inşallah keşeke öyle verebilsek olsunn 130 lu rakamlardan dğşmekte güzel ikili rakamlaru yaza görürsün inşallah
oyy yorgunluğa rağmen lste hazırladı sağol
hayır duası yeter babannenin boşver
geçmiş olsun benim öksüük hala geçmedii ne yaptıysam süründürüyo valla nefret ederim hastalıktan bende
hıh en nefret ettiğim şeyy aman çek kapıyı yürüyüş yap sende madem erken kalktın
Tabi aldirdiklarimi boyuma ekletmem lazim
Walla dogru dion fistik gibisin kiloyu verdinmi estetige bile gerek yokTabii caanimmm onlarin hepsi parasiyla guzel bende biraz kalcayi kucultsem biraz bacaklara liposaksin yaptirsam bir karin germe operasyonu birazda memelerden aldirdimmi al sana ozge ulusoy dimi ama sekerim
inşallah canım sarımsak tursusunu okuyordum şimdi kadın 3 ayda 24 kılo vermış denesekmı acaba
buranın tadı başkadır:)
hoşgeldiniz arkadaşlar
bugünkü menüm:
sabah:sahanda terayağlı 2 yumurta, domates, 8 zeytin, 5 gün kurusu, 1/2 çay bardağı ceviz, biraz çeçil peyniri
öğle: 1/2 çay bardağı ceviz, 3 gün kurusu, 2 hurma
ara: bkool (kivili yeni çıkmış ya da ben yeni gördüm 280,95kalori:26:) bu kaçamak oldu
akşam: 1/2 kase ezogelin çorbası, 2 yemek kaşığı mantar sote, 4 ızgara köfte, salata, 2 bardak ayran
tatliyim dimi birazda zayif olaydim sakirayla yarisirdimherkeslere günaydın. gönlünüzce bir haftasonu olur umarım..
ercancım sen çok tatlısın çok guldüm walla :)
Bende diyordum her yolu denedim niye zayiflayamiyorum diye meger sarimsaktanmis onu denememisim yakinda biri cikip şu kuyuya atlarsaniz zayiflarsiniz dese gidip o kuyuya atliyacaz herhalde ne cektik beee
cok tesekkurler hosbuldum :)hoşgeldin canım
zayıflama yolunda her yol mubahtır
evet karatay yapmaya çalışıyorum kitabını okumadım internetten incelediğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum iştetesekkür ederim hoşbuldum :) menünüz zengin karatay mı yapıyorsunuz?
Yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldini ailemiz büyüyor
Surekli aklimda zayiflamak var ya bazen dusunuyorum bu zayiflarin kafasinda ne var onlar ne dusunuyorlar ki acaba
hattum canım sende yeniisin sanırım. hoşgeldin
evet daha dün akşam guruba girdim alışma turlarındayım ama girdiğimden beri arkadaşların destekleri cok oldu sağolsunlar.motivasyonum şimdiden arttı. :)
Surekli aklimda zayiflamak var ya bazen dusunuyorum bu zayiflarin kafasinda ne var onlar ne dusunuyorlar ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?