bilmiyorumkı yenacım toparlana mıyorum bende acaba 4 5 kilo verirsem moral olurda toparlanırmıyım diye çabalıyorum bilemiyorumHayriyeciğim, sen bu aralar neden böyle umutsuzsun.? İnanmazsan olmaz ki canım...
Herkes veriyor kilo biz neden vermiyelim...
Bir de nacizane bizim kilo aralığındakilerin böyle tek tip beslenmeleri doğru değil..3-5 fazlamız yok bizim yolumuz çook uzun..O yüzden herşeyden yemeliyiz ki sıkılmadan devam edelim...
Özetle hurma yoğurt yapma bence, normal beslenmene devam et,yürüyüşünü yap...
Herşey güzel olacak inşallah..Bak yarın bizim günümüz, kendimiz için zayıflayıp sağlıklı ve fit olalım....
ablacım benım eşimde asla izin vermiy
canım inan bana çözüm değil.
bir yakınımız yaptı bunu ve tanıyamıyacağımız kadar zayıfladı. herşeyini dağıttı yeni kıyafetler aldı. 1 yıl kadar ayakları yere basmadı zayıfladım diye
sonra !!!
sonuç hüsran
inan onu görünce hep bende ameliyat olmak istedim eşimin izin vermiyeceğini bildiğimden cesaret edemedim.
ben gram gram vermeye çalıştım bu durumdayım 20 kilo verdim. ama o yakınımız eskisinin iki katı. vermeye kıyamayıp ayırdığı eski kıyafetine bile giremiyor.
bende öğleni mi yazayım 1,5 lahmacun ayran salata yoğurt yedim akşamda bi tabak etli bakla yogurt çorbası ve yeşil biber yedim
ben galiba hurma ve yoğurttan sonra korkarım ki bu hafta artıya geçerimleslie 3 mile yaptım bide
çok teşekkürler desteğinize inanın siz toparlıyorsunuz benı siz olmasanız ben bunuda veremezdim sizi seviyorumDaficiğim ameliyat çözüm değil sonrasın da yine dikkat etmeleri gerek...Spor yapmaları gerek..
bir ömür boyu bir bardak suyu bile birden içemeyecekse insan, ne anlamı var ki öyle hayatın...Ve ona rağmen kuş kadar yemeyle bile kilo alabiliyorlar zamanla...
hayriye isterse çok güzel kilolar verir veriyor da...
bende menümü paylaşayım.
sabah : iki yumurta, 1 avuç badem, 1kk. peynir, 10 zeytin, 2 gün kurusu, yeşillik, 2 bardak ıhlamur, 1 fincan kahve
ara : 1 kupa biberiyeli yeşil çay
1 fincan kahve
1 bardak keten tohumlu ayran
akşam : fırında balık, yeşil salata , 1 fincan kahve
bol bol su
Güzel olmuş afiyet olsun...artı olsan da üzülme,hemen demoralize olma yola devam...
Acıktığın da limon suyu damlatılmış ılık su açlığı bastırıyor aklın da bulunsun canım...
İnşallah devam kendime eylüle kadar zaman verdim hedefim öyle 50 falan da değil 70 olmak istiyorum o bana yeter ayda 3-4 kg versem eylülde ulaşıyorum hedefime İnşallah :) öneriler için çok teşekkürler ablacımbu arada senin boyun kaç benim 1,66
taman her harfine imzamı atarımDaficiğim ameliyat çözüm değil sonrasın da yine dikkat etmeleri gerek...Spor yapmaları gerek..
bir ömür boyu bir bardak suyu bile birden içemeyecekse insan, ne anlamı var ki öyle hayatın...Ve ona rağmen kuş kadar yemeyle bile kilo alabiliyorlar zamanla...
hayriye isterse çok güzel kilolar verir veriyor da...
bilmiyorumkı yenacım toparlana mıyorum bende acaba 4 5 kilo verirsem moral olurda toparlanırmıyım diye çabalıyorum bilemiyorum
ablacım benım eşimde asla izin vermiy
or 3 senede ver yavaşver ama salıklı ver diyor ama ben çookk sabırsızım
çok teşekkürler ablacım ınşallahbende senıngıbı kararlı ılerlerım
taman her harfine imzamı atarım
canım yaparsın ben inanıyorum sana
ben yıllarca hiç veremiyeceğimi düşündüm. hep ''ben yiyerek almadığım için yemeyerek veremiyorumilaçlarla aldığım için diyette yapsam veremem '' deyip kendimi kandırıyordum. hiçde öyle değilmiş. sadece kendimi kandırmışım. azmedince, sabredince oluyormuş. bize belki çok yavaş gibi geliyor ama aslında aldığımızdan daha hızlı veriyoruz. ben bu kiloları yıllarca yiyerek aldım. ama iki üç yıl dikkat ettim ve verdim. ideal kilom 85 ti ve ideal kiloma 1 kilo kaldı. ben yaz tatilinde alırım diye düşünerek 5 kilo çektim ideal kilomu 80 yaptım. ve inanıyorum yaz tatiline kadar ideal kiloma ulaşıcam. ve kendimden olduğum kadar sendende eminim. azmedersen başarırsın.
sağol yenacım çok teşekkürler peyniri o kadar ancak yiyebiliyorum çok doyuyorum.afiyet olsun daficim...PEyniri bir avuç diyorlar..Bir de balıktan sonra illa 1 kk helva yahut bir kaşık tahin öneriyormuş canan hoca..
hatta tahinli kabak yapıyormuş bazıları..
1,60
Sen kilo çizelgesi yapamadınmı.?
meyracım ellerine sağlık canım[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]30 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnazar[/TD]
[TD]140 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]185 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dafi[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ nursena
Haftanın spor ikincisi ......... burcu8181
Haftanın spor üçüncüsü...... elifce1453:124::124:
hoş geldin hepımızın amacı kurtulmak hep beraber başarıcazHerkese merhaba. Birkaç gündür grubu takip ediyorum.uzun zamandır muzdarip oldugum kilolarımdan kurtulmaya karar verdim. çevremde bana eşlik edecek birbirimize destek olarak zayiflayabilecegimiz birileri olsun istedim.yillardir istedim fazlalıklardan kurtulmak . Ama sanırım yeteri kadar sabır gösteremedim. Bu sefer kararlıyım!
Bilmenizi isterim bende varım.
10000 adim normalmiymiss.bende meeak ettim bak simdi.bu adim sayar tum turkiyede dağıtılıyor mu acaba.bende bur tane var ama oyle iyi birsey degil.gidip bende alsam mi ki.GEÇEN DİYETİSYENE GİTİİM YA dr a diyom günde 10000 adım yapıyom adam diyokii normal insanın yapması gereken diyooo pehh pehhhh zaten günde 10 bin adım atsakk zayıflarım kiiii
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]30 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnazar[/TD]
[TD]140 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]185 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dafi[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ nursena
Haftanın spor ikincisi ......... burcu8181
Haftanın spor üçüncüsü...... elifce1453:124::124:
Herkese merhaba. Birkaç gündür grubu takip ediyorum.uzun zamandır muzdarip oldugum kilolarımdan kurtulmaya karar verdim. çevremde bana eşlik edecek birbirimize destek olarak zayiflayabilecegimiz birileri olsun istedim.yillardir istedim fazlalıklardan kurtulmak . Ama sanırım yeteri kadar sabır gösteremedim. Bu sefer kararlıyım!
Bilmenizi isterim bende varım.
hoş geldin hepımızın amacı kurtulmak hep beraber başarıcaz
hoş geldin hepımızın amacı kurtulmak hep beraber başarıcaz
10000 adim normalmiymiss.bende meeak ettim bak simdi.bu adim sayar tum turkiyede dağıtılıyor mu acaba.bende bur tane var ama oyle iyi birsey degil.gidip bende alsam mi ki.
Meyracim ellerine saglik.ben bu hafta dustum derdceden.ama hafta sonu koydeydik orsda yapamamistim.haftsya yine zorlayacagim dereceyi :))
Hosgeldin sefalar getirdin arkadasim..yas boy kilo kav.evli misin bekar misin. Sevgiler
Teşekkür ederim.
Yas 37
Boy 165
Kilo 98
Bu Arda evliyim 3.5 yasında bir oğlum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?