- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Sagol zeynepcim sabaha nazaran daha iyim.. Oğlumu uyuttum yeşil çayımı iciyorumSelamün aleyküm...
ay ben çok fenayım yaa....bütün gün başağrısı çektim...iftarda 3 bardak su arkasından bir tabak dolu soslu makarna yedim üzerine 2 bardak daha suu...Allahım mide fesadı geçiriyorum sankiii....çok şişim çk rahatsız ediyoo..yeşilçay içicem birazdan ama yerim yok nereye içiceksem...
yenacım sakın sakın pes etme belliki duraksama dönemindesin ve pes ettiğin an geri geliyo gidenler....sen bütün bu ayrıntıları çok iyi biliyosun zaten oyüzden fazla bişey yazıp ukalalık etmiş olmayayım canım...çok iyi gidiyosun yürüşlerinde çok güzel...vucut daha nekadar direnebilirki....oyüzden pes etmek yokk..olumsuz düşünmek yokkk....biliyorum insan bukadar çabalayınca azda olsa eksi görmek istiyo ama eminimki çok güzel eksiler görüceksin oyüzden moralini bozma nolurr...
sibelcim sanada geçmiş olsun canım...çokk iyi bilirim o illet ağrıyı her adet döneminde eşlik etmese bana hatırım kalır...ayaklarını sıcak tut ve mümkünse karnına sıcak su torbası koy geçirmez ama rahatlatır canım...
he bu arada hepinizin kandili mübarek olsun...Rabbim oruçlarımızı kabul etsin inşallah...bazı sıkıntılarımız var..bu gece banada çok dua edin arkadaşlar nolurr....
Sagol zeynepcim sabaha nazaran daha iyim.. Oğlumu uyuttum yeşil çayımı iciyorumgel birlikte icelim :)
Birazdan leslie yapıcam 3 mile insallah cok zorlanmam. Bugun karnim ağrıya ağrıya dışarı çıktım gezmeye ... Agrim hafifledi ... Gezmeyi ne kadar cok seviyorsam artık ağrıyı hafifletici hormonlar salgiliyor vücut
Haydi ben kaciyim leslie ye gelen varsa cok sevinirim...
Selamün aleyküm...
ay ben çok fenayım yaa....bütün gün başağrısı çektim...iftarda 3 bardak su arkasından bir tabak dolu soslu makarna yedim üzerine 2 bardak daha suu...Allahım mide fesadı geçiriyorum sankiii....çok şişim çk rahatsız ediyoo..yeşilçay içicem birazdan ama yerim yok nereye içiceksem...
yenacım sakın sakın pes etme belliki duraksama dönemindesin ve pes ettiğin an geri geliyo gidenler....sen bütün bu ayrıntıları çok iyi biliyosun zaten oyüzden fazla bişey yazıp ukalalık etmiş olmayayım canım...çok iyi gidiyosun yürüşlerinde çok güzel...vucut daha nekadar direnebilirki....oyüzden pes etmek yokk..olumsuz düşünmek yokkk....biliyorum insan bukadar çabalayınca azda olsa eksi görmek istiyo ama eminimki çok güzel eksiler görüceksin oyüzden moralini bozma nolurr...
sibelcim sanada geçmiş olsun canım...çokk iyi bilirim o illet ağrıyı her adet döneminde eşlik etmese bana hatırım kalır...ayaklarını sıcak tut ve mümkünse karnına sıcak su torbası koy geçirmez ama rahatlatır canım...
he bu arada hepinizin kandili mübarek olsun...Rabbim oruçlarımızı kabul etsin inşallah...bazı sıkıntılarımız var..bu gece banada çok dua edin arkadaşlar nolurr....
Sagol zeynepcim sabaha nazaran daha iyim.. Oğlumu uyuttum yeşil çayımı iciyorumgel birlikte icelim :)
Birazdan leslie yapıcam 3 mile insallah cok zorlanmam. Bugun karnim ağrıya ağrıya dışarı çıktım gezmeye ... Agrim hafifledi ... Gezmeyi ne kadar cok seviyorsam artık ağrıyı hafifletici hormonlar salgiliyor vücut
ayyy kızım anca uyudu
geç oldu yüyümedim benimde uykum geldi
nöbetten çıktım malum öğlende uyuyamadım ben yatıyorum
iyi gecelerrr
Desteğin için sağol zeyneppçiğim..Yok pes etmeyeceğim Allahın izniyle..Sadece daha fazla eksi görmek istiyorum.. beni üzdü biraz ama geçti daha iyiyim..
Şişkinlik için ben de rezene çayı çok işe yarıyor eğer varsa onu iç..
Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin inşallah...Amin..
Aminn canım...Canım Allah ne sıkıntısız varsa gidersin. Her zaman yar ve yardimcin olsun.
Bende bu son dönemde çok zor zamanlar geçiriyorum
Allah'a sığındım. Sende dualarina benide dahil edermisin
İyi akşamlar
Sizlerin azmi beni mutlu ediyor hem de uyandırıyor
Yenacım seni çok iyi anlıyorum ama sanırım yaşadığın duraksama normal sen de biliyorsun zaten ama bilsek de kabul etmek zor
Ben napacam bilmiyorum iradem kaçtı gitti resmen yürüyüşü seviyorum ama fırsat olmuyor pek fazla yürüdüğümde de akşam bacağım çok ağrıyor
Aminn canım...
Rabbim yardımcın olsun sıkıntılarınızı gidersin yüreğine ferahlık versin...
hoşgeldin asuman ablacım...Rabbim şifa versin ablacım...vee hepimizede hedeflerimize ulaşmak için heves azim irade versinn....Aminn...
selamun aleyküm güzeller
hepinize hayırlı bir gün diliyorum
kandiliniz mübarek olsun
ben malesef kilo almışım ama yediklerime pişman değilim.çok güzel bir gezi geçirdim. hiç bir şeyi kısıtlamadım . sıra vermeye geldi. onuda veririm inşallah. bugün oruca kalkamadım malesefsanırım otobüste klıma çarptı fena tıkandım. ağzım burnum şelale olmaya başladı. ilaç almam gerek.kendimi hiç iyi hissetmiyorum. birde yemekli misafir gelecek. sanırım yorgunluğumuda atamadım. hiç zor gelmezdi ama bugün yemek yapmak gözümde büyüdü. gözlerimi zor açıyorum. ne yapıcam bilmiyorum.
hayırlısı inşallah.
neyse sabah sabah içinizi kararttım.
sizin gününüz çoook güzel geçsin
Canim hiç uzme sen kendini egitim cehaleti götürür ama esseklik baki kalır diye bosuna söylememişler .
Ama bu arada o senin bu sözü kaldırabilecek kadar esnek bir yapıya sahip oldugunu da düşünmüş olması muhtemel.sen ruhu genc enerji dolu bir hanımsin ,bu her sekilde belli .belki oda senin bu özelliğini görerek yas farkına yönelik rahat espiri yapmıştır... Yinede yapılan espiri birilerini güldürse bile bir egitimci bunu asla yapmamalı !
nasıl eğitimci bunlar anlamıyorum benimde bi zamanlar yaşadığım bi olay geldi aklıma kızım ilkokul 3. sınıftaydı öğrtmen sınıfı kümelere ayırmış 8 küme matematik dersinde sayı yuvarlamayı anlatıyormuş bizim kıza sormuş o da bilememiş yakasından tutmuş küme küme bütün masaları gezdirmiş bende o akşam tesadüfen aradım öğrtmeni dersleri nasıl die öğrt. de kızım anlattı sanmış anlattı offf nasıl kötü oldum anlatamam o yaşlarda çocuk sınıf ark. dalga geçmiş hep kendide anlatmadı yavrum utanmış başka ark. anlattı sonra bi kızdım benim çocuğumu yakasından tutarak nasıl sürükler masa masa babamda emekli sınıf öğrtmeni kızım ben konuşayım dedi şikayet edelim dedi zaten öncesindede 1-2 şey olmuştu sene sonu yakın die sadece konuştum öğrt. açıklaması o gün okula müfettişler gelmiş onun sınıfıda diğer sınıftan daha geride kalmış seviye olarak o da çok sinirlenmiş işte bizim kızda patlamış siniri yıl sonu başka okula aldım kızı daha varda ne diim artık eğitimci böyle olmaz ben canlı örneğiyle yaşadım neyse çok uzattım ...
Çok kırıcı bir cevap vermiş eğitim insanı...
Aklınca espriyle yaklaşmış ama yüzüne gözüne bulaştırmış...
Üzülme canım sen genç bir anne olarak çok güzel bir örneksin eğitimine devam etmekle..
Bir de beni şu çocuk haberleri korkunç etkiliyor..Öyle böyle değil paranoyak oldum düşündükçe..
2 gecedir örneğin hiç düzgün uyuyamıyorum..Nasıl koruyacağız çocuklarımızı Allahım yardım et bize..
Şu adanada ki kızın resmini görmeseydim keşke..6 yaşındaymış ya oda, oğlum da 6 yaşın da bağdaştırmıyorum ama manyakça bir şekil de hiç aklımdan çıkmıyor..
takip etmiyeyim diyorum medyanın her alanın da gösteriliyor..Çok yanlış bana göre Avrupa'da bu tür olaylar çok gizli tutulurmuş özendiriciliği artmasın diye..
Minicik bir misafirim vardı 3 aylık bebek..Çook tatlıydı..bebek ziyaretine geldiler yeni gittiler..
Yazık sürekli kustu, reflüymüş.. annesi emziriyor bir süre sonra fışkırtarak çıkarıyor...Doktoru 6 aylık olncaya kadar böyle olacak demiş.
Selamün aleyküm...
Asumancim bende gunlerdir hava kötü doğru dürüst yürüyemedim . Ama biryerde zinciri kurunca olsun yine düzeliyor . Bir hafta uysak düzene kar Kadir . Sabah hava güzel olursa dışarı çık azicik yürü kendini daha iyi hissedersin.İyi akşamlar
Sizlerin azmi beni mutlu ediyor hem de uyandırıyor
Yenacım seni çok iyi anlıyorum ama sanırım yaşadığın duraksama normal sen de biliyorsun zaten ama bilsek de kabul etmek zor
Ben napacam bilmiyorum iradem kaçtı gitti resmen yürüyüşü seviyorum ama fırsat olmuyor pek fazla yürüdüğümde de akşam bacağım çok ağrıyor
Süpersin canımsin benim.. Ben yürüdüm ama adimolceri almayı unutmuşum.guya 10 bini gececektim.5 bun civarı kaldıyatacaktım ama benide heveslendirdin geç meç demeden yapıyorsun
bende buldum şimdi videoyu spor ayakkabılarımı giymeye gidiyorum
Amin canim hepimizde...Selamun Aleykum. Hayırlı kandiller herkese. Allah hepimizin günahlarını affetsin.. dualarını kabul etsin..
sormaya çekiniyorum nasılsın? Dun aklimdaydin özelden yazacaktım kararsız kaldım.devam ediyormu eski sıkıntıların? Allah yardımcın olsun canim...Canım Allah ne sıkıntısız varsa gidersin. Her zaman yar ve yardimcin olsun.
Bende bu son dönemde çok zor zamanlar geçiriyorum
Allah'a sığındım. Sende dualarina benide dahil edermisin
Ayyy benimde en büyük korkum dostlar ... Yarin istanbuldan iki uc günlüğüne gelen arkadaşla göruscem. İnsallah bize gelir.bize gelirse ben onu zayıflayalim diye ac bırakırım :) ama dışarı çıkarsak eyvah eyvah....Cumartesi uzun yıllardır dostlugumuzu bozmadigimiz bir gurubumuz var Drama klübünden arkadaslar 8-10 kisi idik 30 kisi olduk esler çoluk cocuk :)) arkadasa bebek görmeye gidicem .. İnsallah kacirmam oralarda ...bende yeşilçayımı içiyorum şuan canım...
hafif tempolu yürüyüş iyi gelir karın ağrısına canım gezmeyi sevmenle çok alakası olmayabilir..
lesli içinde
hayırlı geceler canım...
Aminnn Aminnn....rezenem yok canım ama şuan az daha iyi gibiyim...
bende artık bolcaa eksiler görmek istiyorum ama tam ben bi düzen tutturuyom ya komşularla aylık toplanma zamanımız geliyo ya annemlere gidiyorum yada bana misafir geliyo başa sarıyorum...ve c.tesi gün var...onu bi şekilde dengelerim ama pazartesi anneme geçicem salı günü hem kardiyolojide hemde ortopedide randevum var bütün gün onlarla uğraşıcam..kısacası iki gündür biraz toparladığım diyetim gene tepetaklak olucak...
Harikasin canim..bekliyorum buradayımSibelcim başladınmi.leslie ile yuruyuse bende bugün yuruyemedim. Sana eşlik edeyim bende
Dizim ağrır demesen sanada ısrar ederim de 1 mile yapsan olmazmı?Âmin canım
Senin de maddi manevi tüm sıkıntılarını gidersin Rabbim inşallah
Hasibe ve Sibel sizi ayakta alkışlıyorum
gokcecim seninde kandilin mübarek olsun.bence zihninde bu olayı büyütersen okuldan soğursun oradaki insanlardan soğursun.birde okuldakilerin yas gurubu kucuk .onlara zaafını belli etme ,baksana koca adam lafını bilmiyor genclerin dillerinin hiç kemiği yoktur.hayatin her doneminde böyle ayarı olmayan Birsuru kişiyle karşılaşıyoruz malesef..Iyi aksamlar kizlarrrr!!!!
kandiliniz mubarek olsun buyuklerimin ellerinden kucuklerimin gozlerinden operim canlarim!!!
iyi yaptin canim kendini kisitlamiyarak!!! Affiyet olsun :) verirsin tekrar kilolari takma kafana... ama masallah coook guzel gezdiniz canim cekti coook :) ama resimler sayesinde bende gezmis oldum :)
ya siniftakiler gülmese umurumda olmiycak herifin dedikleri... ama herkes 5dakika boyunca gülünce cok kötü oldum... simdi dusunuyorumda onlarin yuzune nasil bakicam? ki kesin o olayi ilk isleri bana hatirlatmak olucak... ama yapicak birsey yok pazartesi gunu tekrar gidicem okula... bugunde gitmedim yarinda gitmiycem sinif ogretmenine mesaj cektim. su ogretmen boyle boyle yapti benim moralim cok kotu bozuldu falan diye hatta uyuyamadim dedim...offfff gecmis olsun canim kizina!!! ufacik cocugun yasadigi travmayi dusunemiyorum bile... ben bile bu yasimda bu kadar etkilendiysem...
ya herifin ilk vukati degil... ama daha once yaptigi espiriler bu kadar seviyesiz degildi...
aynen canim bende cooook uzuluyorum... ne olucak bu halimiz bilemiyorum... ama sunu biliyorum cocugunu sokakta yada her hangi bir yerde 5dakika yanliz birakmiycaksin...
ayyy yavrum gecmis olsun
gecmis olsun canim bas agrin icin...
Sibelcim zamanında çok leslie yaptım hem de genelde 5 mil yapardım günde iki kere yaptığım bile olurdu
Ama dizim şimdi izin vermez hafif tempoda bile koşamıyorum karşıdan karşıya geçerken hafifçe koşar adım yaptım dün zorladı beni ama yürüyebiliyorum şükür
Aslında soğuk sıcak dinlemem yürürüm ama daha kıramadım şeytanın bacağını dün yürüdüm ama bugün hiç çıkmadım yarın da yürürüm inşallah öğleden sonra dikmene gideceğim dönüşte yokuş aşağı yürürüm diye düşünüyorum
Leslie_Sansone_-_Walk_at_Home_-_3_Mile_Weight_Loss_Walk
ben bu vidoyu buldum yaptım malum youtube kapalı dailymotiondan buldum
bide 3 mile slim and sleek walk varmış onu sonradan gördüm artık onuda yrn yaparım hihihihi
bugün aştım kendimi sabah statda akşm leslie bunların hepi yrn eksi çıkmak için inşallah
Walk Walk yaptım terledim ama duş alasim hiç yok... Bu sporunda en zor tarafı duş almak..
Asumancim bende gunlerdir hava kötü doğru dürüst yürüyemedim . Ama biryerde zinciri kurunca olsun yine düzeliyor . Bir hafta uysak düzene kar Kadir . Sabah hava güzel olursa dışarı çık azicik yürü kendini daha iyi hissedersin.
Süpersin canımsin benim.. Ben yürüdüm ama adimolceri almayı unutmuşum.guya 10 bini gececektim.5 bun civarı kaldı
Amin canim hepimizde...
sormaya çekiniyorum nasılsın? Dun aklimdaydin özelden yazacaktım kararsız kaldım.devam ediyormu eski sıkıntıların? Allah yardımcın olsun canim...
Ayyy benimde en büyük korkum dostlar ... Yarin istanbuldan iki uc günlüğüne gelen arkadaşla göruscem. İnsallah bize gelir.bize gelirse ben onu zayıflayalim diye ac bırakırım :) ama dışarı çıkarsak eyvah eyvah....Cumartesi uzun yıllardır dostlugumuzu bozmadigimiz bir gurubumuz var Drama klübünden arkadaslar 8-10 kisi idik 30 kisi olduk esler çoluk cocuk :)) arkadasa bebek görmeye gidicem .. İnsallah kacirmam oralarda ...
Harikasin canim..bekliyorum buradayım
Dizim ağrır demesen sanada ısrar ederim de 1 mile yapsan olmazmı?
gokcecim seninde kandilin mübarek olsun.bence zihninde bu olayı büyütersen okuldan soğursun oradaki insanlardan soğursun.birde okuldakilerin yas gurubu kucuk .onlara zaafını belli etme ,baksana koca adam lafını bilmiyor genclerin dillerinin hiç kemiği yoktur.hayatin her doneminde böyle ayarı olmayan Birsuru kişiyle karşılaşıyoruz malesef..
Benim laf yetiştirme yada laf sokma gibi huylarım nedense hiç yoktur ama kizdimmi mesafe koyarım o kadar .. Yaradan onuda öyle yaratmış der gecerim... Ama bunun arkası israrla gelirse ters yüzümü anca o zaman gösteririm. Tersimde cok terstir ama
Bence sende uzme kendini...
iyi geceler cnmmasallah canim!!! insallah yarin guzel bir eksi gorursun :)
masallah sende walk walk yapmissin
benim bugun 4600adim oldu... yarin daha fazla olucak insallah
bu arada dedigin gibi kafama takmamaya calisiyorum... aslinda bugun gitsem okula giderdim hatta dunde... ama bu olayi koz olarak kullanip bu adamin bu yaptiklarina dur demekte faydasi olur belkide... pazartesi gunu hem sinif ogretmeniyle hemde gerekirse mudurle gorusecegim bu konuyu!
neyse guzeller iyi geceler :)
ya siniftakiler gülmese umurumda olmiycak herifin dedikleri... ama herkes 5dakika boyunca gülünce cok kötü oldum... simdi dusunuyorumda onlarin yuzune nasil bakicam? ki kesin o olayi ilk isleri bana hatirlatmak olucak... ama yapicak birsey yok pazartesi gunu tekrar gidicem okula... bugunde gitmedim yarinda gitmiycem sinif ogretmenine mesaj cektim. su ogretmen boyle boyle yapti benim moralim cok kotu bozuldu falan diye hatta uyuyamadim dedi
ayy bende gelinlik ayakkabımı giyemiyorum sıkıyor gerçi şimdi olur mu bilmem denemedim uzun zamandırÜniversitede 38 numara ayakkabı giyerdim simdi 40 numara giyorum.kilo aldıkta ayak numarası büyüyor malesef. Ben cok rahat ediyorum ama baskasını bilmem. biraz pahalı olabilir ama uzun yıllar giyiniyorsun sonuçta ..new balance diye bir marka.pek cok spor ayakkabı denedim ama en iyi bana bu geldi canim. Eskidi yırtıldı biri ama vazgeçemiyorum yinede :))
. Nette her okuduğuna inanma...Dr a git şüphen varsa..ama biraz zayiflayinca insanin ilk ayakları rahatlıyor...
Ben kaçıyorum artık.iyi geceler canimcim..
üzüldüm cnm senin adına bugün ne yaptın sınıf öğretmeninle mesaj atmışsın o ne dedi ya da ne yaptı?ya canim bir tane ögretmenim var ona canim SIKILdi...
dün derste adama dedim ki. Vize sinavimiz haziran 24te eski sinavlardan örnek ne zaman vericeksiniz acaba dedim. bana verdigi cevap su:
Sen sus konusma kucuk nine!!! (ve ustelik bagirarak soyledi)
sonra butun siniftaki cocuklar gulmeye basladilar... ben aglamamak icin kendimi zor tuttum... guluyormus gibi yaptim... herif baska birseyler daha soyledi ama ben duymadim o cumleden sonraki seyleri... kan beynime sicradi resmen...
bugunde o hödügün dersi vardi o yuzden gitmedim okula... yarin sinif ögretmenime anlaticam bu olayi
Walk Walk yaptım terledim ama duş alasim hiç yok... Bu sporunda en zor tarafı duş almak..
Asumancim bende gunlerdir hava kötü doğru dürüst yürüyemedim . Ama biryerde zinciri kurunca olsun yine düzeliyor . Bir hafta uysak düzene kar Kadir . Sabah hava güzel olursa dışarı çık azicik yürü kendini daha iyi hissedersin.
Süpersin canımsin benim.. Ben yürüdüm ama adimolceri almayı unutmuşum.guya 10 bini gececektim.5 bun civarı kaldı
Amin canim hepimizde...
sormaya çekiniyorum nasılsın? Dun aklimdaydin özelden yazacaktım kararsız kaldım.devam ediyormu eski sıkıntıların? Allah yardımcın olsun canim...
Ayyy benimde en büyük korkum dostlar ... Yarin istanbuldan iki uc günlüğüne gelen arkadaşla göruscem. İnsallah bize gelir.bize gelirse ben onu zayıflayalim diye ac bırakırım :) ama dışarı çıkarsak eyvah eyvah....Cumartesi uzun yıllardır dostlugumuzu bozmadigimiz bir gurubumuz var Drama klübünden arkadaslar 8-10 kisi idik 30 kisi olduk esler çoluk cocuk :)) arkadasa bebek görmeye gidicem .. İnsallah kacirmam oralarda ...
Harikasin canim..bekliyorum buradayım
Dizim ağrır demesen sanada ısrar ederim de 1 mile yapsan olmazmı?
gokcecim seninde kandilin mübarek olsun.bence zihninde bu olayı büyütersen okuldan soğursun oradaki insanlardan soğursun.birde okuldakilerin yas gurubu kucuk .onlara zaafını belli etme ,baksana koca adam lafını bilmiyor genclerin dillerinin hiç kemiği yoktur.hayatin her doneminde böyle ayarı olmayan Birsuru kişiyle karşılaşıyoruz malesef..
Benim laf yetiştirme yada laf sokma gibi huylarım nedense hiç yoktur ama kizdimmi mesafe koyarım o kadar .. Yaradan onuda öyle yaratmış der gecerim... Ama bunun arkası israrla gelirse ters yüzümü anca o zaman gösteririm. Tersimde cok terstir ama
Bence sende uzme kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?