bende öptüm seni canım...haftaya bolbol sohbet etmek dileğiyle...selam cücüşleriimm
nasılsınız ? bugün destan yazmıştım ,tam yollicaktımki KK bakıma girdi , gitti bütün yazdıklarımm(
yarın sınav haftamın sonuna geliom ,gelecek hafta dinlenecem Allahın izniylee
Esoş cücüşüm tatildeymiş ,oohh miss , tadını çıkarmaya bak bebeeeemmm
Nursenoşş resimler harika görünüo , süpersin ,süperr
diğer fıstıklarımında menüleri gayet başarılı , hepinizide kocaman tebrik ediyorum kuzularımm
hepinizi öperim canlarıımm ,Allaha emanet olunn
canım boşver arada olur öyle şeyler bazen bende sallama yapıyorum..afiyet olsun...bazen baklagilin markasıda etkiliyor sonucu...________
bugün akşama yeşil mercimek yemeği yaptım, diğer adıyla kara şimşekte derler....
her zaman çok güzel olurdu, bugün hiç güzel olmadı
neden böyle oldu bu sefer anlamadım....
bende eklemeler yaptım, az şeker, limon, tuz, tadını güzelleştirmek için.....
eklemelerden sonra daha iyi oldu ama, şekeri biraz fazla atmışım
neyse başka şeylerlede sofraya ek yaparak sorunu kapatmaya çalışcam bakalım:)
inşaallah beğenir beyefendim:)
geçte kaldı baya, hala gelmedi, gelmek üzeredir ama.....
_______
İyi geceler,
Elizcim sağol canım iyi dileklerin için.. özledim sizle muhabbet etmeyi, en çok da seni böyle enerjik görmeyi... bi de Esram00ı, ikiniz de pozitif enerji veriyorsunuz geldiğiniz anda :))
Nilaycım sen de sağol canım, inşallah döneriz. dönünce hep beraber saralım diyete, seneye yaza fıstık gibi olmamız lazım
Nevinim, Meyracım, Aynurum, Aytencim, Nursenam başka unuttuğum var mı bilmiyorum hepiniz sağolun. özledim valla ya sohbetinizi... Nevincim bu arada harika gidiyorsun, döneyim yanındayım. Ayten senle kapışmak da benim için onur olacak, sen gittin ben o kiloda sayıp duruyorum, beraber kıralım artık şu direnci
sizi merak ettim de yazyaım dedim, eşim hadi diyip duruyor, görüşürüz inşallah.. Allaha emanet olun, öpüyorum hepinizi kocaman
İyi geceler,
Nevinim, Meyracım, Aynurum, Aytencim, Nursenam başka unuttuğum var mı bilmiyorum hepiniz sağolun. özledim valla ya sohbetinizi... Nevincim bu arada harika gidiyorsun, döneyim yanındayım. Ayten senle kapışmak da benim için onur olacak, sen gittin ben o kiloda sayıp duruyorum, beraber kıralım artık şu direnci
sizi merak ettim de yazyaım dedim, eşim hadi diyip duruyor, görüşürüz inşallah.. Allaha emanet olun, öpüyorum hepinizi kocaman
İyi akşamlar
Bugün beslenmem çok iyi olmasa da bol bol yürüdüm kızlar da evde yokken :)
Ayrıca bira Adana domates sos yaptım 4 kilo da barbunya açıkladım :)
Esracım
Meyracım merak ettim eşin beğendi mi yemeğini :)
Yena hadi gel sen de artık toparlarız birbirimizi
Nursena ve Nevin çok iyi gidiyorsunuz maşallah
Haa Ayten sen de iyisin
Cücüşüm öptüm seni
iyi akşamlar hanımlar.ne güzel motivasyonu tam olanlarımız tam gaz ileri bizde arkadan gelmeye calışıyoruz.ipin ucu kactı ve yakalayamıyorum.nevinim nursenam katrem asumanım supersiniz gayretlisiniz.Esram senin adına çok sevindim tatilin güzel geçiyormuş kuzum. Esram00 nerdesinnnnn??
Çok geçmiş olsun canım.Merhaba kizlr bi az problemli baslayan ta tilim bitiyorvsizlerle son konusmamizdan sonra hastalandim depresyon icin tedavi ve tatil simdi daha iyiyim simdilik bkadar
İyi geceler,
Elizcim sağol canım iyi dileklerin için.. özledim sizle muhabbet etmeyi, en çok da seni böyle enerjik görmeyi... bi de Esram00ı, ikiniz de pozitif enerji veriyorsunuz geldiğiniz anda :))
süper gidiyoruz bakalımselamun aleyküm bacılar...
ben eşimi bekliyorum eve geldimyine az bi iş güç anam hiçbitmiyorya ben 3-5 yapınca hergn bişey buluyorum.balkon yıkadım camların önü toz aldım...çamaşırları ayırdım yıkancak...yemekleri ısıttım bekliyorum...
menüm
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurtadan omlet
1,5 kk kadar peynir
domates salatalık
ara
üzüm
öğle
5 kaşık etli patates
3 kaşık makarna
salata
ara
200 ml süt
1 adet altın çörek (160 kalori)
akşam
4 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt
ara
bitkiçayı
yanına meyve ekleyebilrim duruma göre...
herkese hayırlı akşamlar...
adana domates sos nası ki gııı bak bilemedimmİyi akşamlar
Bugün beslenmem çok iyi olmasa da bol bol yürüdüm kızlar da evde yokken :)
Ayrıca bira Adana domates sos yaptım 4 kilo da barbunya açıkladım :)
Esracım
Meyracım merak ettim eşin beğendi mi yemeğini :)
Yena hadi gel sen de artık toparlarız birbirimizi
Nursena ve Nevin çok iyi gidiyorsunuz maşallah
Haa Ayten sen de iyisin
Cücüşüm öptüm seni
bendede aynı bugün habire bişeyler iyeim geldi tatlı çekti canım çikolatalı götürmemek için zor tutum kendimi akşam lasly yaparken bi bakmışım masanın üzerinden üzüm afarlamış götürüyoduminan canım ben daha geçtiğimiz pazartesi başladım ve çok sancılı 3 gün geçirdim. çünkü yemenin ucunu kaçırmıştım
sonra dedim bu sene bitmeli ve sizin desteğinizle de hep beraber halledecez inşallah
inan bu 3 gündür şeker düşmelerim baş ağrılarım ve sinir bozukluklarım oldu ama şuan tam motiveyim
Nursena kış için domates kaynattım kavanozlara doldurdum sadece
Daha acılı sos yapmadım kırmızı biber almam lazım uygun bulursam inşallah ona banarız artık
Ne çok sorunlu evlilik var yaa çok zor huzursuzluk Allah vermesin kimseye
Hemşerim henüz beslenme işini düzene sokamasam da yürüyüşlere başladım şükür
serin havalar başladı asuu yollarda artık desene
kırmızı biber de ucuzlamıyoki mübarekkk
Eeee mecbur ye otur olmuyor
Ben seviyorum yürümeyi etrafa bakına bakına koşturuyorum :))
1.5 a felan bulursam alacağım biraz da közlenmek istiyorum nasipse
Cumartesi kayınvalideme gideceğim onların pazarları hem güzel hem uygun oluyor da getirmesi mesele araba olmayınca
ivet nursenam nirden bildin konumumu:)) nursenam didi var koca antalyada doğadan soguk çay bulamadım sen nerden alıyosun? Konuyla ne alakaysa :) veee 5 saat sonra kalkmam lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?