merhabalar +90 ahalisi
doğaaaaaa, entep güzeli
Nerdesin sen.? bak yoksun diye tartışıyoruz
Şu an ne desem nasıl kelimelere sığdırsam üzüntümü bilemiyorum gerçekten ...Şaşkınımm...Şoklardayım hatta...Buraya geldiğimden beri herkesle iyi bir muhabbetimiz oluştu .Diyet hep birinci hedefim olsada sohbetimizide muhabbetimizide yaptık.Evet doksanlar diyet konusunda çok da azimli değil.Maalesef...Keşke böyle olmasaydı her konuda yüreklendirebilseydik birbirimizi...Sizler uzun süredir burda olmanız esra meyra tartışmasında sessiz kalmanız doğrusu beni de çok şaşırttı.Ama şöyle düşünüyor olabilirsiniz bana dokunmayan yılan bin yaşasın ...( atasözü bu lütfen başka anlamlar yüklenmesin )...Arkadaşınıza destek olmadınız üstüne üstelik hiç birşey yokmuş gibi davrandınız.Birde destek olmaya çalışanlarada olumsuz eleşştiri yaptınız.Sizce de burda bi tuhaflık yok mu ? Esra meselesindeki takınılan bu tavır ziyadesiyle düşündürdü beni.Can ciğer dediğimiz insanın kötü gününde hiç birşey yokmuş gibi davranmak bana ters...
Filizimm benimm herşeyimm bu topiğe geldiğim günden beri azmini örnek aldığım tek insan..Beni diyete spora bağlayan her daim yanımda olan kalbi güzel insan...O burda elinden geldiğince herkese yardımcı oldu menülerini paylaştı.Kimseyi sıkmak istemedi.Türlü türlü dertlerimize yorumlar yaptı ,uyardı, örnek oldu....Daha bir sürü güzel şeyler yazabilirim ama şimdi benim bu arkadaşım ben artık topijte yokum diyor bir Allahın kuluda çıkıp demiyor ki nereye ? Üstüne üstelik bu olayda arayı yapmaya çalışan arkadaşımı şimdilerde suçlar olmuşlar.Filiz haklı şimdi ben de düşünüyorummm ...Ne için nereye kadar ...Üzgünümm ama yazılanlara değil emekler hiçe sayıldığı için...Üzgünümm çünkü en sevdiğim insanlar üzüldü...Üzgünümm çünkü burda gerçekten çok güzel insanlar tanıdım...Şimdi müsadenizle bu da benim veda yazım olsun...Ben yine kardeşimin topiğinde olucamm...Her hafta olduğu gibi yine güzel kilolar vermeye devam edicem ...
Umarım sizlerde istediğiniz kiloya ulaşırsınız...
Şu an ne desem nasıl kelimelere sığdırsam üzüntümü bilemiyorum gerçekten ...Şaşkınımm...Şoklardayım hatta...Buraya geldiğimden beri herkesle iyi bir muhabbetimiz oluştu .Diyet hep birinci hedefim olsada sohbetimizide muhabbetimizide yaptık.Evet doksanlar diyet konusunda çok da azimli değil.Maalesef...Keşke böyle olmasaydı her konuda yüreklendirebilseydik birbirimizi...Sizler uzun süredir burda olmanız esra meyra tartışmasında sessiz kalmanız doğrusu beni de çok şaşırttı.Ama şöyle düşünüyor olabilirsiniz bana dokunmayan yılan bin yaşasın ...( atasözü bu lütfen başka anlamlar yüklenmesin )...Arkadaşınıza destek olmadınız üstüne üstelik hiç birşey yokmuş gibi davrandınız.Birde destek olmaya çalışanlarada olumsuz eleşştiri yaptınız.Sizce de burda bi tuhaflık yok mu ? Esra meselesindeki takınılan bu tavır ziyadesiyle düşündürdü beni.Can ciğer dediğimiz insanın kötü gününde hiç birşey yokmuş gibi davranmak bana ters...
Filizimm benimm herşeyimm bu topiğe geldiğim günden beri azmini örnek aldığım tek insan..Beni diyete spora bağlayan her daim yanımda olan kalbi güzel insan...O burda elinden geldiğince herkese yardımcı oldu menülerini paylaştı.Kimseyi sıkmak istemedi.Türlü türlü dertlerimize yorumlar yaptı ,uyardı, örnek oldu....Daha bir sürü güzel şeyler yazabilirim ama şimdi benim bu arkadaşım ben artık topijte yokum diyor bir Allahın kuluda çıkıp demiyor ki nereye ? Üstüne üstelik bu olayda arayı yapmaya çalışan arkadaşımı şimdilerde suçlar olmuşlar.Filiz haklı şimdi ben de düşünüyorummm ...Ne için nereye kadar ...Üzgünümm ama yazılanlara değil emekler hiçe sayıldığı için...Üzgünümm çünkü en sevdiğim insanlar üzüldü...Üzgünümm çünkü burda gerçekten çok güzel insanlar tanıdım...Şimdi müsadenizle bu da benim veda yazım olsun...Ben yine kardeşimin topiğinde olucamm...Her hafta olduğu gibi yine güzel kilolar vermeye devam edicem ...
Umarım sizlerde istediğiniz kiloya ulaşırsınız...
şöyle bi baktımda(yalan gizliden takip ediyordum zaten )
ASUMAN enişteye geçmiş olsun
YENA benim kız da kreşe başladı önceleri zorla gidiyordu şimdi sorunsuz çok şükür ..barış abi de gitmesin bu gün dinlensin ....
değişmiş bazı şeyler ileti falan diyor yazmayı unutmuşum
kızlar gunaydın yıne bıseyler olmus ben tam anlamadım neden nıe kım kımle bole oldu dıe ama umarım aranızdakı sorunlar çözülür...
ben dun tam 10 yıldır bılınclı bır sekılde kılo vermeye calısdıgımı farkettım dıyetısyenımden yedıgım azar sonucunda bana dedıkı yasam bıcımını ve yeme seklını degıstırmedıgın surece sen kılolu olmaya mahkumsun 2-3gunluk bır durum deıl bu dedı bundan once yasam bıcımım gercekden degısmısdı o sayede 20kılo verebılmısdım ama o zararlı seylerı agzıma surdugum anda sankı oyle dusunen ben deılmısım gıbı tekrar zıvanadan cıkabılıorum bır dugmemız olsa ve bızı o zararlı seylerı sevmekden yemekden ıptal etse robot gıbı programlansak keske ben temmuz ayına kadar cok huzurlu bır hayta surudugum ıcın herseyı yoluna koymusdum ama olaylardan cabuk etkılenen zayıf bır kısılıgım var galıba ınsanlar benı sınır edıp kenara cekılıp laylaylom sarkı turku solerken benım topralanmam gunler alabılıo yıne bole bır kotu surecten cıkmak uzereyım cok zor oluo kendımı bataklıkda cırpınan kuc gıbı hıssedıyorum ama basarmam gerektıgını bılıorum bunu kendım ıcın yapmam gerekıyor...henuz bır cozum bulamadım daha once denedıgım yonetemlerı denemeye basladım umarım basarılı olurum..umarım kımse bana bulasmazda huzurlu bır hayta surmeye yenıden baslayabılırım....
olayların bas kahramanı senmısın??gergınsın bıraz galıba??ktım yok bBurcucum sen geçmişi okumuyordun, bunu da anlama boşver. bi mesaj üstünde Asuman ablanın eşinin ayağının kırık olduğunu bile okumayıp geçmiş olsun demeden tatile gidiyorum yazıp çıkıp gitmiştin. şimdi bunu okuyup anlamaya çalışırsan olmaz zaten.
hastalıkların için de geçmiş olsun, umarım yoluna devam edersin sağlıkla.
Esracım Filize ben telefonda senin ayrılmana gerek yok dedim kırk kere. lütfen kimseye bi şey demeden ayrıl dedim ayrılacaksan.
benim adıma neden konuşuyor Filiz? Senden daha mı çok seviyor beni? Sen neden yapmıyorsun onun yaptığını? ben de çok üzgünüm. karara saygı duymak diye bir şey yok kimsede.
Senin gitmeni istemiyorum, çünkü iyi kötü faydalanıyordun buradan. Keşke Filiz de bunları yapmayıp devam etseydi burada. ama benim gelmemi, bana sormayı bile beklememiş benim adıma konuşmak için. üstelik ben dün ona mesaj atmıştım tahmin ettiğim için olayları açıklayan..
ne diyeyim ki, sürekli birileri konuşuyor, birileri kırılıyor..
evet bu topiğin çıban başı benim.olayların bas kahramanı senmısın??gergınsın bıraz galıba??
kılo verme topıgınde kocamın götü cıktı kaynanam osurdu yazmamak hataysa evet hatalıyım:)))kılo harıc herseyı konusuosunuz ondan snrada bı afra bı tafra mecburmuyum ben senın bugun gelen mısafırıne yaptıgın yemeklere aman ne ıyı yapmıssın demeye sen once otur bı mantıklı dusun ondan snra ona buna saldırevet bu topiğin çıban başı benim.
listeyi ben yapıyorum, kimin düzenli paylaşımda bulunduğunu, kimin kendini anlatıp çıktığını, kimin düzenli bildirim yaptığını, kimin haber vermeden çekip gittiğini takip etmem gerekiyor.
sen niye bu kadar gerginsin, birisi hatanı yüzüne mi vurdu?
Filiz neden bunu yapıyorsun? benim adıma neden müdahil oluyorsun olaylara?
dün konuştuğumuzda yalvardım nerdeyse sana ayrılmak istiyorsan ayrıl ama kimseye bi şey deme diye. gece de olabilecekleri tahmin ettiğimden mesaj attım açıklamak için. onlar tepki vermeyerek benim duygularımı önemsemediler de sen bu şeklide çok mu önemsedin. ortada bi saygısızlık varsa senin yaptığın da çok saygısızca...
cevap olarak dönme yazmışsın, kesmemiş dönememem için benim adıma gelip konuşmuşsun. bu yaptığın birini korumaktan öte bi şey. ve ben istemiyorum bunu. ben de sana cevapla değil buradan yazıyorum. bir iki kişinin yaptığı kadar kırıcı senin yaptığın da. sana benim adıma konuşma, konuştuğumuz şeyleri açıklama hakkını kim veriyor?
yılan hikayesine döndü bu mesele. ben dün çok kararlıydım. ama Nilüfer, Dafi ablam, Yasemin ablam, Ayten, diğer kızlara yapamıyorum bunu. herkesi aynı kefeye koyamıyorum. ben çok yakın davrandığım için mi herkes her şeyi eleştirme, her yaptığıma karışma hakkı buluyor anlamıyorum.
Filiz beni Meyra üzmedi evet. çünkü Meyrayı umursamıyorum. Beni Meyranın gece yarısı çok gereksiz bir yazısına, hem de beni taciz etmek için yazılmış, esraları koyu ve altı çizili yazısına ben cevap vermemişken Nursenanın cevap vermesi üzdü. Üstelik Meyrayı teselli ediyor. bunu ben yazmamışken sen yazacak hakkı nereden buluyorsun. yaptığının onların yaptığından ne farkı var.
senin bi üst mesajında ayak kırığından bahsedilip geçmiş olsun demiyorsan senin hatalı değil de ne olduğunu yazmaya benim terbiyem yetmez. lütfen sen terbiyeni takın.kılo verme topıgınde kocamın götü cıktı kaynanam osurdu yazmamak hataysa evet hatalıyım:)))kılo harıc herseyı konusuosunuz ondan snrada bı afra bı tafra mecburmuyum ben senın bugun gelen mısafırıne yaptıgın yemeklere aman ne ıyı yapmıssın demeye sen once otur bı mantıklı dusun ondan snra ona buna saldır
kılo verme topıgınde kocamın götü cıktı kaynanam osurdu yazmamak hataysa evet hatalıyım:)))kılo harıc herseyı konusuosunuz ondan snrada bı afra bı tafra mecburmuyum ben senın bugun gelen mısafırıne yaptıgın yemeklere aman ne ıyı yapmıssın demeye sen once otur bı mantıklı dusun ondan snra ona buna saldır
hastalık kılodan kaynaklı sorunların sebep oldugu hastalık mısafırım geldı bunu pısırdım cocugum okulda kavga ettı yazmıorum azcık bılınclenın ben ettım sız etmeyın dıe ama ıste...biz de senin hastalığını,tatilini yahut şekerini okumak zorunda değiliz o zaman...
Ne ayıp yaaa kurduğun cümlelere bak...
Kötü içeriğe bastım zaten bildirdim seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?