gökçecim ellerine sağlıkHAFTANIN 1.si _________ - 1,1 kg. ________Y.o.l.c.u
HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg_________ Derin:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,9 kg. _________ Sozen
İyi akşamlar
Hasibecim hayırlı olsun dişi fıstık kızının resimler de çok güzel ne güzel hazırlanmışsın maşallah
Yena napıyor ki acaba
Ben evdeydim bugün yemek çamaşır klasik işler işte sadece markete çıktım ama yorgunum yine de bir debalkon yıkadım o kadar
teşekkür ederim kızlar.Hasibecim maşallah kızınada sanada resimde hiçte çok kilolu durmuyosun allah hayırlı uğurlu etsin.
I love Bonus
İkinizde cok tatlısının masallah HasibeCim.. Senincimcime uzun olacak :) gece bu sofra rüyama girerse şaşırmam. Herbiri harika görünüyor...80.küsur demek istemiştim
EEEVVVEEEETTTT işte diş buğdayı resimlerimiz
Eki Görüntüle 1099089 Eki Görüntüle 1099090 Eki Görüntüle 1099091 Eki Görüntüle 1099092 Eki Görüntüle 1099093 Eki Görüntüle 1099094 Eki Görüntüle 1099095
iy akşamlar Asuummm :)İyi akşamlar
Hasibecim hayırlı olsun dişi fıstık kızının resimler de çok güzel ne güzel hazırlanmışsın maşallah
Yena napıyor ki acaba
Ben evdeydim bugün yemek çamaşır klasik işler işte sadece markete çıktım ama yorgunum yine de bir debalkon yıkadım o kadar
kızlar ben şimdi geçmişe gidiyorum hala listeye bakamadım bakalım kimler ne yapmışlar benim halim nicedir
İyi akşamlar
Yena napıyor ki acaba
HAFTANIN 1.si _________ - 1,1 kg. ________Y.o.l.c.u
HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg_________ Derin:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,9 kg. _________ Sozen
Özledim tabii canımhasibeciğim ne güzel hatunsun sen yawmaşallah...Kızın sana benziyor..
Masaya da bayıldım..
Kurabiyeleri senmi yaptın.?
Asuuumm benimi özledin.
KAyınvaldem yemek dışında görümcemin ve kızlarının isteğiyle kıymalı ve ıspanaklı pidede yaptırmış..biz oraya vardığımzda fırına almaya gittiler...
Yarım ıspanaklı yarım kıymalı pide yedim=1 pide) Salata,turşu 2 çatal taze fasulye...Sonra 5 erik 2 kiraz yedim..Sonraa 2 minicik ısırık fındıklı pestil dişledim kahvenin yanına..Bu kadar..
Ellerine sağlık meyracımspor yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim:)
sağol cnm hadi bakalım bu hafta daha sıkı tutalım daha çok sporrGünaydın :) o sozi uyurken 4000 adım attım valla akşama kadar epey vakt var umutluyum. Sende bu hafta iyi verdin listede olsaydın 1. Sendin
I love Bonus
ay ay ay maşallah kızçenede sanada çok güzel görünüyorsunuz ikramlarınız harika görünüyor özellikle pastanız80.küsur demek istemiştim
Eki Görüntüle 1099089 Eki Görüntüle 1099090 Eki Görüntüle 1099091 Eki Görüntüle 1099092 Eki Görüntüle 1099093 Eki Görüntüle 1099094 Eki Görüntüle 1099095
çok güzellhasibeciğim ne güzel hatunsun sen yawmaşallah...Kızın sana benziyor..
Masaya da bayıldım..
Asuuumm benimi özledin.
KAyınvaldem yemek dışında görümcemin ve kızlarının isteğiyle kıymalı ve ıspanaklı pidede yaptırmış..biz oraya vardığımzda fırına almaya gittiler...
Yarım ıspanaklı yarım kıymalı pide yedim=1 pide) Salata,turşu 2 çatal taze fasulye...Sonra 5 erik 2 kiraz yedim..Sonraa 2 minicik ısırık fındıklı pestil dişledim kahvenin yanına..Bu kadar..
ellerine sağlık meyracım[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]120 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]225 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]230 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dayko[/TD]
[TD]420 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]400 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]340 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derin[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ dayko
Haftanın spor ikincisi ......... Sozen
Haftanın spor üçüncüsü...... burcu1983:124::124:
hoşgeldin çok güzel vermişsin cnmHerkeze merhaba benide araniza alirmisiniz? Iki gun once 121kiloyla basladim bugun dayanamadim tartildim 119.5 kiloyum cok mutlu oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkeze merhaba benide araniza alirmisiniz? Iki gun once 121kiloyla basladim bugun dayanamadim tartildim 119.5 kiloyum cok mutlu oldum
Xhüzünx valla benim de halim senin gibi nicedir arkadaşım ben de 110 kiloyum.ben de senin gibi yeniyim burada, birbirimize destek olmak için buradayız
selamun aleyküm kısceleriiimm
hayırlı pazarlar dilerim.
dün açtım bir göz attım ama yazacak halim bile yoktu.
gökcecim, meyracım ellerinize sağlık güzeller
dereceye giten güzelleri tebriklerim
hasibecim resimler çok güzeldi. güzel kızının dişi hayırlı olsun sapasağlam olsun
yeni gelenler hoş gelmişler. azminiz daim olsun kızlar
80.küsur demek istemiştim
teşekkür ederim cnm. evet uzun olacak gibi daha 8 aylık 74 cm MAŞALLAHİkinizde cok tatlısının masallah HasibeCim.. Senincimcime uzun olacak :) gece bu sofra rüyama girerse şaşırmam. Herbiri harika görünüyor...
ayy teşekkür ederim utandım amahasibeciğim ne güzel hatunsun sen yawmaşallah...Kızın sana benziyor..
Masaya da bayıldım..
teşekkür ederim cnmay ay ay maşallah kızçenede sanada çok güzel görünüyorsunuz ikramlarınız harika görünüyor özellikle pastanızdişinizde hayırlı olsun
teşekkür ederiz cnmay maşaallah çok tatlısınız analı kızlıı....
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]120 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]225 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]230 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dayko[/TD]
[TD]420 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]400 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]340 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derin[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ dayko
Haftanın spor ikincisi ......... Sozen
Haftanın spor üçüncüsü...... burcu1983:124::124:
Herkeze merhaba benide araniza alirmisiniz? Iki gun once 121kiloyla basladim bugun dayanamadim tartildim 119.5 kiloyum cok mutlu oldum
Xhüzünx valla benim de halim senin gibi nicedir arkadaşım ben de 110 kiloyum.ben de senin gibi yeniyim burada, birbirimize destek olmak için buradayız
teşekkür ederim ablacımselamun aleyküm kısceleriiimm
hayırlı pazarlar dilerim.
dün açtım bir göz attım ama yazacak halim bile yoktu.
gökcecim, meyracım ellerinize sağlık güzeller
dereceye giten güzelleri tebriklerim
hasibecim resimler çok güzeldi. güzel kızının dişi hayırlı olsun sapasağlam olsun
yeni gelenler hoş gelmişler. azminiz daim olsun kızlar
slm kızlar ben geldim
sabah kahvaltıdan sonra biraz ortalık toparladım
kızım sabah koltuğa tırmanmak isterken düşmüş ben mutfktaydım babasıyla oynuyordu
biraz sakinleşti çok şükür kafasıda şişmedi ama 1 saat sonra falan ağlamaya başladı durduramadık göz yaşı bile aktı
zor sakinleşti uyudu şimdi birazcıkta ağrı kesici içirdim
çocuk nazar mı oldu bilemedim bol bolda okuduk ama
bu arada ben hala adım sayarımı bulamadım daha doğrusu bakmadım ortalık topladım anca oturdum çayım bitsin gidip bakarım
bu sabah yine 89.7 çıktım çok şükür dünkü sofradan sonra
teşekkür ederim cnm. evet uzun olacak gibi daha 8 aylık 74 cm MAŞALLAH
ayy teşekkür ederim utandım ama
evet cnm kurabiyeleri ben yaptım
teşekkür ederim cnm
teşekkür ederiz cnm
geceden beri neler yapmışsınız bakalım azıcık geçmişe gidiyom ben
canim hosgeldin.azmin daim olsun...Herkeze merhaba benide araniza alirmisiniz? Iki gun once 121kiloyla basladim bugun dayanamadim tartildim 119.5 kiloyum cok mutlu oldum
İlk defa Adimsayarin bu kadar dusuk. Benimkide 8700 lerde bişeyde kalmış ama arabada da algıladı malesef...cumartesi adımsayar=4314:26::26: ayyy çok kötüüü cuma günü gece 01.30 kadar ayaktaydım dün resmen salmışım kendimi bugünde düğünümüz var birazdan oraya çıkarız pazartesi telafi edecez artık
canimslm kızlar ben geldim
sabah kahvaltıdan sonra biraz ortalık toparladım
kızım sabah koltuğa tırmanmak isterken düşmüş ben mutfktaydım babasıyla oynuyordu
biraz sakinleşti çok şükür kafasıda şişmedi ama 1 saat sonra falan ağlamaya başladı durduramadık göz yaşı bile aktı
zor sakinleşti uyudu şimdi birazcıkta ağrı kesici içirdim
çocuk nazar mı oldu bilemedim bol bolda okuduk ama
bu arada ben hala adım sayarımı bulamadım daha doğrusu bakmadım ortalık topladım anca oturdum çayım bitsin gidip bakarım
bu sabah yine 89.7 çıktım çok şükür dünkü sofradan sonra
teşekkür ederim cnm. evet uzun olacak gibi daha 8 aylık 74 cm MAŞALLAH
ayy teşekkür ederim utandım ama
evet cnm kurabiyeleri ben yaptım
teşekkür ederim cnm
teşekkür ederiz cnm
geceden beri neler yapmışsınız bakalım azıcık geçmişe gidiyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?