Vee hurma güzelinizde geldi :) öncelikle yorumu yapayım umduğumu buldum evet fena değil hatta iyi ama şunu anladım ki yeni diyete başlayanlarda ya da düzenli diyet yapmayanlarda daha çok etki görülür çünkü ben zaten bayağı azaltmıştım yediğimi içtiğimi ama sonuç yinede sevindirici
sözün özü : 220 dk spor
geçen hafta 105.9 dum hatırlarsanız bugün tartıda 102.00 ı gördüm yani -3.9mutluyum şükür :) şuanki hedef yeni yaşam tarzım olan karatayıma uymak ki bugün ilk günüm ve d. günüm olan 16 martta ikili rakmalara düşmek dua edin bacınıza bu mübarek gün..Allah hepinizin gönlüne göre versin çok seviyorum hepinizi bugün 3. haftam kg lisetesine de giriyorum listeleri yapanlara ayrıca çok teşekkür ederim son olarak Yena ablacım ilk karatay kahvaltım :
2 bardak limonlu su 15 dk. sonra
1 çb. badem bir avuç içi beyaz peynir marul, domates, biber ,8 tane zeytin ve 3 gün kurusu yedim
5 saatim dolunca 1 lahmacun yesem olur mu eğer yeme dersen evde etli bakla varmış eve geçer onu yerimöpüldünüz güzeller
2 haftadır yaza hazırlık beslenmesine geçtim.. harfiyen olmasa da karatayı uyguluyorum. şeker, un patates neredyse sıfıra yakın. sabah kahvaltısı ve akşam yemeği 2 öğün garanti. zaman zaman öğlen de yiyorum. akşama doğru çok acıkınca ve gece yemekten sonra kuruyemiş yiyorum. su aklıma geldikçe içiyorum. mümkün olduğunca her yere yürüyerek gidiyorum. gece saat 8 den sonra çay falan içiyor ama hiç bir şey yemiyorum...
yaklaşık 10 gündür tık yoktu..200 gr versem 500 gr artıyordu.. oysa gençken 10 günde 5 kilo vermişliğim vardı...
bu gün tartıda bir gördüğüm beni çok sevindirdi.
bu haftaki sporum 120 dakika hızlı tempolu yürüyüş
kilo 90,6 giden 1400 gram yani yaklaşık 6 margarin....
Eki Görüntüle 1011971
şimdi işe gidicem.. herkese kolay gelsin
Vee hurma güzelinizde geldi :) öncelikle yorumu yapayım umduğumu buldum evet fena değil hatta iyi ama şunu anladım ki yeni diyete başlayanlarda ya da düzenli diyet yapmayanlarda daha çok etki görülür çünkü ben zaten bayağı azaltmıştım yediğimi içtiğimi ama sonuç yinede sevindirici
geçen hafta 105.9 dum hatırlarsanız bugün tartıda 102.00 ı gördüm yani -3.9mutluyum şükür :) şuanki hedef yeni yaşam tarzım olan karatayıma uymak ki bugün ilk günüm ve d. günüm olan 16 martta ikili rakmalara düşmek dua edin bacınıza bu mübarek gün..Allah hepinizin gönlüne göre versin çok seviyorum hepinizi bugün 3. haftam kg lisetesine de giriyorum listeleri yapanlara ayrıca çok teşekkür ederim son olarak Yena ablacım ilk karatay kahvaltım :
1 çb. badem bir avuç içi beyaz peynir marul, domates, biber ,8 tane zeytin ve 3 gün kurusu yedim
5 saatim dolunca 1 lahmacun yesem olur mu eğer yeme dersen evde etli bakla varmış eve geçer onu yerimöpüldünüz güzeller
yene hafta ,içi 88 leri görmüştümm oysa ondan üzüldüm yaaGelişkin..
Yaş pastaya rağmen eksi
süpersinn maşşallahhVee hurma güzelinizde geldi :) öncelikle yorumu yapayım umduğumu buldum evet fena değil hatta iyi ama şunu anladım ki yeni diyete başlayanlarda ya da düzenli diyet yapmayanlarda daha çok etki görülür çünkü ben zaten bayağı azaltmıştım yediğimi içtiğimi ama sonuç yinede sevindirici
Reklam da yaparmış.
Tebrikler doktorcum..
çok tebrik ederim canımVee hurma güzelinizde geldi :) öncelikle yorumu yapayım umduğumu buldum evet fena değil hatta iyi ama şunu anladım ki yeni diyete başlayanlarda ya da düzenli diyet yapmayanlarda daha çok etki görülür çünkü ben zaten bayağı azaltmıştım yediğimi içtiğimi ama sonuç yinede sevindirici
ohhhh gitsin margarinler2 haftadır yaza hazırlık beslenmesine geçtim.. harfiyen olmasa da karatayı uyguluyorum. şeker, un patates neredyse sıfıra yakın. sabah kahvaltısı ve akşam yemeği 2 öğün garanti. zaman zaman öğlen de yiyorum. akşama doğru çok acıkınca ve gece yemekten sonra kuruyemiş yiyorum. su aklıma geldikçe içiyorum. mümkün olduğunca her yere yürüyerek gidiyorum. gece saat 8 den sonra çay falan içiyor ama hiç bir şey yemiyorum...
yaklaşık 10 gündür tık yoktu..200 gr versem 500 gr artıyordu.. oysa gençken 10 günde 5 kilo vermişliğim vardı...
Eki Görüntüle 1011971
ama benim kaşımda kımse olmazki ozamanTebrik ederim...Seni motive etmiş sonuç..
Kahvaltın güzel canım afiyet olsun...zeytin en az 10 olmalı dediler bana hep karataycılar ve zeytinyağlı olmalı..
Öğle, lahmacun+salata+ayran olur tabiii afiyet olsun...
Farkettim aynı kilodayızArada ki 20 yaşa rağmen hadi yarışalım seninle )
Aynı kilo aralığında ki herkes yarışsa kendi araların da hem motivemiz yükselir hem eğlenceli olur..tatlı bir rekabet için de ne dersiniz arkadaşlar..??
üzülme canım ya olmuş birkere haftaya daha iyi olurgünayydınnn hayırlı cumalrrr kilo bildirimim
malesefff gıcık oldum metobolizmama okdar dikkate spora +yımm hayret valla nası sinirlendim kalan yaşpastaya dalacaktım resmen sabah offfffff offff allahım inşallah 80leri görürümm yaa
yeni kilom89
spor 250 dakika
tekbriklerGunaydin hayirli cumalar
Bugun mutluyum :) gecen cuma 90.9 dum bugun 89.8 geldim.yag oranim
% 47. 6 kas oranim % 22.6
Spor 140 dk.
Kizlar kilo verenleri spor yapanlari kutluyorum.listeyi düzenleyen arksdaslara simdiden tsk ederim.
bende çok beyeniyorum ayça kayanın diyetlerinikızlaaar ayça kayanın 5333 fikride fena değil:)
kitabını çarşıya çıktığımda alıcam....
sanki bu 5333 fikri daha sağlıklı gibi hepsinden
aaaa bu kadarda kararsızlık olmaz amaaa der gibisiniz:)
nursenacım sen bir dilim pasta yemişsin keşke bende sadece okadar yeseydim...buraya yazmaya bile cesaretim kırıldı girip okuyup kaçıyom....eşşekten düşmüş karpuz gibi hissediyom kendimi yaww....
Tebrik ederim...Seni motive etmiş sonuç..
Kahvaltın güzel canım afiyet olsun...zeytin en az 10 olmalı dediler bana hep karataycılar ve zeytinyağlı olmalı..
Öğle, lahmacun+salata+ayran olur tabiii afiyet olsun...
Farkettim aynı kilodayızArada ki 20 yaşa rağmen hadi yarışalım seninle )
Aynı kilo aralığında ki herkes yarışsa kendi araların da hem motivemiz yükselir hem eğlenceli olur..tatlı bir rekabet için de ne dersiniz arkadaşlar..??
canım kırılmadığına sevindim. kırıldığını düşünüp üzülmüştüm.Dafi ablacim ben sana kirilmadigimi belirteyim orda soyledigin dozlerin hepsine katiliyorum soylemesek kirmasak birbirimizi iyi ama gercekten erkekler cocuktan beter oluyorlar bazen kizinca da kendime hakim olamiyorum ben o anda meyranin okuz kelimesini gorunce sinirli bir animdi soyleyiverdim malesef ama yazdigin yaziya kirilmadim ablacim
diclecim bende önce beğenilere baktım egedeniz neyi beğenmedi acaba deyip hemen tıkladımanammmm daficim sana beğeni gönderecektim negatif puan verdiniz dedi... yaaa alışamadım ben daha bu yeni sisteme nasıl değişir ki???
beğeniyorum seni ben, hem de çokkk
sen uyma şeytana ilk hayal kırıklığında pes etme aynen devam ( pastaya devam değil tabikigünayydınnn hayırlı cumalrrr kilo bildirimim
malesefff gıcık oldum metobolizmama okdar dikkate spora +yımm hayret valla nası sinirlendim kalan yaşpastaya dalacaktım resmen sabah offfffff offff allahım inşallah 80leri görürümm yaa
yeni kilom89
spor 250 dakika
tebrikler canım azmettin karşılığını aldın listeyi sallıyarak gireceksin listeyeVee hurma güzelinizde geldi :) öncelikle yorumu yapayım umduğumu buldum evet fena değil hatta iyi ama şunu anladım ki yeni diyete başlayanlarda ya da düzenli diyet yapmayanlarda daha çok etki görülür çünkü ben zaten bayağı azaltmıştım yediğimi içtiğimi ama sonuç yinede sevindirici
tebrikler margarinleri göndermeye başlamışsın2 haftadır yaza hazırlık beslenmesine geçtim.. harfiyen olmasa da karatayı uyguluyorum. şeker, un patates neredyse sıfıra yakın. sabah kahvaltısı ve akşam yemeği 2 öğün garanti. zaman zaman öğlen de yiyorum. akşama doğru çok acıkınca ve gece yemekten sonra kuruyemiş yiyorum. su aklıma geldikçe içiyorum. mümkün olduğunca her yere yürüyerek gidiyorum. gece saat 8 den sonra çay falan içiyor ama hiç bir şey yemiyorum...
Eki Görüntüle 1011971
selamun aleyküm güzeller
ben tahlil sonuçlarımı ve adımsayarımı aldım geldim.
''dr. burda yapabildiğimiz tahlillerin sonuçları normal hiçbir sıkıntı yok. sadece kolestrol biraz sınıra yakın ama çok fazla değil '' dedi.
''adısayarıda boyuna kilona atacağın adım aralığına göre ayarladım hiç dokunma sadece biryerine tak yürü 1 ay sonrada konrole gel '' dedi.
sağlıkocağından çıkıp pazara girdim pazarı dolaştım yürüyerek eve geldim bayaa adım atmışımdır dedim bir baktım 2480 adım olmuşben çok gezdim sanıyordum
canım kırılmadığına sevindim. kırıldığını düşünüp üzülmüştüm.
bazen ölçmeden söylediğim birşey olursada kusura bakmayın beni uyarın. ben sizlerin aldığı eğitimi kültürü almadım. 22 yaşıma kadar köyde yaşadım. eğitim durumum ilkokul .
okumayı eğitim almayı çok isterdim ama kısmet olmadı. bazen dışarıdan okumayı düşündüğüm bile oldu ama çalışıyordum çok zamanım olmadı. zamanım olduğundada aradan çok uzun yıllar geçmiş, eğitim sistemi çok değişmişti. zaten köy ilkokulunda oldukca yetersiz eğitim almıştım.
cesaret edemedim. sadece kendimi geliştirmeye çalışmakla yetindim. yazdıklarımdanda farkedersiniz zaten imla ları bile çoğu zaman hatalı kullanıyorumdur.
ya işte bu konu bahane oldu kendimide anlattım size :26:
diclecim bende önce beğenilere baktım egedeniz neyi beğenmedi acaba deyip hemen tıkladım
bir süre önce yenada beğenmemişti bayaa düşündüm acaba beğenmedi beni uyardımı yanlışlıklamı oldu diye :44:
sen uyma şeytana ilk hayal kırıklığında pes etme aynen devam ( pastaya devam değil tabiki)
tebrikler canım azmettin karşılığını aldın listeyi sallıyarak gireceksin listeye
şimdi yememeye alıştın yemeye başlayınca ilk hafta veremeyebilirsin ama sora gidecektir o kilolar
tebrikler margarinleri göndermeye başlamışsın
bu arada toksin in de kulakları çınlasın
kilo bildirimi
kilo : 86. 9
spor : 100 dk.
giden 600 gr.
mutluyum benim için güzel bir rakam. 15 günde 1.200 kg. gitti. her hafta bu kadar verebilsem yeter bana
kilo bildirimi
kilo : 86. 9
spor : 100 dk.
giden 600 gr.
mutluyum benim için güzel bir rakam. 15 günde 1.200 kg. gitti. her hafta bu kadar verebilsem yeter bana
a
ama benim kaşımda kımse olmazki ozaman
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?