Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bana da yaramıyordu liste yapmak. İyi de kaç aydır liste de yapmıyorum niye hala veremiyoruz...:26:

Sen iyice kafaya koydun doğurcan bidene aslan parçası..

4. Senene girdin ve hala kiloyla ugrasiyorsun ben yaza kadar bu isi bitirmeyi vee zayiflamayi dusunuyorum imkansiz hayallermi kuruyorum acaba yaaa

bakma bize bizi hayat şartları bu hale getirdi bacımm ben 2009 dan beri burdayım:)))))))))
ve hala uğraşıyomm annem kimler geldi geçti
eskiden buralar hep tarlaydı:))))

Son düzenleme:

Anam geldin mi kız biz de senden bahsediyordukberaber inelim yine 70 lere ama ben doğurmam sen doğur bacım
Haşhaşım da bitmedi canım
Ne yürürdüm beee

hatırlıyorum LEAH la paslaşırdınız hep menü konusun da..
O naapıyor acaba..

ayy yenı gördüm canım pardon
teşekkür ederımde umarım gerı almam şimdi onun telaşı başladı:18:

43 muhterem saygideger ablacimmm
annemden 1 yas kucuksun ben yine yenacim desem ne olur yaa yenacimcim

Elifçim çok iddialısın.. .Ben daha mütevazı davranıp mart sonu ikili rakamda olayım...

aslında iddiadan çok özlem tam 6 yıldır ikili rakamları görmedim artık bir tabu gibi oldu kırmak istediğim bir engel gibi aşmak istiyorum o duyguyu çok yükler yüklemişim sırtıma haksızlık etmişim kendime yıllarca, artık bu duruma son! umutluyum, hırslıyım ve İnşallah istikrarlı da olurum gücüme güç katıyor burası seninle yarışıyor olmakta ayrı bir zevk yalnız belirtmek istedim

Asucum senin kilo cizelgen niye yok canim benim gibi 3 haftalik comezin bile var yani sen 3 yillikprofosyonel tecrubeli bir kk uyesine hic yakisiyor mu aaa aaaaaakisaca kilon kac ogrenebilir miyim canim....
Benim çizelge imha oldu canım :)))
Şu an 87 kiloyum meraklı çömez
bakma bize bizi hayat şartları bu hale getirdi bacımm ben 2009 dan beri burdayım:)))))))))
ve hala uğraıyomm annem kimler geldi geçti

ve hala uğraşıyomm annem kimler geldi geçti

Haa haa haa esimde cok soyler bu lafi ne tarlaymis bee eskiden ucu bucagi gorunmuyormus herhalde ha ha ha

bilmukabele elifçim...Umarım uğurlu geliriz birbirmize ben de normal insan kilosuna gelirim asuuu ve nursena'dan önce..

esracınımcım,

ben ikili rakamlar da hazırlayacağım kilo çizlelgemi ok..)

hatırlıyorum LEAH la paslaşırdınız hep menü konusun da..
O naapıyor acaba..
Evet epeyce bilgisi vardı beyzanın hiç bilgimyok nerelerde acaba umut görüşüyordu onunla o da 3. Doğurdu ses yok hiç
Semiranla arada görüşüyoruz hatta bugün konuştuk
o haş haş bitmeli bitecek yoksa haşhaşlı bükme yapa yapa büklüm büklüm olyo her yanın

Bitiririm bi şekilde ben aşırı yemem zaten ondan bundan kelli hiç yemem artık zaten oldum bilmem kaç büklüm

bilmukabele elifçim...Umarım uğurlu geliriz birbirmize ben de normal insan kilosuna gelirim asuuu ve nursena'dan önce..
Nursena bacım bak ne diyorlar
bak milletin 43 yaaşında totunu var sen hala kilo vercem diye uğraşşş yanlış yoldasın
(kızdırmaya devam ediyorum az sonra çizgisinden çıkıp bana dalacak:)))

Aman tehlikeli sularda fazla dolaşma bence :))
Kızım benim arkadaş yeni doğurdu 40 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…