Kız aşkolsun sadece misafir içinmi silinir cam kendin için sil onlar senin camın daa 😄😄 yazarken sesli gülüyorum hegüle güle kirlet canım bu yaz rahatsın darısı badana yapacaklara
ben hiç kaçamak yapmadımsporu zorlama cnm ama kaçamak yokk
heee at sen çığlığı dün yaptiğım sporu hiç yazmim o zaman akıllandım ama uymuyorum o piss kadına zorlandığım hareketi kendime göre uyarlıyorum artık bide gazeteden 10 lu fitnes dvd kuponu topladım onlarıda alim bugün tutmayın benii
geçmiş olsun cnm ben sabah erken çıkamıyorum onada alışsam süper olcak
bonuss kafa girme kanıma aklıma geldi bak dur bi balkonun camlarını silemde gelemm
şaka şaka misafir gelsin o zaman silecemm hehehe
annem kahvaltımı ettim ark. aradı sabah sabah onla çene çaldık azdık
eeee sen naptın dün hiç anlatmıyon
Prezentabl ev hanımı..
Kız aşkolsun sadece misafir içinmi silinir cam kendin için sil onlar senin camın daa 😄😄 yazarken sesli gülüyorum he
Bu haftaki yarışım tamamen seninle şu an şu dk bunu anladım
Ben ne anlatim hediye alamadım anneme biraz buruk geçti kendi içimde ota ..... Kırıldığım için normal tabi .
Sabah güzel bi kahvaltı yaptım ablamla yımırta kaşar domates ceviz ve kaymakla bal yidim. Azcıkta cevizli sucuk :)
Akşmda 6 da bir tabak musakka yedim kalktım. 15 dk sonra gardaşım aradı ızgara yapıcam ille gel diye tamam dedik bi havayla gittim yürüdüm birazda ben yemim tadına bakim falan derken bi tabak dolusu yidim.
İşte öyle canım yani hürremi görünce mahidevran ne hissettiyse bende senin stepi görünce öyle hissettim
Hee rüyanda geçersin sen beni bu kaaaa yedikten sonra
Benim gibi deliside yoktur yağmur çiselerken sil güzel havada pis pis otur
Bak gaza geldim gene yürüyüşe çıkacam hemen
I love Bonus
bendee bendeee kaç saat yürüyeceksinizz
Ay çok mercüü o senin kendi prezentalın :))))
O dayko hanıma sor bakim o gazları kimden almış bence kıvırcık kabarık saçlı bir niki olabilir.
I love Bonus
Ay ay ayy senin gazın kendine yetmiyo şekerim doğru hırs yaptırıyorsun ama 1. Benim (ukala dayko) kimse demeden ben diyeyim kendime
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Citol ve nursenadan sonra dişime göre bir rakip buldum. İyi bak 1.lik kupana falan bu hafta son görüşün olacak :))) he he heyyy (acımasız bonus)
I love Bonus
Burnumu tutarak yine ben geldim..Çok pis gaz kokuyor topik yaw öfff pöffff...
Hemen gidiyorum misss gibi sabun neyin kokuyorken üzerime bulaşmasın.
Citol ve nursenadan sonra dişime göre bir rakip buldum. İyi bak 1.lik kupana falan bu hafta son görüşün olacak :))) he he heyyy (acımasız bonus)
I love Bonus
citolden haberler getirdim..73 kiloymuş aylardır..
nursena mı dedin.?? O hep şişko kalacak.. sürekli ksır yiyor duymasın ama öyleee...
Zayıflayacağım diye korkusundan gelemiyor.)
hahahayyy baştan pes etti bu hafta niye bıraktın kaldır totonu spor zamanı
Burnumu tutarak yine ben geldim..Çok pis gaz kokuyor topik yaw öfff pöffff...
Hemen gidiyorum misss gibi sabun neyin kokuyorken üzerime bulaşmasın.
Bizden diksiniyormusunölümü gör öpmeden bırakam çok güldüm sabah sabah bi iş gelmese başıma iyidir. Son cümleyi yazarken iyice koptum
I love Bonus
Dün eniştem olacak insan dediki :) çok yedim az yemek lazım. Valla biz az yiyoruz bir gün kaçamak yapıyoruz ablamla dedim bende. Az yiyosunuzda nerenizden belli dedi baah baaahhhh dedim bu lafını yersin tikkatli konuş.
I love Bonus
Ayyy gülmekten oldum cok tatlısınızzz yawgülmekten alıntı yapamadım bile... Cocuga kahvaltı hazırlığım gelcem .. Öpüyorum sizi çokkk..
Sozen kuzum sen ne ediyon sessiz sessiz durma öyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?