Hasibe tekrar geçmiş olsun kalabalıktan sonra çocuklarda bi takım haller normal düşme falan filan :)
Yena yemek güzel atlatılmış teprikler :)
3+5 demek sozi sen kendin adımsayar olmuşundur :) hemen kalkıyorum sen uyurkene biraz mil yapim yahu :)
I love Bonus
günaydın kızlar
pazar adımsayar 9830
bonus sende iyi geçirmişsin gezmeyibende özledim şekerli kahveyi
Dayko ben sana şey diycektim aslında koşu bandında tempolu bile yürüme bantta tempo yada koşu dize çok baskı yapıyo benim etrafımda bantı kullananlarda dizde yırtılma oldu
I love Bonus
Canim bir anda cok zorlama aralıklı sik yap daha iyi .ablam dizini ağrıtdı böyle bir donemde bırak kilo vermeyi ustune 10 kilo almıştı diyetin ortasında .. Biz kilolu insanlarız bilerimize birsey olmasın Allah muhafaza...Günayydınn kilolu ama eşi bulunmaz hanımlar. Haftasonu kendimi yolllara vurdum soziyi geçicem diye sonuçtan umutluyum inşallah :)
Dün anneme gittim kahvaltıya
Sucuklu yumurta 2 tane+ kiprit kutusu peynir+ 4 zeytin+ domates+4 biber+ bir lokma simit.
Sofrada annemle çay içince bal ve kaymağa dayanamadım bir lokma aldm sadece bi kaç tanede çubuk yedim bunlarla bile fazladan oldukları için çok şiştim. 50 dk yürüyüş yaptım.
Öğlen
3 buçuk 4 arası 5-6 kaşık bulgur pilavı salata.
Bahçeye indim neler neler yediler çayın yanında çok direndim ama nasıl tatlı istiyodum. En son 3 tane hoşbeş iki dilim kek ve şekerli türk kahvesiyle bitirdim.
Akşamda 9 da leblebi yedim biraz.
Biraz fazla yürüdüğüm için ayaklarım ağrıyo ortapedik sorunlar bendede mevcut. Akşam yediğim şekerleri eritim dedim hem ayağım ağrıyodu hemde kız durmadı işleri bile yapamadım yattım.
Karşı koyamadığım tatlı isteğimin sebebi belli oldu malum günüm gelmiş. İnş ne sporuma nede verebileceğim gr lara mani olur.
I love Bonus
Ayyy ne safım Adimsayarin takmayı unutuyorum hep ..ilk 3 milerde takmadım digerinde taktım. 7 binlerde kaldı...Hasibe tekrar geçmiş olsun kalabalıktan sonra çocuklarda bi takım haller normal düşme falan filan :)
Yena yemek güzel atlatılmış teprikler :)
3+5 demek sozi sen kendin adımsayar olmuşundur :) hemen kalkıyorum sen uyurkene biraz mil yapim yahu :)
I love Bonus
masallah iyi hareket ediyorsun.. İstikrarlı olan en cok yolu alırgünaydın kızlar
pazar adımsayar 9830
bonus sende iyi geçirmişsin gezmeyibende özledim şekerli kahveyi
Sen iç sekerli kahveleri bak bizim kahvaltıda ispanakli yumurta var :):) evet iyi geçirdim o kaymakla balı nasıl sürüp sürüp yediler
Kahveyi bi gün önce yaptım tatsz demişlerdi bi tane daha şeker atıp deneyince şekerli olduk içtim ama biraz tatlı geldi orta en iyisi.
Dün adımsayar 8400 lerde kaldı akşam yürüyeblseydim 10 bin olurdu
I love Bonus
içim sıkılıyo insanları anlamak ne kadar zormuşş anacım
Canim bazı antibiyotiklerin yan etkisi olabiliyor.. Birde ac karnına ilac içme bence cunki onun verdigi zararı gidermek icin insan daha cok mücadeleye giriyor.. İlac oncesi birşeyler ye mutlaka.. Bende en son antibiyotik kullandığımda isal yaptı ...cok kötüydüm... Eğer öyle birsey varsa Dr a git değiştirsin ilacı...selamun aleyküm güzeller
hepinize maşallahçok güzel sporlar, yürüyüşler yapılıyor
ben malesef hiçbirşey yapmıyorumilaçlar çok uyutuyor sürekli uyuyorum :109:
antibiyotik midemide bozdu kötü hissediyorum :2:
bu haftada eksi beklemiyorum
önümüzdeki hafta toparlayabilirim inşallah
Hüzün,
hoşgeldin hatırladım seni...
çok sağol canım. sabah bir muz yedim sonra içtim ilacımı. sabahın beşinde başka birşeyde yenmiyorki. ben ne zaman antibiyotik alsam hem karınağrısı hem isal yapıyor. mümkün olduğu kadar almamaya çalışıyorum. ama faranjitim azdığındada başka çare kalmıyor.Günaydın güzeller yeni uyandık kahvaltı hazırlıyoruz henüz .
Canim bir anda cok zorlama aralıklı sik yap daha iyi .ablam dizini ağrıtdı böyle bir donemde bırak kilo vermeyi ustune 10 kilo almıştı diyetin ortasında .. Biz kilolu insanlarız bilerimize birsey olmasın Allah muhafaza...
Ama uc gündür yemeseydim o kadar kesin eksi çıkardım.uc gun daha yapsam böyle kesin gecerim seni. :)
Ayyy ne safım Adimsayarin takmayı unutuyorum hep ..ilk 3 milerde takmadım digerinde taktım. 7 binlerde kaldı...
Kahvaltıdan sonra fizik tedaviye gitmeden insallah vaktim kalır yaparım bidaha...
masallah iyi hareket ediyorsun.. İstikrarlı olan en cok yolu alırben evde arada leslie de yapmasam totoyu kaldıramıyorum...
Sen iç sekerli kahveleri bak bizim kahvaltıda ispanakli yumurta var :)
Canim bazı antibiyotiklerin yan etkisi olabiliyor.. Birde ac karnına ilac içme bence cunki onun verdigi zararı gidermek icin insan daha cok mücadeleye giriyor.. İlac oncesi birşeyler ye mutlaka.. Bende en son antibiyotik kullandığımda isal yaptı ...cok kötüydüm... Eğer öyle birsey varsa Dr a git değiştirsin ilacı...
şerbetlinin daha iyi olmasına sevindimHayırlı haftalar herkese...
Herkes iyi gibi görünüyor burdan,sevindim... daficiğim henüz düzelememiş..Yakın zaman da hem düzelir hem sahalara şık bir dönüş yapar eminim....
Benim hala enerjim düşük..Oğlum daha iyi şükür bugün okula götürmedim terleyince öksürük artıyor...Dizimin dibinde otursun işi ne)
Dışarıda işlerim var banka vb. öğleden sonra çıkarım evdeyken halledeyim..
Size de söyleyeyim biliyorsunuzdur ama yine de yazayım..Sanırım İbrahim Saraçoğlu'nun kürüymüş bu...Bir kurusoğan kavanoza irice doğranır üzerine bir miktar zeytinyağı dökülür ve kapak kapatılır..Ben soğanları geçecek şekilde ekledim zeytinyağını..bir süre bekleyince soğan suyu ve zeytinyağı bir güzel birleşip mükemmel bir koku çıkıyor ortaya..akşam hazırlayıp sabah akşam bir kaşık kavga dövüş çocuğa içirilir )
3 kez içirdim sonuç süper ötesi..
Bu sabah tartıda ++ gördüm..üzüldüm ama içim rahat.. geçici bir artışdır muhakak..
Hayırlı haftalar herkese...
Herkes iyi gibi görünüyor burdan,sevindim... daficiğim henüz düzelememiş..Yakın zaman da hem düzelir hem sahalara şık bir dönüş yapar eminim....
Benim hala enerjim düşük..Oğlum daha iyi şükür bugün okula götürmedim terleyince öksürük artıyor...Dizimin dibinde otursun işi ne)
Size de söyleyeyim biliyorsunuzdur ama yine de yazayım..Sanırım İbrahim Saraçoğlu'nun kürüymüş bu...Bir kurusoğan kavanoza irice doğranır üzerine bir miktar zeytinyağı dökülür ve kapak kapatılır..Ben soğanları geçecek şekilde ekledim zeytinyağını..bir süre bekleyince soğan suyu ve zeytinyağı bir güzel birleşip mükemmel bir koku çıkıyor ortaya..akşam hazırlayıp sabah akşam bir kaşık kavga dövüş çocuğa içirilir )
Bu sabah tartıda ++ gördüm..üzüldüm ama içim rahat.. geçici bir artışdır muhakak..
Nilüfer cim sen artı görüp onu eksiye çevirmeye alismissin.. Ben hala her artı gördüğümde UFO gören masum köylü gibiHayırlı haftalar herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?