Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Maşallah hanımlar azimler tavan yapmış
Ben de 1 saat yürüdüm bugün ama beslenmem başarılı değildi ama bu saatten sonra bişey yemezsem az da olsa kurtarırım durumu herhalde

Canım öğütülmüşünü kısa sürede tüketmek gerekli diye biliyorum ben ama hangisi tercih edilmeli bilmiyorum

İyi akşamlar
Ben de 1 saat yürüdüm bugün ama beslenmem başarılı değildi ama bu saatten sonra bişey yemezsem az da olsa kurtarırım durumu herhalde

sorma kuzum sabah bonus hepimizi gazladı yarın daha güzel olur inş cnm hiçbişi için geç değildir

kızlarr siz bide benim çevremdekileri düşünün annem,babam,eşim,komşular ,arkadaşlar hepsini diyete soktumadımsayar aldırdım sağlık içinn diye diye

Ahh daficiğim benim de pek başarılı geçmedi bu haftam cumaya ne olur bilmiyorum...
umarım eksi görürüz...

hasibeciğim senin kız uykuyu pek sevmiyor galiba çabuk uyanıyor değilmi.? gece uykusu nasıl.?

Ayy dafii senin eltin tam sopalık kusura bakma ama öyle...

Canım 20 kilo harika bir rakam..

OĞlumdan bomba bir soru.
Erkek çocuklarını da annelermi doğuruyor.??
Evet..
Peki beni de senmi doğurdun.??
Evet annem, seni de ablanı da ben doğurdum..

cok guzel geçmiştir eminim masallah nasıl öyle kalabalık bir aileniz var.
Adimsayarin ayarı bu hareketi ölçecek kadar güçlü değildir sanirim...
:
çok güzeldi canım. köy çok kalabalıktı. gençler ilahi cd.leri hazırlamışlar sabahtan açtılar. her ev misafirle doluydu. sabahtan mangallar yandı. pilavlar , tatlılar hazırlanmış. saat 11 gibi çocukları doyurdular , sonra erkeklere vermeye başladılar. bir yandan mevlitler okundu. son öğle namazından çıkan erkeklere verildi sonra bayanlara verdiler. sonrada evlerde olan gelemeyen yaşlılara dağıttılar. sonra herkes misafirini alıp evine götürdü. evinde ikramda bulundu. biraz yağmur yağdı hava güzel olsa dahada güzel olurdu. hiç foto çekilmemiş herkes bir başkası çeker diye bakmış herhalde ilk serviste birkaç kişi varken çekmişler bir dahada çekilmemiş. gençler bütün gün servis yaptılar. köyün sitesine bakıyorum ama hiç foto yok.

biraz öyle oldu canım. genelde öyle oluyor. umreye gittiğindede bütün misafirleri bizde ağırladık. ama o zaman yola gidecek yorulmasın dedim. dün benim misafirim çoktu. birde onunkiler eklenince oturcak yer bulamadık. erkeklerde gelince benim misafirler kalktı. ikindiden sonra sadece onunkiler vardı. yeğenleri bile oturdular hiç birisi bu kadının misafiri var deyip kv. sinin evine gitmedi. hepsi bizde oturdu. iyikide cumartesi yeğenimin gününü bizde yapmıştık. çok fazla hamur işi yapmıştım. herkese yetti çok şükür. kardeşimin hanımıda iki tepsi tatlı getirdi. güneydoğudan çok çerez türü almıştım. ne bulduysam koydum .yinede bir masaya koyduğum diğerine yetmedi. her masada farklı şey vardı

canım ben dane alıp kendim tüketeceğim kadar öğütüyorum.

kızlarr siz bide benim çevremdekileri düşünün annem,babam,eşim,komşular ,arkadaşlar hepsini diyete soktumadımsayar aldırdım sağlık içinn diye diye
aile boyu sağlıklı yaşam

ben geldım leslıemıde yaptım geldım ama bıçatal sadece bı çatal ırmık helvası aldım pişmanım

OĞlumdan bomba bir soru.
Evet..

yerım o bıdığı ben meraklı paşa

ben şu anda 1 kilo artıdayım

gider ablam merak etme o cumaya yorgunluktanda ödem yapmıştır vucut

slm kızlar
geçmişe bakamıcam çok uykum var sonra bakarım
yrn nöbetçiyim çarşamba görüşürüz

gündüz az uyusada çok şükür gece uykusu iyi
ama sabah 7 en geç 8 dedin mi ayaktayız

Selamün aleykümm..

nasılsınızz..bir iki sayfaya göz attım dafi ablacım maşallah sana yaa ben olsam çoktaannn isyan ederdimm....düşüncesiz insanlara sinir olurum...yenacım ohh mis gibi olmuştur evin ne güzel...off benimde işler gözümde çokk büyüyo...sanırım haziran sonu ev taşıcaz ama daha nereye nezaman nasıl olucak hiç bişey belli değil herşey yıkancak temizlencek elden geçicek...eşyalar toplancak...ev arancak buluncak o ev temizlencek..sadece ev taşıyacağımız kesin onun haricindeki herşey belirsiz iş yerinden haber bekliyoruz...bide bu ara benim doktor işleri falan derken koşturmaca geçiyo..bugün gene röntgen çekildi tahliller yeniden yapıldı yarın sonuçları alıcam...kısacası bu karmaşada neyi nezaman nasıl yapıcağımı bilmiyorum herşey gözümde çokkk büyüyo...Rabbim sonumuzu hayretsin inşaallah...

kızlar yarın sabah erken doktora gıdıcem arılarım geçmedı dua edın cıddı bışey çıkmasın

geçmiş olsun ablacım...geçmiş okumaya vaktim olmadığı için bilemedim ne ağrın vardı ama Rabbim şifalar versin sana ve tüm hastalara....

Şey evet 20 kilo oldu verdiğim şımarık lik olarak algılanması kocaman kadim yani ama gerçekten az bence temmuzda bir sene olacak ama inanıyorum bu sene temmuz ayında hepimiz bitirince inşallah

İnsallah canim insan zaman zaman umutsuzluğa kapılıyor iste.. Haftada kac kilo verdin genelde.. .
Ayyy cok zahmeti dış tedavisi.... İnsallah tez zamanda iyilesirsin canimm..

çık tabı canım çıkta bol bol eksı gorelım cumaya(böyle gaz veripte ben kendım eksı göremezsem cok gulerım kendıme)
canim hep acım ama hala artidayim bunu anlamıyorum iste..

İyi akşamlar
iyi yapmışsın asumancim bende oğlanı aldım gezdim geldim ama icim daralıyor bugun sabah artidayim malesef..
burda biri ogutulmusunu alma anında ögutup tüket demişti... Sabah ac karnına diye birsey hatırlıyorum.. Yanılıyor olabilirim canimm..

OĞlumdan bomba bir soru.
Evet..

Ayyy yerim ben onu ..masallah yavruna..

ben şu anda 1 kilo artıdayım

canim bende artidayim ama insallah cumaya kadar - görürüz insallah ...

kızlar yarın sabah erken doktora gıdıcem arılarım geçmedı dua edın cıddı bışey çıkmasın
canim Hayirdir ?
iyi geceler canim...

inşallah

canım hiçbir şeyin yoktur inşallah.

aleykümselam zeynepcim iyice özletiyorsun kendini
canım bende sağlığın nasıl oldu diycektim sen yazmışsın. sonuçlar yüzünü güldürür inşallah

inşallah canım. çizelgedeki kiloma inebilsem yetecek bana
sende verirsin inşallah

esselamun aleykum
hayırlı sabahlar canlar
bugun yuryuse sabah çıkamıycam evı toplaam lazım artık dr gelınce bı ara çıkarım dun adım sayarım 11000 deydı sımdı kalkmamlazım kızlar inş öğlene gelirımhepınızı öptum

sağol zeynepçim kasıklarımda bır arıvar kıvrandırdı amın canım rabbım şafi isminı eksık etmsın üzerimizden rabbım sanada kolaylık versın umarım sonuçlarda güzel çıkar
işte kasıgımda bır arıvar sıbelcım ona gıdıcem canım artyı takma ilk spora başlandığında vücut su toplarmış gıder o artıda

inşallah

canım hiçbir şeyin yoktur inşallah.

amin ablam inşallah

Günaydın fıss fıss gazı sönmüş bınıs

I love Bonus

Günaydın fıss fıss gazı sönmüş bınıs

I love Bonus

Selamünaleyküm
Aleykümselam
Günaydın güzeller
Noldu kuzum yaklaş yaklaş az gaZ takviyesi yapam sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamünaleyküm
Aleykümselam
Günaydın güzeller
Noldu kuzum yaklaş yaklaş az gaZ takviyesi yapam sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hor kullandınız kaynaklarımı :)

Doğum gününde pasta olur ya anneme ablama noluyosa bi gittimki masada mercimek köftesi makarna salatası peynirli poğça kıymalı börek çukulatlı pasta

Zatn gündz iki biskvi yemştm açtm yidim biraz. Gazım orda kaçtı tabi gerçi gelinin annesi sen zayıflamşsın sanki güzel kızm dedi ve mutlu oldm ama yinede gaz kaçağm devm ediyi ve yemk isteğim

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…