Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne kadar güzel:) bugün bizim buralardada hava çok güzel dii bir an sahile gidip yürüyüş yapmak istedim ama yapmam gereken işlerim vardııı gidemediim

aynı benim çocukluğum....
birde ben çocukken çok mektup yazardım, öğretmenime anneme babama halama....
senin oğlanda da varmı bu?:)

Henüz okuma yazma bilmediği için mektup yazmıyor
Büyüynce nasıl olur bilemiyorum...

Ben de muz yediysen bir yumurta ye diyecektim sen de onu yapmışsın..

Sizin de hayırlı olsun kombiniz..ya bu beslenme konusu zor bizler için...Düzen bir bozuldu mu toparlanmak uzun sürüyor..

puff öfff kem kümm nası desem 1 dilim yas pasta yediğimi(

geçmiş olsun bidaha tekrar etmez umarıım :))

benim çocuklarda bugünlerde puding e taktılar şu an mutfak tezgahı pudink kaseleri dolu olacak iş mi gerçi hala yemedim birde bugün markete bir baktım kocaa buzdolabı dondurmaa yaa dedim daha erken değilmii noloyoor yok herzaman dondurma var artıkda adamlar dolapları 4 misli büyütüp yenii ürünler getirmişler yazında dondurma yakamızdan düşmez puuff:18:

ayyy kızlar 17:32de başladım geçmişi okumaya anca bitirdim
tabi arada kızımı yedirdim oynadım uyuttum yemek yaptım yedik toparladım vs vs
sürekli pc başında olamadım yani
bu hafta bana ne oldu anlamadım çok farklı birşeyler yemedim ama 95e çıkmışım moralim bozuldu artılardayım bu hafta

çok etkileyici bir resim paylaşım için teşekkür ederiz :)

ben seni emzirio zannediodum...
yok cnm sütüm kesildiği için diyet yapmaya başlamıştım. görüştüğümüzde de anlatmıştım ama atlamışsın herhalde

Vee hurma ve yoğurtta 6. Gün başlasın :) sonuçları bende çok merak ediyorum ama cumaya kadar tartılmak yok :)
maşallah cnm azmine bayıldım bende yapmak istiyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.yarınki tartını çok merak ediyorum darısı başımıza İNŞALLAH

çok geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. hakkında hayırlısı neyse o olsun

ellerine sağlık cnm

Canim 59 kiloyla ezilmeyesin buralar 90 -100 dolu da;-)))))))
hahahahaha ben bunu beğendim

hoşgeldin cnm daha önce vermişsin yine başarabilirsin.

Cocuklarimin gulen gozlerini gormek herseyi unutturuyo hstaligi acilari kederleri rabbim evladiyla imtihan etmesin kimseyi insallah
aynen öyle dün nöbetteyken arada odaya girdikçe muhteşem yüzyıla takıldı gözüm özetinde cihangir ölüyodu süleyman sarılmış ağlıyordu. ayyy dedim Rabbim evlat acısıyla imtihan etmesin kendimi koydum onun yerine gözyaşlarım süzüldü azıcık yanaklarıma öyle işte...

off tuzak çookkk allahtan yazın ramazan varda dondurmaya sıra gelmiyo karpuzan:)))

aman ya misafirim vardı yemeğe balık yadim akıllı akıllı 1 kase çorbA salata yarım dlm ekmek
çayın yanına yaş pasta kendime koymadım kız tabağını bitirmemiş miso kapıdan çıktı ortlığı toplayım dedim ama bi baktım tabağı bitirmişim tipik annee artıkları yemede birinciyim valla ziyan olmasın n

kaç gündür 7 saatten önce acıkmıyordum bugün 5 saatte biraz açlık hissettim 1 bardak ayran içtim.
akşam biraz geç oluyor benim.saat 19 dan önce yiyemiyorum. gerçi 20 den sonra ya bırakmıyorum.eşimi beklemesem de olmuyor. yalnız yesin istemiyorum. zaten hahtanın iki günü gelmiyor yemeğe geldiği günde geç geliyor.

maşallah cnm azmine bayıldım bende yapmak istiyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.yarınki tartını çok merak ediyorum darısı başımıza İNŞALLAH

teşekkür ederim ama siz böyle merak ettikçe korkum büyüyor açıkçası ya çok az gitmişse -3 falan olsa sevinirim inanın İnşallah

Çok iyisin.. acıkma süren bayağı uzun..

Derinciğim moralini neden bozuyosun ki...yabancı değil kayınvaldenelr de kalıcaksın...bence size iyi gelecektir...
dikkat et kendine fırsat bu fırsat dinlen bari orada...

nursenacım sen bir dilim pasta yemişsin keşke bende sadece okadar yeseydim...buraya yazmaya bile cesaretim kırıldı girip okuyup kaçıyom....eşşekten düşmüş karpuz gibi hissediyom kendimi yaww....

Tenisten babam geldi aldi bizi, ordan kardesimi klarnet kursuna biraktik... ordan dedim babama sizin eve gidelim aksam yemegini ben yapayim, tamam dedi. yemegi yaptim yedik mutfagi ortaligi topladim. babama cay yaptim sonra hadi bizi eve gotur dedim sag olsun bizim ozel soforumuz resmen :)
eve gelince kiza sut yap, disini fircalat yatir derken simdi geldim

evet canim insan unutamaz... ama insallah hepimize ders olurda yavrucaklarimizi daha fazla uzmeyiz :)

Hosgeldin!!! kolay gelsin

yaza kadar verirsin bayagi canim ya takma kafana!!

ayy canim bende unutamiycagim her halde... allah bir daha yasatmasin insallah...

ayyy kocalarla alakali yazini okuyunca utandim resmen canim... sinirlenince agzima geleni sayiyorum adama ama bundan sonra senin yazdigin yazi gelicek aklima bir daha imksaniz soylemem!!!

hahahah alemsin fesat gelin yada kiskanc gelin

tamam canim!!

Tamam canim!!

evet canim bir yasadigimizdan bin ders cikartmaliyiz!

Sabah: 06: 00: 1kase yogurt, 1kasik yulaf, 1kiwi

ara: 09: 00: 1avuc kuruyemis

10: 30: iskambil kagidi buyuklugunde 1dilim pizza

11: 15: 1pogaca

16: 20: 1kapuccino

aksam: 18: 45: 1tabak sulu et ve sebze

ara: 4kasik yogurt

3litre su
1bardak siyah cay

Son düzenleme:

hasibecim cokk cokkk ozur cnm ya bende unutkanlik var protein sevip yemedigim icin oluo sanirsam kusuruma bakmayin kizlar ya cok sik yapiorum ben bunu

İns bozmazsin bende aksama kdr sokaklarda olmama ragmen hurma yogurt yedim aksam kv gidince yemekdede hamsi olunca dayanamadim hamsi salata oldu aksam gorumcemde guluodu bana hala hurma yogurt yiycem dio hahaha die (yanimda goturmusdum yogurt hurmami geri getirdim)

dafi yaaa ben seni cok seviorum hem cok guzel seyler anlatiosun hemde biz çömezlere cok guzel dersler veriosun tesekkurler

gokce irem benide aglattin zaten bu aralar cok duygusalim ..iyi olmanizada sevindim

nursenacım sen bir dilim pasta yemişsin keşke bende sadece okadar yeseydim...buraya yazmaya bile cesaretim kırıldı girip okuyup kaçıyom....eşşekten düşmüş karpuz gibi hissediyom kendimi yaww....
sen bismillah de kaldığın yerden devam et zeynepcim

sağol canım güzel bakan güzel görür.
bazen bende yazdıktan sonra diyorum keşke yazmasaydım. yanlış anlayıp kırılan olursa diye endişe ediyorum.
zira en son istiyeceğim şey insanları kırmak, üzmek.
hepinizi çok seviyorum asla kırmak istemem.

asuu kızların bahanesiyle de olsa dışarı çıkman iyi oluyor. bazen ben günlerce çıkmıyorum. iki gündür bahane bulup çıktım iyi oldu. yarında tes sonuçlarını almaya gidicem gitmişkende pazara uğrarım sağlık ocağı cuma pazarının yanında. hem belki yine balık alırım doğal omega çokta severim kendilerini.

kizlarrrr bugunki yasadigim olay yuzunden sizleride uzduysem sizlerdende ozur dilerim

Haklısın iyi oluyor yoksa evden çıkmadıkça çıkası gelmiyor insanın
Bugün de zaten büyük kızım ebrulardan ayraç hazırlamış onları presletmemi istemişti o bahaneyle çıktım yürüdüm
Yarın ki ev oturması olacak ama olsun yeni arkadaşının ailesiyle kaynaşma yapacağız küçük kızım liseye yeni başladı ya yeni kişilerle tanışıyoruz

kizlarrrr bugunki yasadigim olay yuzunden sizleride uzduysem sizlerdende ozur dilerim
Estağfirullah canım hepimiz bazen istemeyerek başka şeylerin hırsını sevdiklerimizi üzerek çıkarıyoruz malesef son büyük pişmanlık oluyor genelde Allah büyük hata yaptırmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…