Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm...

Merhaba kizlarr.. kendi Günlüğüm var ama cok aktif katilim olmuyo malesef beni de alin araniza :) gaza gelmeye cooookk ihtiyacim varr

aldık bilem...hoşgeldin....

selam kızlar çarşıya gittim geldim çilek aldım ılk defa reçel yapıcam dua edın güzel olsun :18:

ayyy bayılırım çilek reçelineee ama iki senedir hasretimm..yiyebilirim korkusuyla yapmıyom hiçç....geçenlerde annem yapmış minik bir çilek attım ağzıma hepisi ooo ama çok özledimm...

OGULCUKLARIM bu haftaki bildiriminlee şeytanın bacağını kırmış gibii gördüm seniii bravooo tebrikler arkadaşım benide sormuşsun sağol tilki misali dönüp dolaşıp geldim yinee iştee

kilom:80,6

spor:210 dakika plates...

spor 15 günlük demişsiniz ama ben pazartesi başladığım için anca bukadar oldu...

bana da gıcık oluyon mu dayko

Kilomuz yakınmış ben de95.6 yım.ne zamandır diyet yapıyosun şimdiye kadar kaç kilo verdin.

Öhöm sağlam soru sordun :)

Valla 1aydır diyim belkide geçiyodur ayı ama sadece 2 kilo verebildim. 600 gr + dayım şu an.
Tam yeme alışkanlığımı toparlıycakken düzeltmişken tekrar bozdum yeniden toparlycam inş.

Öncesinde de 4 sene var sanırım 11 kilo vermişliğim var sadece 88 in altına hiç düşemedim. Sonra tekrar aldım hamile kaldım doğurdum falan filan :)

I love Bonus

Benim hikayem kisaca bu arkadaslar.

Bu 19 mayista actgm gunlugume yazdıklarım. .
hoşgeldin cnm şanslı günündesin bugün yeni gelenlerde listeye girecek gökçe arkadaşımız kıyak çekti
şimdi öğl yemeği yicem 1 kepçe çorba, közlenmiş patlıcan yoğurtlaması, 2 yemek kaşığı mantar sote

Bu hafta 3 gun spor yaptim sadece. Bugun yapamayacagim. Haftasonu yuklenirim ama..
Haftaya bomba gibi bi bildirim olur insallahhh hepimizde
anammm haftaya toz duman burası acaip gaza geldim bakk
ahanda öldüm nerden buluyosun bunları varya zekana hayranım ajanda tutuyom ben unuturum yoksa bide aylık sporumu yazarım sona hehehe
kilo bildirimi

72.5 malesef artılardayım

spor yok
olsun cnm biz ancak yetişiriz sana arada artıya geç sen

Simdiii :) buranin isleyisi nasil :) gunluk menu ve spor bildiriyo muyuz.. ve kilo bildirim gunumuz var mi
ben yetişene kadar dayko cavaplamış elıne sağlık
Hayriye ne guzel yazıyorsun kırmızı kırmızı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay evet öğrendim ama bazen olmuyor
aleykum selam canım bende yıyemem ama eşim çocuklar çok sevıyor

Son düzenleme:
selam kızlar çarşıya gittim geldim çilek aldım ılk defa reçel yapıcam dua edın güzel olsun :18:

abowwww cilek recelimi??? kizimda bende bayilirizzzz kendin yaptigin cok guzel olur eminim helede ilk defa yapiyorsan kesin guzel olur

evet sporada basladim bogazida kesersem tam olur gerci bugun super gidiyor :)

hadi bakalim canim :)

Merhaba kizlarr.. kendi Günlüğüm var ama cok aktif katilim olmuyo malesef beni de alin araniza :) gaza gelmeye cooookk ihtiyacim varr

hosgeldin aramiza!!!
eger kalici olurum diyorsan seni bu aksamki listeye alirim bile... cunku yeni gelenlere bu hafta benden torpil :)

Gökçe arkadaşımız akşma doğru ya da akşam düZenleyip ekliyo canım buraya yani takip edecen napacan mecbuur

I love Bonus

aynen canim aksam herkes bildirim yaptigi an listeyi yapiyorum :)

neyse psikologta randevum var oraya gidicem ustelik yuruyerek gidicem buda yaklasik 30dk suruyor

Yuppii :) cok sevindim :)

Hala gaza geliyo ya böyle gaz düşkünü kadın görülmedi. Bırak o mesajlar bizim için yazıldı üstüne alma sen deyze

I love Bonus

Ben de ilk defa bu kadar kilo aldım. Baktım ipin ucu kaçti yedikçe alıyorum"dur" demenin vakti geldi dedim.kararlıyım bu sefer emzirmemi etkilemedikçe kaçamak bile yapmayacağım.gidecek bu kilolar inşallah

Evett kaliciyim söz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…