Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu boğazla biz onuda yeriz merak etme

Maşallah nazar değmesin kuzum ne güzel yürümüşsün at anacımm havanı az bile demişsin bize
Komşum gelecek kahveye akşam üzeri artık kız gelince inşallah çıkarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güneydoğuya götürsünler yine gezerim ay aslında canım karadenize gitmek çekiyor iki kere gittim ama yaylaları gezmedim

Ne güzel olur dimi oturduğumuz yerden yapacak bi spor olsa ������

oturduğum yerden değil yattığım yerden yapıyorum şimdi
anam iki gündür bir görseydiniz beni düğün yaptım sanki ayağa kalkacak halim yok ölüyorum yorgunluktan
ev ev olalı bu kadar kalabalık olmamıştı sadece ben 8 kere çay demledim. hemde kazan gibi çaydanlıklarla benim dışımda demliyenlerde oldu.
sanki hıdrellezi köy değil biz yaptık

ay ben adımsayarı takmayı unutuyorum iki gündür taksaydım 20 bini geçerdi herhalde

Son düzenleme:

ayyyy ben böyle arada bı gaza gelir sonra gazı kaçmış gazozgıbı olurum umarım gazım kaçmaz

olsum ablam bunlar güzel koşturmacalar
bende severim kalabalığı sohbet muhabbeti

kızçem uyandı şimdi mama yiyip gezmeye çıkma zamanı

süpermiş bu duraklamadamı yapııyorkı :26:

diyetin 2.haftasında verdi bana ben bırak diyene kadar içicen dedi canım sabah ve akşam yemeklerden sonra 1 su brd sadece 3 litre 5 gün kadar gidiyor fark etmez sanırım o konuda bişi demedi ben ekşi yeşil elma sevdiğim için onlardan alıyorum eve
misafir bereketiyle gelirmiş cnm zor olmuştur tabi o kadar kalabalıkla

Son düzenleme:
olsum ablam bunlar güzel koşturmacalar
bende severim kalabalığı sohbet muhabbeti

bende severim. Allah eksikliğini göstermesin .ama dünkü bambaşka birşeydi. uzun zamandır görmediğim sevdiğim kişiler geldi beş dakika yanlarına oturup muhabbet edemedim. misafir sevmeyenlerin azizliğine uğradım desem yalan olmaz.
eltimin dünürleri gelmiş. hıdrellez ikramı yapılan yere gittim. kadın baktım yalnız kalmış kendi misafirlerimle birlikte onuda çaya davet ettim. baktım eltim peşinden kızını , gelinlerini, diğer dünürünü, kız kardeşinin gelinlerini almış geldi.sonra devamı geldi. hepsine güzelce ağırladım. biraz oturur kalkarlar bende misafirlerimle ilgilenirim diye düşündüm. baktım sonra diğer eltilerimde geldi. ( diğer eltilerimin köyde evi yok bana geliyorlar ) peşinden köydeki eltimin umre arkadaşları gelmişler o bizde olunca misafirlerde bize geldi, sonra eltimin küçük gelininin bursadan komşuları gelmiş onlarda bize geldi. eltim tüm misafirlerini bize buyur edip, bizden uğurladı. birde erkekler geldi o arada feleğimi şaşırdım. kapının önünde hiç mübalağasız en az 30 çocuk vardı onları mümkün olduğu kadar kapının önünde ağırladım ama o gürültüyü anlatamam. her dakika birşey istiyorlar ay işte benim misafirlerde ne olduğunu anlıyamadı. kendi yeğenlerim geldiler hepsi böyle oldu çay içmeden kalktılar ( benim yeğenlerim inegölde oturuyorlar )bebekleri bile sevemedim.

Kapı sonuna kadar açık YENA bekliyorum canım Sağol benim bunalıma girip çıkmak istediğim liste hedef listesi 1 mayısta 70 olcaktim 76 ile kaldım 2 aydır oynuyor 77 ile76 arasındayım bakalım hayırlısı metabolizma ne yaptıki tembel şey korkusun 1 sene olcak zar zor 20 kilo oldu verdiğim elime bir gecirsem

Son düzenleme:
Kızlar youtube da bi video buldum kadın kıvıra kıvıra egzersiz yaptırıyor link kopyalamayı beceremedim
Egzersiz hareketleri yazınca çıkıyor resmini koyim bari

allah kolaylık versın ablam senın ışınde zor banada çok davetsız mısafırgelır ama senınkı de başkaymış

Amamin olurken yoruldum benn

allah kolaylık versın ablam senın ışınde zor banada çok davetsız mısafırgelır ama senınkı de başkaymış
canım davetli davetsiz misafirin her türlüsünü severimde keşke o çok nadir gördüğüm insanlarla birazcık olturup muhabbet edecek zamanım olsaydı diye düşünmedim desem yalan olur.

yarin imalatmi yaptırcan kuzum ?

Hayriyecim helal valla yemekler ocKta pişsin bende çıkcam dışarı ...
cok guzel geçmiştir eminim masallah nasıl öyle kalabalık bir aileniz var.
Adimsayarin ayarı bu hareketi ölçecek kadar güçlü değildir sanirim...

Canim sen 20 kg verdin demek yani hakiki 96 lardan 76 lara indin..

Şey evet 20 kilo oldu verdiğim şımarık lik olarak algılanması kocaman kadim yani ama gerçekten az bence temmuzda bir sene olacak ama inanıyorum bu sene temmuz ayında hepimiz bitirince inşallah

Canım kusura bakma ama senin misafirlerin birazda eltinin rahatlığı nedeniyle olmuş one ya ona geleni almış sana getirmiş ordayken gelenide alip gitmemis sende agirlamis iyiymiş ben seni okurken yoruldum benimde çat kapı çok gelir Hélede bu sıra kv memlekete gidecek ama seninki cok fazla olmus

Son düzenleme:

Evet 1 ayı geçti gidip geliyorum 20yaş dişi vardı 2 tane çekildi 1 kanal tedavi bi arka dişte kaplama şimdi buna implant yapacak korkuyorum üst ön diş bide püffff

çık tabı canım çıkta bol bol eksı gorelım cumaya(böyle gaz veripte ben kendım eksı göremezsem cok gulerım kendıme)

çık tabı canım çıkta bol bol eksı gorelım cumaya(böyle gaz veripte ben kendım eksı göremezsem cok gulerım kendıme)

Verirsin canım dert etme kaçamak olmasın arada yeterki
Aktardan keten tohumu aldım salataya koyacaktım yemek saatim geçince unuttum aceleden 😀😀
Kullanan varmı aranızda aktar öğütülmüşüde var dedi hangisi daha iyidir acep ben taneli olandan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…