Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

amin canim!!!

Kizlar yarin buyuk ihtimalle 22yi gecicek listeyi yapmam... cunku arkadasimin kizinin dogum gunu var yarin oraya gidicez aksam... ondan sonrada burda karnaval festivali var saat 21de oraya gideriz belki... simdiden kusura bakmayin sizleri seviyorum
hakkinizi helal edin!

Henüz okuma yazma bilmediği için mektup yazmıyor
Büyüynce nasıl olur bilemiyorum...

ayyhhh kusura bakma ablacım:)
senin oğlan maşaallah gelişkin olunca onu hep 1.sınıfta zannediyorum ben bu sene...
bak yine karıştırdığımı sen diyince şimdi farkettim:)
yaşlılığıma ver lütfen:)

kızlaaar ayça kayanın 5333 fikride fena değil:)
kitabını çarşıya çıktığımda alıcam....
sanki bu 5333 fikri daha sağlıklı gibi hepsinden
aaaa bu kadarda kararsızlık olmaz amaaa der gibisiniz:)

gönlü güzel, kendi güzel, ince düşünceli ablam benim....
bizde seni çok seviyoruz.....

ercanim

size az önce yine yeni 1mesaj gelmiştir....

özel servis yapıyorum bak sana:)

Gunaydinnnn, hayirli gunler, hayirli cumalar, herkese bol eksili gunler diliyorum

bildirim yapip okula gidecem :)

kg 87,5kg
spor 30dk

Gunaydin hayirli cumalar

Bugun mutluyum :) gecen cuma 90.9 dum bugun 89.8 geldim.yag oranim
% 47. 6 kas oranim % 22.6
Spor 140 dk.

Kizlar kilo verenleri spor yapanlari kutluyorum.listeyi düzenleyen arksdaslara simdiden tsk ederim.

Aaa bugun kilo bildirimi gunu ama ben yine listeye giremiyecem zaten hastalik nedeniyle diyet falan kalmadi annem bir yandan kaynanam bir yandan onu ye bunu ye verdigim kilolari geri almadan iyilesirim insallah birde sey vardirya hani diyet yaparken grip olsan hah iste diyet yaptin halsiz dustun hasta oldun cevredekinlerin ilk tepkisi simdilerde cok duyuyorum da o yuzden diyet yapamiyorum neyse 88 lerde degilim artik ama 90 ida gormedim simdiki kilom 89.7 listeye giremiyorum ama ben yinede soyleyeyim spor da yok tahmin edeceginiz gibi insallah bol - li bir hafta gecirmissinizdir hurma - yogurt yapan arkadaslar nasil sonuc alacaklar cok merak ediyorum hayirli gunler herkese canlarim

Meyracim telefon sonunda dogru yolu bulmusdarisi benim kocanin telefonuna

Kilom105.5
Spor 240 dk

yok yok niyet ii oldukdan snr kimse kirilmaz aksine tecrubelerinle aklimizi basimiza getiriosun...

kizlarrrr bugunki yasadigim olay yuzunden sizleride uzduysem sizlerdende ozur dilerim

ozur dilenicek bisey yok cnm bnm sen ii ol bize yeter...

Son düzenleme:

Dafi ablacim ben sana kirilmadigimi belirteyim orda soyledigin dozlerin hepsine katiliyorum soylemesek kirmasak birbirimizi iyi ama gercekten erkekler cocuktan beter oluyorlar bazen kizinca da kendime hakim olamiyorum ben o anda meyranin okuz kelimesini gorunce sinirli bir animdi soyleyiverdim malesef ama yazdigin yaziya kirilmadim ablacim

anammmm daficim sana beğeni gönderecektim negatif puan verdiniz dedi... yaaa alışamadım ben daha bu yeni sisteme nasıl değişir ki???
beğeniyorum seni ben, hem de çokkk

günayydınnn hayırlı cumalrrr kilo bildirimim
malesefff gıcık oldum metobolizmama okdar dikkate spora +yımm hayret valla nası sinirlendim kalan yaşpastaya dalacaktım resmen sabah offfffff offff allahım inşallah 80leri görürümm yaa

yeni kilom89
spor 250 dakika

Gelişkin..

Gunaydinnnn, hayirli gunler, hayirli cumalar, herkese bol eksili gunler diliyorum

bildirim yapip okula gidecem :)

kg 87,5kg
spor 30dk

Gunaydin hayirli cumalar

Bugun mutluyum :) gecen cuma 90.9 dum bugun 89.8 geldim.yag oranim
% 47. 6 kas oranim % 22.6
Spor 140 dk.

Kizlar kilo verenleri spor yapanlari kutluyorum.listeyi düzenleyen arksdaslara simdiden tsk ederim.

Yaş pastaya rağmen eksi

Kilom....102,5
Spor.....185 dk.

Meryra'cım ve gökçe'cim şimdiden emeğinize sağlık..

kızlar sonunda ve mecburen sabah tarıldım 95 kilocuk olmusum tamı tamına uzun süre ve hiçbirşey yapmadan 82 kiloda kalan ben sırf kış gelmesiyle azalan içtiğim suyun miktarından dolayı bu kiloyu almış bulunmaktayım , bazı günler su içmeyi unuttuğum bile oldu malesef ( gece yatmadan hazırladığım lahana kürüme başladım , haydi bakalım gazamız mübarek olsun kilo veren azimli arkadaşlara tebrikler , veremeyenlerde üzülmesin , sık sık zayıf halinizle çekilen bir fotoya bakın kızlar hatta hep göreceğiniz bir yere asarsanız çok iyi motivasyon oluyor

Vee hurma güzelinizde geldi :) öncelikle yorumu yapayım umduğumu buldum evet fena değil hatta iyi ama şunu anladım ki yeni diyete başlayanlarda ya da düzenli diyet yapmayanlarda daha çok etki görülür çünkü ben zaten bayağı azaltmıştım yediğimi içtiğimi ama sonuç yinede sevindirici
sözün özü : 220 dk spor
geçen hafta 105.9 dum hatırlarsanız bugün tartıda 102.00 ı gördüm yani -3.9 mutluyum şükür :) şuanki hedef yeni yaşam tarzım olan karatayıma uymak ki bugün ilk günüm ve d. günüm olan 16 martta ikili rakmalara düşmek dua edin bacınıza bu mübarek gün..Allah hepinizin gönlüne göre versin çok seviyorum hepinizi bugün 3. haftam kg lisetesine de giriyorum listeleri yapanlara ayrıca çok teşekkür ederim son olarak Yena ablacım ilk karatay kahvaltım :
2 bardak limonlu su 15 dk. sonra
1 çb. badem bir avuç içi beyaz peynir marul, domates, biber ,8 tane zeytin ve 3 gün kurusu yedim
5 saatim dolunca 1 lahmacun yesem olur mu eğer yeme dersen evde etli bakla varmış eve geçer onu yerim öpüldünüz güzeller

2 haftadır yaza hazırlık beslenmesine geçtim.. harfiyen olmasa da karatayı uyguluyorum. şeker, un patates neredyse sıfıra yakın. sabah kahvaltısı ve akşam yemeği 2 öğün garanti. zaman zaman öğlen de yiyorum. akşama doğru çok acıkınca ve gece yemekten sonra kuruyemiş yiyorum. su aklıma geldikçe içiyorum. mümkün olduğunca her yere yürüyerek gidiyorum. gece saat 8 den sonra çay falan içiyor ama hiç bir şey yemiyorum...
yaklaşık 10 gündür tık yoktu..200 gr versem 500 gr artıyordu.. oysa gençken 10 günde 5 kilo vermişliğim vardı...

bu gün tartıda bir gördüğüm beni çok sevindirdi.
bu haftaki sporum 120 dakika hızlı tempolu yürüyüş

kilo 90,6 giden 1400 gram yani yaklaşık 6 margarin....

şimdi işe gidicem.. herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…