Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler yasemincim...
gece kuşları napıyosunuz,bende durumlar ehhh basım catladı yogunluktan kdv vergi yarın son gün v.s v.s amaaaa kacamagım yok gec gelsım sonrası home tv den plates yaptım 4o dk falan rahatlattı çok action yok ama huzur verdl böle isteee

ne güzel sporunu da yapmışsın.

---

tiçır aynur ne okudun beee bitmedi hala

Son düzenleme:
Iyi geceler
Aytencim ve nursenacım geçmiş olsun yavrulara
Yenacım seninkiler de iyice ilerlemeden atlatırlar inşallah
Ben de bugün çok yemedim sanırsam ama karışık bir yeme düzenim var iyice bu aralar oturup yediğim sadece kahvaltı oluyor genelde
Spor zaten hem vakitsizlikten hem dizimden dolayı olamıyor malesef
Pili de aldıramadım hala ödüm patlıyor ya nursena haklıysa ve tartı pili biterken az tartıya diye:18:

İYi geceler asucum....

selam canlar

okudum Yenam , bitti ama bütün enerjimide bitirdi ,zaten bugün çok mutsuz ve gergindim, üzerine dahada çok mutsuz oldum , çok üzüldüm , saçma sapan bi ruh haline girdim malesef , arkadaş listemin hepsini sildim , fotolarımı sildim , neden diye sormayın böyle olsun istedim ...

zaten listede yoktum , ama kendimce sıkı tutmaya başlamıştım birkaç haftadır , ama şuan önüme ne gelse yiyebilir bir stres durumuna girdim ((

gidiyorum demiyorum ,yine buralardayım ama artık daha fazla üzülmek istemiyorum ((

2 gündür eşimle pc yüzünden papaz olduk , ben olanları hayretle okurken , o planlarını yapmak için bilgisayarı istedi , bugünde dışarı çıkacakken akşam aynı şeyi yaşadık (

artık pc ile bu kadar sıkı fıkı olamayacağım , şimdi gidiyorum,Allaha emanet olun , iyi geceler

aynurum seni seviyoruz kuzum Allaha emanet ol....

bende kaçıyorum...kızlar iyice çoştular nasıl uyutcam bilmiyom...hayden görüşürük...Allaha emanet olun....

Kolay gelsin Zeynepcim iyi geceler
Aynurcum hepimiz üzüldük ama gitmek bana sorarsan doğru bir karar değil ama sen kendin bilirsin yine de zaten çıtırsın sen öpüyorum seni

Aynurum benim esimde pc ile cok hasır nesir olmama bir sekilde tepki gösterir ki buranın bana yararı oldugunu yeni idrak edebiliyor kısaca kısaca erkekler kendilerinden baska ilgilenilen her türlü şeye tepkililer bir sende degil kuzum canını sıkma cücüsümm

Cücüsümm tabiki buralarda olucaksın ve olucaz hepimiz karısık duygulardayız bugün.ama topigimize arkadaşlarımıza ve kendimiz icin sahip cıkmalıyız harcamak kolay olmamalı kuzucumm

Asum iyi geceler canım 1 sen varsın gece kusu,5 saat sonra kalkıcam bidik bidik cepten gözüm ağrıdı. öptüm kuzum hayırlı gecelerrr

Kendimi çok yaşlı hissediyorum ben..Hayat akıp gidiyor,değişiyor ama ben hala aynı yerdeyim ayak uydurmakta zorlanıyorum değişen hayata ve yargılara ;(

asuuu ve yasemin sizi görüyorum ve diğer görünmeyenler İyi geceler,tatlı rüyalar...

Ve meyrayı da gördüm iyi geceler canım...

Son düzenleme:

Iyi geceler ihtiyar arkadaşım benim

burada bana esra resmen psikopat diyor, bir kişide çıkıp sen neden meyraya hakaret ediyorsun dememiş esraya, benim bu topikteki değerim bumuydu yaaaa......
ben birgünden birgüne ne esraya nede başka birine hakaret ettim bu topikte, herkese destek olmaya çalıştım her zaman tatlı dilimle.
çok kırıldım bu tepkisiz halinize, inanmıyorum hayal kırıklığı üstüne hayal kırıklığı.

ve ayrıca birde anladımki burada demek bazı kişilerin diyalogları menfaatlerinin çizgisi ile doğru orantılıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…