Uyuyamadım midem çok kötü...Eşim de uyanık bi bakınayım dedim
Ayy Allah belamızı verecek bizim ne kötü topik üyeleriyiz böyle sürekli suçlanıyoruz...
Meyracım ne oldu..hani bitmişti.. bu mesaj kaç saat önceydi ve sen cevap yazmıştın değilmi.?
bak senin tansiyon sorunun var,bu kadar takıp takıp durma özellikle geceleri..
Ayrıca nasıl savunabiliriz ikinizi birden..Kendi adıma ikinizi de seviyorum ben.. ancak orta yolun bulunması için çaba sarfedebilirim..
evet ikiniz de haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz haklısınız ama artık suçlamayın lütfen...
Ya da genel suçlamayın isim verin de ben kendi üstüme alınmıyayım...
çok şükür tansiyon hastası değilim nilüfer abla, çıldırtan olmadıkça oynamaz benim tansiyonum.
beni çıldırttığı için oynadı.
ben geceleride birşeyi takmıyorum gerçekten, ortada var olan bi sorun var sadece.
savunma beklemedim ben açıkçası esra gibi, sadece hakaret ettiğine tepki gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum, burada haklıyım ben, ama sanki esra sütten çıkmış akkaşıkmışçasına davranılıyo.
evet kaç saat önce yazdı, ama ben bu hakareti ve bu hakarete olan tepkisizliği haketmiyorum, haketmediğim içinde düşüncelerimi dile getirdim.
evet aynı hakaret damgasını burcuyada yaptı......
semer ne demek yaaaa, sen kimsin kardeşim, ne hadle sen hakaret edersin birine, haddini biliceksin, bilmezsen bildirirler.
neyse amaaan bunaldım artık zaten iyice, bunalttı iyice artık esra, esra topiğe geldiğinden beri kaç giden oldu bu topikten, topik darmadağın oldu, samimiyetten şefkatten yumuşaklıktan anlayıştan eser kalmadı topikten.
neyse yaaa kalp değil bizimkisi taş dimi, bi yerden sonra bizimde sabrımız taşar.
bu sözlerimin hepsi genel herkeseydi.
yeter artık.
Ağzımın payını da bir güzel aldım.. teşekkür ederim...
günaydın kızlar sabah sabah enerjim sıfıra düştü...
Meyracım biliyorsun ki Esra şu anda banlanmış cevap veremeyeceğinide biliyorsun neden özelden yazmıyorsun mesajını da herkesi üzüyorsun...neden şimdi sende aynı şeyi yapıyorsun kul hakkı olmuyor mu bu?
bu olayın başlangıç noktasını bir düşün artık kapandı derken tekrar tekrar başa sarmanın amacı nedir?
bende 2 yılı aşkın bu topikteyim...hem de hiç gitmeden...direniyorum ben de veda mesajı yazabilirim ama elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz...olanı kaybetmemeliyiz...bizim hedefimiz belli ama en baştan beri söylüyorum burada yazışıyoruz konuşmuyoruz bazı şeyler yanlış anlaşıldı mimik ve jestler yok, okurken yanlış idrak edildi deyip kapatabilmektir asıl erdem...
bu olay yüzünden kaç kişi kırıldı...
Yena yapıcı olmaya çalışırken kırılıyor...Aynur uzaklaştı...Nursena gitti neyseki döndü...Zehra aynen öyle...
kimse bişey dememiş...kaç gündür herkes yazıyor olayı soğutuyor nedense gelip gelip harlıyorsun...
bu olayda kimse bişey demedi diye tepki veriyorsun ne yapalım elimize bi sopa alıp dövelim mi...kırıcı cümlelermi kuralım...ikinizde arkadaşımızsınız hanginizi ayıralım...bir de olaya dışardan bir gözle bakın...
demekki ikinizde seviliyorsunuz ki kimse dışlanmadı...bunu gör artık...
ve senden rica ediyorum sakın bana cevap yazma zahmetinde bulunma..sadece oku...hayatımızda yeterince olumsuzluk varken bir de burası cehennem olmasın...
Esra ve Meyra'nın ''tepki vermediniz,haksızlığa uğradım'' suçlamalarından gına geldi artık..
Oldu olacak mahkeme kuralım yargılayalım asalım ikisini de..
Evet evet öyle yapalım...
Bu olayla ilgisi yok ama benim şöyle içime bir taş oturmuş,bir yumru vamış gibi yahut iyi,kötü,heyecanlı bir haber aldığın da içimiz pırpır olur ya aynen öyle his var günlerdir..
Rahatsız edici bir durum..Uyandığım da bile aynı his...PAnik atak belirtisi veya başlangıcımı acaba diye endişeliyim...
Umarım olmaz. bir de paniğiyle atağıyla uğraşamam doğrusu..
GÜNAYDINNN
Bikaç gündür doğru dürüst okuyamadım geçmişi belkide hepsini okumamam iyi olmuş neler olmuş inanamadım gerçekten üzüldüm hemde fazlaca zaten bu aralar iyi değilim ailevi sorunlarım var ve kaldıramıyorum bide burdaki olumsuzlukları okuyunca tümden koptum kızlar ben biraz izin istiyorum sizden çok yoruldum biraz dinlenmeye ihtiyacım var hakkınızı helal edin hepiniz benim bi hakkım yoktur ama varsada benden yana helal olsun kendinize iyi bakın
aman Allah korusun panik atak çok zor..düşünme, o pırpıra odaklanma geçen aylarda çok üzüldüğüm bir kaç gün o pırpır günlerce kalbimden gitmedi...kendini dinlememeye çalış...
Odaklanmamaya çalışıyorum ama çok rahatsız edici...
Ben de büyük bir umutla ve inançla olumlu diye beklediğim bir haberin olumsuz olmasından sonra böyle oldum..
Sanırım ona bağlı...
Senin düzeldimi peki.? İnşallah düzelmiştir...
GÜNAYDINNN
Bikaç gündür doğru dürüst okuyamadım geçmişi belkide hepsini okumamam iyi olmuş neler olmuş inanamadım gerçekten üzüldüm hemde fazlaca zaten bu aralar iyi değilim ailevi sorunlarım var ve kaldıramıyorum bide burdaki olumsuzlukları okuyunca tümden koptum kızlar ben biraz izin istiyorum sizden çok yoruldum biraz dinlenmeye ihtiyacım var hakkınızı helal edin hepiniz benim bi hakkım yoktur ama varsada benden yana helal olsun kendinize iyi bakın
Kızlar, napaıcaksınız bugün yemekte.?
Ben dün nilcee'nin nohutundan sonra bugün için akşamdan nohut ısladım
Heyecanla akşam olmasını bekliyorumPilav da yiyeceğim ben, hatta turşu belki...
---
Özlemciğim,tatil resimlerinizi gördüm Allah ayırmsaın çok hoşsunuz...Eşin yine zayıflamış
Sen de aynısın bana kilo almış gibi görünmedin hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?