selamlar,
nasılsınız canlar? Ben iyiyim. Tatil havanın soğuk olması dışında iyi. Dün havuzda fazla kalınca akşam ateşim çıktı. Ama şimdi iyiyim. Cumartesi Sabah erken döneceğiz sanırım. bol bol görüşürüz döndüğümde.
Yenam canın sıkıntılıymış son sayfada gördüm. Umarım bugün daha iyisindir. Sen çok değerlisin bunu unutma.
gelmişken kilo bildirimi de yapayım. Beni 82.6 kg ekler misin? yola çıkarken oydu kilom :) öpüyorum çok seni, Sağol şimdiden canım.
ah ah o babam ve oğluma ne ağlarım ben her izleyişimde.filiz sonuçlerının iyi çıkmasına sevindim inşallah dahada iye doğru gidiceksin allahın izniyle
bu saatte neden uyumadım babam ve oğlumu izledim yeniden ağla ağla helak oldumm bu saatte aman bee gurbette ne anaya doyuyoz ne babaya efkar bastı kocada yok bunalıma soktum kendimi gece gece
neyse yatayımm bennn
zati topik temiz ortalığı dağıtan yokk topiğin kapıyı kitliyip çıkıyomm artıkın sabah ilk gelen çayı koyar:)))))
İyi diyelim iyi olalım canım ya. Sen nasılsın?sagolasın elızcıgım. sen nasılsın senınle uzun uzun konusamadım kusura bakma. sıkıntılısın
selamlar,
nasılsınız canlar? Ben iyiyim. Tatil havanın soğuk olması dışında iyi. Dün havuzda fazla kalınca akşam ateşim çıktı. Ama şimdi iyiyim. Cumartesi Sabah erken döneceğiz sanırım. bol bol görüşürüz döndüğümde.
Yenam canın sıkıntılıymış son sayfada gördüm. Umarım bugün daha iyisindir. Sen çok değerlisin bunu unutma.
gelmişken kilo bildirimi de yapayım. Beni 82.6 kg ekler misin? yola çıkarken oydu kilom :) öpüyorum çok seni, Sağol şimdiden canım.
Eki Görüntüle 794293 kahvaltımm dün akşam yemeğide erken yiyince pek acıktıydım arala birlikte yedim artık 10 buçukta
okul açılsada düzene girsem erken kahvaltı etmek daha doğru saat en geç 9 da bitmesi lazım kahvaltının
selamlar,
Nursena ablacım yine yine yeniden menü süper valla afiyet olsun (gerçi çoktan olmuştur ama idare et)Eki Görüntüle 794293 kahvaltımm dün akşam yemeğide erken yiyince pek acıktıydım arala birlikte yedim artık 10 buçukta
okul açılsada düzene girsem erken kahvaltı etmek daha doğru saat en geç 9 da bitmesi lazım kahvaltının
Esrammm kuzum geçmiş olsun dikkat et kendineselamlar,
geçmiş olsun kuzum bugün ilkkez bende üşüdüm gece de üşümüşüm zaten...ama iyi geldi bana...
herkese merhaba...işleri toparlayıp geldim sabah sohbet yarım kalıyor diye...herkesler iyidir inşallah..
Asuman abla merak etme verceksin...ama senin vücut bence yürümeye alıştı leslie denesen belki şeklen fayda ettiğinden moralin düzelir..bende böyle artı olunca sıkılmasam leslie yapıcam en azından şekil değişir düğüne kadar ama çok sıkılıyorum...
Dafi ablam nerelerdesin iyisin inşallah?
Yenacım sende gelmemişsin....
ben nemi yaptım aşırı su içtim sabahtan beri wc yollarında kaldım uff..sabah tartı + idi moralim bozuldu ama durmak yok...
güllü yeşil çayını aldım doğadan tavsiye ediyorum...
Nursena,Zehra,Eliz,Filiz,Meyra da geçmişte okuduklarım...herkese sevgiler...
selamlar,
Merhaba hanımlar nasılsınız.??
Ben yoğun ve tatsızım...Modum düşük enerjim yok...Tuhaf,depresif ve huysuzum bu günler de...
Tüm olumsuzlukları tek cümle de toplayıp giriş yaptım kusura bakmayın
Sevdiğim bir sesten sevdiğim türküyle iyi geceler diliyorum dostlar..
İlkay Akkaya İşte Gidiyorum Çeşm i Siyahım - YouTube
kızlar ıyı geceler dun sabahtan berı gıremedım aksam ıs cıkısı spora gıttım. yorgundum dızı ızlerken de elektrıkler kesılınce dun aksam gıremedım bugun de gun boyu dısardaydım hastanedeydım ara kanamalarım oluyordu hem ona gıttım hem ayagımdakı agrı ıcın hem genel endokrınolojı tahlıllerım ıcın. sonuclarım cok ıyı cıktı kılo vermenın karsılıgını alıyorum cok sukur bu anlamda. cok keyıflı dondum hastaneden. sadece ıltıhaplı romatızman ve hıc hareket etmeyen kucuk yumurtalıklarım ve azıcık olan yumurtalar sorun ama sukur o da gecer bır gun ınsaallah
bır kac gun ıs yogun olacak gıremezsem kendınıze ıyı bakın opuyorummmmmmm
Eki Görüntüle 794293 kahvaltımm dün akşam yemeğide erken yiyince pek acıktıydım arala birlikte yedim artık 10 buçukta
selamlar,
g
ben nemi yaptım aşırı su içtim sabahtan beri wc yollarında kaldım uff..sabah tartı + idi moralim bozuldu ama durmak yok...
güllü yeşil çayını aldım doğadan tavsiye ediyorum...
Nursena,Zehra,Eliz,Filiz,Meyra da geçmişte okuduklarım...herkese sevgiler...
Merhaba kizlr bi az problemli baslayan ta tilim bitiyorvsizlerle son konusmamizdan sonra hastalandim depresyon icin tedavi ve tatil simdi daha iyiyim simdilik bkadar
Merhaba kizlr bi az problemli baslayan ta tilim bitiyorvsizlerle son konusmamizdan sonra hastalandim depresyon icin tedavi ve tatil simdi daha iyiyim simdilik bkadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?