Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şimdiden uyarıyorum bugün başka kimse gaz kaçırmasın ve de bana ateşnen yaklaşmayın fururum oracıkta

I love Bonus

Kızlar benim önceden gece uykudan kalkıp yemek yeme gibi bi alışkanlığım vardı diyetin ilk zamanları 1-2 kere kalktım su içip yattım 😀
Ama malum günler yakın akşam bi uyandım canım bişiler istiyo ama anlatamam bölee moralim bi bozuldu ama astım suratımı yattım kime trip atıyosam gece yarısı
Sonra sabah - leri görünce dirennnn dedim kendime gece yeseydim nolcekti kocaman pişmanlık
Nası gaz vermişim kendi kendime ama 1 haftalık hemide heheheh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen ne kadar gıcık bi insan oldun demişmiydim

I love Bonus

Biliyordum böle olacağını üzülme kuzum takviye yaparım ben sana bu hafta başka kaçamak yapmazsın toparlanır

Biliyordum böle olacağını üzülme kuzum takviye yaparım ben sana bu hafta başka kaçamak yapmazsın toparlanır

Bide sana gıcık diyolar 😃

I love Bonus

Hee mahidevran dedin yaa de annem at stresini
Ahhhh ahhhh açaydım gollarımı yeme diyeydim gettiiih

Bunu okuyuncada ben güldüm sesli

I love Bonus

Kahvaltı
2 yemek kaşığından az fazla lor yeşilçay bak bak ajandam nasıl ama 1 haftayı geçti diyet günlüğü yaptım kendime yediğimi içtiğimi sporumu geleni gideni kilomu yazıyorum zayıflayınca hatıra olur ne çileler çekmiştim ben diye bakıp bakıp dikkat ederim kendime belkimde karatay gibi 60 ından sonra kitap basarım hehehe (kendi kendine gülen dayko )

Sizin tavık yımırtlamadımı bu sabah

I love Bonus

Sizin tavık yımırtlamadımı bu sabah

I love Bonus

Yumurta vermedi bana az kolesterol sınırı geçmiş çok Canın isterse peynir yerine haftada 1-2 yap dedi ama ben peynir tercih ediyorum markettede hep yağlı peynir vardı lor aldım bende

Bak bak azme bak 1,5 aydır yumurta yememişim

Yumurtanın kolesterol çıkarmadığını sağır sultan duydu hala bazı dr lar yapıyo diyo sen uy tabi listene ben sadece masumca aklını bulandırmak karıştırmak istedim (mikser bınıs) ( hain bınıs)

I love Bonus

Son düzenleme:
Protein olarak süt yoğurt et alıyorum şimdiye kadar kaslarda bi eksilme olmadı belkide ondan yumurtaya pek gerek görmedi şu zımbırtı varya kas yağ oranını ölçen en son 15 gün önce gittim diyetisyene 5,5 kilonun 5 kilosu yağdan gitmiş

Elbet senin havanı söndürecek kıvırcık kafa bir halk kahramanı vardır. ( içinden takdir eden bınıs)

I love Bonus

Elbet senin havanı söndürecek kıvırcık kafa bir halk kahramanı vardır. ( içinden takdir eden bınıs)

I love Bonus

Sağol canım benim keşkeee sen söndür havamı mutlu olurum(daha çok gaza gelen dayko hehehehe)

Sağol canım benim keşkeee sen söndür havamı mutlu olurum(daha çok gaza gelen dayko hehehehe)

Kapadım gaz kaçıran vanayı ( daykoyu geçmeye ant içmiş bınıs)

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…