offffffff geçin dalgayıı bak gene 7 li rakamları görüp doğurmazsam:)))))))))))))))
hıı hııı haşhaş bitti evde sanırım:)))
evet ben geldiğimdede cimcime yapıyodu ilk hafta 3 kilo kadar verdim çığlık çığlığa
yazdım verdiğim kiloyu meğersem ilk hafta her kez çok verirmiş ben mort tabi:))
tabi sonra zayıflayıp doğurdum hopp aynı noktaya geri geldim geri geldiğimdede yena sen yapıyodun ne zaman listeyi ele aldın kilo veremedin:)))))))))))))))))
nası kızdırıyom ama
anam hep senin ankarada deli gibi saatlerce yürüyüşlerini kıskanırdım asu hanımcım
4. Senene girdin ve hala kiloyla ugrasiyorsun ben yaza kadar bu isi bitirmeyi vee zayiflamayi dusunuyorum imkansiz hayallermi kuruyorum acaba yaaa
offffffff geçin dalgayıı bak gene 7 li rakamları görüp doğurmazsam:)))))))))))))))
hıı hııı haşhaş bitti evde sanırım:)))
evet ben geldiğimdede cimcime yapıyodu ilk hafta 3 kilo kadar verdim çığlık çığlığa
yazdım verdiğim kiloyu meğersem ilk hafta her kez çok verirmiş ben mort tabi:))
tabi sonra zayıflayıp doğurdum hopp aynı noktaya geri geldim geri geldiğimdede yena sen yapıyodun ne zaman listeyi ele aldın kilo veremedin:)))))))))))))))))
nası kızdırıyom ama
anam hep senin ankarada deli gibi saatlerce yürüyüşlerini kıskanırdım asu hanımcım
Nerdeyse sıfır kaçamak gidiyordum canım cuma öğleleri kahve yanında piko yerdim kaçamak olarak yeğenimi gönderdikten sonra da hemenyürüyüş için dışarı atardım kendimi hem de yokuş yukarı kolay gitmiyor kilolar canım
Maşallah çok iyi dayandınız takdir ediyorum siziyani seni ve Elif'i ben 1 günde pes ettim
Tartı ne desin bir tarafıyla alay ediyor 90 a doğru emin adımlarla gidiyorum malesef
Eski resimlerime bakıp şükrediyorum hep canım Allah hepimizi 3 haneli rakamlardan uzak tutsun inşallah
Şu sıra 82 -83 e razıyım valla
Nursenayı sollamak lazım haklısın canıminşallah yarından tezi yok toparlanmaya çalışayım
hey gidi günler hey..nasıl geçiyor zaman...Sen o zaman yeğenine bakıyordun ve çok aktiftin ve her hafta kilo veriyordun.sana bazen gıcık oluyorudm..
her hafta da kilomu verilir diye..
Esracan sanırım annenle yaşıtım ben de...1971 yılın da doğmuşum...ben hesaplayamadım sen hesapla bakalım kaç yaşındayım..
Elifçim çok iddialısın...Ben daha mütevazı davranıp mart sonu ikili rakamda olayım...
Elifçim çok iddialısın...Ben daha mütevazı davranıp mart sonu ikili rakamda olayım...
Benim çizelge imha oldu canım :)))Asucum senin kilo cizelgen niye yok canim benim gibi 3 haftalik comezin bile var yani sen 3 yillikprofosyonel tecrubeli bir kk uyesine hic yakisiyor mu aaa aaaaaakisaca kilon kac ogrenebilir miyim canim....
bakma bize bizi hayat şartları bu hale getirdi bacımm ben 2009 dan beri burdayım:)))))))))
ve hala uğraıyomm annem kimler geldi geçti
eskiden buralar hep tarlaydı:))))
bakma bize bizi hayat şartları bu hale getirdi bacımm ben 2009 dan beri burdayım:)))))))))
ve hala uğraşıyomm annem kimler geldi geçti
Anam geldin mi kız biz de senden bahsediyordukberaber inelim yine 70 lere ama ben doğurmam sen doğur bacım
Haşhaşım da bitmedi canım
Ne yürürdüm beee
43 muhterem saygideger ablacimmm
annemden 1 yas kucuksun ben yine yenacim desem ne olur yaa yenacimcim
43 muhterem saygideger ablacimmm
annemden 1 yas kucuksun ben yine yenacim desem ne olur yaa yenacimcim
ve hala uğraşıyomm annem kimler geldi geçti
aslında iddiadan çok özlem tam 6 yıldır ikili rakamları görmedim artık bir tabu gibi oldu kırmak istediğim bir engel gibi aşmak istiyorum o duyguyuçok yükler yüklemişim sırtıma haksızlık etmişim kendime yıllarca, artık bu duruma son! umutluyum, hırslıyım ve İnşallah istikrarlı da olurum gücüme güç katıyor burası seninle yarışıyor olmakta ayrı bir zevk yalnız belirtmek istedim
Evet epeyce bilgisi vardı beyzanın hiç bilgimyok nerelerde acaba umut görüşüyordu onunla o da 3. Doğurdu ses yok hiçhatırlıyorum LEAH la paslaşırdınız hep menü konusun da..
O naapıyor acaba..
o haş haş bitmeli bitecek yoksa haşhaşlı bükme yapa yapa büklüm büklüm olyo her yanın
Tamam canım rahat ol...ben hiiç takılmam öyle şeylere...
sen çok mu erken evlendin çok gençsin Maşallah 3 çocuktu değil mi?
Nursena bacım bak ne diyorlarbilmukabele elifçim...Umarım uğurlu geliriz birbirmize ben de normal insan kilosuna gelirim asuuu ve nursena'dan önce..
bak milletin 43 yaaşında totunu var sen hala kilo vercem diye uğraşşşyanlış yoldasın
(kızdırmaya devam ediyorum az sonra çizgisinden çıkıp bana dalacak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?