Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah: 2 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 y.k tereyağı
3dilim ekmek

ara: 1 fincan Türk kahvesi

öğlen: 1 tabak patates sulusu
1 tabak şehriyeli pilav

2.5 lt su

mrhb bayanlar
kilom 96,5 bu sabah tartıldım en son 98 lerı gormustum cok canım sıkılmıstı 1,5 kg olması bıle sevındırdı benı

amerıkan kalp vakfı dıyetı yapıyorum bu gun yedıklerım
sabah
2 kasık fıstık ezme
1 dılım ekmek
sekersız cay

ogle
1 kucuk kutu lıght ton balık
1 dlm ekmek

aksam
1 tbk yesıl fasulye
1 elma
1 dılm ekmek

sıvılardan su sekersız cay kahve sınırsız serbest 3 gun yapıcam 3 gunde hedefım 3 kg daha verıp tartıda 93 u gormek ne dersınız basarabılır mıyım ki

bı de hanımlar ıyı bı baskul tavsıye eder mısınız fıyat da da cok pahalı olmasın bende suan sınbo dıjıtal bısıy duyarlılıgı yarım kg yanı 100 gram 200 gram gostermıyo 500 er gram buyuyo tam kg lerı bıde bucuklu kg lerı gosterıyo daha duyarlı olcum yapan bı tartı onerebılır mısınız??

Mrbaaaa bayanlar nasilsiniz ben dun davetsiz misafir agirladim yemekli bugunde10 da yatiya bi arkadas gelio sbhdan beri temizlik yemk belim koptu menu fln hak getire tabi

merhaba su güzel cumartesi gecesi kızlarrrr

ama buralar pek boş nerelerdesiniz tombul kuşlarım..
ben iyiyim ani soğuyan havayla basım dertte...
daha alışamadım..ben bu sene yaza doymadım sanırım...

şimdi biraz geçmişe bakayım..umarım hersey güzel gitmiştir..
öptüm hepinizi

ben geldimm ama kimsecikler yok neyse zaten çok duramıcam....canım sıkkın annemdeyim ama annem rahatsız eşim ve babam onu acile

götürdüler ben çocukları bırakamadığım için gidemedim aklım onlarda.....bugün bayram için bikaç tepsi baklava burma falan yaptık

sonrasında temizlik falan baya yorgunum yanii...diyeti hiç sormayın...çok yemedim ama çok düzensiz neyi nezaman yedim içtim

bilmiyorum...şimdi az bi fırsat bulmuşken size bakayım dedim...yarın kombi ve petekleri temizlemek için servisten gelcekler hala çok

işim var yani...gidip biraz da ortalık toplıyayım...

Son düzenleme:
ben geldimm ama kimsecikler yok neyse zaten çok duramıcam....canım sıkkın annemdeyim ama annem rahatsız eşim ve babam onu acile

götürdüler ben çocukları bırakamadığım için gidemedim aklım onlarda.....bugün bayram için bikaç tepsi baklava burma falan yaptık

sonrasında temizlik falan baya yorgunum yanii...diyeti hiç sormayın...çok yemedim ama çok düzensiz neyi nezaman yedim içtim

bilmiyorum...şimdi az bi fırsat bulmuşken size bakayım dedim...yarın kombi ve petekleri temizlemek için servisten gelcekler hala çok

geçmiş olsun canım..hayrola neyi var annenin? umarım çabucak düzelir..
ellerinize sağlık baklavalar,burmalar...benim de karnım acıktı ufffff bu saatte..

yarın içinde şimdiden kolay gelsin,hem bayram,hem kış kapıda işimiz zor

maşallah anne kız iyi hamaratmışsınız ama olan annene olmuş yorgunluktandır inşlh dinlenince geçer üzülme yaş ilerledikce en kolay iş zorlaşıyor çok geçmiş olsun....

İyi geceler kizlar....
Topik cok sessiz gibi geldi..

Menum
Sabah 2 dilim cavdar ekmek
1 kk peynir
Salat dom :))

Ara
2 mandalina
1 elma

Ogle
1 karniyarik kizartilmadan yapilmis
5 kasik bulgur pilavi
Yogurt

Ara
1 elma
2 mandalina

Aksam
1 kepce mercimek corbasi
5 kasik et sote
Salata

Bugun dikkat etmeye calistim aksam balli ihlamur ictim 2 bardak
Bogazim sisti pert oldum...hastayim ...

Zeynep canim annecine gecmis olsun...
Hayirli geceler herkese....

geçmiş olsun inşallah önemli bişeyi yokturrr
baklavalarıda döktürmüşünüz afiyet olsun misafirlere
bende bayrama ne yapsam diyorum öle çok gelen olmaz hazır kemalpaşa tatlısı almıştık bursadan geçerken 2 paket onu yapasım var yanınada kaymak koyarım sigara böreği sarıp dolaba atarım biri geldimi tabak hazırlanırken kişi sayısına göre kızartıveriyom iyi oluyo
dolmada minik bahçe biberlerinden alıp dolduruum valla tembel işi benimkisi
gelen olmazda adaet işte binadan falan belki gelen olur diye bulunsun adet yerini bulsun

Merhabalar,
iyi pazarlar herkese. ben hastayım, üzgünüm. dün amcam vefat etti, 66 yaşındaydı... tek çocuğu var, istanbulda da birbirimizden başka akrabamız yok. dün onun cenaze işleriyle ilgilendik. hayat çok zor gerçekten tek başına.. akşam uçakla memlekete götürdüler naaşı. bugün defnedilecek. kardeşim gitti ama ben gidemedim. hastayım, benden önemlisi annem de hasta. onu bırakıp gidemedim.. üzüldüm çok ama elden bi şey gelmiyor... Allah taksiratını affetsin..

ben birkaç gün görünmeyeceğim. kendinize iyi bakın dostlar..

selam arkadaşlar bende sizinle zayıflamak istiyorum
aslında kendi çabalarımla 5 kilo verdim sonra tatilde tekrar aldım
şimdi daha kararlıyım vermeliyim
şimdiki kilom 93.2
inşallah birlikte güzel sonuçlar alırız :71:

Geçmiş olsun canım önemli bişeyi yoktur inşallah
Merhabalar,
iyi pazarlar herkese. ben hastayım, üzgünüm. dün amcam vefat etti, 66 yaşındaydı... tek çocuğu var, istanbulda da birbirimizden başka akrabamız yok. dün onun cenaze işleriyle ilgilendik. hayat çok zor gerçekten tek başına.. akşam uçakla memlekete götürdüler naaşı. bugün defnedilecek. kardeşim gitti ama ben gidemedim. hastayım, benden önemlisi annem de hasta. onu bırakıp gidemedim.. üzüldüm çok ama elden bi şey gelmiyor... Allah taksiratını affetsin..

Esracım başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin sizlere de sabırlar versin inşallah

şimdiki kilom 93.2

hoşgeldinn inşallah veririrz beraberce

esraaaaa başınsağolsunn allah günahlarını affetsin

Merhabalar,

esra canım başın sağolsun Allah amcanın kalan ömrünü evladına versin Allah taksiratını affetsin..

şimdiki kilom 93.2

bende yeniyim burada ama yinede hoşgeldin Allahın izni ile başarıcaz beraber...

Selam hatunlar. umarim keyifler yerindedir ben hafasonunu bol kalorili gecirdim hadtaici telafi etcem cumaya insallah yine 77.5olurum soyle bir gecmise bakayim

Esram kuzm. basiniz sagolsun. Allah rahmet etsin amcana.

Zeynep canim annecigine gecmis olsun nasil oldu simdi ? Bir rahatsizligi varmiydi?

Back
X