- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Haklısın iyi oluyor yoksa evden çıkmadıkça çıkası gelmiyor insanın
Bugün de zaten büyük kızım ebrulardan ayraç hazırlamış onları presletmemi istemişti o bahaneyle çıktım yürüdüm
Yarın ki ev oturması olacak ama olsun yeni arkadaşının ailesiyle kaynaşma yapacağız küçük kızım liseye yeni başladı ya yeni kişilerle tanışıyoruz
Estağfirullah canım hepimiz bazen istemeyerek başka şeylerin hırsını sevdiklerimizi üzerek çıkarıyoruz malesef son büyük pişmanlık oluyor genelde Allah büyük hata yaptırmasın inşallah
Henüz okuma yazma bilmediği için mektup yazmıyor
Büyüynce nasıl olur bilemiyorum...
sağol canım güzel bakan güzel görür.
bazen bende yazdıktan sonra diyorum keşke yazmasaydım. yanlış anlayıp kırılan olursa diye endişe ediyorum.
zira en son istiyeceğim şey insanları kırmak, üzmek.
hepinizi çok seviyorum asla kırmak istemem.
ercanim
size az önce yine yeni 1mesaj gelmiştir....
özel servis yapıyorum bak sana:)
kızlar az önce komik bişey yaşadııım:))))
eşimi aradım az önce, oda telefonda biriyle konuşuyodu, konuşması bittikten sonra arar diye tam kapatcaktımki eşim beni açıp konuşmaya başladı:))))
sonra eşim beni aradı, noluyor bu telefona dedi, kendi kendine konuştuğumu kapatıyor çalanı açıyor dedi:)
annesiyle konuşuyomuş, ben arayınca annesini kapatıp beni açmış telefon kendi kendine:) nasıl hoşuma gitti bu anlatamam:)
sen bismillah de kaldığın yerden devam et zeynepcim
bazen bende yazdıktan sonra diyorum keşke yazmasaydım. yanlış anlayıp kırılan olursa diye endişe ediyorum.
kizlarrrr bugunki yasadigim olay yuzunden sizleride uzduysem sizlerdende ozur dilerim
ayyhhh kusura bakma ablacım:)
senin oğlan maşaallah gelişkin olunca onu hep 1.sınıfta zannediyorum ben bu sene...
bak yine karıştırdığımı sen diyince şimdi farkettim:)
yaşlılığıma ver lütfen:)
Gunaydinnnn, hayirli gunler, hayirli cumalar, herkese bol eksili gunler diliyorum
bildirim yapip okula gidecem :)
kg 87,5kg
spor 30dk
Gunaydin hayirli cumalar
Bugun mutluyum :) gecen cuma 90.9 dum bugun 89.8 geldim.yag oranim
% 47. 6 kas oranim % 22.6
Spor 140 dk.
Kizlar kilo verenleri spor yapanlari kutluyorum.listeyi düzenleyen arksdaslara simdiden tsk ederim.
günayydınnn hayırlı cumalrrr kilo bildirimim
malesefff gıcık oldum metobolizmama okdar dikkate spora +yımm hayret valla nası sinirlendim kalan yaşpastaya dalacaktım resmen sabah offfffff offff allahım inşallah 80leri görürümm yaa
yeni kilom89
spor 250 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?