Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrik ederim... Seni motive etmiş sonuç..

Kahvaltın güzel canım afiyet olsun...zeytin en az 10 olmalı dediler bana hep karataycılar ve zeytinyağlı olmalı..
Öğle, lahmacun+salata+ayran olur tabiii afiyet olsun...

Farkettim aynı kilodayız Arada ki 20 yaşa rağmen hadi yarışalım seninle )
Aynı kilo aralığında ki herkes yarışsa kendi araların da hem motivemiz yükselir hem eğlenceli olur..tatlı bir rekabet için de ne dersiniz arkadaşlar..??

Son düzenleme:

Reklam da yaparmış.

Tebrikler doktorcum..

Masallahhh masallah ma sal lah

Gelişkin..

Yaş pastaya rağmen eksi
yene hafta ,içi 88 leri görmüştümm oysa ondan üzüldüm yaa
süpersinn maşşallahh

esselamün aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar bacılarım ,
ben eltimlerdeydim ya dun gine şükür bozmadım yemedim ama dayanamadım tartıldım kılo aynı GÖKÇECİM istersen boyledekaydedebilirsin umarım herkez güzel kilolar vermiştır biraz geçmişi okuyayım donerim

Hayırlı cumalar
Ne güzel bildirimler var maşallah
Nursena senle ben napcaz bilmiyorum
Kilom aynı Gökçecim
Sporum da 200 dk

Ikinizin de ellerinize sağlık

Ooo kizlar deli kilolar vermissiniz tebriklerrrrr....👏👏👏👏👏👏👏
uyandim tartildim 105.5 yurudum geldim 105.0 tartimin ayagi kirik diemi yoksa baya ter attim ondanmi anlamadim

anammm kızlar oku oku bitmiyor bukadar ara vememek lazım sonra herşeyefransız kalıyorsun

çok tebrik ederim canım umarım haftaya ben de seningibi olurum
ohhhh gitsin margarinler
ama benim kaşımda kımse olmazki ozaman

üzülme canım ya olmuş birkere haftaya daha iyi olur
Gunaydin hayirli cumalar

Bugun mutluyum :) gecen cuma 90.9 dum bugun 89.8 geldim.yag oranim
% 47. 6 kas oranim % 22.6
Spor 140 dk.

Kizlar kilo verenleri spor yapanlari kutluyorum.listeyi düzenleyen arksdaslara simdiden tsk ederim.
tekbrikler
bende çok beyeniyorum ayça kayanın diyetlerini
nursenacım sen bir dilim pasta yemişsin keşke bende sadece okadar yeseydim...buraya yazmaya bile cesaretim kırıldı girip okuyup kaçıyom....eşşekten düşmüş karpuz gibi hissediyom kendimi yaww....

bocalıyoruz hepımız malsef arada üzülme canım toparlarsın

YENACIM yeni süpürgeni sağlıkla güzel günlerde kullan canım

Dusunsene alisverisden dondunuz cok yorgunsunuz otobus gelene kdr dinlenmek istiosunuz ve tatataaaaammmmm....uzuntu ve muz kabugu...
50 kilo olsam kalkar kalkar otururdum her seferinde 50 yi 55 i gorebilmek icin😄😃😀

Selamün aleykümm....

bu hafta bana +1 kiloya mal oldu...yarın gün var pazar günü kuzene kahvaltıya gitcez ben nasıl toparlıcam yaaa....olmazssa 3 günlük bi ayran detoksuyla başlarım diye düşünüyorum...yada belki hurma alabilirsem..offf offff

kilo:82,3

spor:80 dakika yürüyüş

tebrik ediyorum canımm...darısı başımızaa....

ben varım hem de aynı diyetle yarış harika olur bence çok iyi fikir ablacım :)

selamun aleyküm güzeller
ben tahlil sonuçlarımı ve adımsayarımı aldım geldim.
''dr. burda yapabildiğimiz tahlillerin sonuçları normal hiçbir sıkıntı yok. sadece kolestrol biraz sınıra yakın ama çok fazla değil '' dedi.
''adısayarıda boyuna kilona atacağın adım aralığına göre ayarladım hiç dokunma sadece biryerine tak yürü 1 ay sonrada konrole gel '' dedi.
sağlıkocağından çıkıp pazara girdim pazarı dolaştım yürüyerek eve geldim bayaa adım atmışımdır dedim bir baktım 2480 adım olmuş ben çok gezdim sanıyordum
canım kırılmadığına sevindim. kırıldığını düşünüp üzülmüştüm.
bazen ölçmeden söylediğim birşey olursada kusura bakmayın beni uyarın. ben sizlerin aldığı eğitimi kültürü almadım. 22 yaşıma kadar köyde yaşadım. eğitim durumum ilkokul .
okumayı eğitim almayı çok isterdim ama kısmet olmadı. bazen dışarıdan okumayı düşündüğüm bile oldu ama çalışıyordum çok zamanım olmadı. zamanım olduğundada aradan çok uzun yıllar geçmiş, eğitim sistemi çok değişmişti. zaten köy ilkokulunda oldukca yetersiz eğitim almıştım.
cesaret edemedim. sadece kendimi geliştirmeye çalışmakla yetindim. yazdıklarımdanda farkedersiniz zaten imla ları bile çoğu zaman hatalı kullanıyorumdur.
ya işte bu konu bahane oldu kendimide anlattım size :26:
anammmm daficim sana beğeni gönderecektim negatif puan verdiniz dedi... yaaa alışamadım ben daha bu yeni sisteme nasıl değişir ki???
beğeniyorum seni ben, hem de çokkk
diclecim bende önce beğenilere baktım egedeniz neyi beğenmedi acaba deyip hemen tıkladım
bir süre önce yenada beğenmemişti bayaa düşündüm acaba beğenmedi beni uyardımı yanlışlıklamı oldu diye :44:

sen uyma şeytana ilk hayal kırıklığında pes etme aynen devam ( pastaya devam değil tabiki )

tebrikler canım azmettin karşılığını aldın listeyi sallıyarak gireceksin listeye
şimdi yememeye alıştın yemeye başlayınca ilk hafta veremeyebilirsin ama sora gidecektir o kilolar

tebrikler margarinleri göndermeye başlamışsın
bu arada toksin in de kulakları çınlasın

kilo bildirimi

kilo : 86. 9

spor : 100 dk.

giden 600 gr.

mutluyum benim için güzel bir rakam. 15 günde 1.200 kg. gitti. her hafta bu kadar verebilsem yeter bana

yanlış anlamadığına sevindim canım...

sende çok güzel vermişsin devam da ediyorsun...ne güzel
inşallah burda hep beraber dilediğimiz kiloya düşer ve koruruz.. margarinlerden bir bir kurtuluruz...
toksin e selam olsun

kilo bildirimi

giden 600 gr.

mutluyum benim için güzel bir rakam. 15 günde 1.200 kg. gitti. her hafta bu kadar verebilsem yeter bana

çok sevindim ablacım senin adına...uzun zaman aynı kaldığın için üzülüyodun bak şimdi sanada güzel motive olur...azcıkta olsa eksi görmek mutlu ediyo beni eminim sende çok sevinmişindir...

kilo bildirimi

giden 600 gr.

Harikasın canım..Çok sevindim senin adına...

Ben seni beğenmemişmiyim..:26: Yanlışlık olmuştur canım...Genel de beğen yapıyorum, üzüldüm bak şimdi ;(

--

Asucum üzülme gel sen de takıl bize bak dafi nasıl kır dı kilolarının inadını..

a

ama benim kaşımda kımse olmazki ozaman

:

Hayriyeciğim 100 üzeri herkes aynı aralıkta bence..
senin nasıl her hafta kilo kaybettiğini biliyoruz...Bu ara düzensizlik yaşadın yoğunluk yaşadın o yüzden sabit kaldın...

selam herkeze, hayirli cumalar.

kilo bildirimi : 95.8 cok yavas gidiyor kilo vermem,sadece 600 gr vermisim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…