Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

netten baktımda şimdi karabiberde koymuşlar bu yemeğe, ben koymuyordum, ondanda ekleyim az:)
heh tam arap çorbası oldu
eh biraz araplıkta var zaten benim soyda
hiç sesimi çıkarmicam eşime, şöyle olmadıda falanda diye hiç ses etmicem, bakalım kendi bilcekmi, bişey dicekmi olmamış falan diye:))))
birde çok güzel olmuş dermiş:)))
o zaman buna ne denir; dense dense aptal şansı denir:)

İyi geceler,

Elizcim sağol canım iyi dileklerin için.. özledim sizle muhabbet etmeyi, en çok da seni böyle enerjik görmeyi... bi de Esram00ı, ikiniz de pozitif enerji veriyorsunuz geldiğiniz anda :))

Nilaycım sen de sağol canım, inşallah döneriz. dönünce hep beraber saralım diyete, seneye yaza fıstık gibi olmamız lazım

Nevinim, Meyracım, Aynurum, Aytencim, Nursenam başka unuttuğum var mı bilmiyorum hepiniz sağolun. özledim valla ya sohbetinizi... Nevincim bu arada harika gidiyorsun, döneyim yanındayım. Ayten senle kapışmak da benim için onur olacak, sen gittin ben o kiloda sayıp duruyorum, beraber kıralım artık şu direnci

sizi merak ettim de yazyaım dedim, eşim hadi diyip duruyor, görüşürüz inşallah.. Allaha emanet olun, öpüyorum hepinizi kocaman

bende öptüm seni canım...haftaya bolbol sohbet etmek dileğiyle...
canım boşver arada olur öyle şeyler bazen bende sallama yapıyorum..afiyet olsun...bazen baklagilin markasıda etkiliyor sonucu...

dört gözle bekliyorum seni pambık prenses

Son düzenleme:
İyi akşamlar
Bugün beslenmem çok iyi olmasa da bol bol yürüdüm kızlar da evde yokken :)
Ayrıca bira Adana domates sos yaptım 4 kilo da barbunya açıkladım :)
Esracım
Meyracım merak ettim eşin beğendi mi yemeğini :)
Yena hadi gel sen de artık toparlarız birbirimizi
Nursena ve Nevin çok iyi gidiyorsunuz maşallah
Haa Ayten sen de iyisin
Cücüşüm öptüm seni

Son düzenleme:

benim için de bir onurdur efendim ısınma turları başlasın yakında kapışacaz

teşekkürler canım benim bir de spora başlarsam tamamdır

iyi akşamlar hanımlar.ne güzel motivasyonu tam olanlarımız tam gaz ileri bizde arkadan gelmeye calışıyoruz.ipin ucu kactı ve yakalayamıyorum.nevinim nursenam katrem asumanım supersiniz gayretlisiniz.Esram senin adına çok sevindim tatilin güzel geçiyormuş kuzum. Esram00 nerdesinnnnn??

inan canım ben daha geçtiğimiz pazartesi başladım ve çok sancılı 3 gün geçirdim. çünkü yemenin ucunu kaçırmıştım
sonra dedim bu sene bitmeli ve sizin desteğinizle de hep beraber halledecez inşallah
inan bu 3 gündür şeker düşmelerim baş ağrılarım ve sinir bozukluklarım oldu ama şuan tam motiveyim

Merhaba kizlr bi az problemli baslayan ta tilim bitiyorvsizlerle son konusmamizdan sonra hastalandim depresyon icin tedavi ve tatil simdi daha iyiyim simdilik bkadar
Çok geçmiş olsun canım.

Canım benim ne güzel bir söz o Çok mutlu oldum :)
Ve evet esramm00 nerdesiin? :44:

süper gidiyoruz bakalım
altın çörek nası bişeykiine

adana domates sos nası ki gııı bak bilemedimm
aculu kahvaltılık gibi olanmıkii eğer oysa bazlamayla nası yenirr bana bana
ohhhhhhhh neyse sustum
bendede aynı bugün habire bişeyler iyeim geldi tatlı çekti canım çikolatalı götürmemek için zor tutum kendimi akşam lasly yaparken bi bakmışım masanın üzerinden üzüm afarlamış götürüyodum
düşün halimi utandım kendimden

kızlarla çıktık az dolandık markete uğradık marketin girişinde çikolataları görünce nevrim döndü
etiformunçikolata kaplı bisküvisinden yiyerek en aza indirdim sanırım ihtiyacımı
az parkta arkadaşla oturdukk anam o benden dertl
öğretmen kocası alkol bağımlısı burakamıyo ailemi üzerim diye 3 yaşında kzıda var üzüldüm ne zor
piskoloğa bile gittiler yok adam gizli içiyomuş boşanacak diye bazen anlamıyom anladımmıda kavga kıyamet diyo
içmedimide adam melek sanki kafamı dağıtmaya gittiydimm daha efkar bastı ne dicemi bilemedim boşan desem zor boşanma desm zorr
aman neyse sizinde başınız ağrıtmıyam akşam akşam
öle bi gündü işte

Nursena kış için domates kaynattım kavanozlara doldurdum sadece
Daha acılı sos yapmadım kırmızı biber almam lazım uygun bulursam inşallah ona banarız artık
Ne çok sorunlu evlilik var yaa çok zor huzursuzluk Allah vermesin kimseye
Hemşerim henüz beslenme işini düzene sokamasam da yürüyüşlere başladım şükür

serin havalar başladı asuu yollarda artık desene
kırmızı biber de ucuzlamıyoki mübarekkk

serin havalar başladı asuu yollarda artık desene
kırmızı biber de ucuzlamıyoki mübarekkk

Eeee mecbur ye otur olmuyor
Ben seviyorum yürümeyi etrafa bakına bakına koşturuyorum :))
1.5 a felan bulursam alacağım biraz da közlenmek istiyorum nasipse
Cumartesi kayınvalideme gideceğim onların pazarları hem güzel hem uygun oluyor da getirmesi mesele araba olmayınca

semtin pahalı anam senin abidinpaşa natoyolu falan baya ucuz oluyo marketlerin indirim günüde oluyo
annemde hep türközü pazarına gider haftasonu oluyo oranın

Kızlar herkese iyi geceler ;

Öncelikle merak eden herkese çok teşekkür ederim.Yasemin abla sormuşsun.Ben bir yazayımda anlayın neden giremediğimi.Sabah 7:30 dan akşam saat 7 ye kadar işteyim.Öyle yoğun oluyorum ki eve iş getiriyorum gece 12 ye kadar uğraştığım oluyor.Bizim işlerin tam yoğun zamanı kışın yat yazında karınca gibi çalış.Birde ablamlar geldi.Akşam işten gelince onlarla ilgileniyorum.Zaten akşam pc yi elime bile alamıyorum küçük cadı bir saniye elletmiyor.Bunun üstüne araya spor sıkıştırmaya çalışıyorum.Ders falan hikaye oldu mümkün değil abakamıyorum.Bir de dava ile alakalı gelişmeler oldu.Biraz da stres yaptım.Ama iyimm gerçekten.

Geçmişi okuyamadım ama Esracım güzel sözlerini gördüm.Senin kadar olamayız enerji konsunda.Tşk ederim canım iyi eğlenceler sana tadını çıkar.

Kaçırdığım bakamadığım şeyler vardır mutlaka affola.Önümüzdeki haftada çok çok yoğun olucam.Ama tele kk uygılaması indirdim.Umarım daha sık giricem.En azından menülerimi yazayım olmuyor böyle.Yarın bildirimimi yaparım.Herkes kendine çok dikkat etsin.Bol eksilerde görüşmek üzere.

ooo yasemin hanımm sizleri görüyorum aşşağıda gene yatağından giriyon demii ohh ayağını uzata uzata yumuşak yumuşak:))

ivet nursenam nirden bildin konumumu:)) nursenam didi var koca antalyada doğadan soguk çay bulamadım sen nerden alıyosun? Konuyla ne alakaysa :) veee 5 saat sonra kalkmam lazımmm

ivet nursenam nirden bildin konumumu:)) nursenam didi var koca antalyada doğadan soguk çay bulamadım sen nerden alıyosun? Konuyla ne alakaysa :) veee 5 saat sonra kalkmam lazımmm

bak hakkaten ilginç yatakta ettiğin konuya bak:))))))))))))))))))
tansaş ve miğroslarda var
kipadada var dı muğlada ayvalıkta

huuu yasemin elinde telle uyudun sanırımmm bildimmii

iyigeceler rüyanda beni gör dicem ebatım az geniş sığarmıyımki rüyalarına:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…