Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım..hayrola neyi var annenin? umarım çabucak düzelir..
ellerinize sağlık baklavalar,burmalar...benim de karnım acıktı ufffff bu saatte..

yarın içinde şimdiden kolay gelsin,hem bayram,hem kış kapıda işimiz zor

maşallah anne kız iyi hamaratmışsınız ama olan annene olmuş yorgunluktandır inşlh dinlenince geçer üzülme yaş ilerledikce en kolay iş zorlaşıyor çok geçmiş olsun....

İyi geceler kizlar....
Topik cok sessiz gibi geldi..

Menum
Sabah 2 dilim cavdar ekmek
1 kk peynir
Salat dom :))

Ara
2 mandalina
1 elma

Ogle
1 karniyarik kizartilmadan yapilmis
5 kasik bulgur pilavi
Yogurt

Ara
1 elma
2 mandalina

Aksam
1 kepce mercimek corbasi
5 kasik et sote
Salata

Bugun dikkat etmeye calistim aksam balli ihlamur ictim 2 bardak
Bogazim sisti pert oldum...hastayim ...

Zeynep canim annecine gecmis olsun...
Hayirli geceler herkese....

geçmiş olsun inşallah önemli bişeyi yokturrr
baklavalarıda döktürmüşünüz afiyet olsun misafirlere
bende bayrama ne yapsam diyorum öle çok gelen olmaz hazır kemalpaşa tatlısı almıştık bursadan geçerken 2 paket onu yapasım var yanınada kaymak koyarım sigara böreği sarıp dolaba atarım biri geldimi tabak hazırlanırken kişi sayısına göre kızartıveriyom iyi oluyo
dolmada minik bahçe biberlerinden alıp dolduruum valla tembel işi benimkisi
gelen olmazda adaet işte binadan falan belki gelen olur diye bulunsun adet yerini bulsun

hepinize teşekkür ederim...:16::16:

Merhabalar,
iyi pazarlar herkese. ben hastayım, üzgünüm. dün amcam vefat etti, 66 yaşındaydı... tek çocuğu var, istanbulda da birbirimizden başka akrabamız yok. dün onun cenaze işleriyle ilgilendik. hayat çok zor gerçekten tek başına.. akşam uçakla memlekete götürdüler naaşı. bugün defnedilecek. kardeşim gitti ama ben gidemedim. hastayım, benden önemlisi annem de hasta. onu bırakıp gidemedim.. üzüldüm çok ama elden bi şey gelmiyor... Allah taksiratını affetsin..

ben birkaç gün görünmeyeceğim. kendinize iyi bakın dostlar..

Allah rahmet eylesin canım...

selam arkadaşlar bende sizinle zayıflamak istiyorum
aslında kendi çabalarımla 5 kilo verdim sonra tatilde tekrar aldım
şimdi daha kararlıyım vermeliyim
şimdiki kilom 93.2
inşallah birlikte güzel sonuçlar alırız :71:

hoşgeldinn....

Geçmiş olsun canım önemli bişeyi yoktur inşallah

Esracım başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin sizlere de sabırlar versin inşallah

Esram kuzm. basiniz sagolsun. Allah rahmet etsin amcana.

Zeynep canim annecigine gecmis olsun nasil oldu simdi ? Bir rahatsizligi varmiydi?

Yolcu annen nasil oldu gecmis olsun umarim iidir

sağolun arkadaşlar....annem iyi şimdi...kaç gündür tansiyonu çok yüksek...biraz ayağındanda rahatsız...aslında birbirinden ayrı

alakasız şeyler ama üst üste geldi...yürüyemiyodu düşüyodu falan öyle götürdüler acile ama doktor şimdilik rahatlaması için ilaç

vermiş ortopediye gidip ayağından emar çektirmesini söylemiş filim yeterli gelmezmiş falan...tansiyon ilacıda yeterli gelmiyomuş

yükseltmiş falan ben şimdi evimdeyim bıraktım geldim mecbur...bugün daha iyiydi...süreklide görüşüyoruz zaten kötüleşirse giderim

gene...

başım ağrıyo yorgunum...bugün biraz alışveriş yaptım eve gelmeden pazarada uğradım bolca sebze aldım...artık bir hatfa bu gün ne

pişirsem diye düşünmem...

hafta sonu pek durgunmuş topiik ben yokum diyemi böyle olduu...:10:

sizler nasılsınız...

nursenacım seninde bayram menün güzel olcak anlaşılan...ben bari baklavayı aradan çıkartalım dedim...bi daha ki hafta geçicem gene
bayramdan öncede sarma kurabiyeler şekerlemeler falan yapıcam orda....sipariş üzerine bide yaşpasta yapıcam sanırım...bayramda

dayımın gelme ihtimali varda çok sever yaşpastayı istiyorum haberin olsun dedi..diğer bir dayımda laz böreği istiyom dedi...ve annemde bir arkadaşına su böreği siparişi vermiş....:19:bakalım artık yoğun olucak bayram haftam...ve ben o

haftayı kazasız nasıl atlatıcam bilmiyorum...:18:biz yıllardır bir aksilik olmadıkça her bayramı orda geçiririz...k.valideler falan herkes aynı yerde olunca bizde ordayız...dolayısıyla ben evimde hiç bi bayram hazırlığı yapmam hep orda yaparız...niye herşeyi orda yapıyon diye

sormayın diye söyliyem dedim...:34:

menüm bir fiyasko ama yazacağım genede....

kahvaltı:

2 dilim ekmek

1 dilim peynir

accık omlet

1 y.k. tahin pekmez....

bol çay....

ara:

1 armut

öğle:

1 porsiyon lahana çorbası

3 kaşık makarna...

ara:

9 lu çay

akşam:

1 porsiyon semizotu

3 kaşık yoğurt

1 çikolatalı gofret...:17:

2 litre suyum tamam...15 dakika sporda tamam...

niye kimse yokk....:44:

neyse küçük cadımı uyuttum...şimdi büyük cadımla beraber gidip yatayım...

hayırlı geceler....

iyi gcler hanımlar uyumadan bı bakayım dedım ne cok sey olmus

amcası vefat eden arkadsıma llahtan sabır dılıyorum yerı mekanı cennet olur ıns...

hasta olan ve ya annesı/yakını hasta olan arkadaslar sızlerede acıl sıfalar dılıyorum.

bana gelınce durumlar kotu moralım bozukk 96 kg ıle 95 kg arasında gıdıp gelıyorumm ayrıca tartıma da guvrnmıyorum bı eksık bı fazla tarıyo ayrıca 100 gram dıye degıl de yarımsar kg yarımsar kg gosterıyo. anlıyacagınız memnun degılım ıyı bı tartı onerısı olan var mı??

ayrıca yarınkı dıyetımı de yazayım uymaya calısacagım allahın ıznıyle
sabah
1 dlm ekmek
2 corba kasıgı fıstık ezmesı
yarın greyfurt
sekersız cay

ogle
yarım kutu lıght ton balık
1 dılım ekmek

aksam

1 tabak sebze yemegı
1 dılım ekmek
1 elma

ıns uyabılırım

hayırlı geceler kızlaarr
ben gelinceye kadar kimseler kalmamış ama misafirlerimin kimisini yolcu ettim, kimsini yatırdım ancak gelebildim.
yok canım benim temmuzda rejimime başladım burayı keşfetmem tam hatırlamıyorum ama 1 ay falan oldu galiba neyse bende memnun oldum zeynep yaşım oldukca büyük buradakilerin abalsı olurum 43 yaşındayım canım bu zamana kadar durup durup diyet yaparak yaşadım 15 verip 25 aldım derken dr yeter deyince ciddi diyete girdim ve burası ile tanıştım yazışırken topikte tatsızlık oluştu ben kenarda bekleyip sakinleşince bende yazmaya başladım neyse canım çenem iyice düştü hakkını helal et benimde hedefim 70 dr hayır 80 diyor ama ben azimliyim nisana kadar bu işi bitiricez inşlh...
ah canım sen hiç merak etme burda yaşlı ve hasta bir gacı var liderliği kimseye kaptırmaz :1: ben senden yaşca büyüküm

Merhabalar,
iyi pazarlar herkese. ben hastayım, üzgünüm. dün amcam vefat etti, 66 yaşındaydı... tek çocuğu var, istanbulda da birbirimizden başka akrabamız yok. dün onun cenaze işleriyle ilgilendik. hayat çok zor gerçekten tek başına.. akşam uçakla memlekete götürdüler naaşı. bugün defnedilecek. kardeşim gitti ama ben gidemedim. hastayım, benden önemlisi annem de hasta. onu bırakıp gidemedim.. üzüldüm çok ama elden bi şey gelmiyor... Allah taksiratını affetsin..

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
esracım Allah sabırlar versin canım hemde annene ve sana çok geçmiş olsun

ayrıca yarınkı dıyetımı de yazayım uymaya calısacagım allahın ıznıyle
sabah
1 dlm ekmek
2 corba kasıgı fıstık ezmesı
yarın greyfurt
sekersız cay

ogle
yarım kutu lıght ton balık
1 dılım ekmek

aksam

1 tabak sebze yemegı
1 dılım ekmek
1 elma

ıns uyabılırım
canım bana az yiyorsun gibi geldi. sonra daha çok azaltman gerekecek. dahada azalttığında hasta olursun.

zeynepcim annene geçmiş olsun Allah şifalar versin canım

nursenacım seninde bayram menün güzel olcak anlaşılan...ben bari baklavayı aradan çıkartalım dedim...bi daha ki hafta geçicem gene
bayramdan öncede sarma kurabiyeler şekerlemeler falan yapıcam orda....sipariş üzerine bide yaşpasta yapıcam sanırım...bayramda

dayımın gelme ihtimali varda çok sever yaşpastayı istiyorum haberin olsun dedi..diğer bir dayımda laz böreği istiyom dedi...ve annemde bir arkadaşına su böreği siparişi vermiş....:19:bakalım artık yoğun olucak bayram haftam...ve ben o

haftayı kazasız nasıl atlatıcam bilmiyorum...:18:biz yıllardır bir aksilik olmadıkça her bayramı orda geçiririz...k.valideler falan herkes aynı yerde olunca bizde ordayız...dolayısıyla ben evimde hiç bi bayram hazırlığı yapmam hep orda yaparız...niye herşeyi orda yapıyon diye

şu meşhur pastanın tarifini özelden yazsana merak ettim bende
allah bayramda menümüz geniş anlaşılan hangibirine dayanabilirki insan
iyi gcler hanımlar uyumadan bı bakayım dedım ne cok sey olmus

amcası vefat eden arkadsıma llahtan sabır dılıyorum yerı mekanı cennet olur ıns...

hasta olan ve ya annesı/yakını hasta olan arkadaslar sızlerede acıl sıfalar dılıyorum.

bana gelınce durumlar kotu moralım bozukk 96 kg ıle 95 kg arasında gıdıp gelıyorumm ayrıca tartıma da guvrnmıyorum bı eksık bı fazla tarıyo ayrıca 100 gram dıye degıl de yarımsar kg yarımsar kg gosterıyo. anlıyacagınız memnun degılım ıyı bı tartı onerısı olan var mı??
sadece cuma sabahları açkarnına tartılırsan doğru sanuç çıkar
mesela ben perşembe yeşilçay içmedim ve bolca yaprak sarma yedim vücudum su tuttu sanırım baya artı çıktım bugün sabah eksideyim 2 günde veremiceme göre bazen vücut su falan tutuyo artı eksi çıkması normal yaniii

günayyydıınnnnn namazımı kıldım çayımı koydum 1 milde olsa lasly yapıcammm
günaydınnnn asuummmm uyanmışın

Günaydın hayırlı mutlu bir hafta olur inşallah
Nursenacım sana da günaydın canım Allah kabul etsin benim regl başlıyor namaz yok ama eşim için kalktım ben de namaza sonra da kızları kaldırdım hazırlanıyorlar şimdi
Ben de dün artıdaydım hafta sonu pek dikkat edemedim hem regl hem de evdeki mamalar yüzünden hafta içi toparlarım inşallah bayrama 81 i bari göreyim

görürsün ne kaldıkı 81 ee gene iysin maşşallah benim eşim evde olsa hepten cozuturum tebrikederem:)
kızı kaldırdım yavaş yavaş tostunu yiyo ayy ağır ağırr öldürüyo beni içim çekildi sabah sabah::))

bende kahvaltımı yaptım 2 dlim normal ekmekle tost yaptım kaşarlı sucuklu
çay

bugün laminant döşenecek sanırım nohut emeği koydum pişiyo işçilere yemek lazım pilav yaparım yanınada bulgur pilavı yetersanırım bugünki menümde nohut var yani benimde

saat 1 de dişçiye gidilecek kaçınılmaz son adam 1 ay sonra gel dedi 3 ay oldu korku belasıı
daha gitmemede eşim başımın ağrısını dişime buluyoo

yoğun bi gün beni bekler öpüldünüz herkeze hayırlı haftalar
he bide bayram öncesi bol eksiliiiiii

Günaydın arkadaşlar, hayırlı haftalar..

Yoğunluğum devam ediyor üstüne bayram telaşı eklendi vakit buldukça temizlik,yazlık kışlık yapmaya çalışıyorum...
ayrıca burası da çok ama çok soğuk....
Isınacak diye bir söylenti var bekliyoruz bakalım ısınacakmı havalar...

Son düzenleme:
GÜNAYDIN GÜZELLER

iyi hafta başlangıçları olsun hepimize

bayram temizliği kışlık çıkar yazlık kaldır dün hiç giremedim akşam cepten şöylee bir baktım

ESRAM BAŞIN SAOLSUN GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN KUZUM

kızlar karatay diyetine karar verdimm bugün
karatay topiğinde başlıcam paylaşıma inşallah faydalı olur

selamlar.....

Merhabalar,

başınız sağolsun.
Allah mekanını cennet eylesin inşaallah.

sağolun arkadaşlar....annem iyi şimdi...kaç gündür tansiyonu çok yüksek...biraz ayağındanda rahatsız...aslında birbirinden ayrı

alakasız şeyler ama üst üste geldi...yürüyemiyodu düşüyodu falan öyle götürdüler acile ama doktor şimdilik rahatlaması için ilaç

vermiş ortopediye gidip ayağından emar çektirmesini söylemiş filim yeterli gelmezmiş falan...tansiyon ilacıda yeterli gelmiyomuş

yükseltmiş falan ben şimdi evimdeyim bıraktım geldim mecbur...bugün daha iyiydi...süreklide görüşüyoruz zaten kötüleşirse giderim

gene...

başım ağrıyo yorgunum...bugün biraz alışveriş yaptım eve gelmeden pazarada uğradım bolca sebze aldım...artık bir hatfa bu gün ne

pişirsem diye düşünmem...

hafta sonu pek durgunmuş topiik ben yokum diyemi böyle olduu...:10:

sizler nasılsınız...

canım kusura bakma yeni okudum henüz mesajını, çok geçmiş olsun anneciğine....
inşaallah mühim bişey yoktur.
öpüyorum.....

:16::16::16:
Allah kolaylık versin o zaman canım....
anneciğimin dediği gibi; yorgunluğun adını bayram koymuşlar der bazen:DDD:1::1:
tabi çok yorulunca öylesine söyler......
kendini de çok fazla yorma ama yaaaa, seninde 2çocuğun var, sonra hasta falan olursun bak hem kendini çok yorarsan....
çok yorma kendini.......:19:

bende bu bayram annemlerin yanına gidicem:) arife günü yola çıkcam inşaallah.......
çok özledim onları......
hasretlik işte......

Selamün aleyküm....

ohh sabah sabah demirbaşlar ne güzel muhabbet etmişş...

selamlar.....

başınız sağolsun.
Allah mekanını cennet eylesin inşaallah.

canım kusura bakma yeni okudum henüz mesajını, çok geçmiş olsun anneciğine....
inşaallah mühim bişey yoktur.
öpüyorum.....

:16::16::16:
Allah kolaylık versin o zaman canım....
anneciğimin dediği gibi; yorgunluğun adını bayram koymuşlar der bazen:DDD:1::1:
tabi çok yorulunca öylesine söyler......
kendini de çok fazla yorma ama yaaaa, seninde 2çocuğun var, sonra hasta falan olursun bak hem kendini çok yorarsan....
çok yorma kendini.......:19:

bende bu bayram annemlerin yanına gidicem:) arife günü yola çıkcam inşaallah.......
çok özledim onları......
hasretlik işte......

sağol canım...daha iyi şimdi ayağını pek basamıyo sadece...randevu aldıkta günün gelmesini bekliyoz artık...bana gelince evin hem kızı hem gelini olunca mecbur herşeye koşturuyom canım....istesemde istemesemde böyle...:34:

sende bol bol hasret giderirsin inşallah anneciğinle...gerçi doyulmuyo ama napak fırsatları iyi değerlendirmek lazım...

hayırlı geceler kızlaarr
ben gelinceye kadar kimseler kalmamış ama misafirlerimin kimisini yolcu ettim, kimsini yatırdım ancak gelebildim.

ah canım sen hiç merak etme burda yaşlı ve hasta bir gacı var liderliği kimseye kaptırmaz :1: ben senden yaşca büyüküm

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
esracım Allah sabırlar versin canım hemde annene ve sana çok geçmiş olsun

canım bana az yiyorsun gibi geldi. sonra daha çok azaltman gerekecek. dahada azalttığında hasta olursun.

zeynepcim annene geçmiş olsun Allah şifalar versin canım

sağol ablacım...:16:

şu meşhur pastanın tarifini özelden yazsana merak ettim bende
allah bayramda menümüz geniş anlaşılan hangibirine dayanabilirki insan

mesela ben perşembe yeşilçay içmedim ve bolca yaprak sarma yedim vücudum su tuttu sanırım baya artı çıktım bugün sabah eksideyim 2 günde veremiceme göre bazen vücut su falan tutuyo artı eksi çıkması normal yaniii

klasik yaşpasta canım öyle alengirli bişey değil...tek farkı pandispanyasını ve muhallebisini falan kendim yapıyom hazır bişey yok yani içinde...:34:

Günaydın arkadaşlar, hayırlı haftalar..

Yoğunluğum devam ediyor üstüne bayram telaşı eklendi vakit buldukça temizlik,yazlık kışlık yapmaya çalışıyorum...
ayrıca burası da çok ama çok soğuk....
Isınacak diye bir söylenti var bekliyoruz bakalım ısınacakmı havalar...

yenacımm bende dün akşam seni düşünüyodum bu gacı nezamandır görünmüyo nerelerde acep diyodum...çok sevindim seni gördüğüme....yokluğun çok belli özlüyoruz senii...

valla havalar buz bende dün eve gelince yaktım kombiyi hemen idare edicem diye çocukları hasta edemem...nekadar dikkat etsemde arkamı döndüğüm an yerde oturuyolar....ben bile iki üç kat giyiniyorum...ama herşey zamanında güzel geçen sene çok geç gelmişti soğuklar geçte gitmişti....baharda hala kombi yakıyoduk havalar ısınmadığı için...:34:

Selamün aleyküm....

ohh sabah sabah demirbaşlar ne güzel muhabbet etmişş...

sağol canım...daha iyi şimdi ayağını pek basamıyo sadece...randevu aldıkta günün gelmesini bekliyoz artık...bana gelince evin hem kızı hem gelini olunca mecbur herşeye koşturuyom canım....istesemde istemesemde böyle...:34:

sende bol bol hasret giderirsin inşallah anneciğinle...gerçi doyulmuyo ama napak fırsatları iyi değerlendirmek lazım...

ve aleyküm selam canım....

inşaallah canım, sağol, aynen.....

anlıyorum seni ama işte yinede çok fazla yorma kendini......Eki Görüntüle 824929 :38:

hayırlı

canım bana az yiyorsun gibi geldi. sonra daha çok azaltman gerekecek. anım

Amerikan kalp vakfinin diyeti ne yapayim gidemedin diyetisyene bunu buldum yapayim dedim canim
Sabah uydum ama ogle uyamadim on bir gibi bi kucuk elma
Bi kucuk kase sade makarnaya iki kasik yogurt yedim arti ton baligimi da yedim ins aksama uyabilirim

Kilomdan o kadar rahatsizim ki dayanabilsem hic bisiy yemesem ama napiyim olmuyo offf yaa cok imreniyorum zayiflara...

Aslinda mantikli gunun ayni saatinde tartilmak ve yesil Cay icmek lazim dogru zaten 2 veya 3 bardak Su icildimi yarim kg fark ediyo insan
Peki cnm onerebilcegin hassas bi tarti var mi benim ki cok iyi degil yeterince hasssas degil de onu da degistirmek istiyorum

Back
X