemmm günaydıınn çalışmak güzel yaa bak evde mayışıp duruyozzz allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?