Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyorum ki 2 li rakamlara dusupte cizelgeyi ne zaman hazirlarsin diyorum iddaya mi girsek diyorum saka mahiyetinde yani saka olsun diye canim

spor : hergün 5bin ile 10 bin arası adım atıyorum.

ablacım sporda dakika geçerli olduğu için bunu nasıl yazıcamı bilemedim, oyüzden alamadım listeye.

Merhaba herkese..hayırlı cumalar...

Kİlom aynı..
spor yok..

Şimdiden elinize sağlık...

maşaallah
2günlük doğum günü kaçamağına rağmen kilon aynı
benim bu 5333ile 3günlük kaçamakla hemen +300gr oluverdim...

spor :yok
ama spor amaçlı 180 dakika yürüyüş

canım sporlar dakika ile bildiriliyor, ve spor amaçlı olan yürüyüşlerde spor olarak sayılıyor bizim bu topikte, oyüzden aldım senide:)
hadi 3.oldun maşaallah:)

120 mekik
8 km yürüyüş

canım spor dakika şeklinde bildiriliyor, şimdi sana ne yazsam olmicaktı oyüzden bu hafta listeye alamadım seni, haftaya inşaallah....

Diyorum ki 2 li rakamlara dusupte cizelgeyi ne zaman hazirlarsin diyorum iddaya mi girsek diyorum saka mahiyetinde yani saka olsun diye canim

Mart sonu diye iddiaya giriyorum o zaman seninle

MArt bitecek,kilo cetveli gelecek..

Meyracim emegine saglik canimm

gokceee saat 12 yi geciyo bal kabagina donusuyorum yavas yavas nerdesiiin ay yuzlum

İnşallah...herşeyin hayırlısı olsun...

ben de yürümeliyim...Bu hafta hiç yürüyemedim ama vakitte bulamadım açıkçası...

Ankara çok soğuktu bu hafta o da benim sebebim oldu yürüyemedim haftaya bol bol yürüyelim inşallah
Ben başka spor yapamam artık dizimden dolayı ama zaten en güzeli yürüyüş

ben 25te evlendim, iyide ettim gerçekten.....
ama yinede hayırlısı ne ise o olsun diye dua etmek gerek bence....
bizim göremediğimizi rabbim görüyor şüphesiz, hayatında ilerde ne getireceğini bazen tahmin edemiyoruz malesef.

Meyracım 5333 te zaten sebze sınırsızmış onu biliyormuydun.??

sağol ablacım, biliyordum, ama günlük sebzeyi es geçmemek için onada 3dedim:)
ama o sınırsız aslında bende de.... minimumlu:)

ben uyuyorum hanımlar kilo listesini bekleyemeyeceğim zaten -300 gr ile dereceye girmem mümkün değil öpüldünüz

İyi geceler herkese..Mutlu haftasonları...

Gökçe offlıne. sanırım yorgunluktan hazırlayamadı yanılmıyorsam babannesine yardım edecekti bugün...

Son düzenleme:
İyi geceler herkese..Mutlu haftasonları...

Gökçe offlıne. sanırım yorgunluktan hazırlayamadı,babannesine yardım edecekti bugün yanılmıyorsam...

iyi geceler:)

bende şu yeni bitmiş olan çamaşırları asayım:)
gelir bakarım yine yatmadan.....

Goz kapaklarim yer cekimine daha fazla karsi koyamiyacak galiba allah rahatlik versin hepinize listeye yarin bakarim artik opuldunuz cancagizlarim

Ellerine saglik cnm

tüm spor yapan arkadaşlarımı tebrik ederim.....

meyra cım ellerine sağlik üçüncü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…