Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız aşkolsun sadece misafir içinmi silinir cam kendin için sil onlar senin camın daa 😄😄 yazarken sesli gülüyorum he

Bu haftaki yarışım tamamen seninle şu an şu dk bunu anladım

Ben ne anlatim hediye alamadım anneme biraz buruk geçti kendi içimde ota ..... Kırıldığım için normal tabi .

Sabah güzel bi kahvaltı yaptım ablamla yımırta kaşar domates ceviz ve kaymakla bal yidim. Azcıkta cevizli sucuk :)

Akşmda 6 da bir tabak musakka yedim kalktım. 15 dk sonra gardaşım aradı ızgara yapıcam ille gel diye tamam dedik bi havayla gittim yürüdüm birazda ben yemim tadına bakim falan derken bi tabak dolusu yidim.

İşte öyle canım yani hürremi görünce mahidevran ne hissettiyse bende senin stepi görünce öyle hissettim

I love Bonus

Dün adımsayar 16430
Yaptığım sporu yazmim hiç 😜😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay çok mercüü o senin kendi prezentalın :))))

O dayko hanıma sor bakim o gazları kimden almış bence kıvırcık kabarık saçlı bir niki olabilir.

I love Bonus

Ay ay ayy senin gazın kendine yetmiyo şekerim doğru hırs yaptırıyorsun ama 1. Benim (ukala dayko) kimse demeden ben diyeyim kendime

Ay ay ayy senin gazın kendine yetmiyo şekerim doğru hırs yaptırıyorsun ama 1. Benim (ukala dayko) kimse demeden ben diyeyim kendime

Citol ve nursenadan sonra dişime göre bir rakip buldum. İyi bak 1.lik kupana falan bu hafta son görüşün olacak :))) he he heyyy (acımasız bonus)

I love Bonus

Burnumu tutarak yine ben geldim..Çok pis gaz kokuyor topik yaw öfff pöffff...
Hemen gidiyorum misss gibi sabun neyin kokuyorken üzerime bulaşmasın.

Citol ve nursenadan sonra dişime göre bir rakip buldum. İyi bak 1.lik kupana falan bu hafta son görüşün olacak :))) he he heyyy (acımasız bonus)

I love Bonus

citolden haberler getirdim..73 kiloymuş aylardır..

nursena mı dedin.?? O hep şişko kalacak.. sürekli ksır yiyor duymasın ama öyleee...
Zayıflayacağım diye korkusundan gelemiyor.)

Bizden diksiniyormusun ölümü gör öpmeden bırakam çok güldüm sabah sabah bi iş gelmese başıma iyidir. Son cümleyi yazarken iyice koptum

I love Bonus

I love Bonus

hahahayyy baştan pes etti bu hafta niye bıraktın kaldır totonu spor zamanı

citolden haberler getirdim..73 kiloymuş aylardır..

nursena mı dedin.?? O hep şişko kalacak.. sürekli ksır yiyor duymasın ama öyleee...
Zayıflayacağım diye korkusundan gelemiyor.)

Ulaşma şansın varsa de gelsin o manyak paçalı donu saklıyorum hala o gelmeden giymem valla

I love Bonus

hahahayyy baştan pes etti bu hafta niye bıraktın kaldır totonu spor zamanı

Yanluş yazmışım gazdan 😄😄😄😄😄
Geçen hafta diyecektim. ( allah söyletti belkide tırmış bonus)

I love Bonus

Bizden diksiniyormusun ölümü gör öpmeden bırakam çok güldüm sabah sabah bi iş gelmese başıma iyidir. Son cümleyi yazarken iyice koptum

I love Bonus

kızlarr Allah bozmasın neşemizi bende çok güldüm
yenacım ne diyor bonus kafa görüyormusun şekerimm kaymakları balları yiyecek sonrada oturduğu yerden 1. olcak varmı böle bişi

Dün eniştem olacak insan dediki :) çok yedim az yemek lazım. Valla biz az yiyoruz bir gün kaçamak yapıyoruz ablamla dedim bende. Az yiyosunuzda nerenizden belli dedi baah baaahhhh dedim bu lafını yersin tikkatli konuş.

I love Bonus

👍👍👍😀😀😀

Sozen kuzum sen ne ediyon sessiz sessiz durma öyle

Ayyy gülmekten oldum cok tatlısınızzz yaw gülmekten alıntı yapamadım bile... Cocuga kahvaltı hazırlığım gelcem .. Öpüyorum sizi çokkk..

Ayyy gülmekten oldum cok tatlısınızzz yaw gülmekten alıntı yapamadım bile... Cocuga kahvaltı hazırlığım gelcem .. Öpüyorum sizi çokkk..

Hee muhabbet güzel bonus sabote ediyo beni yürüyüşe gitmim diye bırakamadım sohbeti bende öpüyürüm hepicinizi 😀😀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…