iç canım iç daha erken yoksa açlıktan uyuyamazsın..şekersiz 1 çay bardağı kadar iç diyetisyenim vermişti bana
Gene dizi bahsecem ama trt 1 de seksenlerde rejm konusu islenmis cok komikler
tamam hemen gidiyom içmeye...
he yaaa....benimkide diyoki banada koktu alsakmı ne yapsak...ik gündür onada zorla diyet yaptırıyomda...
şimdi iki dakka gidip ona yoğurt hazırlayam kendimde sür içip gelem....
Afiyetolsun benim adamada zorla lasly yaptirdım dün bugün yürüdük geldik
1saat
hoşgeldinn..nasılsın aytencimm..iyiki geldin yaa...kimsecikler yokk...
Hosbulduk canim kusura bakma geldim geri gittim benim minik kuzuyu besledim) simdi yanimda yatiyor biraz oksuregi var kafama takiliyor
Benim gozler sasilastiiii uykum coookk geldiii hadii ben gider musadenizle) opuldunuz
Benimki kızıyo yapmadımmı asker ya alıskınlar spora tasınirken ağırlıkları var bizden önce onlar yerlesiyl evehadi yaaa benimki hayatta yapmaz...hatta ben bir ara plates yapıyodum...dalga geçiyodu iki bacak kaldırıp indiriyon spormu yapmış oluyo diyodu...evde yapılanı spordan saymıyo beyimiz...
Benim gozler sasilastiiii uykum coookk geldiii hadii ben gider musadenizle) opuldunuz
Valla bu kadar sevildiğimi bilmiyodum bayrama kadar ayrılma kararı almıstım cokk büyük konusmuşum. Ayrilip ayrılip geliyorlar diye aynı seyi ben yapiyom iyimi
Esrayla hallettik sorunumuzu saolsun telle görüstük medenice anlastık
Lütfen kendinizi üzmeyin arkadaşlar meshur lafım tırnağın varsa başını kaşı kendimizi bizden baskası düşünemez motiveyi bozduysam özürdilerim
benden öneri olaylara müdahil olan (ki sanırım tüm takıma) spor cezası verelim herkes enaz 3 gün enaz 30 dak. spor yapsın
bende bende eksilerdeyimsenide çok tebrik ederim
yok öyle şeyler herkes yerinde kalıyor valla getirtmeyin beni yanınıza narin totoşumla otururum üzerinize nefes alamazsınız
yenam çok tatlısın
kızlar ben sonradan katıldım ve üzgün olarak belirteyim çok fazla tanıyıp paylaşımlarım olamıyor sizlerle zamansızlıktan dolayı.ama sizleri tanıdığım kadarıyla çoğunuz bilinçli ve allah inancı olan kişilersiniz lütfen bayram önü herkes kendine gelsin yeter ve son olarak unutup yeni bir +90 takımı olalım hepinizi seviyorum kendi tarafımca sizleri üzdüysem ve kırdıysam (yaptıklarımdan yada yapamadıklarımdan ötürü)çok özür dilerim ben sizlere karşı (hakkım yok ama varsada) helal ediyorum ...
Benimki kızıyo yapmadımmı asker ya alıskınlar spora tasınirken ağırlıkları var bizden önce onlar yerlesiyl eve
Benim babamda 2günlük dünyada 3 gün fazla yaşıcan diye cektiğin eziyete bak kızım diyo
İyi geceler kuzular hastalanmasın
Bgün bu hengabenin arasında kızı hastaneye götürdüm kücük ateslendi
Grip abladn ona gecti
Bide kafama takîlıyodu burnunn üzerinde siyah bir adet kıl cikti simdi 2 oldu
Hormon bozukluğumu diye sordum bazen kadınlık hormonlarıfazla calısabilir cogalırsa kl altında falan olursa hormon testi yaparızdedi
O dedi,şu dedi,bu dedi,onu dedim,bunu dedim,ben böyleyim,sen böylesin bla bla bla...
artık tırnağa gerek yok hazır sırt kaşıyıcılar da satılıyor el şeklin de..
Çok halısın ben tamam diyorum...Gününü sen belirle ve uygula arkandayım emoş...
Ben de helal ediyorum...canım ben gelemiyorum zaten böyle aksiona yaşlandım artık...
İlk ve son mesajlar da bittiğine göre sorun kalmadı sanırım...
Benimki kızıyo yapmadımmı asker ya alıskınlar spora tasınirken ağırlıkları var bizden önce onlar yerlesiyl eve
Benim babamda 2günlük dünyada 3 gün fazla yaşıcan diye cektiğin eziyete bak kızım diyo
İyi geceler kuzular hastalanmasın
Bgün bu hengabenin arasında kızı hastaneye götürdüm kücük ateslendi
Grip abladn ona gecti
Bide kafama takîlıyodu burnunn üzerinde siyah bir adet kıl cikti simdi 2 oldu
Hormon bozukluğumu diye sordum bazen kadınlık hormonlarıfazla calısabilir cogalırsa kl altında falan olursa hormon testi yaparızdedi
ayyy yenamda gelmişşş hoşgelmişşş....
geçmiş olsun...grip mevsimi başladı...
OĞlumun nefes alışı zorlandı bir kaç gündür kahroluyorum üzüntüden ;(
Kızım da mide bulantısı ;(
Zeynepçim senin küçük kaç aylık.?
bir de büyüğün ağlıyormu hala..bir ara epey zorluyor du seni...
Kkizlar kücük agliyo nefes alamıyomus iyi gceler
küçük 21 aylık...büyük eskisi kadar çok olmamakla beraber aynı....çok duygusall....şimdi kardeşi büyüdü ona arkadaş oluyo ya biraz daha iyi...küçüğüm tam bir fırlama...erkek olsa bu kadar olmazdı herhal...bir dakika göz önünden ayıramıyorum....
Mardinde ki olayı duydunuzmu.?
7 yaşın da öğrenci sınıfta düşen dolabın altında kalıp ölüyor ;(
İl milli eğitim müdürü de öğretmenleri suçluyor..demiyor ki biz koltuklarımız da popo büyütüyoruz kusura bakmayın..
Kkizlar kücük agliyo nefes alamıyomus iyi gceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?