iyi geceler güzellerr
varsa Bricanil içir iyi gelir...
Allah kolaylık versin canım...İkisi de küçük işin zor doğrusu..
Büyük kızın nispeten düzelmesine de sevindim..
iyi geceler güzellerr
gece kuşları napıyosunuz,bende durumlar ehhh basım catladı yogunluktan kdv vergi yarın son gün v.s v.s amaaaa kacamagım yok gec gelsım sonrası home tv den plates yaptım 4o dk falan rahatlattı çok action yok ama huzur verdl böle isteeeİyi geceler yasemincim...
gece kuşları napıyosunuz,bende durumlar ehhh basım catladı yogunluktan kdv vergi yarın son gün v.s v.s amaaaa kacamagım yok gec gelsım sonrası home tv den plates yaptım 4o dk falan rahatlattı çok action yok ama huzur verdl böle isteee
zeynebim öptüm canım seni ve kücük kuzuları.cücüsüm bizi gözetliyorr dimii
Iyi geceler
Aytencim ve nursenacım geçmiş olsun yavrulara
Yenacım seninkiler de iyice ilerlemeden atlatırlar inşallah
Ben de bugün çok yemedim sanırsam ama karışık bir yeme düzenim var iyice bu aralar oturup yediğim sadece kahvaltı oluyor genelde
Spor zaten hem vakitsizlikten hem dizimden dolayı olamıyor malesef
Pili de aldıramadım hala ödüm patlıyor ya nursena haklıysa ve tartı pili biterken az tartıya diye:18:
2 gündür eşimle pc yüzünden papaz olduk , ben olanları hayretle okurken , o planlarını yapmak için bilgisayarı istedi , bugünde dışarı çıkacakken akşam aynı şeyi yaşadık(
artık pc ile bu kadar sıkı fıkı olamayacağım , şimdi gidiyorum,Allaha emanet olun , iyi geceler
Asum iyi geceler canım 1 sen varsın gece kusu,5 saat sonra kalkıcam bidik bidik cepten gözüm ağrıdı. öptüm kuzum hayırlı gecelerrr
Kendimi çok yaşlı hissediyorum ben..Hayat akıp gidiyor,değişiyor ama ben hala aynı yerdeyim ayak uydurmakta zorlanıyorum değişen hayata ve yargılara ;(
asuuu ve yasemin sizi görüyorum ve diğer görünmeyenler İyi geceler,tatlı rüyalar...
Ve meyrayı da gördüm iyi geceler canım...
Nursena nereye gidiyorsun. Allah aşkına sen de yapma lütfen.
ben sana sitemli bi şekilde cevap yazdım forumdan. sen ne yaptın, yanlış anladın diyeceğine ben öyle düşünmüyorum böyle düşünmüyorum dedin. daha sana ne mesajı atmamı bekliyorsun.
ben beklerdim ki Meyranın listeyi almak için çılgın attığı ilk anlarda topiğin demirbaşı olarak haksızlık ediyorsun deyin biriniz. ya da beni Allaha havale ettiğini söyleyen psikopatça mesajından sonra biriniz deyin ki yapma, ayıp ediyorsun.
ben konuyu kapamaya çalıştıkça Meyra binbir şey yazdı. siz de ona cevap verip yeni şeyler yazması için çanak tuttunuz. haksızlığa uğrayan benim sen Meyrayı teselli ediyorsun, inanamadım gerçekten.
Eğer gidersen ben de gideceğim. artık çok sıkıldım. olay çıkınca kimse topiğe sahip çıkmıyor, yanlış yapana dur yanlış yapıyorsun demiyor. herkes kenara çekiliyor. sonra da küsene vay niye küstün diye küsüyorsunuz. sen daha dün kendin diyordun, anlaşmak zorunda değil kimse diye. silmişsin zaten arkadaşlıktan. ama gitmek neyin nesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?