Merhaba kizlarr.. kendi Günlüğüm var ama cok aktif katilim olmuyo malesefbeni de alin araniza :) gaza gelmeye cooookk ihtiyacim varr
Hosgeldin canım tam yerindesin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Simdiii :) buranin isleyisi nasil :) gunluk menu ve spor bildiriyo muyuz.. ve kilo bildirim gunumuz var mi
tabıkı alırız canım hoşgeldın
Bende seni seviyom cancazım muckss
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tavsiyeni dinledim ve geldim :)
Pişman olmazsin burada cok guzel arkadaslik var zaman gectikce anlayacaksin cnm sende bende 1 aydır falan bu topige katiliyorum dertli olmayan senin derdini anlamaz ya su 55 kilo olupta ayyy fazlam var diyenlere gıcık oluyomm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu hafta 3 gun spor yaptim sadece. Bugun yapamayacagim. Haftasonu yuklenirim ama..
Haftaya bomba gibi bi bildirim olur insallahhh hepimizde
Kilo bildirimi: 103.8
Spor:
630 dk evde ve dışarıda yürüyüş
150 dk leslie
110 dk step
50 dk eliptik bisiklet
Toplam : 940 dk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne yaptın arkadaş yemedin içmedin spor mu yaptın:))) bak çok kıskandım şimdi seni. Ne diyelim darısı başima.
Kilomuz yakınmış ben de95.6 yım.ne zamandır diyet yapıyosun şimdiye kadar kaç kilo verdin.Sana Murat Kekilli ile cvp veriyorum
Seni çılgınnnn hadiii oradaaaan
Seni sevdiğimide nerden çıkardınn 😄😄
O sporu yıllık yazaydın oldumu şimdi böyle iki haftalık kendine haksızlık ediyosun. ( gülmekten ölmeyi bekleyen bonus)
Kilo bildirimi... Stop...
95.1...
Spor hatırlamıyorum zaten çok yapmadımda toplasam yürüyüşleri anca 250 eder
I love Bonus
Kilo tablosunu nasil görüyoruz vee beni de alirsiniz dimii:what:
Menu paylasimina kendi gunlugumden devam edeyim. Burayi aktif kullanan cok sanirim. Bu benim icin cok iyi bi firsat. Yalniz gitmiyo bu kilolar :)
Yav şu karıyı şişirmeyin bu yaşta azıtıcak iyice düz duvara tırmanıcak bişey değil bi düşse kemikler geç kaynıyo ona üzülüyorum😬😬
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?