Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Bugün annemlere gittik kahvaltıya hava serin ve yağışlıydı giderken kızları yürütmedim sabah sabah kıyamadım bugün üşüdük ciddi ciddi
Ama dönüşte ben yürüdüm bir saat kadar
Çok mu yedim bilmiyorum ama sağlıklı değildi o kesin

Merhaba hanımlar nasılsınız.??

Ben yoğun ve tatsızım...Modum düşük enerjim yok...Tuhaf,depresif ve huysuzum bu günler de...

Tüm olumsuzlukları tek cümle de toplayıp giriş yaptım kusura bakmayın

Sevdiğim bir sesten sevdiğim türküyle iyi geceler diliyorum dostlar..

İlkay Akkaya İşte Gidiyorum Çeşm i Siyahım - YouTube

iyi akşamlar ablacım bazen hepimizde bu depresif haller oluyor. aslında insan iç dünyasında sebebini kendine sorduğunda bile bazen bulabiliyor bende öyle oluyor genellikle... eğer ki hayatımda birşeyler düzenli olmuyorsa modum düşüyor bende o şeyleri geri düzene sokmaya çalışıyorum... umarım sende de geçici bir süreç olur çünküüüüüüüüüüü bizim sana ihtiyacımız vaaarr

o agrılar hareketsızlıkten oluyormus kırenclenme oluyormus buna da yıne hareket ıyı gelırmıs doktorum bana demıstı daha once.

canım hem de nasıl zor ama ıdare edıyoruz ıste. ıs degıstırmek kolay degıl hele kı kucuk ısyerınde. hem bız ıyı bır ekıp olduk onu da bozmak ıstemıyoruz

oyyyyyyy neguzel enerjı aldım boyle senden. maasallah canım. ALLAH mutlulugunuz daım etsın bol bol dınlen ve eglen. herzaman tatıl yapılmıyor

bız de senı sevıyoruz pamuk yuzlu arkadasımmmmmmmmm

salı menum:

bır bucuk bardak yarım yaglı sut ve cıleklı corn flakes ıle kahvaltı

ozlemısım yemek ıstedım.

ıse gıdınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: bır salatalık, yarım yesıl elma

oglen : 4 kasık bulgur pılavı, bır kase cacık, uc kasık domates salatası

yemegı begenmeyınce ancak bunları yıyebıldım

500 ml ılık su

ara: ıkı adet mısır patlagı, yarım yesıl elma, yarım salatalık, 500 ml ılık su

cıkmadan 500 ml ılık su, kucuk paket dıyet kraker 60 kalorıymıs, bır kutu ayran

spordan once bır domates.

sporda 500 ml su

eve gelınce bır seftalı, corba kasesı kadar corn flakes + sut

500ml su, lımonlu soda.

suyum 3 lt, sporum

1 saat spor salonu + 40 dk eve yuruyus

bugunku menum bıraz garıp oldu hem ıstahım az buaralar hem de aksama kadar hastaneydım ozellıkle 11 e kadar bırsey yemem mumkun degıldı ac karnına tahlıl yaptırmam gerektıgı ıcın.

saat 11:30 bır sımıt, bır kutu dıdı, 500 ml su

saat 14:00 ıkı top dondurma

saat 16:30 eve gelınce 500 ml su, bır kutu ayran,bır salatalık

yemege kadar 1 lt daha su ıctım. 500 ml sını alkaliolarak ıctım.

aksam: bır kase mercımek corbası, buyuk bır tabak salata,3 catal karpuz, 3 kasık tavuk sote, 2 catal patates ( yemegı actıvry de yaptım ), bır bardak ayran

ara: bır orta sekerlı turk kahvesı

spor 12000 adım olmus sureklı yurudum sabahtan aksama kadar ıkı farklı hastane, alısverıs vs derken. 5.78 km olmus

suyu 3 e tamamlayıp yatacagım

kızlar ıyı geceler dun sabahtan berı gıremedım aksam ıs cıkısı spora gıttım. yorgundum dızı ızlerken de elektrıkler kesılınce dun aksam gıremedım bugun de gun boyu dısardaydım hastanedeydım ara kanamalarım oluyordu hem ona gıttım hem ayagımdakı agrı ıcın hem genel endokrınolojı tahlıllerım ıcın. sonuclarım cok ıyı cıktı kılo vermenın karsılıgını alıyorum cok sukur bu anlamda. cok keyıflı dondum hastaneden. sadece ıltıhaplı romatızman ve hıc hareket etmeyen kucuk yumurtalıklarım ve azıcık olan yumurtalar sorun ama sukur o da gecer bır gun ınsaallah

bır kac gun ıs yogun olacak gıremezsem kendınıze ıyı bakın opuyorummmmmmm

canım inşallah geçici bir dönem bu hepimize olduğu gibi...
geri dön geri dön ne olur geri dön...öptümseni
çok geçmiş olsun Filizcim ne güzel sonuçların iyi çıkmış bak kilolar gittikçe diğer sorunlarda düzelecek Allahın izniyle...

herkese hayırlı geceler...

bitkinim eve geldim eşim yoktu bende ütü vs ıvır zıvır işlerimi halletttim. duş aldım şimdi uyumak üzreyim..

menümü yazayım

sabah
2 dilim tam buğday ekmek
üzerine labne
1 tk bal
salatalık+kırmızı biber

ara
üzüm 150 g kadar vardır sanırım tahmin edemiyorum pek..

öğle
4 kaşıknohut
4 kaşık pilav
yoğurt

ara
1 elma
1 altınçörek( halk ekmeğin 160 kcal)

akşam
salata
4 minik köfte

ara
bitkiçayı

işim geç bitince meyvede yemek istemedim.

suyum 2,5 lt oldu
spor 40 dk

benden haberler böyle...şimdi yatak zamanı...

Herkese Allah rahatlık versin...

Yena ablacım inşallah toparlarsın modunu en kısa sürede.
Ara ara her birimize oluyor bu sebepli ya da sebepsiz.
İyi olursun inşallah, yanındayız

Çok sevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına. Gitgide düzelecek her şey inşallah

filiz sonuçlerının iyi çıkmasına sevindim inşallah dahada iye doğru gidiceksin allahın izniyle

bu saatte neden uyumadım babam ve oğlumu izledim yeniden ağla ağla helak oldumm bu saatte aman bee gurbette ne anaya doyuyoz ne babaya efkar bastı kocada yok bunalıma soktum kendimi gece gece
neyse yatayımm bennn
zati topik temiz ortalığı dağıtan yokk topiğin kapıyı kitliyip çıkıyomm artıkın sabah ilk gelen çayı koyar:)))))

tsk ederım nursena. sagolasın daha ıyı haberler vermek de nasıp olur ınsaallah.

ayyyyy ben de cok severım o fılmı. hakıkaten zor gurbetlık. annemden geldım anneme gıdıyorum dıyenlere bıle ımrenıyorum ıcım burkuluyor bazen.

topıgı ben actım gelın cay , kahve ıcelımmmmmmm

sagolasın elızcıgım. sen nasılsın senınle uzun uzun konusamadım kusura bakma. sıkıntılısın

oglen ve aksam menulerıne bayıldım cok cok saglıklı. spor yapmıssın, su gayet ıyı, bıtkı cayı. dıger menulerın de guzel olmus ben basarılı buldum cok da saglıklı.

tsk ederım nevıncıgım. sagolasın canım. hep sıhhatlı olalım ınsaallah hepımız. menu ıcın yorum ıstemıssın ben de yaptım ama senı uzmemek ıcın degıl gerceklerı soyledım cunku gercekten guzel bır gun olmus tebrık ederım devamı gelsın ınsaallah basarılar kolaylıklar

gunaydınnnnnnnnnnnnnnn

kızlar nasılsınız ben bugun cok yogunum. hemen yazıp cıkıyorum kendınıze ıyı bakın aksam gorusuruz ınsaallah ALLAHA emanet olunn

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkese güzel bi gün diliyorum topik yine in cin top oynuyo hadi az kaldı okulların başlamasına bilmem anlatabildimmi
Neyse kızlar ben hemen alıntıları cevaplayım kaçıyorum herzaman olduğu gibi kusura bakmayın sizi ihmal ediyorum ama elimde olmayan sebeplerden dolayı öpüyorum hepinizi
Canım ne güzel tahlil sonuçların iyi çıkmış çok sevindim kuzum aynen devam karşılığını alıcaz inşallah
Bu arada işlerinde kolaylıklar diliyorum canım
Yenam ara ara hepimize oluyo böle inşallah kısa sürede geçer gider canımm öpüyorum

günayyydııınnn kızlarrrrr anca uyanabildim kahvaltımızı hazırlayayım üst komşum öğretmen 3 yaşında kızı var toplantıya çağırmışlar bakacak kimse bulamamış rica etti küçük misafirim var yani kahvaltılarını yaptırayım öpüldünüz

kahvaltımm dün akşam yemeğide erken yiyince pek acıktıydım arala birlikte yedim artık 10 buçukta
okul açılsada düzene girsem erken kahvaltı etmek daha doğru saat en geç 9 da bitmesi lazım kahvaltının

bal çok göründü gözüme tabağın dibindeydi fotoda büyük çıkmış valla:))

1 tatlı kaşığı koydum
2 biberide yemedim

yenaaa düzeldinmi cancazımmm gelin artık yaww topik hatun görsünn

asuuu neler yedin annende şekerimmm

ankara soğumuş bugün ayy ne güzell ya bende üşümek istiyorum
dünden beri bi rüzgar var felaket burada resmen kum fırtınası başım ağrıdı rüzgardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…