Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de zayıflamak istiyorum artık birdüzen oturtamadım gitti Eylül de geldi ama umut okulların açılmasına kaldı gibi
Yarın misafirim var Çarşamba annemlere gideceğiz kızlar kalacak
Hafta sonu da kayınvalideme gideceğiz ben nasıl zayıflayacağım

Son düzenleme:
İyi akşamlar
Baharcım hoşgeldin
Esracım iyi tatiller bolca dinlen eğlen öyle dön inşallah
Aytencim güle güle otur evinde

Selam kizlar iyisinizdir insallah....

Eve geldim yemek yaptim 2 cesit...visne suyu yaptim.simdi bitti isim.cayimi yudumluyorum tv bakiyorum dus alip yatarim

Menum soyle

Sabah

2 dilim tam bugday ekmek
Omlet
Salatalik
1 kk kadar suzme peynir
Ara
1armut

Ogle

Sulu kofte
4 kasik bulgur pilavi
Salata

Ara
1 kase yogurt
Sunta kepekli puskevit yarim paket

Aksam
2 kasik makarna
4 kasik taze fasulye
Salata

Ara
2 hurma+ 10 findik + sekersiz cay

2,5 lt su

Sporum yok guc bulabilirsem 30 dk yurucem.bulamazsam saglik olsun...

Herkese hayirli geceler...opuldunuz...

Sen kendini oyle guzel toparlayacaksin ki canim bu sene beraberce bu kilolari atacagiz insallah... hem o kadar guzel verdin ki onu basaran da sendin yine basaracak olan da sensin. okullar acilsin bir duzenin otursun da gor bak ne guzel vereceksin. O zamana kadar. kendini bunlatma cokda salma tam orta halli ilerle bnce

Desteğin için teşekkür ederim canım şimdilik zaten çok salmadan idare etmeye çalışıyorum kendimce 85 e dayandım zaten geçmemem lazım ena azından

Hakkında hayırlısı olsun canım...
Zor bir dönem haklısın...

Esracım, eşim de yengeç özelliğini taşıyor aslında evcimen...ama arkadaş ortamlarını da sever sıcakkanlı ben ondan çok daha soğuğum..Hatta tanımayanlar kibirli,suratsız derler...
Eşimin ailesi de öyle demiş çok soğuk hiç gülmüyor demişler ilk tanıştığımızda...
biraz derine inseler çekingenliğimden kaynaklanıyor o görüntüm...

Melih yalan oldu araya tatil girince ))

Sorma benim uşaklar iler de gönül meselelerinden dolayı benden çekecekler galiba...
Herşeye bişey buluyom anacım...Tipik kv modeli olacağım ben..

İzlemiştim ben de canım...Sonra yayından kaldırıldı diye hatırlıyorum...aslın da ben pek dizi izlemem..genel de belgesel izlerim ama denk geldi işte haha...

Sana gelsin...Sema- Fikrimin İnce Gülü - YouTube

YASEMİİİİNN ,DOKTORA GİTTİNMİİİ:????

bağırarak konuşşuyorum ki duyasın..

Ya interneti fiber internete geçirdim bugün kapandı yarın açılır inşallah telefondan girdim şimdi de anlamak güç böyle.
Ben birsey soracağım ( son 2-3 gündür sürekli ağzım kötü böyle su içiyorum içiyorum sanki hiç içmemis gibiyim onura söyledim şeker yaparmış bunu zaten insulin direnci vardı şekere mi döndü acaba. Yarin endokrine gidiyorum tahlil yaptırmaya son 1 senedir uğramadim hiç doktora inşallah şeker değildir. Bilgisi olan var mı şekerden mi olur bu ?

Kızlar herkese iyi geceler benim yoğunlaşan işlerim ve ablamların gelmesiylede pcyle olan iletişimim baya koptu.Küçük cadıdan alamıyorum ki zaten gündüz işyerinde işlerim yetişmiyor bile.Bu hafta böyle geçecek ben yine fırsat buldukça girip yazarım kızlar.

Menüm(oruçtum bugün=)

sahur
yarım haşlama yumurta
bir kepekli ekmeğe light peynirle domates ve maydonozla sandviç
bir bardak yarım yağlı süt
bir bardak bitki çayı

İftar
bir baget
5-6 kaşık bulgur pilavı
bir kase yayla çorbası
salata

ara
iki top kadar dondurma
bir porsiyon meyve( olmamış kavun )

Suyum 1,5 lt spor bölgesel yaptım.

Herkese hayırlı geceler

Canın neye sıkılmışsa tez zamanda kurtulursun inşallah bundan.Ayrıca san sıkmakda ne ?
Sen ne zaman istersen anlat derdini belki yardımcı olabiliriz.Hem tercih demişsin bellki karar vermen gerekiyor.Rabbim yardımcın olsun

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum bi güne daha başladık sabah nerdeyse geç kalıyodum ama yetiştim çok şükür öle yorucu bi hafta varki önümde anlatamam işleri kafamda sıraya koyuyorum yapmak için inşallah tatile gitmeden toparlarım neyse kızlar ben kaçtım öpüldünüz
Kuzum sanırım gidiyosun bugün yazımı görürmüsün bilmiyorum ama iyi tatiller şimdiden iyice gez eğlen dinlen inşallah çok öpüyorum
Asuman ablacım sıkma canını sen çok güzel kilolar verdin ve vereceksinde hatta uzun süredir koruyosun bile kilonu bence bu bile bi başarı inşallah yakın zamanda herkes güzel bi moda girip güzel kilolar verecek inanıyorum ben
Canım öncelikle hoşgeldin evet şeker olma ihtimali var ama inşallah değildir sen biran önce bi doktora görün

Esram kuzum yokluğun farkediliyo orucunuda Allah kabul etsin kuzum

bi madalyada bana lazımmm yemek gördümmü dayanamıyomm anam iştahımın hiç kesildiğini bilmem
çok güzeldi kitapp anam bitirdim 2 günde akıcı
tavsiye ederim
benim eşimde almaz alkol hiç ama bulunduğumuz ortamdan dolayı çok bulunuyo içkili arkadaş ortamında oda soda içer devamlı takılırım bazen kaç şişe devirdin diye yani kötü alışkanlıklada aynı diyet gibi iradene sahip oldunmu iş bitiyo da işte

ayyy benim dilim her gittiğim memleketten bişey kapıyo hemen dönüyoo 5 il deiştirdik ee buna 2 benim 2 de eşimin memleketleri eklenince anonim oldum ben:)))
normalde neyseede davetlerde toplantılarda kasılıyorum bazen konuşurken
kıskanççç yapmayaydın iyiydii anam yedim 2 dilim ben güya yamem diyodum pöff yane
zordur beraber çalışmak ama en azından seyahate gidiyomuşşş arada özlemek güzel oluyo canlanıyo evlilik

Desteğin için teşekkür ederim canım şimdilik zaten çok salmadan idare etmeye çalışıyorum kendimce 85 e dayandım zaten geçmemem lazım ena azından
geçme asu benim piskolojim bozuldu valla kendimi yaşlanmış mutsuz hissediyorumm bide dizlerim çok fena ağrıyooo yürüyünce

geçmişi okudum kızımın yumurtasını yedireyim
1 tane erik yedim suyumu alayım mil lasly yapayım sonrada kahvaltımı yapıcam büyük kız uyanana kadar hallederim

efemmm günaydıınn çalışmak güzel yaa bak evde mayışıp duruyozzz allah kolaylık versin

sen dıyınce hatırladım ben de gozumden kacmıs. sen evlılık konusunda karar mı vermeye calısıyorsun elızcıgım sankı oyle anladım. bence kendını bıraz daha toparla bu yılı aılenle gecır okulun yenı bıttı kendını toparla bedenın konusunda hedeflerıne ulas belkı karıyer ve egıtım konusunda da hedeflerın vardır onları da dusun derım hersey tamamlanınca yapılan evlılık daha saglıklı oluyor bence.

dıyete gelınce sen amelıyat hastalık derken duzenını koruyamadın haklı olarak. ardından da bır ay kadar sanırım ablanlar da kaldın orda ıyıce bozuldu tabıkı. su an stres yapıyorsun bu sebeple bu cok dogal canım ama maalesef basımızdan boyle donemler gecebılıyor kalıcı degıl merak etme ben kısın ıs yogunlugum cok felakettı sıddetlı bır grıp ve tırnak amelıyatı oldum ve bır ıkı ay ıcınde duzenımı bozdum bozdum dıye strese gırdım daha da bozdum daha uzaklastım stres, bır ıse yaramıyor yanı. sabır dısıplın umut ve sakınlık lazım canım. eve dondun nasılsa, artık herseyı guzelce planlar eskı moduna donersın hatta daha ıyısı olursun bak ben berbat bır kıs gecırdım ama baharda kendımı super toparladım hatta en ıyı donemımı yasamaya basladım beslenme ve spor olarak bence sende de boyle olacak.

stresındekı ek sebeplerden bırı de ablan ve bebıse alıstın sımdı evde olmak garıp gelıyordur zaten yenı mezun oldun hayatın ıster ıstemez degıstı alısmaya calısıyorsun oyuzden.

çok sevindim ya, tahmin ediyordum 60 a indiğini zaten. Inşallah darısı başımıza, biz de Görürüz o rakamları umarım. Çok Selam Söyle, tebrikler.

iyi geceler

evet canım bızım topıgın ılk mezunu olacak zaten en eskı ve en basarılı kısı olarak buna gec bıle kaldı fazlasıyla hakettı, bır de 61 kılomuz var bır de 69,5. kısın mezunlar olacak yanı.ınsaallah bız de goruruz canım hepımıze nasıp olsun ınsaallah selamını ılettım bugun okur o da.

ıyı yolculuklar canım sag salım gıt sag salım don ınsaallah cok eglennnnnnn

tsk ettımmmmmmmm canım sabah sabah dınledımmmmmm

evet evet kaldırıldı bır bolumden sonra. reytıng kurbanı oldu ben sureklı dızı ızlemem ama sevdıgım dızıler de olur zaman zaman. ben genelde ınternetten fılm ızlemeyı severım hatta bu kıs kore fılmlerıne sarmıstım

oyyyy yazdıklarından bıle bellı oluyor canım tatıl oncesı ıslerın cok yogun. kolay gelsın canımmmmmmmm

gunaydın nursena. sen leslie ye ıyı sardın bakıyorum dun de yapayım demıstın ben de ozlemısım ıkı gun once yaptım cok ıyı oluyor dısarda spor yapamadıysak kesınlıkle evde yapılacak en ıyı sporlardan bırı bence.

afıyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…