- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Verirsin canım dert etme kaçamak olmasın arada yeterki
Aktardan keten tohumu aldım salataya koyacaktım yemek saatim geçince unuttum aceleden 😀😀
Kullanan varmı aranızda aktar öğütülmüşüde var dedi hangisi daha iyidir acep ben taneli olandan aldım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi akşamlar
Maşallah hanımlar azimler tavan yapmış
Ben de 1 saat yürüdüm bugün ama beslenmem başarılı değildi ama bu saatten sonra bişey yemezsem az da olsa kurtarırım durumu herhalde
selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır, neşeniz bol, olsun tabikiii tartınız ( - ) çıksııınnn
maşallah cıvıl cıvılsınız bugün
daim olsun
yenaa temizledin evi miss kimin olduk neşeli neşeli yazarsın ratık. kayıran bize kayırsın pis pis oturuyoz
hadi hazır gaz vermeye başlamışken bir gazda bana verin zira çok ihtiyacım var
saat 12de uyudu kızım bakalım bugün öğlen ne kadar uyuyacak :)
mesajı yazdıktan sonra yani siz bu mesajı okurken kızımı ayağımdan alıp yatağına yatırcam
sonra yemek yapcam. sonra bir de form çayı demler içerim eşlik etmek isteyen var mı
heeee 88.8 bekle görürüz belki 89.5 çıksam öper başıma koyarım
bu aralar ççok yavaşladım 1 ileri 3geri derken bir gün 89 bir gün 90 ondan artık iddialı konuşamıyorum rezil olmayayım derken
şu durakla devrim bi geçsin bakın nasıl ortalığı yakmaya gelcem işte o zaman korkun benden haaayyyytttt beeeeeaaa
bende taze fasülye yapcem
dolmayıda dün yaptım
ben bulgurlu yapıyorum artık öyle alıştık
bende severim. Allah eksikliğini göstermesin .ama dünkü bambaşka birşeydi. uzun zamandır görmediğim sevdiğim kişiler geldi beş dakika yanlarına oturup muhabbet edemedim. misafir sevmeyenlerin azizliğine uğradım desem yalan olmaz.
eltimin dünürleri gelmiş. hıdrellez ikramı yapılan yere gittim. kadın baktım yalnız kalmış kendi misafirlerimle birlikte onuda çaya davet ettim. baktım eltim peşinden kızını , gelinlerini, diğer dünürünü, kız kardeşinin gelinlerini almış geldi.sonra devamı geldi. hepsine güzelce ağırladım. biraz oturur kalkarlar bende misafirlerimle ilgilenirim diye düşündüm. baktım sonra diğer eltilerimde geldi. ( diğer eltilerimin köyde evi yok bana geliyorlar ) peşinden köydeki eltimin umre arkadaşları gelmişler o bizde olunca misafirlerde bize geldi, sonra eltimin küçük gelininin bursadan komşuları gelmiş onlarda bize geldi. eltim tüm misafirlerini bize buyur edip, bizden uğurladı. birde erkekler geldi o aradafeleğimi şaşırdım. kapının önünde hiç mübalağasız en az 30 çocuk vardı onları mümkün olduğu kadar kapının önünde ağırladım ama o gürültüyü anlatamam. her dakika birşey istiyorlar ay işte benim misafirlerde ne olduğunu anlıyamadı. kendi yeğenlerim geldiler hepsi böyle oldu çay içmeden kalktılar ( benim yeğenlerim inegölde oturuyorlar )bebekleri bile sevemedim.
Kapı sonuna kadar açık YENA bekliyorum canım Sağol benim bunalıma girip çıkmak istediğim liste hedef listesi 1 mayısta 70 olcaktim 76 ile kaldım 2 aydır oynuyor 77 ile76 arasındayım bakalım hayırlısı metabolizma ne yaptıki tembel şey korkusun 1 sene olcak zar zor 20 kilo oldu verdiğim elime bir gecirsem
çok güzeldi canım. köy çok kalabalıktı. gençler ilahi cd.leri hazırlamışlar sabahtan açtılar. her ev misafirle doluydu. sabahtan mangallar yandı. pilavlar , tatlılar hazırlanmış. saat 11 gibi çocukları doyurdular , sonra erkeklere vermeye başladılar. bir yandan mevlitler okundu. son öğle namazından çıkan erkeklere verildi sonra bayanlara verdiler. sonrada evlerde olan gelemeyen yaşlılara dağıttılar. sonra herkes misafirini alıp evine götürdü. evinde ikramda bulundu. biraz yağmur yağdı hava güzel olsa dahada güzel olurdu. hiç foto çekilmemiş herkes bir başkası çeker diye bakmış herhaldecok guzel geçmiştir eminim masallah nasıl öyle kalabalık bir aileniz var.
Adimsayarin ayarı bu hareketi ölçecek kadar güçlü değildir sanirim...
:
biraz öyle oldu canım. genelde öyle oluyor. umreye gittiğindede bütün misafirleri bizde ağırladık. ama o zaman yola gidecek yorulmasın dedim. dün benim misafirim çoktu. birde onunkiler eklenince oturcak yer bulamadık. erkeklerde gelince benim misafirler kalktı. ikindiden sonra sadece onunkiler vardı. yeğenleri bile oturdular hiç birisi bu kadının misafiri var deyip kv. sinin evine gitmedi. hepsi bizde oturdu. iyikide cumartesi yeğenimin gününü bizde yapmıştık. çok fazla hamur işi yapmıştım. herkese yetti çok şükür. kardeşimin hanımıda iki tepsi tatlı getirdi. güneydoğudan çok çerez türü almıştım. ne bulduysam koydum .yinede bir masaya koyduğum diğerine yetmedi. her masada farklı şey vardıCanım kusura bakma ama senin misafirlerin birazda eltinin rahatlığı nedeniyle olmuş one ya ona geleni almış sana getirmiş ordayken gelenide alip gitmemis sende agirlamis iyiymiş ben seni okurken yoruldum benimde çat kapı çok gelir Hélede bu sıra kv memlekete gidecek ama seninki cok fazla olmus
canım ben dane alıp kendim tüketeceğim kadar öğütüyorum.Verirsin canım dert etme kaçamak olmasın arada yeterki
Aktardan keten tohumu aldım salataya koyacaktım yemek saatim geçince unuttum aceleden 😀😀
Kullanan varmı aranızda aktar öğütülmüşüde var dedi hangisi daha iyidir acep ben taneli olandan aldım
aile boyu sağlıklı yaşamkızlarr siz bide benim çevremdekileri düşünün annem,babam,eşim,komşular ,arkadaşlar hepsini diyete soktumadımsayar aldırdım sağlık içinn diye diye
öperim ben o şerbetliyiOĞlumdan bomba bir soru.
Erkek çocuklarını da annelermi doğuruyor.??
Evet..
Peki beni de senmi doğurdun.??
Evet annem, seni de ablanı da ben doğurdum..
ben şu anda 1 kilo artıdayımAhh daficiğim benim de pek başarılı geçmedi bu haftam cumaya ne olur bilmiyorum...
umarım eksi görürüz...
yerım o bıdığı ben meraklı paşaOĞlumdan bomba bir soru.
Evet..
gider ablam merak etme o cumaya yorgunluktanda ödem yapmıştır vucut
ben şu anda 1 kilo artıdayım
Ahh daficiğim benim de pek başarılı geçmedi bu haftam cumaya ne olur bilmiyorum...
umarım eksi görürüz...
hasibeciğim senin kız uykuyu pek sevmiyor galiba çabuk uyanıyor değilmi.? gece uykusu nasıl.?
Ayy dafii senin eltin tam sopalık kusura bakma ama öyle...
Canım 20 kilo harika bir rakam..
kızlar yarın sabah erken doktora gıdıcem arılarım geçmedı dua edın cıddı bışey çıkmasın
Şey evet 20 kilo oldu verdiğim şımarık lik olarak algılanması kocaman kadim yani ama gerçekten az bence temmuzda bir sene olacak ama inanıyorum bu sene temmuz ayında hepimiz bitirince inşallah
Ayyy cok zahmeti dış tedavisi.... İnsallah tez zamanda iyilesirsin canimm..Evet 1 ayı geçti gidip geliyorum 20yaş dişi vardı 2 tane çekildi 1 kanal tedavi bi arka dişte kaplama şimdi buna implant yapacak korkuyorum üst ön diş bide püffff
canim hep acım ama hala artidayim bunu anlamıyorum iste..çık tabı canım çıkta bol bol eksı gorelım cumaya(böyle gaz veripte ben kendım eksı göremezsem cok gulerım kendıme)
iyi yapmışsın asumancim bende oğlanı aldım gezdim geldim ama icim daralıyor bugun sabah artidayim malesef..İyi akşamlar
Maşallah hanımlar azimler tavan yapmış
Ben de 1 saat yürüdüm bugün ama beslenmem başarılı değildi ama bu saatten sonra bişey yemezsem az da olsa kurtarırım durumu herhalde
burda biri ogutulmusunu alma anında ögutup tüket demişti... Sabah ac karnına diye birsey hatırlıyorum.. Yanılıyor olabilirim canimm..Verirsin canım dert etme kaçamak olmasın arada yeterki
Ayyy yerim ben onu ..masallah yavruna..OĞlumdan bomba bir soru.
Evet..
çok güzeldi canım. köy çok kalabalıktı. gençler ilahi cd.leri hazırlamışlar sabahtan açtılar. her ev misafirle doluydu. sabahtan mangallar yandı. pilavlar , tatlılar hazırlanmış. saat 11 gibi çocukları doyurdular , sonra erkeklere vermeye başladılar. bir yandan mevlitler okundu. son öğle namazından çıkan erkeklere verildi sonra bayanlara verdiler. sonrada evlerde olan gelemeyen yaşlılara dağıttılar. sonra herkes misafirini alıp evine götürdü. evinde ikramda bulundu. biraz yağmur yağdı hava güzel olsa dahada güzel olurdu. hiç foto çekilmemiş herkes bir başkası çeker diye bakmış herhaldeilk serviste birkaç kişi varken çekmişler bir dahada çekilmemiş. gençler bütün gün servis yaptılar. köyün sitesine bakıyorum ama hiç foto yok.
biraz öyle oldu canım. genelde öyle oluyor. umreye gittiğindede bütün misafirleri bizde ağırladık. ama o zaman yola gidecek yorulmasın dedim. dün benim misafirim çoktu. birde onunkiler eklenince oturcak yer bulamadık. erkeklerde gelince benim misafirler kalktı. ikindiden sonra sadece onunkiler vardı. yeğenleri bile oturdular hiç birisi bu kadının misafiri var deyip kv. sinin evine gitmedi. hepsi bizde oturdu. iyikide cumartesi yeğenimin gününü bizde yapmıştık. çok fazla hamur işi yapmıştım. herkese yetti çok şükür. kardeşimin hanımıda iki tepsi tatlı getirdi. güneydoğudan çok çerez türü almıştım. ne bulduysam koydum .yinede bir masaya koyduğum diğerine yetmedi. her masada farklı şey vardı
canım ben dane alıp kendim tüketeceğim kadar öğütüyorum.
aile boyu sağlıklı yaşam
canim bende artidayim ama insallah cumaya kadar - görürüz insallah ...
ben şu anda 1 kilo artıdayım
canim Hayirdir ?kızlar yarın sabah erken doktora gıdıcem arılarım geçmedı dua edın cıddı bışey çıkmasın
iyi geceler canim...slm kızlar
geçmişe bakamıcam çok uykum var sonra bakarım
yrn nöbetçiyim çarşamba görüşürüz
gündüz az uyusada çok şükür gece uykusu iyi
ama sabah 7 en geç 8 dedin mi ayaktayız
inşallahben geldım leslıemıde yaptım geldımama bıçatal sadece bı çatal ırmık helvası aldım pişmanım
yerım o bıdığı ben meraklı paşa
gider ablam merak etme o cumaya yorgunluktanda ödem yapmıştır vucut
canım hiçbir şeyin yoktur inşallah.kızlar yarın sabah erken doktora gıdıcem arılarım geçmedı dua edın cıddı bışey çıkmasın
aleykümselam zeynepcim iyice özletiyorsun kendiniSelamün aleykümm..
nasılsınızz..bir iki sayfaya göz attım dafi ablacım maşallah sana yaa ben olsam çoktaannn isyan ederdimm....düşüncesiz insanlara sinir olurum...yenacım ohh mis gibi olmuştur evin ne güzel...off benimde işler gözümde çokk büyüyo...sanırım haziran sonu ev taşıcaz ama daha nereye nezaman nasıl olucak hiç bişey belli değil herşey yıkancak temizlencek elden geçicek...eşyalar toplancak...ev arancak buluncak o ev temizlencek..sadece ev taşıyacağımız kesin onun haricindeki herşey belirsiz iş yerinden haber bekliyoruz...bide bu ara benim doktor işleri falan derken koşturmaca geçiyo..bugün gene röntgen çekildi tahliller yeniden yapıldı yarın sonuçları alıcam...kısacası bu karmaşada neyi nezaman nasıl yapıcağımı bilmiyorum herşey gözümde çokkk büyüyo...Rabbim sonumuzu hayretsin inşaallah...
geçmiş olsun ablacım...geçmiş okumaya vaktim olmadığı için bilemedim ne ağrın vardı ama Rabbim şifalar versin sana ve tüm hastalara....
inşallah canım. çizelgedeki kiloma inebilsem yetecek bana
İnsallah canim insan zaman zaman umutsuzluğa kapılıyor iste.. Haftada kac kilo verdin genelde.. .
Ayyy cok zahmeti dış tedavisi.... İnsallah tez zamanda iyilesirsin canimm..
canim hep acım ama hala artidayim bunu anlamıyorum iste..
iyi yapmışsın asumancim bende oğlanı aldım gezdim geldim ama icim daralıyor bugun sabah artidayim malesef..
burda biri ogutulmusunu alma anında ögutup tüket demişti... Sabah ac karnına diye birsey hatırlıyorum.. Yanılıyor olabilirim canimm..
Ayyy yerim ben onu ..masallah yavruna..
canim Hayirdir ?
iyi geceler canim...
sağol zeynepçim kasıklarımda bır arıvar kıvrandırdı amın canım rabbım şafi isminı eksık etmsın üzerimizden rabbım sanada kolaylık versın umarım sonuçlarda güzel çıkarSelamün aleykümm..
nasılsınızz..bir iki sayfaya göz attım dafi ablacım maşallah sana yaa ben olsam çoktaannn isyan ederdimm....düşüncesiz insanlara sinir olurum...yenacım ohh mis gibi olmuştur evin ne güzel...off benimde işler gözümde çokk büyüyo...sanırım haziran sonu ev taşıcaz ama daha nereye nezaman nasıl olucak hiç bişey belli değil herşey yıkancak temizlencek elden geçicek...eşyalar toplancak...ev arancak buluncak o ev temizlencek..sadece ev taşıyacağımız kesin onun haricindeki herşey belirsiz iş yerinden haber bekliyoruz...bide bu ara benim doktor işleri falan derken koşturmaca geçiyo..bugün gene röntgen çekildi tahliller yeniden yapıldı yarın sonuçları alıcam...kısacası bu karmaşada neyi nezaman nasıl yapıcağımı bilmiyorum herşey gözümde çokkk büyüyo...Rabbim sonumuzu hayretsin inşaallah...
geçmiş olsun ablacım...geçmiş okumaya vaktim olmadığı için bilemedim ne ağrın vardı ama Rabbim şifalar versin sana ve tüm hastalara....
işte kasıgımda bır arıvar sıbelcım ona gıdıcem canım artyı takma ilk spora başlandığında vücut su toplarmış gıder o artıda
İnsallah canim insan zaman zaman umutsuzluğa kapılıyor iste.. Haftada kac kilo verdin genelde.. .
Ayyy cok zahmeti dış tedavisi.... İnsallah tez zamanda iyilesirsin canimm..
canim hep acım ama hala artidayim bunu anlamıyorum iste..
iyi yapmışsın asumancim bende oğlanı aldım gezdim geldim ama icim daralıyor bugun sabah artidayim malesef..
burda biri ogutulmusunu alma anında ögutup tüket demişti... Sabah ac karnına diye birsey hatırlıyorum.. Yanılıyor olabilirim canimm..
Ayyy yerim ben onu ..masallah yavruna..
canim Hayirdir ?
iyi geceler canim...
inşallah
canım hiçbir şeyin yoktur inşallah.
Günaydın fıss fıss gazı sönmüş bınıs
I love Bonus
Selamünaleyküm
Aleykümselam
Günaydın güzeller
Noldu kuzum yaklaş yaklaş az gaZ takviyesi yapam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?