Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gelip yazıp sonra çevrim dışı oluyorsunuz...

yarı yol da kim kalmış,kim bırakmış anlamıyorum...Ben burdan en az 10 kişiyle telefon da görüşüyorum yıllardır.. Olayı amma dramatize ettiniz..

Olaya karışan kişiler halleder kendi aralırnda artık kimse karışmasa çok iyi olur...

Haksızlık yaptığımı düşünmüyorum Yena ...Zaten söyledim burda çok güzel insanlar tanıdım diye ...Onlarla irtibatım tabiki kesilmeyecektir...

Umarım sende birgün hedef kilona ulaşmış olursun Yena

Duygu birincisi beni dün Filiz davet etti. ben de geldim, gelmemin insanlara bu haddi vereceğini bilsem gelmezdim evet. benim onunla özel konuştuğum şeyleri buraya yazma hakkını nerden buluyor Filiz? üstelik Filizin huyunu bildiğim için gece durumu açıklayan bir mesaj yazdım ben ona. gelmemi bile beklememiş.

Ben Filizden çok rica ettim, kimseye bi şey deme. Ayrılmak istiyorsan ayrıl ama kimseyle birebir konuşma. burada olduğu sürüce burasının sıradan bir diyet topiği olmadığını kırk kez anlattım. ve ben orta yere derdimi tasamı yazmadım. büyük cümleler kurmadım. tek yaptığım Filizle paylaşmaktı.Filiz de bana sormadan geldi burada kime niye kırgın olduğumu falan yazdı.

Filizi sevdiğini biliyorum, beni anlamanı beklemiyorum. ama lütfen daha fazla karışmayın bu olaya. Kimse karışmasın..

buaraya döndüğüm falan yoktu, yine sizinle olacaktım. keşke Filiz buraya içindekileri kusmadan beni bekleseydi.

yarı yolda bırakmaya elbet sessiz kalmayın, dün gece kalmadılar zaten. ama bugün buna ne gerek vardı Duygu? beni neden zor durumda bırakıyor? ben ona burada da özelde de kaç durumu açıkladım. bu yaptığı sesiz kalmamak değil, zor durumda bırakmak..

Hangi dünyada yaşıyorsun anlamıyorum ki..neyin kafası bu..hayat bu değilmidir..Paylaşmak fikir alışverişinde bulunmak...Sohbeti beğenmiyorsun ama iki dakkada çözüldün bel altı muhabbete daldın...

Hangi dünyada yaşıyorsun anlamıyorum ki..neyin kafası bu..hayat bu değilmidir..Paylaşmak fikir alışverişinde bulunmak...Sohbeti beğenmiyorsun ama iki dakkada çözüldün bel altı muhabbete daldın...

senın benımle derdın ne daha oncede bı satasdın bana cvp vermedım sana ?

3 yaşında evladım var yena hanım k.bakma karının doyurmayagittim yoksa çevrim dışı olma durumum yazıp kaçma değil

esracım sen benimtadığım kadarıyla aklıbaşında olgun düzgün bir insansın haladaha öylesin ben filizin özelini buraya yazdığı için tasvip etmiyorum malesef filiz biraz tez canlıdır amasende tanıdıysan zerre kadar kötü niyeti olmayan biri senin üzülmeni kaldıramış demekki böyle yapmış yine söylüyorum onaylamıyorum ama az önceki cümleleri hak etmediğini düşünüyorum ve altını çiziyorum en azından burda herkezin içinde haketmedi neyse ben en azındanfazladan meşgul etmeyim inşallah sorunları çözersiniz, sonuçda düşünün şöyle burda kimsenin kimseden bi beklentisi çıkarı olamaz burda bi sevgi örneği varsa bu art niyetsiz temiz bir sevgidirr en azından ben filizi öyle seviyorum

Son düzenleme:

benmi sana sataştım.. saçmalama Allah aşkına..

Sürekli yakındığın için,5 saat spor yaptığım halde kilo veremiyorum dediğin de daha fazla paylaışmda bulun seni tanıyalım kendini iyi hissedersin dedim diye hatırlıyorum..Tamamen iyi niyetlerle...

Burcu hekim olmana rağmen anlamakta zorluk çekiyorusn ama o eski takım kaptanı. topiğe katılım için birilerini uyarmak göreviydi takım kaptanı olduğu dönemde.

senle ne derdi olacak milletin ya, burada kimseyle ilgilenmiyorsun ama senin gördüğün gibi değil burası. anladığın bi semer olduğundan senin dilinden konuşayım, mimarı da var burada, avukatı da, öğretmeni de. bi yerde bulunuyorsan etrafınla ilgilen azıcık, komik oluyorsun yoksa ben ben diyerek sürekli.

okey ben yanlış anlamışım o zmn...kusura bakma...

Evettt kızlar konu çok uzuyor ki bence hiç gekrek yok ...Nacizane bişey söylemek isterim...Filizim hakkında ...

Onun zor koşullarda zor vucüduna rağmen kilo verme çabasını artık hepimiz biliyoruz.BU konuda çooook da başarılı o ayrı bir konu.Şimdi burda sırf birilerini düşünüp onların arasını yapayım derken bu kadar ağır ithamlarda bulunmak yakışmıyor.Diyet süreci uzun ve zor bir dönemdir.Ben arkadaşımın moralinin daha fazla bozulmasını istemiyorum.Lütfen artık kimse uzatmasın.Sonuçta konuya objektif bakabilen herkes haklıyı haksızı görecektir.Hepinizden anlayış bekliyorum bu konuda.Tamam doksanlarda yine herşey eskisi gibi devam etsin amenna.Bişey dediğim yok zaten ama kırıcı ithamlar ağır sözler olmasın.Kardeşim üzülmesin ...O şuanda işte ve giremiyor akşam okuduğunda üzülmesini kesinlikle istemiyorum.Umarım beni anlamışsınızdır.

Günaydınlar bildirim yapmadım galiba dün diyetisyen kontrolu sonucu eh iste dedirtir cinsten 10 günde 101.7'den 99.6 cok sukur en azından 2 hanelilere döndüm tekrar oda bisey tabi

***Kadınlar Kulübü Üyelerine Yakışmayan Üslup***

Son düzenleyen: Moderatör:

Duygu ben de Filizi çok seviyorum. buraya ilk geldiğinde listeye girebilmesi için elimden geleni yaptım. insanlara bu Filiz çok iyidir, yakın olun mimvalinde konuştum. keşke böyle olmasaydı, keşke beni bekleseydi. kötü niyetli olmadığını biliyorum. ben kırgınlığımı bilmelerini istesem kendim yazardım, neden benim istemediğim bi duruma düşürdü. Filizle konuşmak istiyorum. arıyorum açmıyor. müsait olduğunda konuşmak istediğimi söylersen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…