İyi akşamlar
Bugün miskin miskin oturmayı planlıyordum ama duramadım çıktım yürüdüm yine sonra arkadaş kahveye geldi oturduk epeyce
Yarın da küçük kızımın arkadaşına gideceğiz beraber
iyi akşmalar ben kvdede kalıyorum şimdi eve geldim eksik olan şeyler vardı yattığımız odada rutubet oldu çocuklarda bir türlü düzelmedi benim ayağımda hala aynı çok sinirlerim bozuk kv gelin bir kaç gün kalın dedi o yüzden yarın bildirim yapamayacağım...
gökçe kilomu aynı yazarsın canım dün tartıldığımda aynıydı çünki ....[/QUOTE
kısa sürede toparlarsınız inş. kayınvalideniz çocuklarla ilgilenir ve bakarsa onlara sizde ayağınızı dinlendirip iyileştirirsiniz ne iyi olur dimiii
ne kadar güzel:) bugün bizim buralardada hava çok güzel dii bir an sahile gidip yürüyüş yapmak istedim ama yapmam gereken işlerim vardııı gidemediim
iyi akşmalar ben kvdede kalıyorum şimdi eve geldim eksik olan şeyler vardı yattığımız odada rutubet oldu çocuklarda bir türlü düzelmedi benim ayağımda hala aynı çok sinirlerim bozuk kv gelin bir kaç gün kalın dedi o yüzden yarın bildirim yapamayacağım...
gökçe kilomu aynı yazarsın canım dün tartıldığımda aynıydı çünki ....[/QUOTE
kısa sürede toparlarsınız inş. kayınvalideniz çocuklarla ilgilenir ve bakarsa onlara sizde ayağınızı dinlendirip iyileştirirsiniz ne iyi olur dimiii
yediklerime dikkat edemiyorum bari yürüyüm diyorum hiç yoktan iyidir
iş güçten her zaman fırsat bulunmuyor tabii canım yarın fırsatın olur inşallah senin de
derincim inşallah toparlarsınız bir an önce canım
aynı benim çocukluğum....
birde ben çocukken çok mektup yazardım, öğretmenime anneme babama halama....
senin oğlanda da varmı bu?:)
bende menümü paylaşayım
sabah sağlık ocağından eve gelinceye kadar 1 avuç badem, 1 küçük yerli muz yedim.
eve geldiğimde
1 yumurta, 1 kk peynir, 10 zeytin, 1 salatalık, 2 gün kurusu, 1 fincan kahve
ara : 1 yeşil çay, 1 bardak ayran , iki fincan limonlu sıcak su
akşamı henüz yemedim ama bamya, enginar ve yoğurt var menüde
güzel liste iraden daim olsun canımnerelerde olduğumu sormuşsun aslında buralardayım nilüşüm geliyorum okuyorum yazacak güzel düzenli listelerim olmadığı için yazamıyorum. geçen hafta kötü geçtii misafirler stres! yememi bir türlüü düzenliyemedim sonracığma planlar yapıyorum uymuyorum bilirsin işte :) yarın tartı günüü bakalım ne çıkacak benim ki:) yeni elektirikli süpürge almışsın güle güle kulan canım benimde 10 gün öncee kombi gümledi yaklaşık 15 sene filan olduğu içinde değiştirdik ve evet bende okumuştum şubat ayında elektronik eşyaların bozulacağını neyseki şubat bitti ...
puff öfff kem kümm nası desem 1 dilim yas pasta yediğimi(
çok etkileyici bir resimaynı ağırlıktaki yağ ve kas kütlesi...
midem bulandı akşam akşam ..
taşıdığım onca ağırlıktan tiksindim.
kendime acıdım..
yarın sabah uyanınca tekrar bakayım bu resimlere...
iyi geceler...
yok cnm sütüm kesildiği için diyet yapmaya başlamıştım. görüştüğümüzde de anlatmıştım ama atlamışsın herhaldeben seni emzirio zannediodum...
maşallah cnm azmine bayıldım bende yapmak istiyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.yarınki tartını çok merak ediyorumVee hurma ve yoğurtta 6. Gün başlasın :) sonuçları bende çok merak ediyorum ama cumaya kadar tartılmak yok :)
çok geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. hakkında hayırlısı neyse o olsunYenacim anlatmak istemiyordum ama offf
3 aydir hastanelerdeyim adet oldum ve kanamam kesilmedi 20 gun sonra kurtaj ettiler yine kesilmedi ondan 2 hafta sonra sis denilen hir operasyon gecirdim sonra polip var ameliyat dediler ameliyat oldum yine kesilmedi yasin kucuk olmasa rahimi alirdik ama yasin kucuk dediler iki gundur cok fazlaydi afedersin wcden kalkamadim acile gittim iki gundur ugrasiyorum dun yine kurtaj oldum hemde uyusturmadan bagirttira bagirttira birde hormonlu spiral taktilar dun gece bu seferde gecmezse rahimi alicaz dediler dua edin bana canim artik kan gormek istemiyorum 3 aydir biktim artik isyan olmasin allahim isim degistirmeylede ugrasamadim ama yeni ismim esracan degistirmesemde siz oyle bilin canim
ellerine sağlık cnmpoğaçalar pişti mis gibi koktular valla yemedim şimdilik
koca bir leğen hamur yapmıştım 2 tepsi poğaça yaptım çoğunu arkadaşa götürürüm 1 tepsi de pizza hazırladım kızalr gelince pişiririm 2 tane büyük haşhaşlı çörek yaptım :)
poğaçaları arkadaşa bırakıp başka bir arkadaşımla yürüyeceğiz inşallah
yavaştan hazırlanıp çıkarım
hahahahahaCanim 59 kiloyla ezilmeyesin buralar 90 -100 dolu da;-)))))))
hoşgeldin cnm daha önce vermişsin yine başarabilirsin.merhaba arkadaşlar bende kilo problemi yaşayanlardanım 100 kilonun da üzerinde doktorada gittim sağ olsunlar hiç bir sorunum yokmuş kendi başına kilo vereceksin dediler bende kendi çabalarımla 18 kilo vermiştim ama bu sene hepsini geri aldım ve bu durum beni kötü hissettiriyor bana önere bileceğiniz bir diyet var mı önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
aynen öyle dün nöbetteyken arada odaya girdikçe muhteşem yüzyıla takıldı gözüm özetinde cihangir ölüyodu süleyman sarılmış ağlıyordu. ayyy dedim Rabbim evlat acısıyla imtihan etmesin kendimi koydum onun yerine gözyaşlarım süzüldü azıcık yanaklarımaCocuklarimin gulen gozlerini gormek herseyi unutturuyo hstaligi acilari kederleri rabbim evladiyla imtihan etmesin kimseyi insallah
geçmiş olsun bidaha tekrar etmez umarıım :))
benim çocuklarda bugünlerde puding e taktılar şu an mutfak tezgahı pudink kaseleri dolu olacak iş mi gerçi hala yemedimbirde bugün markete bir baktım kocaa buzdolabı dondurmaa yaa dedim daha erken değilmii noloyoor yok herzaman dondurma var artıkda adamlar dolapları 4 misli büyütüp yenii ürünler getirmişler yazında dondurma yakamızdan düşmez puuff:18:
Henüz okuma yazma bilmediği için mektup yazmıyor
Büyüynce nasıl olur bilemiyorum...
Ben de muz yediysen bir yumurta ye diyecektim sen de onu yapmışsın..
Sizin de hayırlı olsun kombiniz..ya bu beslenme konusu zor bizler için...Düzen bir bozuldu mu toparlanmak uzun sürüyor..
maşallah cnm azmine bayıldım bende yapmak istiyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.yarınki tartını çok merak ediyorumdarısı başımıza İNŞALLAH
kaç gündür 7 saatten önce acıkmıyordum bugün 5 saatte biraz açlık hissettim 1 bardak ayran içtim.
akşam biraz geç oluyor benim.saat 19 dan önce yiyemiyorum. gerçi 20 den sonra ya bırakmıyorum.eşimi beklemesem de olmuyor. yalnız yesin istemiyorum. zaten hahtanın iki günü gelmiyor yemeğe geldiği günde geç geliyor.
gökçe kilomu aynı yazarsın canım dün tartıldığımda aynıydı çünki ....
Canniiimmmmm her insanin sabrinin tastigi bir an oluyor hepimiz buna benzer seyler yasiyoruz sonucta bizde insaniz hata yapmak bizim dogamizda var hicbirimiz melek degiliz onemli olan yaptigimiz hatalardan ders cikarip birdaha yapmamak tecrube denilen seye boyle sahip oluyoruz zaten o icine oturan vicdan azabini bende tattim birgun kizima bir tokat attim gecen sene 1. sinifa gidiyordu okuluna biraktim ama okulun kapisindan girerken bana bir bakis atti eve geldim aksam o eve gelene kadar hungur hungur agladim simdi bile icim bir kotu oldu ne yapalim annelerinde sabredemedigi seyler oluyo bu bizim onlari sevmedigimiz anlamina gelmez canim uzme kendini
kızlar ben geldim
nöbetten çıktım biraz uyudum
sonra kızımı aşıya götürdüm
ben yokken neler yapmışsınız siz böyle 24 sayfa geçmiş beni bekliyor
ben şimdi başlıyorum anca biter
bitince haber veririm
kızlar yazlık elbiselere bakıyorum hep güzel modeller 42 de bitiyoyaza böyle girersem vay halimeeee , kızımla eşim denize havuza girerken ben valiz gibi kenarda durmak istemiyorum , yarın sabah tartılıp başlayacağım inşallah , şu abur cuburlardan bi kurtulsam gerisi kolayda
gökcecim üzüldüm bugün yaşadıklarına
ben hayatımda sadece bir defa bir çocuğa vurdum aklıma geldikce hâlâa üzülürüm. bizim yanımda 6 sene oturan gelinin küçük kızı ben hamur yaparken yapma dedikce unları etrafa saçtı elini hamurun içine sokunca elinin üstüne bir tane vurdum. hiç beklemediği için önce çok şaşırdı sonra dudağını büke büke ağlamaya başladı o anı hiç unutamadım. o yemeği yapmamayı tercih ederdim. yanımda çok çocuk büyüdü hemde annesiz babasız hiç birisine vurmadım çok şükür. o bir kerelik deneyimimide unutamadım.
sen çok darlanmışsın . acısı çocuktan çıkmış. ama telafi etmişsiniz .
kızlar yaa şimdiki gençlere bakıyorum kocalarını kızdıkları zaman bazı hayvanların adıyla anıyorlar. ben hiç eşime böyle birşey yakıştırıp söylemedim. eşime çirkin birşey yakıştırdığımda ona olan saygımı yitiririm . aynı zamanda kendime olan saygımıda yitiririm. hangi sıfatı yakıştırsam bende onun karısı oluyorum.
kızlar az önce komik bişey yaşadııım:))))
eşimi aradım az önce, oda telefonda biriyle konuşuyodu, konuşması bittikten sonra arar diye tam kapatcaktımki eşim beni açıp konuşmaya başladı:))))
sonra eşim beni aradı, noluyor bu telefona dedi, kendi kendine konuştuğumu kapatıyor çalanı açıyor dedi:)
annesiyle konuşuyomuş, ben arayınca annesini kapatıp beni açmış telefon kendi kendine:) nasıl hoşuma gitti bu anlatamam:)
selam kızlar
bütün günüm koşuşturmaca ile geçtı şimdide eltimlere gidiyorum dua edin bozmayım diyeti buarada GÖKÇECİM beni yarın izinli yazarsan sevinirim şu yoğurt hurma diyeti bitene kadar tartılmak ıstemıyorum canm
hepınızı öpüyorum kocaman
gökçe kilomu aynı yazarsın canım dün tartıldığımda aynıydı çünki ....
hepimiz bu dünyaya geçmemiz gereken sınavlardan geçip gitmemiz gereken yolumuzu bulmak için geldik. yaşadığımız güzellikleri fazla yüceltmeden, hayatın zorluklarına çok da üzülmeden yaşadığımız şeylerden gereken dersi çıkarım hayatımıza devam etmeliyiz. dafi de anlatmış ya. bir yaşadığımızdan bin ders çıkarmalıyız... ve sevmeye devam etmeliyiz. sevgi herşeyi çözer...
ayyy kızlar 17:32de başladım geçmişi okumaya anca bitirdim
tabi arada kızımı yedirdim oynadım uyuttum yemek yaptım yedik toparladım vs vs
sürekli pc başında olamadım yani
bu hafta bana ne oldu anlamadım çok farklı birşeyler yemedim ama 95e çıkmışım moralim bozuldu artılardayım bu hafta
çok etkileyici bir resimpaylaşım için teşekkür ederiz :)
yok cnm sütüm kesildiği için diyet yapmaya başlamıştım. görüştüğümüzde de anlatmıştım ama atlamışsın herhalde
maşallah cnm azmine bayıldım bende yapmak istiyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.yarınki tartını çok merak ediyorumdarısı başımıza İNŞALLAH
çok geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. hakkında hayırlısı neyse o olsun
ellerine sağlık cnm
hahahahahaben bunu beğendim
hoşgeldin cnm daha önce vermişsin yine başarabilirsin.
aynen öyle dün nöbetteyken arada odaya girdikçe muhteşem yüzyıla takıldı gözüm özetinde cihangir ölüyodu süleyman sarılmış ağlıyordu. ayyy dedim Rabbim evlat acısıyla imtihan etmesin kendimi koydum onun yerine gözyaşlarım süzüldü azıcık yanaklarımaöyle işte...
selam kızlar
bütün günüm koşuşturmaca ile geçtı şimdide eltimlere gidiyorum dua edin bozmayım diyeti buarada GÖKÇECİM beni yarın izinli yazarsan sevinirim şu yoğurt hurma diyeti bitene kadar tartılmak ıstemıyorum canm
hepınızı öpüyorum kocaman
gökcecim üzüldüm bugün yaşadıklarına
ben hayatımda sadece bir defa bir çocuğa vurdum aklıma geldikce hâlâa üzülürüm. bizim yanımda 6 sene oturan gelinin küçük kızı ben hamur yaparken yapma dedikce unları etrafa saçtı elini hamurun içine sokunca elinin üstüne bir tane vurdum. hiç beklemediği için önce çok şaşırdı sonra dudağını büke büke ağlamaya başladı o anı hiç unutamadım. o yemeği yapmamayı tercih ederdim. yanımda çok çocuk büyüdü hemde annesiz babasız hiç birisine vurmadım çok şükür. o bir kerelik deneyimimide unutamadım.
sen çok darlanmışsın . acısı çocuktan çıkmış. ama telafi etmişsiniz .
ben o günleri yaşadım. hayat bedensel işlerin çokluğundan dolayı biraz zordu ama güzellikleride çoktu. akşam oldumu erkekler kahvehaneye gider , kadınlarda ellerinde fenerler komşulara giderlerdi. genç kızlar ortaya konmuş petrol lambasının etrafına oturup kanaviçe işlerken yaşlılar çocukları bir köye toplayıp masal anlatır, islam tarihini, yaşanmış hikayeleri masal gibi anlatırlardı.
hangi evde iyi masal anlatan yaşlı varsa onun evine gitmek isterdik.
masal dinlemiycek yaşa gelenler kendi aralarında taş oyunları oynarlardı.
ailecek iyi anlaşanlar bir araya gelir sobanın üzerinde un ve pekmezle helvalar yaparlar kahvahaneden erkekleride çağırır tatlı yerken muhabbet ederlerdi. bu böyle uzayıııp gider. o günlerinde güzelliği vardı.
kızlar yaa şimdiki gençlere bakıyorum kocalarını kızdıkları zaman bazı hayvanların adıyla anıyorlar. ben hiç eşime böyle birşey yakıştırıp söylemedim. eşime çirkin birşey yakıştırdığımda ona olan saygımı yitiririm . aynı zamanda kendime olan saygımıda yitiririm. hangi sıfatı yakıştırsam bende onun karısı oluyorum.
sen bismillah de kaldığın yerden devam et zeynepcimnursenacım sen bir dilim pasta yemişsin keşke bende sadece okadar yeseydim...buraya yazmaya bile cesaretim kırıldı girip okuyup kaçıyom....eşşekten düşmüş karpuz gibi hissediyom kendimi yaww....
sağol canım güzel bakan güzel görür.hasibecim cokk cokkk ozur cnm ya bende unutkanlik var protein sevip yemedigim icin oluo sanirsam kusuruma bakmayin kizlar ya cok sik yapiorum ben bunu
İns bozmazsin bende aksama kdr sokaklarda olmama ragmen hurma yogurt yedim aksam kv gidince yemekdede hamsi olunca dayanamadim hamsi salata oldu aksam gorumcemde guluodu bana hala hurma yogurt yiycem dio hahaha die (yanimda goturmusdum yogurt hurmami geri getirdim)
dafi yaaa ben seni cok seviorum hem cok guzel seyler anlatiosun hemde biz çömezlere cok guzel dersler veriosun tesekkurler
gokce irem benide aglattin zaten bu aralar cok duygusalim ..iyi olmanizada sevindim
asuu kızların bahanesiyle de olsa dışarı çıkman iyi oluyor. bazen ben günlerce çıkmıyorum. iki gündür bahane bulup çıktım iyi oldu. yarında tes sonuçlarını almaya gidicem gitmişkende pazara uğrarım sağlık ocağı cuma pazarının yanında. hem belki yine balık alırımİyi akşamlar
Bugün miskin miskin oturmayı planlıyordum ama duramadım çıktım yürüdüm yine sonra arkadaş kahveye geldi oturduk epeyce
Yarın da küçük kızımın arkadaşına gideceğiz beraber
hasibecim cokk cokkk ozur cnm ya bende unutkanlik var protein sevip yemedigim icin oluo sanirsam kusuruma bakmayin kizlar ya cok sik yapiorum ben bunu
İns bozmazsin bende aksama kdr sokaklarda olmama ragmen hurma yogurt yedim aksam kv gidince yemekdede hamsi olunca dayanamadim hamsi salata oldu aksam gorumcemde guluodu bana hala hurma yogurt yiycem dio hahaha die (yanimda goturmusdum yogurt hurmami geri getirdim)
dafi yaaa ben seni cok seviorum hem cok guzel seyler anlatiosun hemde biz çömezlere cok guzel dersler veriosun tesekkurler
gokce irem benide aglattin zaten bu aralar cok duygusalim ..iyi olmanizada sevindim
Haklısın iyi oluyor yoksa evden çıkmadıkça çıkası gelmiyor insanın
asuu kızların bahanesiyle de olsa dışarı çıkman iyi oluyor. bazen ben günlerce çıkmıyorum. iki gündür bahane bulup çıktım iyi oldu. yarında tes sonuçlarını almaya gidicem gitmişkende pazara uğrarım sağlık ocağı cuma pazarının yanında. hem belki yine balık alırımdoğal omega çokta severim kendilerini.
Estağfirullah canım hepimiz bazen istemeyerek başka şeylerin hırsını sevdiklerimizi üzerek çıkarıyoruz malesef son büyük pişmanlık oluyor genelde Allah büyük hata yaptırmasın inşallah
kizlarrrr bugunki yasadigim olay yuzunden sizleride uzduysem sizlerdende ozur dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?