Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hasibecim maşallah kızınada sanada resimde hiçte çok kilolu durmuyosun allah hayırlı uğurlu etsin.

I love Bonus

burcucum yiğeninin resmini gördüm yavrum benim ufacık daha Rabbim acil şifalar versin daha beterinden esirgesin inşallah

HAFTANIN 1.si _________ - 1,1 kg. ________Y.o.l.c.u

HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg_________ Derin
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,9 kg. _________ Sozen
gökçecim ellerine sağlık
kilo verenleri tebrik ederim

Hasibecim maşallah kızınada sanada resimde hiçte çok kilolu durmuyosun allah hayırlı uğurlu etsin.

I love Bonus
teşekkür ederim kızlar.
benim kilom üst tarafta fazla yok basen ve toto kısmına yerleşik durumdular

Son düzenleme:
kızlar ben yatıyorum çok yoruldum 2 gündür
yrn görüşürüz inşallah

bi de ben dün 5000küsurda kaldım sanırım aklıma gelip baktığımda sıfırlanmıştı bugünde abiye giyince çıkardım bir yere kaldırdım ama hatırlamıyorum inşallah yrn bulurda takarım

İyi geceler güzeller yatmadan selam veririm istedim.
İkinizde cok tatlısının masallah HasibeCim.. Senincimcime uzun olacak :) gece bu sofra rüyama girerse şaşırmam. Herbiri harika görünüyor...
iy akşamlar Asuummm :)
Ben yatıyorum yarin insallah görüşürüz konuşuruz..
Herkese iyilikler diliyorum...

Son düzenleme:
kızlar ben şimdi geçmişe gidiyorum hala listeye bakamadım bakalım kimler ne yapmışlar benim halim nicedir

hasibeciğim ne güzel hatunsun sen yaw maşallah...Kızın sana benziyor..
Masaya da bayıldım..
Kurabiyeleri senmi yaptın.?

Asuuumm benimi özledin.
KAyınvaldem yemek dışında görümcemin ve kızlarının isteğiyle kıymalı ve ıspanaklı pidede yaptırmış..biz oraya vardığımzda fırına almaya gittiler...
Yarım ıspanaklı yarım kıymalı pide yedim=1 pide ) Salata,turşu 2 çatal taze fasulye...Sonra 5 erik 2 kiraz yedim..Sonraa 2 minicik ısırık fındıklı pestil dişledim kahvenin yanına..Bu kadar..

Son düzenleme:
selamün aleyküm.....
1,5ta gezmeden geldim liste için pc başına oturdum, birazdan listeyi geçerim notlarımı aldım yarım saattir işte.
offf çok uykum var şuan, ve yorgunum, ve birazda başım ağrıyor, 10gündür feci yoğunum:)))) feciii feciiii....
beni merak eden arkadaşlarım yatılı misafirim var, annemler var, oyüzden gelemiyorum, misafirlerimden sonra hoooop burdayım:)))))
ve geçmiş yapamıyorum canlarım kusura bakmayın.
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler....
haydi ben kaçtım, herkese iyi geceler.....
görüşürüz.

HAFTANIN 1.si _________ - 1,1 kg. ________Y.o.l.c.u

HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg_________ Derin
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,9 kg. _________ Sozen

tebrikler kızlar.....

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]120 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]225 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]230 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dayko[/TD]
[TD]420 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]400 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]340 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derin[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın spor birincisi ........ dayko
Haftanın spor ikincisi ......... Sozen
Haftanın spor üçüncüsü...... burcu1983 :124::124:

Özledim tabii canım
Akşamı da iyi atlatmışsın maşallah
spor yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim:)
Ellerine sağlık meyracım yorgun argın uğraştın sağolasın
Spor yapanları kutlarım ben de

Hayırlı mutlu pazarlar dilerim herkese
Saat 11 de uyandım büyük kızım dersanede küçük ve babası uyuyorlar :)

Son düzenleme:
Herkeze merhaba benide araniza alirmisiniz? Iki gun once 121kiloyla basladim bugun dayanamadim tartildim 119.5 kiloyum cok mutlu oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Xhüzünx valla benim de halim senin gibi nicedir arkadaşım ben de 110 kiloyum.ben de senin gibi yeniyim burada, birbirimize destek olmak için buradayız

selamun aleyküm kısceleriiimm
hayırlı pazarlar dilerim.
dün açtım bir göz attım ama yazacak halim bile yoktu.
gökcecim, meyracım ellerinize sağlık güzeller
dereceye giten güzelleri tebriklerim
hasibecim resimler çok güzeldi. güzel kızının dişi hayırlı olsun sapasağlam olsun
yeni gelenler hoş gelmişler. azminiz daim olsun kızlar

Günaydın :) o sozi uyurken 4000 adım attım valla akşama kadar epey vakt var umutluyum. Sende bu hafta iyi verdin listede olsaydın 1. Sendin

I love Bonus
sağol cnm hadi bakalım bu hafta daha sıkı tutalım daha çok sporr
ay ay ay maşallah kızçenede sanada çok güzel görünüyorsunuz ikramlarınız harika görünüyor özellikle pastanızdişinizde hayırlı olsun
çok güzell az az yenmiş diyet bozulmamış
ellerine sağlık meyracım
Herkeze merhaba benide araniza alirmisiniz? Iki gun once 121kiloyla basladim bugun dayanamadim tartildim 119.5 kiloyum cok mutlu oldum

hoşgeldin çok güzel vermişsin cnm

cumartesi adımsayar=4314:26::26: ayyy çok kötüüü cuma günü gece 01.30 kadar ayaktaydım dün resmen salmışım kendimi bugünde düğünümüz var birazdan oraya çıkarız pazartesi telafi edecez artık

SElamün aleykümm...

ben geldimm ama çokk yorgun ve uykusuzum....dün günüm vardı tam evden çıkıcaktım kuzenler aradı abla müsaitsen sana gelelim diye olur

dedim..günden geldim yemek falan uğraştım akşam geldiler kuzen 3 te çocuk benimkilerle 5 oldular iyice bi kudurdular gece sabah ettik sabah biraz

yatalım dedik çocuklar uyutmadı falan kahvaltı faslı muhabbet derken 1 gibi gittiler sonrasında biraz ortalık topladım sildim süpürdüm wc yıka falan derken

anca oturdum...ama çok uykumm var....kuzumu uyutabilirsem bende az uyurum diye düşünüyorum ama bakalım...eşimde gene çalışıyo...ben pazar

günlerinden bile bişey anlamıyorum artık....diyete gelince dün sabah 81,1 gördüm ama bugün tartılmaya vaktim olmadı inşallah cumaya kadar güzel eksiler

görürüz hepimiz...

hoşgeldiniz....azminiz bol ve daim olsun inşallah....

Ve aleyküm selam ablacımm...

ay maşaallah çok tatlısınız analı kızlıı....

slm kızlar ben geldim
sabah kahvaltıdan sonra biraz ortalık toparladım
kızım sabah koltuğa tırmanmak isterken düşmüş ben mutfktaydım babasıyla oynuyordu
biraz sakinleşti çok şükür kafasıda şişmedi ama 1 saat sonra falan ağlamaya başladı durduramadık göz yaşı bile aktı
zor sakinleşti uyudu şimdi birazcıkta ağrı kesici içirdim
çocuk nazar mı oldu bilemedim bol bolda okuduk ama

bu arada ben hala adım sayarımı bulamadım daha doğrusu bakmadım ortalık topladım anca oturdum çayım bitsin gidip bakarım
bu sabah yine 89.7 çıktım çok şükür dünkü sofradan sonra

İkinizde cok tatlısının masallah HasibeCim.. Senincimcime uzun olacak :) gece bu sofra rüyama girerse şaşırmam. Herbiri harika görünüyor...
teşekkür ederim cnm. evet uzun olacak gibi daha 8 aylık 74 cm MAŞALLAH

hasibeciğim ne güzel hatunsun sen yaw maşallah...Kızın sana benziyor..
Masaya da bayıldım..
Kurabiyeleri senmi yaptın.?
ayy teşekkür ederim utandım ama
evet cnm kurabiyeleri ben yaptım

ay ay ay maşallah kızçenede sanada çok güzel görünüyorsunuz ikramlarınız harika görünüyor özellikle pastanızdişinizde hayırlı olsun
teşekkür ederim cnm

ay maşaallah çok tatlısınız analı kızlıı....
teşekkür ederiz cnm

geceden beri neler yapmışsınız bakalım azıcık geçmişe gidiyom ben

haftasonu olduğu için mi nedir fazla geçmiş birikmemiş
millet gezmelerde herhalde

sporcularımızı tebrik ediyorum
haydi kızlar spora

hoşgeldiniz kızlar

teşekkür ederim ablacım

ne yapalım canım analar olarak uğraştık işte tam çocukları uyuttuk oh bi oturalım diyoz biri ağlıyo onun sesine diğerleri uyanıyo onları uyut tekrar bir ağlama falanböyle sabah ettik çocuklardan biri evi yabancıladı hiç durmadı geldikleri an itibari ile hiç susmadı hep ağladı anneside şaşırdı normalde çok uysal uykuları düzenli falanmış..böyle olcağını bilsem kapı dışarı çıkmazdım dedi...tabi benimkilerde alışık değil biri ağlayınca niye ağladı diye benimkilerde ağlıyo falan..yani toplandık ama çokda bişey anlamadık....doğru düzgün oturup ağıztadıyla bi çay bile içemedik...

Canlar herkes biryerlerde ben evi topluyorum guya ama hiç birsey yapasim gelmiyor... Saatlerdir telefonla konuşuyorum.. Eski öğrencilerimden biri in annesi ısrarla ders istiyor... Galiba cok bunaldım ders veresim hiç yok.o.kizina iki sene ders vermiştim tip okuyo simdi..ufakligi icin simdi istiyor...cok negatifim bugun... Spor yapsam daha iyi hissederim ya bakiyim Atık...

canim hosgeldin.azmin daim olsun...

İlk defa Adimsayarin bu kadar dusuk. Benimkide 8700 lerde bişeyde kalmış ama arabada da algıladı malesef...
canim Kırk birkere masallah yavrucuma ... Cok uyutma kaldır cimcimeyi kontrol et mutlaka... Bu donemde oluyor malesef ..
Benim oğlanda 7-8 aylıktan yüksek bir kayrolamiz vardı ordan düşmüştü kafa üstü ..sabaha kadar uyumamış.. Zorla uyandırır kontrol etmiştik iyimi diye.. Odum kopmuştu ..
büyük gecmisler olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…