Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy kızım anca uyudu
geç oldu yüyümedim benimde uykum geldi
nöbetten çıktım malum öğlende uyuyamadım ben yatıyorum
iyi gecelerrr

Sagol zeynepcim sabaha nazaran daha iyim.. Oğlumu uyuttum yeşil çayımı iciyorum gel birlikte icelim :)
Birazdan leslie yapıcam 3 mile insallah cok zorlanmam. Bugun karnim ağrıya ağrıya dışarı çıktım gezmeye ... Agrim hafifledi ... Gezmeyi ne kadar cok seviyorsam artık ağrıyı hafifletici hormonlar salgiliyor vücut
Haydi ben kaciyim leslie ye gelen varsa cok sevinirim...

İyi akşamlar
Sizlerin azmi beni mutlu ediyor hem de uyandırıyor
Yenacım seni çok iyi anlıyorum ama sanırım yaşadığın duraksama normal sen de biliyorsun zaten ama bilsek de kabul etmek zor
Ben napacam bilmiyorum iradem kaçtı gitti resmen yürüyüşü seviyorum ama fırsat olmuyor pek fazla yürüdüğümde de akşam bacağım çok ağrıyor

yatacaktım ama benide heveslendirdin geç meç demeden yapıyorsun
bende buldum şimdi videoyu spor ayakkabılarımı giymeye gidiyorum

Canım Allah ne sıkıntısız varsa gidersin. Her zaman yar ve yardimcin olsun.
Bende bu son dönemde çok zor zamanlar geçiriyorum
Allah'a sığındım. Sende dualarina benide dahil edermisin

bende yeşilçayımı içiyorum şuan canım...

hafif tempolu yürüyüş iyi gelir karın ağrısına canım gezmeyi sevmenle çok alakası olmayabilir..

lesli içinde

ayyy kızım anca uyudu
geç oldu yüyümedim benimde uykum geldi
nöbetten çıktım malum öğlende uyuyamadım ben yatıyorum
iyi gecelerrr

hayırlı geceler canım...

Aminnn Aminnn....rezenem yok canım ama şuan az daha iyi gibiyim...

bende artık bolcaa eksiler görmek istiyorum ama tam ben bi düzen tutturuyom ya komşularla aylık toplanma zamanımız geliyo ya annemlere gidiyorum yada bana misafir geliyo başa sarıyorum...ve c.tesi gün var...onu bi şekilde dengelerim ama pazartesi anneme geçicem salı günü hem kardiyolojide hemde ortopedide randevum var bütün gün onlarla uğraşıcam..kısacası iki gündür biraz toparladığım diyetim gene tepetaklak olucak...

Son düzenleme:

Sibelcim başladınmi.leslie ile yuruyuse bende bugün yuruyemedim. Sana eşlik edeyim bende

Aminn canım...

Rabbim yardımcın olsun sıkıntılarınızı gidersin yüreğine ferahlık versin...

hoşgeldin asuman ablacım...Rabbim şifa versin ablacım...vee hepimizede hedeflerimize ulaşmak için heves azim irade versinn....Aminn...

Âmin canım
Senin de maddi manevi tüm sıkıntılarını gidersin Rabbim inşallah
Hasibe ve Sibel sizi ayakta alkışlıyorum

Iyi aksamlar kizlarrrr!!!!
kandiliniz mubarek olsun buyuklerimin ellerinden kucuklerimin gozlerinden operim canlarim!!!

iyi yaptin canim kendini kisitlamiyarak!!! Affiyet olsun :) verirsin tekrar kilolari takma kafana... ama masallah coook guzel gezdiniz canim cekti coook :) ama resimler sayesinde bende gezmis oldum :)

ya siniftakiler gülmese umurumda olmiycak herifin dedikleri... ama herkes 5dakika boyunca gülünce cok kötü oldum... simdi dusunuyorumda onlarin yuzune nasil bakicam? ki kesin o olayi ilk isleri bana hatirlatmak olucak... ama yapicak birsey yok pazartesi gunu tekrar gidicem okula... bugunde gitmedim yarinda gitmiycem sinif ogretmenine mesaj cektim. su ogretmen boyle boyle yapti benim moralim cok kotu bozuldu falan diye hatta uyuyamadim dedim...

offfff gecmis olsun canim kizina!!! ufacik cocugun yasadigi travmayi dusunemiyorum bile... ben bile bu yasimda bu kadar etkilendiysem...

ya herifin ilk vukati degil... ama daha once yaptigi espiriler bu kadar seviyesiz degildi...

aynen canim bende cooook uzuluyorum... ne olucak bu halimiz bilemiyorum... ama sunu biliyorum cocugunu sokakta yada her hangi bir yerde 5dakika yanliz birakmiycaksin...

ayyy yavrum gecmis olsun

gecmis olsun canim bas agrin icin...

Leslie_Sansone_-_Walk_at_Home_-_3_Mile_Weight_Loss_Walk
ben bu vidoyu buldum yaptım malum youtube kapalı dailymotiondan buldum
bide 3 mile slim and sleek walk varmış onu sonradan gördüm artık onuda yrn yaparım hihihihi
bugün aştım kendimi sabah statda akşm leslie bunların hepi yrn eksi çıkmak için inşallah

Walk Walk yaptım terledim ama duş alasim hiç yok... Bu sporunda en zor tarafı duş almak.. Asumancim bende gunlerdir hava kötü doğru dürüst yürüyemedim . Ama biryerde zinciri kurunca olsun yine düzeliyor . Bir hafta uysak düzene kar Kadir . Sabah hava güzel olursa dışarı çık azicik yürü kendini daha iyi hissedersin.
yatacaktım ama benide heveslendirdin geç meç demeden yapıyorsun
bende buldum şimdi videoyu spor ayakkabılarımı giymeye gidiyorum
Süpersin canımsin benim.. Ben yürüdüm ama adimolceri almayı unutmuşum.guya 10 bini gececektim.5 bun civarı kaldı
Selamun Aleykum. Hayırlı kandiller herkese. Allah hepimizin günahlarını affetsin.. dualarını kabul etsin..
Amin canim hepimizde...
sormaya çekiniyorum nasılsın? Dun aklimdaydin özelden yazacaktım kararsız kaldım.devam ediyormu eski sıkıntıların? Allah yardımcın olsun canim...
Ayyy benimde en büyük korkum dostlar ... Yarin istanbuldan iki uc günlüğüne gelen arkadaşla göruscem. İnsallah bize gelir.bize gelirse ben onu zayıflayalim diye ac bırakırım :) ama dışarı çıkarsak eyvah eyvah....Cumartesi uzun yıllardır dostlugumuzu bozmadigimiz bir gurubumuz var Drama klübünden arkadaslar 8-10 kisi idik 30 kisi olduk esler çoluk cocuk :)) arkadasa bebek görmeye gidicem .. İnsallah kacirmam oralarda ...
Sibelcim başladınmi.leslie ile yuruyuse bende bugün yuruyemedim. Sana eşlik edeyim bende
Harikasin canim..bekliyorum buradayım
Âmin canım
Senin de maddi manevi tüm sıkıntılarını gidersin Rabbim inşallah
Hasibe ve Sibel sizi ayakta alkışlıyorum
Dizim ağrır demesen sanada ısrar ederim de 1 mile yapsan olmazmı?

gokcecim seninde kandilin mübarek olsun.bence zihninde bu olayı büyütersen okuldan soğursun oradaki insanlardan soğursun.birde okuldakilerin yas gurubu kucuk .onlara zaafını belli etme ,baksana koca adam lafını bilmiyor genclerin dillerinin hiç kemiği yoktur.hayatin her doneminde böyle ayarı olmayan Birsuru kişiyle karşılaşıyoruz malesef..
Benim laf yetiştirme yada laf sokma gibi huylarım nedense hiç yoktur ama kizdimmi mesafe koyarım o kadar .. Yaradan onuda öyle yaratmış der gecerim... Ama bunun arkası israrla gelirse ters yüzümü anca o zaman gösteririm. Tersimde cok terstir ama
Bence sende uzme kendini...

Sibelcim zamanında çok leslie yaptım hem de genelde 5 mil yapardım günde iki kere yaptığım bile olurdu
Ama dizim şimdi izin vermez hafif tempoda bile koşamıyorum karşıdan karşıya geçerken hafifçe koşar adım yaptım dün zorladı beni ama yürüyebiliyorum şükür
Aslında soğuk sıcak dinlemem yürürüm ama daha kıramadım şeytanın bacağını dün yürüdüm ama bugün hiç çıkmadım yarın da yürürüm inşallah öğleden sonra dikmene gideceğim dönüşte yokuş aşağı yürürüm diye düşünüyorum

İyi yaparsın canim. Bende 1.5 ay önce karşıdan karşıya bile geçerken zorlanıyorum.hic hızlı yuruyemiyordum.azicikta topallıyordum.
Öyle kalacak diye cok korktum.fizik tedavi cok iyi geldi bana..cok farketti , fizik tedavi uzmanım harika bir hanım.cok yakından ilgilendi.allah ondan razı olsun.istersen gel önce Dr a muayene olursun gerekirse sende fizik tedavi alırsın .hastanenin servisi var heryere ücretsiz hem gel yuzyuze de tanışmış oluruz ne güzel...

masallah canim!!! insallah yarin guzel bir eksi gorursun :)

masallah sende walk walk yapmissin
benim bugun 4600adim oldu... yarin daha fazla olucak insallah

bu arada dedigin gibi kafama takmamaya calisiyorum... aslinda bugun gitsem okula giderdim hatta dunde... ama bu olayi koz olarak kullanip bu adamin bu yaptiklarina dur demekte faydasi olur belkide... pazartesi gunu hem sinif ogretmeniyle hemde gerekirse mudurle gorusecegim bu konuyu!

neyse guzeller iyi geceler :)

iyi geceler cnm
bende nöbetten gelince geçmişi okuyamamıştım onları okuyorum birazdan yatarım

Canım benim sıkma canını.. insanlar söyledikleri ve yaptıklarıyla kendi değerlerini ortaya koyar. Ve herkes yaptigi herseyin hesabına çekilecek. Sen içini ferah tut canım.

çok şükür geçmiş bitti
kızlar kızımın maması bitmiş gece idare eder ama yarına yok
sabahtan markete giderim gitmişken stada uğrarım inşallah yağmur yağmazsa (şu anda yağıyor)
cumartesi hastaneden arkadaşlar gelecek diş buğdayı yapcam yarın ikramlarımı hazırlamaya başlıcam
ondan pek giremeyebilirim
adım sayarım 12876 dan sonra sıfırlandı

ayy bende gelinlik ayakkabımı giyemiyorum sıkıyor gerçi şimdi olur mu bilmem denemedim uzun zamandır
evlendiğimde 83tüm düğün için spor yapıp 89dan inmiştim

üzüldüm cnm senin adına bugün ne yaptın sınıf öğretmeninle mesaj atmışsın o ne dedi ya da ne yaptı?

kızlar ben yatıyorum iyi geceler

Son düzenleme:

Canım benim bende yürüdüm. Aynen dus almaya usendim
Bak bugün regl oldum.tam yürümesemmi bugün derken. Senin sayende kendime geldim.Hasibede de aynı etkiyi yaratmışsın süpersin Allah razı olsun.

Canım bana özeldende istediğin gibi yazabilirsin sakın çekinme. Ben senin samimiyetini hissediyorum. Sikintilarim duruldu ama gel sen içime sor. İçimde atlatmaya çalışıyorum. Suan zayıflamak en büyük hedef ve mutluluğum bu fani dünyada.. çok umutlar bağladim buna.

Cumartesiyidehasarsız atlatirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…