Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iç canım iç daha erken yoksa açlıktan uyuyamazsın..şekersiz 1 çay bardağı kadar iç diyetisyenim vermişti bana

tamam hemen gidiyom içmeye...

Gene dizi bahsecem ama trt 1 de seksenlerde rejm konusu islenmis cok komikler

he yaaa....benimkide diyoki banada koktu alsakmı ne yapsak...ik gündür onada zorla diyet yaptırıyomda...

şimdi iki dakka gidip ona yoğurt hazırlayam kendimde sür içip gelem....

tamam hemen gidiyom içmeye...

he yaaa....benimkide diyoki banada koktu alsakmı ne yapsak...ik gündür onada zorla diyet yaptırıyomda...

şimdi iki dakka gidip ona yoğurt hazırlayam kendimde sür içip gelem....

Afiyetolsun benim adamada zorla lasly yaptirdım dün bugün yürüdük geldik
1saat

Afiyetolsun benim adamada zorla lasly yaptirdım dün bugün yürüdük geldik
1saat

hadi yaaa benimki hayatta yapmaz...hatta ben bir ara plates yapıyodum...dalga geçiyodu iki bacak kaldırıp indiriyon spormu yapmış oluyo diyodu...evde yapılanı spordan saymıyo beyimiz...

Hosbulduk canim kusura bakma geldim geri gittim benim minik kuzuyu besledim ) simdi yanimda yatiyor biraz oksuregi var kafama takiliyor

geçmiş olsun canım....ne kadarlıktı senin kuzu...eğer yaşını doldurduysa azıcık bala zencefil accıkta çörekotu koyup her sabah 1 çay kaşığı yedirsen faydasını görürsün...sade balla zencefil yada balla çörekotu da olabilir...elinde hangisi varsa....

hadi yaaa benimki hayatta yapmaz...hatta ben bir ara plates yapıyodum...dalga geçiyodu iki bacak kaldırıp indiriyon spormu yapmış oluyo diyodu...evde yapılanı spordan saymıyo beyimiz...
Benimki kızıyo yapmadımmı asker ya alıskınlar spora tasınirken ağırlıkları var bizden önce onlar yerlesiyl eve

Benim babamda 2günlük dünyada 3 gün fazla yaşıcan diye cektiğin eziyete bak kızım diyo
Benim gozler sasilastiiii uykum coookk geldiii hadii ben gider musadenizle ) opuldunuz

İyi geceler kuzular hastalanmasın

Bgün bu hengabenin arasında kızı hastaneye götürdüm kücük ateslendi
Grip abladn ona gecti

Bide kafama takîlıyodu burnunn üzerinde siyah bir adet kıl cikti simdi 2 oldu
Hormon bozukluğumu diye sordum bazen kadınlık hormonlarıfazla calısabilir cogalırsa kl altında falan olursa hormon testi yaparızdedi

O dedi,şu dedi,bu dedi,onu dedim,bunu dedim,ben böyleyim,sen böylesin bla bla bla...

artık tırnağa gerek yok hazır sırt kaşıyıcılar da satılıyor el şeklin de..

Çok halısın ben tamam diyorum...Gününü sen belirle ve uygula arkandayım emoş...

Ben de helal ediyorum...canım ben gelemiyorum zaten böyle aksiona yaşlandım artık...
İlk ve son mesajlar da bittiğine göre sorun kalmadı sanırım...

doğru ya askerdi seninki unutmuşum...benimki muhasebeci alışık oturmaya zor geliyo totoşu kaldırmak...

geçmiş olsun..tam grip havası ne yapsın yavrular....

benimkide çok mızmız...uyutmuştum ne güzel uyandı gene sallıyorum şimdi bir yandan...

ayyy yenamda gelmişşş hoşgelmişşş....

geçmiş olsun...grip mevsimi başladı...

OĞlumun nefes alışı zorlandı bir kaç gündür kahroluyorum üzüntüden ;(
Kızım da mide bulantısı ;(

Mardinde ki olayı duydunuzmu.?

7 yaşın da öğrenci sınıfta düşen dolabın altında kalıp ölüyor ;(

İl milli eğitim müdürü de öğretmenleri suçluyor..demiyor ki biz koltuklarımız da popo büyütüyoruz kusura bakmayın..

Zeynepçim senin küçük kaç aylık.?
bir de büyüğün ağlıyormu hala..bir ara epey zorluyor du seni...

küçük 21 aylık...büyük eskisi kadar çok olmamakla beraber aynı....çok duygusall....şimdi kardeşi büyüdü ona arkadaş oluyo ya biraz daha iyi...küçüğüm tam bir fırlama...erkek olsa bu kadar olmazdı herhal...bir dakika göz önünden ayıramıyorum....

Kkizlar kücük agliyo nefes alamıyomus iyi gceler

varsa Bricanil içir iyi gelir...

Allah kolaylık versin canım...İkisi de küçük işin zor doğrusu..

Büyük kızın nispeten düzelmesine de sevindim..

aaa duymamıştım...öğretmeni niye suçluyo anlamadım....

af allahım aff..o annenin halini hayal bile edemiyorumm...

Kkizlar kücük agliyo nefes alamıyomus iyi gceler

geçmiş olsun tekrardan...iyi geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…