Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şu an ne desem nasıl kelimelere sığdırsam üzüntümü bilemiyorum gerçekten ...Şaşkınımm...Şoklardayım hatta...Buraya geldiğimden beri herkesle iyi bir muhabbetimiz oluştu .Diyet hep birinci hedefim olsada sohbetimizide muhabbetimizide yaptık.Evet doksanlar diyet konusunda çok da azimli değil.Maalesef...Keşke böyle olmasaydı her konuda yüreklendirebilseydik birbirimizi...Sizler uzun süredir burda olmanız esra meyra tartışmasında sessiz kalmanız doğrusu beni de çok şaşırttı.Ama şöyle düşünüyor olabilirsiniz bana dokunmayan yılan bin yaşasın ...( atasözü bu lütfen başka anlamlar yüklenmesin )...Arkadaşınıza destek olmadınız üstüne üstelik hiç birşey yokmuş gibi davrandınız.Birde destek olmaya çalışanlarada olumsuz eleşştiri yaptınız.Sizce de burda bi tuhaflık yok mu ? Esra meselesindeki takınılan bu tavır ziyadesiyle düşündürdü beni.Can ciğer dediğimiz insanın kötü gününde hiç birşey yokmuş gibi davranmak bana ters...

Filizimm benimm herşeyimm bu topiğe geldiğim günden beri azmini örnek aldığım tek insan..Beni diyete spora bağlayan her daim yanımda olan kalbi güzel insan...O burda elinden geldiğince herkese yardımcı oldu menülerini paylaştı.Kimseyi sıkmak istemedi.Türlü türlü dertlerimize yorumlar yaptı ,uyardı, örnek oldu....Daha bir sürü güzel şeyler yazabilirim ama şimdi benim bu arkadaşım ben artık topijte yokum diyor bir Allahın kuluda çıkıp demiyor ki nereye ? Üstüne üstelik bu olayda arayı yapmaya çalışan arkadaşımı şimdilerde suçlar olmuşlar.Filiz haklı şimdi ben de düşünüyorummm ...Ne için nereye kadar ...Üzgünümm ama yazılanlara değil emekler hiçe sayıldığı için...Üzgünümm çünkü en sevdiğim insanlar üzüldü...Üzgünümm çünkü burda gerçekten çok güzel insanlar tanıdım...Şimdi müsadenizle bu da benim veda yazım olsun...Ben yine kardeşimin topiğinde olucamm...Her hafta olduğu gibi yine güzel kilolar vermeye devam edicem ...

Umarım sizlerde istediğiniz kiloya ulaşırsınız...

doğaaaaaa, entep güzeli

Nerdesin sen.? bak yoksun diye tartışıyoruz

güzelliğime güzellik katıp geldim kızlar birbirimizin kalbini kırmayalım ...burası benim için terapi görevi görüyor candır +90

Esracım Filize ben telefonda senin ayrılmana gerek yok dedim kırk kere. lütfen kimseye bi şey demeden ayrıl dedim ayrılacaksan.

benim adıma neden konuşuyor Filiz? Senden daha mı çok seviyor beni? Sen neden yapmıyorsun onun yaptığını? ben de çok üzgünüm. karara saygı duymak diye bir şey yok kimsede.

Senin gitmeni istemiyorum, çünkü iyi kötü faydalanıyordun buradan. Keşke Filiz de bunları yapmayıp devam etseydi burada. ama benim gelmemi, bana sormayı bile beklememiş benim adıma konuşmak için. üstelik ben dün ona mesaj atmıştım tahmin ettiğim için olayları açıklayan..

ne diyeyim ki, sürekli birileri konuşuyor, birileri kırılıyor..

Geldiğin günden beri bizler de sana manevi yönden destek olmaya çalıştık,teselli ettik değilmi esramm..
Gözardı etmen haksızlık olmuyormu.?

İnşallah hedeflediğin rakama sağlık ve huzurla varırsın..

Güle güle..

şöyle bi baktımda(yalan gizliden takip ediyordum zaten )

ASUMAN enişteye geçmiş olsun

YENA benim kız da kreşe başladı önceleri zorla gidiyordu şimdi sorunsuz çok şükür ..barış abi de gitmesin bu gün dinlensin ....

değişmiş bazı şeyler ileti falan diyor yazmayı unutmuşum

Hayırlı olsun kreşi...biz anaokulna gidiyoruz...Bugün gitti..

Sen emekli olmadınmı daha.??

OĞlanlar nasıl kazandılarmı bir yerleri.?

yok yaa sen daha gençsin güzelsin emekli olamasın höttt yaşını bekle dediler2.5 yılım kaldı inşallah...benim barış abide sana komşu aydın da uluslar arası ilişkiler 2.sınıf..diğeride lisede işte böleee..

kızlar gunaydın yıne bıseyler olmus ben tam anlamadım neden nıe kım kımle bole oldu dıe ama umarım aranızdakı sorunlar çözülür...
ben dun tam 10 yıldır bılınclı bır sekılde kılo vermeye calısdıgımı farkettım dıyetısyenımden yedıgım azar sonucunda bana dedıkı yasam bıcımını ve yeme seklını degıstırmedıgın surece sen kılolu olmaya mahkumsun 2-3gunluk bır durum deıl bu dedı bundan once yasam bıcımım gercekden degısmısdı o sayede 20kılo verebılmısdım ama o zararlı seylerı agzıma surdugum anda sankı oyle dusunen ben deılmısım gıbı tekrar zıvanadan cıkabılıorum bır dugmemız olsa ve bızı o zararlı seylerı sevmekden yemekden ıptal etse robot gıbı programlansak keske ben temmuz ayına kadar cok huzurlu bır hayta surudugum ıcın herseyı yoluna koymusdum ama olaylardan cabuk etkılenen zayıf bır kısılıgım var galıba ınsanlar benı sınır edıp kenara cekılıp laylaylom sarkı turku solerken benım topralanmam gunler alabılıo yıne bole bır kotu surecten cıkmak uzereyım cok zor oluo kendımı bataklıkda cırpınan kuc gıbı hıssedıyorum ama basarmam gerektıgını bılıorum bunu kendım ıcın yapmam gerekıyor...henuz bır cozum bulamadım daha once denedıgım yonetemlerı denemeye basladım umarım basarılı olurum..umarım kımse bana bulasmazda huzurlu bır hayta surmeye yenıden baslayabılırım....

Burcucum sen geçmişi okumuyordun, bunu da anlama boşver. bi mesaj üstünde Asuman ablanın eşinin ayağının kırık olduğunu bile okumayıp geçmiş olsun demeden tatile gidiyorum yazıp çıkıp gitmiştin. şimdi bunu okuyup anlamaya çalışırsan olmaz zaten.

hastalıkların için de geçmiş olsun, umarım yoluna devam edersin sağlıkla.

yemeklerimi evde unutmuşum sabah 2 etiburçak 2 de diet bisküvi eşliğinde yaptım öğlenede allah kerim artık aldırırım bişeyler

olayların bas kahramanı senmısın??gergınsın bıraz galıba??ktım yok b
asuman hanımcın esınıze gecmıs olsun ben gecmısı kafam karısıo o ordan alıntı yapıo o onunkıne alıntı yapıo zaten bır gun gırmesen 10 sayfa oluo o kadarda bos vaktım yok benım gecıkmelı gecmıs olsun dılegım ıcın kusura bakmayın arkadas cok ıcerlemıs bu duruma umarım sızıde kırmamısımdır...

Son düzenleme:

Şunları söyleyebilirim esra ;

Bu olay Filiz i hiç ilgilendirmiyordu.O da diğer herkes gibi okuyup okuyup geçebilirdi.Ama senin üzüldüğünü gördü müdahale etti.Ama keşke etmeseymiş arada o kötü oldu.Senin kalma veya gitme kararını hiç kimse asla eleştiremez ancak sana destek olabilir zaten.Saygı duyuyorum tüm verilen kararla ve fikirlere...Ben kalmıcam Esra çok soğudum teşekkür ederim düşündüğün için.

Allaha emanet olun...

olayların bas kahramanı senmısın??gergınsın bıraz galıba??
evet bu topiğin çıban başı benim.

listeyi ben yapıyorum, kimin düzenli paylaşımda bulunduğunu, kimin kendini anlatıp çıktığını, kimin düzenli bildirim yaptığını, kimin haber vermeden çekip gittiğini takip etmem gerekiyor.

sen niye bu kadar gerginsin, birisi hatanı yüzüne mi vurdu?

kılo verme topıgınde kocamın götü cıktı kaynanam osurdu yazmamak hataysa evet hatalıyım:)))kılo harıc herseyı konusuosunuz ondan snrada bı afra bı tafra mecburmuyum ben senın bugun gelen mısafırıne yaptıgın yemeklere aman ne ıyı yapmıssın demeye sen once otur bı mantıklı dusun ondan snra ona buna saldır

biz sevdiklerimizi yarı yolda bırakmayız esra 2.dir topikde sorunyaşayıp bizimgrupa geliyorsun sonrada sorun halledip yine buraya dönüyorsun sence bu etikmi ozaman napcan sinirlenip yıkmıcan büyük cümleler kurmucan kurduysanda arkasında durcan..hiç bir çıkarı olmadan sadece menülerini incelediğin i çin öneride bulunduğun için ve seni haklı bulduğu için sana vefa örneği sergileyen filize enazından bu cümleleri kurmucaktın filiz sevdiklerin için sözcüklerini dikkat etmeden yanlış cümleler yazmış olabilir ama bu seni sevdiğini göterir bende karışmasını doğru bulmadım ama bunda bi çıkar yok tamemen sana verdiği değerin göstergesi gerçi bu sözlerin sana hiç bir faydası yok biliyorum hatta cevbını tahmin edebiliriyorum sana düşmez diceksin ama biz böyleyiz esra sevdiklerimizin üzülmesine yarı yolda bırakılmasına sessiz kalamayız..

senin bi üst mesajında ayak kırığından bahsedilip geçmiş olsun demiyorsan senin hatalı değil de ne olduğunu yazmaya benim terbiyem yetmez. lütfen sen terbiyeni takın.

neyse cahille sohbet edince bu oluyor işte. benim size dediğim hiç geçmişle ilgilenmemişken dedikodu görünce kim kavga etmiş balıklama atlamayın, malum siz elitsiniz, hekim miydiniz neydiniz...

biz de senin hastalığını,tatilini yahut şekerini okumak zorunda değiliz o zaman...

Ne ayıp yaaa kurduğun cümlelere bak...

Kötü içeriğe bastım zaten bildirdim seni...

biz de senin hastalığını,tatilini yahut şekerini okumak zorunda değiliz o zaman...

Ne ayıp yaaa kurduğun cümlelere bak...

Kötü içeriğe bastım zaten bildirdim seni...
hastalık kılodan kaynaklı sorunların sebep oldugu hastalık mısafırım geldı bunu pısırdım cocugum okulda kavga ettı yazmıorum azcık bılınclenın ben ettım sız etmeyın dıe ama ıste...
herkesın sevıyesı elıtlıgı kendıne ben o sevıye farkını farkettıgım ıcın bu konulara gırmıodum ama gecmısde bazı arkadaslar konulara mudaıl olmadıgımdan yakındıgı ıcın bır ıylık yapıp barısın yazdıgım ıcın esseklık etmısım banamı kalmıs ıt dalasına mudale etmek haklısınız...

bunuda sıkayet etmeyı unutma!!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…