- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Merhaba hanımlar nasılsınız.??
Ben yoğun ve tatsızım...Modum düşük enerjim yok...Tuhaf,depresif ve huysuzum bu günler de...
Tüm olumsuzlukları tek cümle de toplayıp giriş yaptım kusura bakmayın
Sevdiğim bir sesten sevdiğim türküyle iyi geceler diliyorum dostlar..
İlkay Akkaya İşte Gidiyorum Çeşm i Siyahım - YouTube
bi madalyada bana lazımmm yemek gördümmü dayanamıyomm anam iştahımın hiç kesildiğini bilmem
çok güzeldi kitapp anam bitirdim 2 günde akıcı
tavsiye ederim
benim eşimde almaz alkol hiç ama bulunduğumuz ortamdan dolayı çok bulunuyo içkili arkadaş ortamında oda soda içer devamlı takılırım bazen kaç şişe devirdin diye yani kötü alışkanlıklada aynı diyet gibi iradene sahip oldunmu iş bitiyo da işte
ayyy benim dilim her gittiğim memleketten bişey kapıyo hemen dönüyoo 5 il deiştirdik ee buna 2 benim 2 de eşimin memleketleri eklenince anonim oldum ben:)))
normalde neyseede davetlerde toplantılarda kasılıyorum bazen konuşurken
kıskanççç yapmayaydın iyiydii anam yedim 2 dilim ben güya yamem diyodum pöff yane
zordur beraber çalışmak ama en azından seyahate gidiyomuşşş arada özlemek güzel oluyo canlanıyo evlilik
geçme asu benim piskolojim bozuldu valla kendimi yaşlanmış mutsuz hissediyorumm bide dizlerim çok fena ağrıyooo yürüyünce
Selamlar,
biz eşimle geldik otele. yol şükür sıkıntısızdı. gelip biraz havuz faslı yaptık. güzel bi akşam yemeği yedik, tatlıyı çok yedim ben ya
Neyse bugün beraber geçirdiğimiz 730. gün yani 2. evlilik yıldönümümüz olduğu için sıkıntı olmaz bence :))
şimdi hafif müzik eşliğinde dinleniyoruz, ben de size bakayım dedim... Zehracım, Aytencim, Meyracım, Asuman ablam, Filizcim, Yasemin ablam, Nilaycım, Yenam hepiniz sağolun iyi dilekleriniz için. sizi çok seviyorum
Ben yoğun ve tatsızım...Modum düşük enerjim yok...Tuhaf,depresif ve huysuzum bu günler de...
canım inşallah geçici bir dönem bu hepimize olduğu gibi...Merhaba hanımlar nasılsınız.??
çok geçmiş olsun Filizcim ne güzel sonuçların iyi çıkmış bak kilolar gittikçe diğer sorunlarda düzelecek Allahın izniyle...kızlar ıyı geceler dun sabahtan berı gıremedım aksam ıs cıkısı spora gıttım. yorgundum dızı ızlerken de elektrıkler kesılınce dun aksam gıremedım bugun de gun boyu dısardaydım hastanedeydım ara kanamalarım oluyordu hem ona gıttım hem ayagımdakı agrı ıcın hem genel endokrınolojı tahlıllerım ıcın. sonuclarım cok ıyı cıktı kılo vermenın karsılıgını alıyorum cok sukur bu anlamda. cok keyıflı dondum hastaneden. sadece ıltıhaplı romatızman ve hıc hareket etmeyen kucuk yumurtalıklarım ve azıcık olan yumurtalar sorun ama sukur o da gecer bır gun ınsaallah
bır kac gun ıs yogun olacak gıremezsem kendınıze ıyı bakın opuyorummmmmmm
kızlar ıyı geceler dun sabahtan berı gıremedım aksam ıs cıkısı spora gıttım. yorgundum dızı ızlerken de elektrıkler kesılınce dun aksam gıremedım bugun de gun boyu dısardaydım hastanedeydım ara kanamalarım oluyordu hem ona gıttım hem ayagımdakı agrı ıcın hem genel endokrınolojı tahlıllerım ıcın. sonuclarım cok ıyı cıktı kılo vermenın karsılıgını alıyorum cok sukur bu anlamda. cok keyıflı dondum hastaneden. sadece ıltıhaplı romatızman ve hıc hareket etmeyen kucuk yumurtalıklarım ve azıcık olan yumurtalar sorun ama sukur o da gecer bır gun ınsaallah
filiz sonuçlerının iyi çıkmasına sevindim inşallah dahada iye doğru gidiceksin allahın izniyle
bu saatte neden uyumadım babam ve oğlumu izledim yeniden ağla ağla helak oldumm bu saatte aman bee gurbette ne anaya doyuyoz ne babaya efkar bastı kocada yok bunalıma soktum kendimi gece gece
neyse yatayımm bennn
zati topik temiz ortalığı dağıtan yokk topiğin kapıyı kitliyip çıkıyomm artıkın sabah ilk gelen çayı koyar:)))))
Yena ablacım inşallah toparlarsın modunu en kısa sürede.
Ara ara her birimize oluyor bu sebepli ya da sebepsiz.
İyi olursun inşallah, yanındayız
Çok sevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına. Gitgide düzelecek her şey inşallah
canım inşallah geçici bir dönem bu hepimize olduğu gibi...
geri dön geri dön ne olur geri dön...öptümseni
çok geçmiş olsun Filizcim ne güzel sonuçların iyi çıkmış bak kilolar gittikçe diğer sorunlarda düzelecek Allahın izniyle...
herkese hayırlı geceler...
bitkinim eve geldim eşim yoktu bende ütü vs ıvır zıvır işlerimi halletttim. duş aldım şimdi uyumak üzreyim..
menümü yazayım
sabah
2 dilim tam buğday ekmek
üzerine labne
1 tk bal
salatalık+kırmızı biber
ara
üzüm 150 g kadar vardır sanırım tahmin edemiyorum pek..
öğle
4 kaşıknohut
4 kaşık pilav
yoğurt
ara
1 elma
1 altınçörek( halk ekmeğin 160 kcal)
akşam
salata
4 minik köfte
ara
bitkiçayı
işim geç bitince meyvede yemek istemedim.
suyum 2,5 lt oldu
spor 40 dk
benden haberler böyle...şimdi yatak zamanı...
Herkese Allah rahatlık versin...
Canım ne güzel tahlil sonuçların iyi çıkmış çok sevindim kuzum aynen devam karşılığını alıcaz inşallahkızlar ıyı geceler dun sabahtan berı gıremedım aksam ıs cıkısı spora gıttım. yorgundum dızı ızlerken de elektrıkler kesılınce dun aksam gıremedım bugun de gun boyu dısardaydım hastanedeydım ara kanamalarım oluyordu hem ona gıttım hem ayagımdakı agrı ıcın hem genel endokrınolojı tahlıllerım ıcın. sonuclarım cok ıyı cıktı kılo vermenın karsılıgını alıyorum cok sukur bu anlamda. cok keyıflı dondum hastaneden. sadece ıltıhaplı romatızman ve hıc hareket etmeyen kucuk yumurtalıklarım ve azıcık olan yumurtalar sorun ama sukur o da gecer bır gun ınsaallah
Yenam ara ara hepimize oluyo böle inşallah kısa sürede geçer gider canımm öpüyorumMerhaba hanımlar nasılsınız.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?