Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neydiyon hasbüş kız napıyo akşam yürüyüşe çıktım yürüdüm baya ama lesli yaptıktan sonraki gibi dinç hissedemiyorum nedense.

Daykocum ne güzelmiş çiçeğin hepimizin anneler günü kutlu olsun. Anne olan olmayan herkesin 💐

I love Bonus

Gokcecim meyracim listeler icin tesekkurler..elleriniz dert gormesin..
Kilo veren vermeyen spor yapan yapmayan ama içindeki kilo verme arzusuyla yanıp tutuşan tüm arkadaşları kutlarım...
günaydın kızlar

ellerine sağlık cnm sporcularımıza

ellerine sağlık cnm
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
malesef bu hafta bir tek ben + çıkmışım
kuzum olsun uzme kendini haftaya yarisalimmi ?

Canim ne guzel yurumussun ohh burda spor yapannlari görünce ben yapmıştım gibi mutlu oluyorum...
Adimsayarin müthiş...keske bununda listesini yapsak dimi...

Canim biz aynı vermişsin aynı spor...
Gel Buda yarışalım :)
valla bende anlamadım bu hafta bakalım artik :)

Dün adımsayar 13785
60 dk tempolu yürüyüş
30 dk LESLİE

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah spor ayakkabılarına zeval vermesin..

bu 90 kilo sınırı beni deli etti bir kurtulamadım kuzum bu rakamdan yag bu hafta oldu diyorum bende bı bakıyorum artidayim bende artik Baskulde doksan kilo görmek istemiyorummmm

benim kız uyuya uyuya 20dk uyudu
benim cok isim varsa yıkayıp öyle uyutuyordum. Ozaman iyi uyuyor du bizimki...

Canim cok gecmis olsun.. İnsallah cabucak iyileşir .. Ben i1,5 aydır fizik tedaviye gidiyorum.. Benim sorunum nerdeyse tamamen düzeldi.. İnsallah sende guzel sonuclar alırsın..
massallah Allah evlatlarinada sanada uzun ve guzel ömürler versin caniiimmm
kızlar ne kadar durgunsunuz bugün haftasonu herkes gezmelerde herhalde
Haftasonu böyle sakın oluyor,birazda kaçamak oluyor.. İnsallah hepimiz haftada 5 er 5 er kilo veririz..

Son düzenleme:
kızlar ben bahçeeydım çamaşır asmak ıçın geldım sızede bakayım dedım ama kımseler yok bonuscum senınde anneler gunun kutlu olsun
benım adım sayar dun 8000 de kaldı küsuratları oluyor ama ben onları saymıyorum olurya fazla saymıştır dıye artık çok eksı görmek ıstıyorum umarım cumaya hepımız en az 1 kılo vermış oluruz herkezı öpüyorum hoşkalın

Herkesin annelee gununu kutluyorum. Mutlu pazarlar musmutlu yillar diliyorum

nur1835

selamünaleyküm
aleykümselam
kızlarr hepinizin anneler günü kutlu olsun
adımsayar :6937
dün düşük kaldı yürüyüşümü yapamadım amma 1 saat step yaptım
dvd vardı ordaki ablayla yaptımda bugün bütün kaslarım ağrıyo kadının yaptığını yapacam diye sen ne uyarsın onlara onlar 50 sen 100 kilo
ama işe yaramış dün sabah 106.4 bu sabah 105.8 heyyoo

Kizlarrr anneler gununuz kutlu olsun ben son3gundur hala yatakdayim bi dinlendim bi ddinlendim ohh misler gibi oldu umarim pazartesi yatakdan kalkarimda ortaligin canina duserim sıkılıorum ewe tikilinca ben

slm kızlar
hepimizin anneler günü kutlu olsun

yarışsak ne olacak ben 1 ileri gidiyorsam 3 geri gidiyorum
sorma zaten bugün tartı bi 89.9 bir 90.0 arasında gitti geldi gitti geldi en son 90.0da karar kaldı artık şaşırmıyorum nedense
ben 1 er 1 er gitsem bile öpüp başıma koyarım

ben bu hafta spor yapmıcam sanki spor yapınca kilo veremiyom bu haftada böyle deneyelim bakalım :44::44:

Selamss;
Naaposunuz bakimm

Ben pert bir haldeyim..Artık kabul ediyorum yaşlanmışım..Envai çeşit deterjan kullanmaktan ellerim çok yanıyor ve acıor.. sabahları hareket ettiremiyorum parmaklarımı,kimyasllar eklemlerime neyin işledi sanırım
Ama misss oldu evim misss..Geriye dağ gibi çamaşırlar ve ütüler kaldı.. yavaş yavaş hallederim artık...Bu hafta işlerim de yoğun..Naapçaz bakalım..

Tüm annelerin,anne adaylarının özetle tüm kadınların anneler günü kutlu mutlu olsun...Hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olsun...

Selam güzeller
Bir haftasonu daha gecmis bulunuyor.. Aslında biz su bildirimleri pazar yapsak haftasonu hiç kaçırmayız ..yada topyekün kaçırırız...
aysemmm benim Adimsayarim bugun 6035 oldu ancak... Yarin daha hareketli oluruz insallah..

al bendende o kadar.. Ama hevesini kırdıkca kurtulamıyorum canim... Hareket et mutlaka! Biliyorum canin sıkıldı ama .. Zorla kendini sen ZAYİFLAYACAKSİN! Bende 90 sınırında 3 hafta gittim geldim..
Evet kızlar haftasonu gecti önümüzdeki 4 gunün planını iyi yaparsak eksiler bizimledir ben buna inanıyorum.. Cogumuz az yada cok kaçırdık ben dun peyniri çubuk karakter yedim mesela...utanıyorum ama öyle... Yarin dikkat edicem!! Spordan korkar oldum..belim biraz kendini hissettiriyor.. Olmadı biraz yürürüm..
Hadi enerjimizi yüksek tutalım.. Ve zayıflayalım...

Son düzenleme:
Yenacım güle güle iyi günlerde kirletin canım ne güzeldir şimdi mis gibi
Ben de iyi bir temizliğe girişsem iyi olacak

Yenacım güle güle iyi günlerde kirletin canım ne güzeldir şimdi mis gibi
Ben de iyi bir temizliğe girişsem iyi olacak

Hemen geleyim asucum sana..Isınmışken senin evide aradan çıkaralım
badanada yapınca tam temizlik oldu gerçekten...eVin enerjisi değişti...

Nasılsınız iyimisiniz,eşin nasıl.?

Hemen geleyim asucum sana..Isınmışken senin evide aradan çıkaralım
badanada yapınca tam temizlik oldu gerçekten...eVin enerjisi değişti...

Nasılsınız iyimisiniz,eşin nasıl.?

Sağol canım yenam gelsen süper olurdu :)))
Şükür iyiyiz eşim de daha iyi gibi raporun son haftasına girdi
Badana iyi oluyor kokusu bana geldi valla mis gibi güle güle oturun canım

Günaydınnnnnnnn topiğimin güzelleri 😘

Sesli güldüm okurken :)) sen o çıta bacaklara uyma deli bu haftada sen 1. Olursan vallaha çığlık atarım çok hısrlandım şimdi😜

Soziii okuyonmu kız bak kadın bir saat steple gram gram eriyi gözümüzün önünde

I love Bonus

Selamünaleyküm
Aleykümselam
Kızlar günaydın hava çok güzel burda kahvaltımı hazırlım geçmişe bakıcam öpüldünüzz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…