Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menu paylasimina kendi gunlugumden devam edeyim. Burayi aktif kullanan cok sanirim. Bu benim icin cok iyi bi firsat. Yalniz gitmiyo bu kilolar :)

Bende seni seviyom cancazım muckss

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sana Murat Kekilli ile cvp veriyorum

Seni çılgınnnn hadiii oradaaaan
Seni sevdiğimide nerden çıkardınn 😄😄

O sporu yıllık yazaydın oldumu şimdi böyle iki haftalık kendine haksızlık ediyosun. ( gülmekten ölmeyi bekleyen bonus)

Kilo bildirimi... Stop...

95.1...
Spor hatırlamıyorum zaten çok yapmadımda toplasam yürüyüşleri anca 250 eder

I love Bonus

Son düzenleme:
Tavsiyeni dinledim ve geldim :)

Pişman olmazsin burada cok guzel arkadaslik var zaman gectikce anlayacaksin cnm sende bende 1 aydır falan bu topige katiliyorum dertli olmayan senin derdini anlamaz ya su 55 kilo olupta ayyy fazlam var diyenlere gıcık oluyomm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu hafta 3 gun spor yaptim sadece. Bugun yapamayacagim. Haftasonu yuklenirim ama..
Haftaya bomba gibi bi bildirim olur insallahhh hepimizde

Aranizdaki diaylogtan belli arkadasligin guzel oldugu :) o yuzden kostum geldim.

merhabalar inş. bugün tartı hepinizin yüzünü güldürür 2 haftadır diyet ve spor namına bir şeyler yapamadığım için gelemedim ama sizi takipteydim budurumdan sıkıldım ama bırakamıyorumdaa mecburen devam etmek zorundayım! önümüzdeki hafta herşey daha iyi olucak inş. bugün tartılmadım özel günlerimde olduğum için oldukça şişim izin almak yerine tobloda son kilo bilgim olsun istiyorum. bıraktığım tibet egzersizlerine bugün tekrar başladım yediklerimide düzenlersem iyi olucak....

kilo bilgim :122

spor yok.

Kilo bildirimi: 103.8
Spor:
630 dk evde ve dışarıda yürüyüş
150 dk leslie
110 dk step
50 dk eliptik bisiklet
Toplam : 940 dk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne yaptın arkadaş yemedin içmedin spor mu yaptın:))) bak çok kıskandım şimdi seni. Ne diyelim darısı başima.

Ne yaptın arkadaş yemedin içmedin spor mu yaptın:))) bak çok kıskandım şimdi seni. Ne diyelim darısı başima.

Yav şu karıyı şişirmeyin bu yaşta azıtıcak iyice düz duvara tırmanıcak bişey değil bi düşse kemikler geç kaynıyo ona üzülüyorum 😬😬

I love Bonus

Kilomuz yakınmış ben de95.6 yım.ne zamandır diyet yapıyosun şimdiye kadar kaç kilo verdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…