- 25 Aralık 2009
- 5.661
- 17.584
- 498
geçmiş olsun canım..hayrola neyi var annenin? umarım çabucak düzelir..
ellerinize sağlık baklavalar,burmalar...benim de karnım acıktı ufffff bu saatte..
yarın içinde şimdiden kolay gelsin,hem bayram,hem kış kapıda işimiz zor
maşallah anne kız iyi hamaratmışsınız ama olan annene olmuş yorgunluktandır inşlh dinlenince geçer üzülme yaş ilerledikce en kolay iş zorlaşıyor çok geçmiş olsun....
İyi geceler kizlar....
Topik cok sessiz gibi geldi..
Menum
Sabah 2 dilim cavdar ekmek
1 kk peynir
Salat dom :))
Ara
2 mandalina
1 elma
Ogle
1 karniyarik kizartilmadan yapilmis
5 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Ara
1 elma
2 mandalina
Aksam
1 kepce mercimek corbasi
5 kasik et sote
Salata
Bugun dikkat etmeye calistim aksam balli ihlamur ictim 2 bardak
Bogazim sisti pert oldum...hastayim ...
Zeynep canim annecine gecmis olsun...
Hayirli geceler herkese....
geçmiş olsun inşallah önemli bişeyi yokturrr
baklavalarıda döktürmüşünüz afiyet olsun misafirlere
bende bayrama ne yapsam diyorum öle çok gelen olmaz hazır kemalpaşa tatlısı almıştık bursadan geçerken 2 paket onu yapasım var yanınada kaymak koyarım sigara böreği sarıp dolaba atarım biri geldimi tabak hazırlanırken kişi sayısına göre kızartıveriyom iyi oluyo
dolmada minik bahçe biberlerinden alıp dolduruum valla tembel işi benimkisi
gelen olmazda adaet işte binadan falan belki gelen olur diye bulunsun adet yerini bulsun
hepinize teşekkür ederim...

Merhabalar,
iyi pazarlar herkese. ben hastayım, üzgünüm. dün amcam vefat etti, 66 yaşındaydı... tek çocuğu var, istanbulda da birbirimizden başka akrabamız yok. dün onun cenaze işleriyle ilgilendik. hayat çok zor gerçekten tek başına.. akşam uçakla memlekete götürdüler naaşı. bugün defnedilecek. kardeşim gitti ama ben gidemedim. hastayım, benden önemlisi annem de hasta. onu bırakıp gidemedim.. üzüldüm çok ama elden bi şey gelmiyor... Allah taksiratını affetsin..
ben birkaç gün görünmeyeceğim. kendinize iyi bakın dostlar..
Allah rahmet eylesin canım...
selam arkadaşlar bende sizinle zayıflamak istiyorum
aslında kendi çabalarımla 5 kilo verdim sonra tatilde tekrar aldım
şimdi daha kararlıyım vermeliyim
şimdiki kilom 93.2
inşallah birlikte güzel sonuçlar alırız![]()
hoşgeldinn....
Geçmiş olsun canım önemli bişeyi yoktur inşallah
Esracım başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin sizlere de sabırlar versin inşallah
Esram kuzm. basiniz sagolsun. Allah rahmet etsin amcana.
Zeynep canim annecigine gecmis olsun nasil oldu simdi ? Bir rahatsizligi varmiydi?
Yolcu annen nasil oldu gecmis olsun umarim iidir
sağolun arkadaşlar....annem iyi şimdi...kaç gündür tansiyonu çok yüksek...biraz ayağındanda rahatsız...aslında birbirinden ayrı
alakasız şeyler ama üst üste geldi...yürüyemiyodu düşüyodu falan öyle götürdüler acile ama doktor şimdilik rahatlaması için ilaç
vermiş ortopediye gidip ayağından emar çektirmesini söylemiş filim yeterli gelmezmiş falan...tansiyon ilacıda yeterli gelmiyomuş
yükseltmiş falan ben şimdi evimdeyim bıraktım geldim mecbur...bugün daha iyiydi...süreklide görüşüyoruz zaten kötüleşirse giderim
gene...
başım ağrıyo yorgunum...bugün biraz alışveriş yaptım eve gelmeden pazarada uğradım bolca sebze aldım...artık bir hatfa bu gün ne
pişirsem diye düşünmem...
hafta sonu pek durgunmuş topiik ben yokum diyemi böyle olduu...

sizler nasılsınız...