Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esselmun aleykum ,
hayırlı sabahlar güzeller bol eksılı bı hafta olsun ınşallah hepimize
sabah yuruyusumu yaptım bahar ıyıce geldı hava mıs bol bol temızhava allıp geldım bıde su kasık ve kuytuk sokumumdaki agrı lmasa dahadarahatlıycam artık bugünde geçmezse yarın dr gıdıcem hayırlısı dun adım sayarım 12000 dı bakalım bugun neler olucak
yenam ohh misgibi olmuştur canım ellerine sağlık gulu güle kirlrtin canım benımkı bıra erken oldu bahar yenı geldı buralara benım ev battı bıle çiftliğe gideceğim için pek umursamıyorum ben gelene kadar gıne batıyor bı süpürüp silip kapatıcam evı

Oğulcum yavrum günaydın o ağrı yumurtalıkla ilgili olabilir bi git dr a mutlaka meraktan çıkarsın kist falan olabilir allah korusun çok ağrı yapar.

I love Bonus

Selamünaleyküm
Aleykümselam
Kızlar günaydın hava çok güzel burda kahvaltımı hazırlım geçmişe bakıcam öpüldünüzz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Niye pas vermiyon step yaptık ayrımı düştük la fururum seni 🔫

Hava güzel dimi tam cam silmelik 😄😄

I love Bonus

Oğulcum yavrum günaydın o ağrı yumurtalıkla ilgili olabilir bi git dr a mutlaka meraktan çıkarsın kist falan olabilir allah korusun çok ağrı yapar.

I love Bonus
günaydın canım
bende ondan supelenıyorum resmen nefesımı kesıyor bı andabıçak saplanıyor sankı inşallah arın gıdıcem

Gunaydin kizlar hala duzelemedim ama atesim yok die birazdan kndimi sokaklara aticam arkadasla sahilde bisiklet bincez haftaya ii bi baslangic yapamadim sabah sabah un kurabiyesi yedim ama bisiklete guvendim simdi ewdeki zararli herseyi cope atiorum aksama gorusuruz

Hemen geleyim asucum sana..Isınmışken senin evide aradan çıkaralım
badanada yapınca tam temizlik oldu gerçekten...eVin enerjisi değişti...
8
Nasılsınız iyimisiniz,eşin nasıl.?

Günaydın hanımlar YENA evin mis gibi olmuştur ne güzel Güle güle otur kirlet canım darısı bana banada gelirmisin temizliğe yardıma benim ev fazlaca büyük gözümde iyice büyüyor

Günaydın minik kuşlar
hepinize başarılı bir hafta diliyorum...

Sabahın köründen beri sigara böreği, brownie ile uğraşıyorum.. her yanım vanilya, kakao ,yağ,peynir kokuyor..
duş almadan günaydın demek istedim kıymetinizi bilin
Oğlanın beslenme sırası bendeydi yılın sen beslenmesi sanırım

geçmiş olsun hayriyeciğim dikkat et kendine...Çok pis gaza gelmiş gördüm seni..Çok sevindim, hadi bakalım..

Günaydın hanımlar YENA evin mis gibi olmuştur ne güzel Güle güle otur kirlet canım darısı bana banada gelirmisin temizliğe yardıma benim ev fazlaca büyük gözümde iyice büyüyor

Kapıdayım şekerim açsana kapıyı..
Çıktınmı bunalımdan bir ara geldin listeden çıkayım yapamıyorum dedin...Üzerine bir sürü kilo verdin metabolizman korktu sanırım.

Son düzenleme:
Günaydın güle güle kirlet evini :)

I love Bonus

saol canım benım bılıyorsun benım gaz bıraz kısa suruyor umarım bununlabaya gıderım

yiyecekleri eşimle taşıdık okula..MAlum 23 çocuk olunca bir de ayran da olunca yardım etti beyim sağolsun..

Okuldan çıkarken bir baktım susam kokuyor miss gibi.. koklaya koklaya kaynağına doğru yol aldım ki oda ne.??
Kantine fırından yeni çıkmış simit gelmiş..
O an ne karatay ne benim 1000 kilo oluşum geldi aklıma kendime simit ısmarlattım )
birazdan yiyip oğlanın okuluna anneler günü gösterisine gideceğim.. saat 13 te kızımın okuluna anneler günü şeysi..Saat 14:30 da oğlumun sınıfından arkadaşı ve annesi gelecek..
böyle işte....

Son düzenleme:

afıyet olsun canım yakarsın sen onu

saol canım benım bılıyorsun benım gaz bıraz kısa suruyor umarım bununlabaya gıderım

valla uzat gazını ne gerekiyorsa bizde üfleyelim burdan..

görmüyonmu bonus,sözi ve dayko üçlüsünü..zayıflayıp el sallayacaklar üzerine nanikte yaparlar giderken biz de mel mel bakarıız arkalarından...
ben yaşatmam bu zevki onlara sen de aynısını yaparsın diimi hayriye.?

O kokuya bende zinhar dayanamazdım oh afiyet olsun. Çok aktif gördüm seni yani ben yanında ev hanımı gibi kaldım

I love Bonus

kızlar sımdı oğlumla çarşıya gıdıcem bıraz yavaş yururuz ma olsun adımlar artar en azından akmasada damlar gelınce görüsürüz

güle güle kirlet canım bu yaz rahatsın darısı badana yapacaklara
ben hiç kaçamak yapmadım sporu zorlama cnm ama kaçamak yokk
heee at sen çığlığı dün yaptiğım sporu hiç yazmim o zaman akıllandım ama uymuyorum o piss kadına zorlandığım hareketi kendime göre uyarlıyorum artık bide gazeteden 10 lu fitnes dvd kuponu topladım onlarıda alim bugün tutmayın benii
geçmiş olsun cnm ben sabah erken çıkamıyorum onada alışsam süper olcak
Niye pas vermiyon step yaptık ayrımı düştük la fururum seni 🔫

Hava güzel dimi tam cam silmelik 😄😄

I love Bonus
bonuss kafa girme kanıma aklıma geldi bak dur bi balkonun camlarını silemde gelemm
şaka şaka misafir gelsin o zaman silecemm hehehe
annem kahvaltımı ettim ark. aradı sabah sabah onla çene çaldık azdık
eeee sen naptın dün hiç anlatmıyon

haydı ozaman yuruyuse

O kokuya bende zinhar dayanamazdım oh afiyet olsun. Çok aktif gördüm seni yani ben yanında ev hanımı gibi kaldım

I love Bonus

Prezentabl ev hanımı..

Son düzenleme:
afiyet olsun bugünün baya hareketli bişi kalmaz simmitten

yenam bendeki gaz herkese yeter kendimi nasıl doldurduysam artıkk hemenn verim isteyene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…