Hala gaza geliyo ya böyle gaz düşkünü kadın görülmedi. Bırak o mesajlar bizim için yazıldı üstüne alma sen deyze
I love Bonus
sen 55 miydinki unuttum k.bakma 70 civarları biliyom ben
sen 55 miydinki unuttum k.bakma 70 civarları biliyom ben
hoşgeldın arkadaşım merak ettık çok şukur sana yetısıyorum acele etOGULCUKLARIM bu haftaki bildiriminlee şeytanın bacağını kırmış gibii gördüm seniii bravooo tebrikler arkadaşımbenide sormuşsun sağol tilki misali dönüp dolaşıp geldim yinee iştee
yok 72.5 buçukta ne bilim öyle deyince üstüme alındım (utangac nur) :26:
Düştü kaldı kesin pc başında cvp veremiyo(hain bınıs)
I love Bonus
kızlar beni komşum çağırdı artık akşama doğru görüşürüz öptüm hepicinizi
ayyy yetısemıyorum yaşasın topıgımız şenlendı
hoşgeldın arkadaşım merak ettık çok şukur sana yetısıyorum acele et
AminnNe yaptın arkadaş yemedin içmedin spor mu yaptın:))) bak çok kıskandım şimdi seni. Ne diyelim darısı başima.
Cokta dusuncelisin bonus benimi kendini dusunuyon acepYav şu karıyı şişirmeyin bu yaşta azıtıcak iyice düz duvara tırmanıcak bişey değil bi düşse kemikler geç kaynıyo ona üzülüyorum😬😬
I love Bonus
AleykumselamSelamün aleykümm...
aldık bilem...hoşgeldin....
ayyy bayılırım çilek reçelineee ama iki senedir hasretimm..yiyebilirim korkusuyla yapmıyom hiçç....geçenlerde annem yapmış minik bir çilek attım ağzıma hepisi ooo ama çok özledimm...
Sen sanki uzerine aliyonda benim verdigim gazla uzaya cikacaktin simdiyeHala gaza geliyo ya böyle gaz düşkünü kadın görülmedi. Bırak o mesajlar bizim için yazıldı üstüne alma sen deyze
I love Bonus
Hehh afferim kuzum azcik biside dusun
Sırf o yüzden zaten vermiyorum ben (düşünceli nur)
Amac o cnm moral motivasyon ne ararsan gel apla gellll bedava hemideharikasınız yaaa takipteyim siziii şu diyet sitresinde gelip buraları okuyuncaa yüzümü güldürüyorsunuuuz
Hee daha varmis 55 e sakin verme bizi bekle kuzum 55 olursan tepigi yersin ona gore (ayyy ne guldum kızlar aclik falan aklima bile gelmiyo burda)
yok 72.5 buçukta ne bilim öyle deyince üstüme alındım (utangac nur) :26:
güle gülee bende dışarı çıkıcam arkadaşa uğrıycam :13:kızlar beni komşum çağırdı artık akşama doğru görüşürüz öptüm hepicinizi
kızlar beni komşum çağırdı artık akşama doğru görüşürüz öptüm hepicinizi
Hee daha varmis 55 e sakin verme bizi bekle kuzum 55 olursan tepigi yersin ona gore (ayyy ne guldum kızlar aclik falan aklima bile gelmiyo burda)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
baltayı taşa vurdun bana yetişmek mii olamazhaftaya ben eksi bildirecem dün akşam motikuşuyla konuştum gebertirim seni dedii yürüyüşe başlaa eski yaptığın tibet egzersizlerini yap dedi mecbursun dedii bende söz verdim
(motivasyon kuşum YENA )
Canim hosgeldinMerhaba kizlarr.. kendi Günlüğüm var ama cok aktif katilim olmuyo malesefbeni de alin araniza :) gaza gelmeye cooookk ihtiyacim varr
Düştü kaldı kesin pc başında cvp veremiyo(hain bınıs)
I love Bonus
peki benim neden her halükarda açlık aklıma geliyor. Mesela şuan hem yiyip hem yazıyorum.
peki benim neden her halükarda açlık aklıma geliyor. Mesela şuan hem yiyip hem yazıyorum.
Canim hosgeldin
bonuscum daykocum bayılıyorum sizin enerjinize...
Sizin sohbetinizi kaçırmayayım diye islerimi bile tam yapamıyorum walla...
Sen ye ye once bize yetis sonra beraber veririz (bu lafa birakirsin herhalde elindekini)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O motikışu gelmiyomuymuş buraya
I love Bonus
oooo sen bunlara takılırsan ayvayı yemişsin sozen bacı. Bunlara yetişmek mimkin degil ben diyim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?