Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

peynir 100 kalori
zeytin 100 kalori
bal 50 kalori
biber 20 kalori
domates 20 kalori
çavdar ekmeği 55 kalori
toplamda 345 kalori ettii

Merhabalar
Bugün uykumu aldım şükür
Yenam ben de aynı hissiyattayım nedense bugün daha iyi gibiyim inşallah
Hava da yine serin ve kapalı dışarda işler var taksit fatura vs birazdan çıkıp o işleri halledeyim hem de yürürüm
Nursena annemde bol börek poğaça kurabiye mercimek köftesi vardı makul miktarda yedim işte :) birer parça yedim valla kurabiyeyi de yarım yedim
Kahvaltımı da az önce yaptım sağlam oldu :) akşamı hafif geçirip aç yatmak istiyorum bugün yarın az da olsa eksi görürüm inşallah ne durumdayım bilmiyorum bikaç gündür tartılmadım ama göbek felan fena durumda bayrama şöyle 3 kilo verme şart

slm hatunlar nasılsınız acüp
bugunlerde mod düşüklüğü bende de var niyeyse havalardan diyerek geçiştireyim
boğazımda pek açık kendimi zapt etmesem çok fena kilo alırım ama zorda olsa tutuyorum kendimi
bakalım yarın tartı ne göstericek pek içaçıcı olcagını sanmıyorum ama neyse
şimcik geçmişe dalayım

selamlar,
nasılsınız canlar? Ben iyiyim. Tatil havanın soğuk olması dışında iyi. Dün havuzda fazla kalınca akşam ateşim çıktı. Ama şimdi iyiyim. Cumartesi Sabah erken döneceğiz sanırım. bol bol görüşürüz döndüğümde.

Yenam canın sıkıntılıymış son sayfada gördüm. Umarım bugün daha iyisindir. Sen çok değerlisin bunu unutma.

gelmişken kilo bildirimi de yapayım. Beni 82.6 kg ekler misin? yola çıkarken oydu kilom :) öpüyorum çok seni, Sağol şimdiden canım.

a.s cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine malesef havalar sogudu 3 4 derece daha düşcek diyodu haberler :44:
hayırlısıyla dönersiniz inş cnm öptüm seni kocaman

ah ah o babam ve oğluma ne ağlarım ben her izleyişimde.
Dün puzzle yaparken açıktı televizyon, babam ve oğlumu gördüm. hemeen değiştim. biliyorum duygusal olmayan sahnelerde bile ağlarım çünkü devamını hatırlayıp
sagolasın elızcıgım. sen nasılsın senınle uzun uzun konusamadım kusura bakma. sıkıntılısın
İyi diyelim iyi olalım canım ya. Sen nasılsın?
Kendimce sıkıntılar üretiyorum işte. Düşündükçe yenileri çıkıyor.
Hayırlısı deyip kapamak lazım bazı şeyleri. Ona inanıyorum artık.

Canımm geçmiş olsun. İnşallah ciddi bi üşütme olmaz bu.
Sağlığına zarar vermeden bolca yüz, eğlen, gez, toz Tekrar bolca eğlenceler

Çok kıskanıyorum bu fotoğrafları
Çok özendim ben de koyucam inşallah sağlıklı beslenebilirsem...

geçmiş olsun kuzum bugün ilkkez bende üşüdüm gece de üşümüşüm zaten...ama iyi geldi bana...

herkese merhaba...işleri toparlayıp geldim sabah sohbet yarım kalıyor diye...herkesler iyidir inşallah..

Asuman abla merak etme verceksin...ama senin vücut bence yürümeye alıştı leslie denesen belki şeklen fayda ettiğinden moralin düzelir..bende böyle artı olunca sıkılmasam leslie yapıcam en azından şekil değişir düğüne kadar ama çok sıkılıyorum...

Dafi ablam nerelerdesin iyisin inşallah?

Yenacım sende gelmemişsin....

ben nemi yaptım aşırı su içtim sabahtan beri wc yollarında kaldım uff..sabah tartı + idi moralim bozuldu ama durmak yok...
güllü yeşil çayını aldım doğadan tavsiye ediyorum...

Nursena,Zehra,Eliz,Filiz,Meyra da geçmişte okuduklarım...herkese sevgiler...

Nursena ablacım yine yine yeniden menü süper valla afiyet olsun (gerçi çoktan olmuştur ama idare et)

Esrammm kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine

Kuzum kolay gelsinnnn öpüyorum

herkese merhaba bugün seminerden geldim bizim fındıkla oynadım uyumuş kalmışız sonra annem geldi ben dışarı gidiyorum demeye bende heyecanlandım geç kaldım seminere diye kafam dönmüş resmen

sabah kahvaltıda:
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir ve bir y.k lor peyniri
3 zeytin
salatalık domates közlenmiş biber

arada 3 tanecik çubuk kraker

öğlen:
2 küçük dolma biber
1 kase yogurt
yarım dılım ekmek

şimdi sade sütlü kahve içiyorum

akşama da yeni aldığım diyet bisküvimi ve salata yerim

Esram kendine dikkat et kuzum gel de kapışacaz senle

selam millet.....

rgl olcm olamadım bi türlü, oyüzden gerildimde gerildim iyice yaaaa....

bugün burada hava serin ama kapalı değil.....
açık, güneşli bi hava var dışarda......

eeee yarın tartı günü:)
bakalım kaç çıkcam merak ediyorum......
ama malum rgl öncesi ödem var biraz......

herkesleri öptüm

ne kusuru.....
sen iyi ol hep yenam...................

dün senin bu mesajını okuyunca aklıma takılmışsın galiba, oyüzden bugün bayaca seni gördüm rüyamda.....
hep sana ulaşmaya çalışıyordum rüyamda, ama hep bir mani çıkıyordu.....
izmiri bilmem bile.....
güya bizim izmirde sancak diye bi semtte bi akrabamız varmış, kocaman bir sitede oturuyomuş.....
kocaman balkonları olan bi siteymiş bu, içten uzunca merdiveni olan bi daire birde......(aslında 2katlı bi daire yani)
sancakta hep çok yüksek siteler varmış, şehre uzakca bi semtmiş biraz....
neyse güya sizin evde sancağa yakın sayılırmış akraba diyo:)
çünkü ben soruyorum o akrabamıza, güya senin adresi biliyorum rüyamda:)))))
sancak diye bi yer var ama heralde demi:))
ama sana bi türlü ulaşamadım......
neyse böyle bişeylerdi işte.
hayırdır inşaallah diyelim....
ama seni merak ettiğim için gördüğümü düşüyorum bu rüyaları.

seni zaten ben durur durur görürüm rüyamda, daha öncede anlatmıştım hatırlarsan, seni çok sevdiğimden galiba.....

öpüyorum yenam benim

inşaallah canım, çok sevindim tahlil sonuçlarının güzel çıktığınada......

nursena buraya yumruk havaya

geçmiş olsun canım, kendine dikkat et.......

kahvaltıdan sonra saat 2 gibi 4 adet etimek yedim kitap okurken
gene baş ağrım devam ediyo eşimde yok mutsuzum huzursuzum aman allah kimsenin yuvasını bozmasınn izin sonrası zor oldu halbukii doğuda çogu zaman yalnızdım niye zoruma gittiki şimdi bu kadar anamadımm

1 sat önce akşamla öğle yemeği karışık daha yemem meyve yerim sanırım haşlanmuş tavukla kuru soğanları götürdüm fotoda belli olduğu üzere
kızlarımı uyuttum şimdi sabah laslyi yapamamıştım 3 mil yapayım sonra kızlarla az dolaşırız çarşıyı sıkıldık
öpüldünüz
yarına inşallah - görürüm

Son düzenleme:
Merhaba kizlr bi az problemli baslayan ta tilim bitiyorvsizlerle son konusmamizdan sonra hastalandim depresyon icin tedavi ve tatil simdi daha iyiyim simdilik bkadar

Merhaba kizlr bi az problemli baslayan ta tilim bitiyorvsizlerle son konusmamizdan sonra hastalandim depresyon icin tedavi ve tatil simdi daha iyiyim simdilik bkadar

geçmiş olsun...üzücü sıkıntı yorgunluk depresyonu tetikliyor gerçi sen daha iyi bilirsin...biran önce aramıza dön kötü bulutları atalım üzerimizden...

selamun aleyküm bacılar...

ben eşimi bekliyorum eve geldimyine az bi iş güç anam hiçbitmiyorya ben 3-5 yapınca hergn bişey buluyorum.balkon yıkadım camların önü toz aldım...çamaşırları ayırdım yıkancak...yemekleri ısıttım bekliyorum...

menüm

sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurtadan omlet
1,5 kk kadar peynir
domates salatalık

ara
üzüm

öğle
5 kaşık etli patates
3 kaşık makarna
salata

ara
200 ml süt
1 adet altın çörek (160 kalori)

akşam
4 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt

ara
bitkiçayı
yanına meyve ekleyebilrim duruma göre...

herkese hayırlı akşamlar...

selam cücüşleriimm

nasılsınız ? bugün destan yazmıştım ,tam yollicaktımki KK bakıma girdi , gitti bütün yazdıklarımm (

yarın sınav haftamın sonuna geliom ,gelecek hafta dinlenecem Allahın izniylee

Esoş cücüşüm tatildeymiş ,oohh miss , tadını çıkarmaya bak bebeeeemmm

Nursenoşş resimler harika görünüo , süpersin ,süperr

diğer fıstıklarımında menüleri gayet başarılı , hepinizide kocaman tebrik ediyorum kuzularımm

hepinizi öperim canlarıımm ,Allaha emanet olunn

________
bugün akşama yeşil mercimek yemeği yaptım, diğer adıyla kara şimşekte derler....
her zaman çok güzel olurdu, bugün hiç güzel olmadı
neden böyle oldu bu sefer anlamadım....
bende eklemeler yaptım, az şeker, limon, tuz, tadını güzelleştirmek için.....
eklemelerden sonra daha iyi oldu ama, şekeri biraz fazla atmışım
neyse başka şeylerlede sofraya ek yaparak sorunu kapatmaya çalışcam bakalım:)
inşaallah beğenir beyefendim:)
geçte kaldı baya, hala gelmedi, gelmek üzeredir ama.....
_______

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…