zeynepçiğim sen rahatlatıcı bir biçim de hafifledin çok şükür..
Bundan sonra almamaya çalışsan bile boyunda uzun yavaş yavaş verirsin.. bu hafifliği gördükten sonra çok almayacağına inanıyorum ben...
KArdiyolğa neden gidiyorsun.?
hic kolay olmadi cnm 6 ay cok az insanla gorusdum canim sikildikca yurudum carsiya bile gitmiodum cnm abur cubur ceker die sonra 8 ay hic dikkat etmedim 8 ini geri aldim hala o 8 i bile verebilmis degilim
sacini ne kadar kisaltman gerekio kafa derin acimiomu?
ewet daha oncede davet etmisdin tatlde olmazsam mutlaka gelirim simdiden izmirden kacmanin yollarini ariyorum sicaklar basladi ya 2 senedir daa alisamadim gordun kisin bile tisortla geziodum😄
Gecmis olsun birazdan dra gidicem kan vemeye acim heran bnmde migrenim tutabilir biran once bitsede karnimi doyursam
canım sağol sanada tü tü tüSüpersin canim masallah diyorum...
Suzan sozi dayko yavrularım kız ne kaa yürüdünüz öyle vuuuu :))) ahada buraya tebrik koyuyorum isteyen alsın.
Kız sozi bende seni geçmezsem haftaya bu bonus kafam fönlere gele
I love Bonus
Suzan sozi dayko yavrularım kız ne kaa yürüdünüz öyle vuuuu :))) ahada buraya tebrik koyuyorum isteyen alsın.
Kız sozi bende seni geçmezsem haftaya bu bonus kafam fönlere gele
I love Bonus
adım sayarım 12876 dan sonra sıfırlandı
üzüldüm cnm senin adına bugün ne yaptın sınıf öğretmeninle mesaj atmışsın o ne dedi ya da ne yaptı?
kızlar ben yatıyorum iyi geceler
Gökçeciğim ırkçılıkla ilgili bir durum olabilirmi.? sadece sana karşımı böyle..
Eğer öyleyse bu durumu lehine çevirebilirsin..
yine de üzülmemeye çalış canım..her yer de arıza tipler oluyor maalesef..ÇAlıştığındada olacak hep bir mücadele işte...
amin canım inşallah aldığımı kısa sürede veririm.Varsın Baskul bugun + çıksın sen aldığın enerjiye önümüzdeki hafta güzel sonuclar çıkarırsın bence ... Misafir ağırlamak tehlikeli iştir İpin ucu kacmasa iyi olur ..Allah kolaylık verin...
sağol daykocum teşekkür ederimgeçmiş olsun dafi
sağol yenacım inşallah dinlenebilirim. ihtiyacım var farkındayım.Geçmiş olsun daficiğim..Dinlenmen şart..
Olmadı doktora görün..
Allah kabul etsin asucumMerhabalar
Herkesin kandili mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin
Bugün evde herkes oruç epeyce sakiniz o nedenle :)
Kızlar ders çalıştılar vs zaten geç kalktık akşam biz de düğün dernek izledik bence de ne iyi ne kötüydü
Yemeğim var ama ilave yapmam lazım çorba yaptım şimdi bir de bezelye yapacağım bulgur pilavım var bir de salata yaptık mı tamamdır
Daficim eşim daha iyi şükür bir süre daha koruması dinlenmesi gerekli sanırım 2 hafta daha raporu var
Sibelcim geçmiş olsun dinlen bence bugün ya da en fazla yürüyüş yap
inşallah verebilirim.iyi yaptin canim kendini kisitlamiyarak!!! Affiyet olsun :) verirsin tekrar kilolari takma kafana... ama masallah coook guzel gezdiniz canim cekti coook :) ama resimler sayesinde bende gezmis oldum :)
kimsenin seni etkilemesine moralini bozmasına musade etme canım. adam şeceresinin ne olduğunu göstermiş sen uyma ona .hiç duymamış gibi yoluna devam et. seni rencide etmeye devam edersede haddini bildir.ya siniftakiler gülmese umurumda olmiycak herifin dedikleri... ama herkes 5dakika boyunca gülünce cok kötü oldum... simdi dusunuyorumda onlarin yuzune nasil bakicam? ki kesin o olayi ilk isleri bana hatirlatmak olucak... ama yapicak birsey yok pazartesi gunu tekrar gidicem okula... bugunde gitmedim yarinda gitmiycem sinif ogretmenine mesaj cektim. su ogretmen boyle boyle yapti benim moralim cok kotu bozuldu falan diye hatta uyuyamadim dedim...
Nilüfercim selam. Hassas ve düşünceli arkadaşım benim. Sonuçlar bugün çıkmış. Yarın randevu aldım ama hiç gidesim yok gibi belki haftaya erteledim. Seni bilgilendiricem canımYürüyüş te harakettir canım takılma o kadar...
Asucum bana diyorsun ama sen de bayağı ihmalkarsın sağlığın konusun da..Ortopediye gitmelisin bir an önce...
Ayrıca hafif yürüyüş dışında dizini zorlayıcı hareketler yapma lütfen..
Gerçekten çok zor ve ağrılı biliyorum..
Ben örneğin yrüdükten sonra bileğim nasıl sızlıyor anlatamam..
Burcu'cuğum,sonuçların belli oldumu.?
zeynepçiğim sen rahatlatıcı bir biçim de hafifledin çok şükür..
Bundan sonra almamaya çalışsan bile boyunda uzun yavaş yavaş verirsin.. bu hafifliği gördükten sonra çok almayacağına inanıyorum ben...
KArdiyolğa neden gidiyorsun.?
Gökçeciğim ırkçılıkla ilgili bir durum olabilirmi.? sadece sana karşımı böyle..
Eğer öyleyse bu durumu lehine çevirebilirsin..
yine de üzülmemeye çalış canım..her yer de arıza tipler oluyor maalesef..ÇAlıştığındada olacak hep bir mücadele işte...
Ben spor sonrası üşendiğim de saçlarımı toplayıp sadcece vücudumu sabunluyorum tamam
olur cnm 85in altına ineceğimi düşünmüyorum ama sanırım 85 küsur olabilirimHerkese günaydın
Az önce kahvaltımızı yaptık.
Kilo bildirimi yapayım.
Kilom 89.4
Spor 250 dakika leslie +150 dakika yuruyus = 400 dakika
Adimsayarim dunki degeri 5375 ( dun sporun yarisindan sonra taktim unutmuşum. )
sagol canim insallah ..dun duş almadan yattım.birazadan duş alıp çıkcam arkadasla randevumuz var ya bakalım .insallah sabah esim arabayla gitmemiştir yoksa çocukla otobüsle gitmesi cok zor olcak..
Aslında haberi var fizyoterapistimin. Evde eliptik bisiklet var onunla spor yapmamı onaylamıyor ,dizini bacağını cok zorlama diyor.leslie yaparkende tekmeleri kontrollü at diyor sagolsun. 1.5 aydır hergun nerdeyse gidiyorum.ozel kecioren hastanesi .normalde servisi yok.ama fizik tedavi alanlara ücretsiz araç yolluyorlar sanirim.insallah görüşürüz cok mutlu olurum...
Canim müthiş irade göstermişsin.massallah insallah bu sefer Dahada cok verir kurtulursun.
Ben ona bile işlendim dun.uyumusum öylece ..birazdan duş alıcım artık .ama dediğini bende yapıyorum sacımı kurutmak cok zor geliyor bana .cok sacım yok ama işleniyorum :)
Gecen hafta geçmiştir geri gelmez ama önünde yeni bir hafta var :)bugun yeni haftanın ilk gunu,bahar bir fırsat diye duşun ne güzel ...
Hedef koymak ne güzel bende koymak istiyorum 1 Haziran 85 in alti olsam ne güzel olur..
Canim bence hem regl düzensizliği hemde dizin icin Dr a git ihmal etme...
Hadi birlikte Walk Walk yapalım :)
canim dikkat et kendine..cok gecmis olsun...
waawwww sürersiniz Nilüfer hanim
Cok hedefi koydum HasibeCim varmızın 85 in altına inmeye
günaydın kızlar hayırlı cumalar akşama şehir dışından yatılı misafirim var ben daha yeni geldim iş güç yemek beni beklerrr
bildirim yapım işleri toparlarsam bakarım yine
kilo: 109.2 (-1.500)
spor:420 dk.( bantta hızlı tempo yürüyüş dışarda yürüdüklerimi hesaplamadım)
sozi adımsayar :15343
evdeki tartıda 1 kg daha az çıktım aç karnına tartıldımdı sonra bi dünya su üzerine kahvaltı diyetisyende 109,2 çıktım onu yazdım yinede geçen haftaya kıyaslamak için amaa kendimi başarılı buldum bu hafta az az gidiyor 1 ayda 5,500 kg verdim toplamda
selamun aleyküm güzeller
bol eksili bir gün diliyorum.
dün evim çok kalabalıktı sanırım yorgunluğumu atamadım. birde dünkü kalabalık bugün beni yatağa düşürdü kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
kolo bildirimi yapayım
kilo : 90
spor : yok
inşallah verebilirim.bu günlerde irade sıfır . sana dahada çok gezmek nasibolur inşallah canım. resimleri mecburiyetten ekledim her dakika telefon çalıyor nerdesiniz diye siz aramayın ben gezdiğim yerleri paylaşırım dedim bir iki gün dursun kaldırırım .
kimsenin seni etkilemesine moralini bozmasına musade etme canım. adam şeceresinin ne olduğunu göstermiş sen uyma ona .hiç duymamış gibi yoluna devam et. seni rencide etmeye devam edersede haddini bildir.
selam herkeze ,çok yoğunum kilo bildirimi için girdim iki çocukla akşama kadar koşturuyorum ,Allahtan ablamız öğleden sonra kreşe gidiyorda tek çocukla kalıyorum gecede uyumaları 12yi buluyor ondan sonrada benim oturmaya halim kalmıyor....allah sağlık versin kuzularımızada...
kilom 122.8
spor 180 dak iki mille leslie....
verirsin canim o kilocuklari merak etme!!! aminnnn canim (gezme konusu icin)
ilk kez rencide etmiyor... ilk kez olsa neyse... gerci ilk kez bu kadar abartili oldu... ama bu sefer sessiz kalmiycam
2cocukla yinede helal olsun canim 1kg vermissin!!! Boyle devam et!!! :)
bu arada forumun rengini maviye çevirmişler bir garip oldum alışamadım hala
sağol canm....vallahi çok koşturuyorum kendi evimi temizliği birde anneme bahar temizliğine gittim sürekli bir arada yiyoruz ya oblarda ya bende birde gece 10da lesliemi yapabiliyorum bir taraftan çocuk ağlıyor yanımda uğraşıyorum cnm iki haneli rakamlara inmek için...
Günaydın herkese pek keyifsiz ağır hissediyodum kendimi lesli yaptım biraz daha iyi gibiyim.
Burcu saçını komple kısaltman gerekmiyo canım hacamat nereye yapılıyosa orası kupanın büyüklüğünde traş ediliyo. Ensenin yukarısına gelen kısımdan yapılıyo. Biraz çirkin oluyo tabi kesilen yerin görüntüsü ama saçın uzunsa rahatlıkla kapatırsın hatta toplannca hiç belli olmuyo.
Erkeklerdede mesela sırtta falan çok tüy varsa traş ediliyo.
Acımıyomu demişsin tabiki biraz rahatsız ediyo kupalar vakum oluyo içinde çekiyo ama inan ağrıların gibi değil. Benim yengemin ağır migreni vardı ilk zaman hiç bişey çıkmadı kuyruk yağı koydu hacamat yerine bekletti o yağ çözüyomuş ordaki tıkanıklığı sonradan çok rahatladı kriz tutmuyo şimdi
Yaptırabilirsen bana dua ediceksin sadece bunu diyorum :)
Şu an sinsi bi ağrı bendede var sıkıntı yapıyo gözlerimi kısıyorum istemeden çok aydınlık geliyo her yer
I love Bonus
günaydın kızlar
bildirim yapıp çıkacam yarın malum diş buğdayı yapcam hazırlık temizlik vs yapmam lazım
gece işleri bitirdikten sonra gelirim geçmişede göz atarım
kilom:89.7
spor:230 dk
amin cnm inşallah
bende annemlere diyorum yazın yanıma gelin serin oluyor izmire nazaran diye ama bırakamıyorlar yine de orayı
Herkese günaydın
Az önce kahvaltımızı yaptık.
Kilo bildirimi yapayım.
Kilom 89.4
Spor 250 dakika leslie +150 dakika yuruyus = 400 dakika
Adimsayarim dunki degeri 5375 ( dun sporun yarisindan sonra taktim unutmuşum. )
sagol canim insallah ..dun duş almadan yattım.birazadan duş alıp çıkcam arkadasla randevumuz var ya bakalım .insallah sabah esim arabayla gitmemiştir yoksa çocukla otobüsle gitmesi cok zor olcak..
Aslında haberi var fizyoterapistimin. Evde eliptik bisiklet var onunla spor yapmamı onaylamıyor ,dizini bacağını cok zorlama diyor.leslie yaparkende tekmeleri kontrollü at diyor sagolsun. 1.5 aydır hergun nerdeyse gidiyorum.ozel kecioren hastanesi .normalde servisi yok.ama fizik tedavi alanlara ücretsiz araç yolluyorlar sanirim.insallah görüşürüz cok mutlu olurum...
Canim müthiş irade göstermişsin.massallah insallah bu sefer Dahada cok verir kurtulursun.
Ben ona bile işlendim dun.uyumusum öylece ..birazdan duş alıcım artık .ama dediğini bende yapıyorum sacımı kurutmak cok zor geliyor bana .cok sacım yok ama işleniyorum :)
Gecen hafta geçmiştir geri gelmez ama önünde yeni bir hafta var :)bugun yeni haftanın ilk gunu,bahar bir fırsat diye duşun ne güzel ...
Hedef koymak ne güzel bende koymak istiyorum 1 Haziran 85 in alti olsam ne güzel olur..
Canim bence hem regl düzensizliği hemde dizin icin Dr a git ihmal etme...
Hadi birlikte Walk Walk yapalım :)
canim dikkat et kendine..cok gecmis olsun...
waawwww sürersiniz Nilüfer hanim
Cok hedefi koydum HasibeCim varmızın 85 in altına inmeye
Selamün aleykümm...
çok şükür canım baya rahatladım tabiki artık nefes daralmasını çok nadir yaşıyom...evin içinde bi odadan diğerine geçerken bile nefesim tıkanıyodu...hareket etmek eziyet geliyodu...çok şükür daha bi çok sıkıntımdan kurtuldum...
bir süredir çok çarpıntım oluyo alakasız zamanlarda durduk yere....bide tansiyonum yükseliyo bi anda yer ayağımın altından kayıyo gibi oluyo...bayadır gitmem lazımdı ama anca sıra geldi...
sağol canım...bende iki gün önce kan verdim ama sonuçları almaya gidemedim eşim fırsat bulursa bugün alıcak bakalım...sanada geçmiş olsun canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?