Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

işte esra herkez sen değil herkez ben değil biz olaylara sakin mantıklı yaklaşırız kimiside duygularıyla aman o üzüldü üzmesinler bana çok yarıdımı dokundu diye vefa örneği ile yani duygularıyla yaklaşır olaya kendi açından bakma sen gerçekden sevildin kimseninoralı olmaması da filizi hırçınlaştırdı ben filize hep diyorum karışma yazdıklarını bir kere oku diye ama kız böyle tez canlı kötü niyetli değil çünkü ,sen filizi geçen yıl tanısan şaşardın kız resmen enkazdan çıktı bu seviyeye geldi o yüzden herkeze yardım etme isteği oluyor neyse bence konuşmak için'de doğru zaman değil esra zaten çalışıyor ikiniz de sindirin bu olayları sakinleşin sonra düzgünce konuşur gerekirse helalleşirsiniz.

Her lafa cevap verip konuşmak marifet olsaydı şimdi buralar böyle olmazdı
Bazen susmak en güzeli bunu bilmeyenlere de lafım yok ama hepimiz birbirimizi biliyoruz
Ayrıca benim topiğime kimse boş gereksiz diyemez 30 kiloyu verdim ve yıllardır almadım burası ve bu muhabbet sayesinde
Aynı muhabbetle daha da vereceğim haberiniz olsun

ben onu kırmaktan korkuyorum zaten, akşam konuşurum. ama siz de beni anlayın. burada o kadar çok insana çok şey borçluyum ki. Filiz benim iki kişiye olan kırgınlığımı sanki herkeseymiş gibi yansıttı. senin eski topiğinde bir kişiye kızgınlığını herkese kin kusarak anlatsaydı ne hissederdin. neyse, konuşup çözeceğiz. en son isteyeceğim şey Filiz üzmek. merak etme.

ben bikaç gün görünmeyeceğim kızlar. hem hastayım, hem yorgunum. hem de utanıyorum artık bu kadar olaydan sonra..
merak etmeyin, en geç cuma gelirim, listeyi de yapacağım. herkese selamlar..

Yeminolsun topikten soğuttunuz adamı nasıl msajlar öle esra bu denli darılıp baskalarına dert yanacanıı bilsem inan yamazım ki sana kötübi sözde yazdığımı düşünmüyorum
Bana özel msj atıp söyleyebilirdin
Üzüldüm hoscakalın insallah emeklerinizin karşılığını alırsınız kilo vermek cook zorr helede böyle can sıkıcı durumlrda allaha emnet olun

Ayy nursena noolur artık üzmeyin beni yaaa...

gitmek ne demek bu kadarmı güçsüzsünüz hemen gideyim diyosunuz...

Ev de çocuğumzla gün geliyor yiyoruz birbirmizi...

Olamaması gereken bir durumdu oldu ve bitsin artık...

İçinizden biri giderse ben de giderim ve asla gelmem haberiniz olsun çok ama çok ciddiyim....En azından kaç yıldrı azıcık emeğim var üzeriniz de..

Ve aleyküm selam canım
Hemen çıkmak zorundayım ama misafir geliyormuş

kolay gelsin ablacım...

nursenaaa...bende gidiyorum demiceksin dimii...artık bu konuyu kapatsak ve önümüze baksakk....bak ben bugün eksi gördüm ona bile sevinemez oldum paylaşmaya çekindimm...hadi herşeyi bir kenara bırakıp yolumuza devam edelim ne olurrr....sizleri çok seviyorum benn...

Böyle yapıyorsunuz,topiğinze sahip çıkmıyorsunuz olaylarla ilgisi olmayanlar bile gelip ahkam kesiyor...

Eğer bu konu kapanmazsa ve biriniz dahi gelmezse ben gerçekten bırakıcam hatta üyeliğimi bile iptal edeceğim...
zaten bir halt yediğim de yok dillere düştüm...

Nursena nereye gidiyorsun. Allah aşkına sen de yapma lütfen.
ben sana sitemli bi şekilde cevap yazdım forumdan. sen ne yaptın, yanlış anladın diyeceğine ben öyle düşünmüyorum böyle düşünmüyorum dedin. daha sana ne mesajı atmamı bekliyorsun.

ben beklerdim ki Meyranın listeyi almak için çılgın attığı ilk anlarda topiğin demirbaşı olarak haksızlık ediyorsun deyin biriniz. ya da beni Allaha havale ettiğini söyleyen psikopatça mesajından sonra biriniz deyin ki yapma, ayıp ediyorsun.

ben konuyu kapamaya çalıştıkça Meyra binbir şey yazdı. siz de ona cevap verip yeni şeyler yazması için çanak tuttunuz. haksızlığa uğrayan benim sen Meyrayı teselli ediyorsun, inanamadım gerçekten.

Eğer gidersen ben de gideceğim. artık çok sıkıldım. olay çıkınca kimse topiğe sahip çıkmıyor, yanlış yapana dur yanlış yapıyorsun demiyor. herkes kenara çekiliyor. sonra da küsene vay niye küstün diye küsüyorsunuz. sen daha dün kendin diyordun, anlaşmak zorunda değil kimse diye. silmişsin zaten arkadaşlıktan. ama gitmek neyin nesi..

hayır ikinizde bi yere gidemezsiniz......
gidecek olsam ben giderim..... gitmemek için çaba sarfediyorum.
marifet gitmekte değil kalmakta......
lütfen kızlar..............
"gitmek kolay; ya sonrası.........
silebilirmisin sende kalan anılarımı.......
atamazsın biliyorum sende solan yüreğimi.......
ver bana düşlerimi, eski gülüşlerimi......."
kaç gündür bu parçayı dinliyorum bi yandanda;
Ver Bana Düşlerimi (Murat Kekilli) - YouTube
bence herkes biraz sakinlesin, hatta yalnız kalsın az, zaten dün tansiyonum tavan yaptı 3gündür üzülmekten, çok kötü oldum ve daha 3günde de kendimi ancak toplarım heralde, artık az biraz gerilimden uzak durmak istiyorum daha çok hasta olmamak için kendi adıma ama gittiğimde yok.
bu arada nilüfer ablamın dediği gibi stresimizi attığımız, mutlu olduğumuz, güzel arkadaşlıklar dostluklar kurduğumuz bu topiğimize sahip çıkalım ve cehenneme dönüştürmeyelim burayı........ sevgimizle saygımızla ve güvenle......
ahada burada söylüyorum; aramızda en güçlümüzde asuman ablam çıktı bu durumda, "ben hiç bi yere gitmiyorum diyerek", helal olsun ablamaaaaa......
herkese hayırlı günler......

burada PSİKOPATCA mesaj çektiğimi ifade ettin, dolayısı ile bana psikopat diyorsun.
bu sözlerinden dolayı seni şuan kiblerdim ama kiblemicem, yapmicam bunu.
yeter artık yine başladın tansiyonumu yükseltmeye, ben daha fazla epeyce bi vakit okumak istemiyorum topiği senin yüzünden hasta olmamak için. canımı sokakta bulmadım ben.
herkese iyi günler........

Meyra senin amacının dün liste yapmaya balıklama atlamanla ne olduğunu herkes anladı. bence daha fazla zor durumda bırakma kendini. hayır liste yapmaksa derdin direk liste yapmak istiyorum de. önce Asuman ablaya sonra bana yaptığın gibi laf sokup olay çıkarmaya çalışma.

arkadaşlar merhaba..
biliyorum belki bişeyler yazmaya hakkım yok ama inanın üzülüyorum sizleri böyle gördükçe
ben serseri vardiyasına girince 2 ay yoktum sonra listeden cıktım belki düzenli giremem diye takrar giremedim aranıza ama hepiniz aklımdaydınız sürekli girip cıktım topiğe ama buraya gelmeye cesaretim olmadıgı için gelmedim aranıza..

hepiniz güzel bi dost olmustunuz diyetle birlikte desteginiz cok oluyodu..
sizleri cok seviyorum lütfen artık böyle seyler yasamayın son nickini hatırlamıyorum n ile başlıyodu dicem ama yanlış olsun istemiyorum o konuyla olan tartısmadan cok üzülmüştüm şimdide bu...

lütfen burası kaç senedir var ve siz hiç bırakmamıssınız birbirinizi yine bırakmayın...
ben ve benim gibi olanların size arkadaşlıgınıza laf söylemesine izin vermeyin...

sizleri cok seviyorum benide affedin bi daha gelemdiğim için..şimdi yeni tüp tedavisine başlıyorum eger bebişim tutunmazsa ve kaybedersem hep sizinle olucam diğerinde iş ve evdeki netolaylarından başaramamıstım sizlerle birlik olmayı ama eger olumsuz sonuc alırsam veya dogum yapıpta dönecek olursam bana kapınızı acın olurmu
sizleri cook seviyorum
yenam dafi abla chult nursena asuman zeynep yolcu nothin chikspers meyra
kızlar hepiinizi seviyorum lütfen yaa

Amacınız birbirinize destek olup birlik beraberlik içinde kilo vermek mi? Birbirinizi kırıp aşağılamak mı? Topiğinizde paylaşım yapan, günlük yorgunluğunu atmak, kafasını dağıtmak için girenleri huzursuz edip topikten soğutuyorsunuz.

Artık tartışmayı sonlandırın, normal sohbetlere geri dönün lütfen...

kızlar inanın ki hepimiz çok gerildik ve üzüldük...

ne olur bir son bulsun...yani hiç alakası olmayan kişiler bile geldi şurda bel altı vurdu,nemalandı resmen... ilk kez oluyor bunlar...

yazarak anlaşmak zor...hayatta her şey çok zorken burada kendi dünyamızda mutluluklarımız vardı...biz birbirimize destek olmak için burda değilmiydik...

kimse hiç bir yere gitmesin...

slm kızlar sıkıntılı günler yaşıyoruz daha önce yorumda yapmıstım
ama şimdi hiç yorum yapmadan kaldıgımız yerden dvm etmek istiyorum..

bugun boğazım açık malesef az evvel helva yedim 3 küp kadar
akşama telafi etmem lazım nohut yaptım yanına pilav yapıcam ama sadece nohut ve salata yiycem akşam
pilav kocişle afacanıma

bide günlük yediklerimide elimden geldiğince yazmaya çalışıcam ki kendimi bileyim
yazarken daha iyi gidiyodu kilo

sabah: 1 kk peynir, 1 domates, grip nedeniyle bir fincan ballı limonlu su
öğle : 1 tabak şehriye çorbası
ara : 3 küp helva :18:

su yarım litre olmustur..

akşam : 2 kepçe nohut + salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…